Leijonien MM-mitalisti vaihtoi NHL:n KHL:ään: ” Nyt on hienoa, kun tulee luottoa” uusisuomi 10:14 20.09

Leijonissa MM-hopeaa voittanut Iiro Pakarinen jätti NHL-kaukalot viime kauden jälkeen. Edmontonin öljykaupunki vaihtui aikoinaan Neuvostoliiton ihanteita edustaneeseen metallitehdaskaupunkiin Magnitogorskiin.


Marika Teini suunnisti MM-hopeaa, pettyi silti – ”Tätä ei varmaan saisi sanoa” iltasanomat 16:22 07.08

Marika Teini toi Suomelle MM-mitalin.


Marika Teini suunnisti MM-hopeaa! iltasanomat 15:10 07.08

Marika Teini toi Suomelle MM-mitalin.


MM-hopeaa! Marika Teini suunnisti upeasti mitaleille keskimatkalla MTV 14:53 07.08

Marika Teini nappasi upeasti hopeaa Latviassa kisattavien suunnistuksen MM-kisojen keskimatkalla.


MM-hopeaa Suomeen! Helena Leveelahti rikkoi Berliinin EM-rajan ja teki ikäluokan Suomen ennätyksen iltasanomat 20:45 12.07

Kiekonheittäjä Helena Leveelahti voitti MM-hopeaa nuorten kisoissa Tampereella.


MM-hopeaa Suomeen! Helena Leveelahti rikkoi Berliinin EM-rajan ja paransi huimasti ennätystään iltasanomat 20:45 12.07

Kiekonheittäjä Helena Leveelahti voitti MM-hopeaa nuorten kisoissa Tampereella.


Helena Leveelahti heitti MM-hopeaa! Aikuisten EM-raja rikki häikäisevällä ennätyksellä MTV 20:45 12.07

Helena Leveelahti kiskaisi komeasti hopeaa yleisurheilun alle 20-vuotiaiden MM-kisojen kiekonheitossa. 18-vuotias suomalainen heitti limpun uuteen alle 20-vuotiaiden Suomen ennätykseen 56,80.


Ranskan ex-maajoukkuetähti ei sulattanut Ronaldon kyynärpääiskun tuomiota: "Soitettiinko Fifan puheenjohtajalle?" MTV 16:34 26.06

Ranskan paidassa 12 vuotta sitten MM-hopeaa voittamassa ollu Willy Sagnol kritisoi Iran-Portugali-ottelun erotuomarin Enrique Caceresin päätöstä olla antamatta punaista korttia Cristiano Ronaldolle.


Mika Kojonkoski pelastamaan suomalaista mäkihyppyä uusisuomi 16:20 14.06

Suomen mäkihypyn taso on kymmenessä vuodessa romahtanut. Kun Harri Olli voitti Sapporossa 2007 MM-hopeaa, ei tavallinen penkkiurheilija olisi uskonut, että seuraavalla vuosikymmenellä suomalaisilta on kova suoritus päästä kilpailussa edes toiselle kierrokselle.


Sveitsin tilanne muistuttaa Pentti Matikaisen ajan Suomea uusisuomi 20:21 23.05

Sveitsi voitti suureksi yllätykseksi jääkiekon MM-hopeaa. Mitali oli Sveitsille toinen sitten 1950-alun. MM-hopealle Sveitsi oli sijoittunut myös 2013.


Missä lajissa Darja Klishina on voittanut MM-hopeaa? Pelaa maanantain 10 kysymystä! iltalehti 05:30 21.05

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on nyt myös verkossa. Montako tiedät? 1) Kuinka moni pelaaja ylsi tämän kauden NHL:n runkosarjassa vähintään 100 tehopisteen rajaan? 2) Missä lajissa Darja Klishina on voittanut MM-hopeaa?


Transsukupuolinen painonnostotähti kilpaili naisten sarjassa, kommentaattori laukoi järkyttävää tekstiä: ”Hänellä on gorillan kädet, mitä v****a?” iltalehti 22:49 20.04

Uusiseelantilaisen painonnostotähden Laurel Hubbardin osallistuminen naisten sarjoihin on herättänyt kosolti keskustelua. Nelikymppinen Hubbard oli alkujaan nimeltään Gavin ja kilpaili miesten sarjoissa. Vuonna 2012 transsukupuolinen Hubbard vaihtoi sukupuolensa virallisissa papereissa naiseksi ja otti käyttöön nykyisen Laurel-nimensä. Vaikka hän sai vuonna 2017 luvan kisata naisten sarjoissa, monet kritisoivat, että Hubbard saa ylivertaista etua muihin kilpailijoihin nähden. Kohu Hubbardin ympärillä yltyi entisestään, kun hän voitti yli 90-kiloisten sarjan MM-hopeaa Anaheimissa viime vuonna. Kansainyhteisön kisoissa urakka vesittyi kyynärpäävammaan, joka saattaa päättää koko uran. Siitäkin huolimatta tunnettu amerikkalainen kamppailukommentaattori ja koomikko Joe Rogan nuiji The Joe Rogan Experience -ohjelmassaan Hubbardia jopa tarpeettoman lujaa.


tilanne moottoritiellä Kotkassa

Uutiset