Isäntämaa Kiinan tuntemattomat urheilijat saavuttivat uskomattoman tuloksen sotilaiden MM-kisoissa – hävytön huijausyritys paljastui nopeasti

iltalehti 22:32 21.10

Kansainvälinen suunnistusliitto (IOF) on julkaissut mielenkiintoisen tiedotteen sotilaiden MM-kisoihin liittyen. Sotilaiden MM-kisat alkoivat perjantaina Wuhanissa, Kiinassa. Seitsemännen kerran järjestettävässä tapahtumassa on mukana yli 9 000 urheilijaa kaikkiaan 27 lajissa. Yksi lajeista on suunnistus, jonka mitaleista taistellaan sunnuntain ja keskiviikon välisenä aikana kaikkiaan kolmessa eri kilpailumuodossa, miehissä ja naisissa. Nelipäiväisen suunnistusosuuden ensimmäiset mitalit oli tarkoitus jakaa keskimatkan kilpailussa, mutta vaikka se käytiin heti sunnuntaina, mitaleita ei päästy jakamaan vielä maanantainakaan.


Kommentti: Urheilu­kisojen tv-sopimusten uusjako vain voimistuu – 2022 MM-kisat ovat Ylelle viimeinen kuolinkouristus

iltasanomat 20:42 18.10

Yle on jäänyt kylmästi ison rahan kansainvälisten toimijoiden varjoon, kirjoittaa toimittaja Ville Väänänen.


Jos Jenna Laukkanen saisi nyt päättää, hän saattaisi jättää viime kesän MM-kisat väliin ja levätä – irtiotoksi kelpaa huippu-uimarien perustama liiga, jossa liikkuvat isot palkintorahat

yle 06:48 18.10

MM-kisojen pettymys on syksyn aikana vaihtunut intoon. Laukkanen kisaa uudessa liigassa Katinka Hosszun joukkueessa.


"Ainoa vaihtoehto pysyä raittiina oli vaihtaa leikkikaverit ja leikkipaikka" – Asunnottomien jalkapallon MM-kisat ovat unelma, joka pitää kuivilla

yle 18:06 17.10

Ensi kesänä Tampereen Ratinassa pelattaviin MM-kisoihin osallistuu jopa 700 pelaajaa yli 50 maasta. Suomen maajoukkueiden jäsenistä valtaosa on löytänyt jalkapallon päihdekuntoutuksessa.


Jääkiekon MM-kisat MTV:llä vielä seuraavat neljä vuotta – oikeudet siirtyvät sen jälkeen yhteispohjoismaiselle yhtiölle

MTV 14:44 17.10

Jääkiekon MM-kisojen televisiointioikeudet pysyvät MTV:n omistuksessa vielä kevään 2023 turnaukseen saakka. Nordic Entertainment Group (NENT Group) tiedotti torstaina, että se on hankkinut kyseiset oikeudet vuosiksi 2024-2028. 


Jääkiekon MM-kisat siirtyvät Nordic Entertainment Groupille vuodesta 2024 – ei vielä tarkkaa suunnitelmaa Leijonien pelien näyttämisestä

yle 10:23 17.10

Nordic Entertainment Group on hankkinut oikeudet kansainvälisen jääkiekkoliiton MM-kisoihin vuosiksi 2024–2028.


Jääkiekon MM-kisat siirtyvät Nordic Entertainment Groupille vuodesta 2024

yle 10:23 17.10

Nordic Entertainment Gourp on hankkinut oikeudet kansainvälisen jääkiekkoliiton MM-kisoihin vuosiksi 2024–2028.


HIFK:lta nimekäs hankinta – MM-kisatasolta tuttu suomalaispelaaja haaviin

MTV 10:56 15.10

HIFK on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen puolustajan Joonas Järvisen kanssa.


NHL-vahvistus Julius Honka hehkui SM-liigadebyytistään – "Hyvä ratkaisu"

MTV 21:46 11.10

Kahdet MM-kisat pelannut ja NHL:ssä meritoitunut Julius Honka debytoi liigatasolla perjantaina, kun JYP kohtasi kotikentällään Pelicansin. Hongan avauspeli jääkiekkoliigassa JYP-paidassa oli voitokas, kun keskisuomalaiset ottivat voiton maalein 2–1.


MM-kisat kesken jättänyt Maria Huntington jäi lomailemaan Qatariin – aavikolta löytyi täysin uusi harrastus

MTV 13:26 11.10

Seitsenottelija Maria Huntingtonin lomakausi on edennyt vauhdikkaissa merkeissä MM-kisojen jälkeen. 


Mira Potkonen otti nyrkkeilyn MM-kisoissa tylyn 5-0-voiton – etenee kahdeksan parhaan joukkoon

iltalehti 10:11 09.10

Mira Potkonen on aloittanut MM-kisat vakuuttavasti. Mira Potkonen otti tylyn 5-0-voiton Ecuadorin Marie Jose Palacios Espinozasta nyrkkeilyn MM-kisojen kolmannella kierroksella keskiviikkona. Potkonen sai teräviä iskuja vastustajansa päähän jo ottelun alkumetreillä, mutta Espinoza kesti ottelun loppuun asti. Potkonen etenee voitollaan kahdeksan parhaan joukkoon.


Karjalainen: Mira Potkonen lopettaa uransa ensi vuonna – ”Ei minulla ole mitään paloa ammattilaispuolelle”

iltalehti 09:24 08.10

Nyrkkeilyn MM-kisat tyrmäyksellä aloittanut Mira Potkonen aikoo lopettaa uransa ensi vuonna, kertoo Karjalainen. Potkonen täyttää ensi vuoden marraskuussa 40 vuotta, joka on myös olympiatyylin nyrkkeilijän yläikäraja. Ammattilaisuus ei ainakaan toistaiseksi kiinnosta.


Kommentti: Kännisen qatarilaisen röyhkeä käytös on kaksinaismoralismia räikeimmillään – Dohan MM-kisat muistetaan valtavista ristiriidoista

iltasanomat 14:06 07.10

Vähintään kymmenet miljoonat lapset syövät siksi, että isä tai äiti on Persianlahden alueen maissa töissä, kirjoittaa Ilta-Sanomien Pekka Holopainen.


Kommentti: Kännisen qatarilaisen röyhkeä käytös siirtotyöläiselle pysäytti – Dohan MM-kisat muistetaan valtavista ristiriidoista

iltasanomat 13:35 07.10

Vähintään kymmenet miljoonat lapset syövät siksi, että isä tai äiti on Persianlahden alueen maissa töissä, kirjoittaa Ilta-Sanomien Pekka Holopainen.


Kaksi finaalipaikkaa: Valmennusjohtaja ei näe Dohan tulosta pettymyksenä – "Suomesta puuttuvat supertähdet"

MTV 10:24 07.10

Yleisurheilun MM-kisat päättyivät sunnuntaina Dohassa. Suomi ei saavuttanut kisoista yhtään mitalia, mutta Urheiluliiton (SUL) valmennusjohtaja Kari Niemi-Nikkola ei näe kokonaisuutta pettymyksenä.


Jälkihiessä niputettiin suomalaisten Dohan MM-kisat: "Ei tämä kauhean aurinkoiselta näytä"

yle 09:40 07.10

Suomen paras saavutus MM-kisoista oli Lassi Etelätalon keihäsfinaalin neljäs sija.  


Suomalaisurheilijat onnistuivat Dohan MM-kisoissa kohtuullisesti – nykyisiä huippulupauksia ei saa enää hukata, jotta menestystä tulee tulevaisuudessa

yle 08:00 07.10

Yle Urheilun asiantuntijat Jarkko Finni ja Tuomas Raja niputtavat Dohan MM-kisat yhteen.


Superyllättäjä Lassi Etelätalo pelasti Suomen joukkueen historian huonoimmalta suoritukselta – näin MM-yleisurheilun päätöspäivä eteni

MTV 22:03 06.10

Yleisurheilun MM-kisat Dohassa päättyivät sunnuntaina. Viimeisenä kilpailupäivänä suomalaisia nähtiin tositoimissa neljä. MTV Urheilu seurasi tapahtumia tiiviisti. 


MTV seuraa: Lassi Etelätalolta taas loistosuoritus painepaikassa – virolaistähti Magnus Kirt loukkaantui

MTV 20:59 06.10

Yleisurheilun MM-kisat Dohassa päättyvät sunnuntaina. Viimeisenä kilpailupäivänä suomalaisia nähdään tositoimissa neljä. MTV Urheilu seuraa tapahtumia tiiviisti. 


MTV seuraa: Lassi Etelätalolta taas loistosuoritus painepaikassa – maailmanmestari tylysti ulos keihäsfinaalista!

MTV 20:38 06.10

Yleisurheilun MM-kisat Dohassa päättyvät sunnuntaina. Viimeisenä kilpailupäivänä suomalaisia nähdään tositoimissa neljä. MTV Urheilu seuraa tapahtumia tiiviisti. 


päivystävän – riita

Hot topics