"Traumwurf!" Saksalainen lehdistö mässäilee Vetterin keihäskaarella iltalehti 22:51 10.08

Saksalaislehti Bild julistaa, että karsintakisa tarkoitti Johannes Vetterille juhlailtaa. Toinen lehti pohtii, meneekö Jan Zeleznyn hurja ennätys rikki loppukilpailussa. Saksalaislehdistö on alkanut kiinnittää huomiota keihäänheittoon tänä kesänä, kun Johannes Vetter ja Thomas Röhler ovat paiskoneet 90-metrisiä kaaria kilpaa. Maailmanlistan ykkönen Vetter jysäytti ensimmäisellään 91,20 ja eteni tietinkin jatkoon. Heitto oli kaikkien aikojen pisin arvokisojen karsinnoissa ja finaalit huomioon ottaen MM-historian neljänneksi pisin.


Tämä kuva oli merkittävässä roolissa yhdessä yleisurheilun MM-historian kohutuimmista tuomioista – mitä sinun silmäsi sanovat voittajasta? iltasanomat 10:14 08.08

USA:n Tori Bowie voitti sunnuntaina naisten 100 metrin MM-kultaa sadasosan erolla. Kaikkien aikojen tiukin kilpailu käytiin kuitenkin Stuttgartissa 1993.


Jyväskylän ralliuudistuksen ryöpytys jatkuu - entiset ja nykyiset kuljettajat raivoissaan: "Tämä on typerä idea" iltalehti 15:27 27.07

Jyväskylän MM-rallin järjestäjät ovat joutuneet jo ennakkoon varautumaan autojen yhä kasvaviin keskinopeuksiin. Viime vuoden Jyväskylä-voittaja Kris Meeke painoi rallin läpi MM-historian kovimmalla keskinopeudella, 126,6 kilometriä tunnissa. Nyt Kansainvälinen autourheiluliitto FIA on joutunut kiusalliseen pakkorakoon.


Uutiset