Naisleijonat tulevana keväänä MM-kotikisoissa – taistelu alkaa olympiavoittajaa vastaan MTV 12:29 20.08

Espoossa ensi vuoden huhtikuussa pelattavien naisten jääkiekon MM-kisojen otteluohjelma on vahvistettu.


Ikionnellinen MM-mitalisti Helena Leveelahti kertasi jännittäviä ratkaisuhetkiä: ”Sykkeet oli yli kahdessasadassa!” iltasanomat 21:42 12.07

Kiekonheittäjä Helena Leveelahti toi Suomelle ensimmäisen mitalin alle 20-vuotiaiden MM-kotikisoissa.


Venäjän hurja meno MM-kotikisoissa jatkuu – nyt kaatui Egypti iltasanomat 23:07 19.06

Venäjän tehovartti toisen puoliajan alkuun oli liikaa Egyptille.


Brasilian maajoukkueessa hämmästellään MM-keskustelua: "Olisin muuten lopettanut jalkapallon" MTV 15:03 17.06

Vaikka Brasilian jalkapallomaajoukkue kärsi vuonna 2014 MM-kotikisoissaan karmivan 1–7-välierätappion Saksalle, joukkueessa vakuutellaan, että traumoja ei ole noista ajoista jäänyt.


Sebastian Aho kiitti monia tahoja Suomi-kiekon historiallisesta MM-ennätyksestään: ”Se on monen jutun tulos” iltalehti 16:36 15.05

Sebastian Ahon hattutemppu vauhditti Suomen 6-2-murskavoittoon USA:sta. Aho nosti pistesaldonsa lukemiin 9+8=17 ja ohitti Petri Kontiolan nimissä olleen aiemman yksien MM-kisojen Suomen ennätyksen. "Konna" teki kevään 2013 MM-kotikisoissa tehot 8+8=16. Aho on tehnyt tehonsa vain seitsemässä ottelussa, ja hänellä on jäljellä yksi tai mieluummin kolme ottelua, joissa hän voi kasvattaa ennätyslukemia edelleen.


Super-Aho teki Leijonien historiaa - kaikkien aikojen MM-pistemies! iltalehti 14:38 15.05

Sebastian Aho on ohittanut USA:n Patrick Kanen MM-kisojen pistepörssin kärjessä. Suomi johtaa USA:ta vastaan kahden erän jälkeen 3-0. Aho teki jo ensimmäisessä erässä kaksi maalia, ja ne nostivat hänet parhaaksi suomalaiseksi pistemieheksi yhden MM-turnauksen aikana. Aho sivuaa Petri Kontiolan Suomen ennätystä. "Konna" teki kevään 2013 MM-kotikisoissa samat tehot 8+8=16, joissa Aho on nyt kuuden ottelun ja kahden erän jälkeen.


Kolmannen polven leijona Kasperi Kapanen debytoi MM-kisoissa: ”Konsta tulee toivottavasti neljäntenä” iltalehti 08:34 05.05

Isä Sami ja isoisä Hannu Kapanen evästivät Kasperi Kapasen MM-kisoihin. Kasperi Kapanen iski jatkoajalla Venäjän verkkoon Suomen mestaruusmaalin nuorten MM-kotikisoissa 2016. - Se on hieno muisto. Suomen jääkiekko on ottanut viimeisten vuosien aikana isoja askeleita, ja on ollut kiva olla siinä mukana, "Kassu" tuumii ikimuistoisesta kultamaalistaan nyt 21-vuotiaana Leijonien NHL-vahvistuksena.


Ikimuistoiset yhdeksän sekuntia – Jesse Joensuu räväytti Hartwall Arenan liitoksistaan MM-kotikisoissa MTV 11:00 04.05

Ennen tämän kevään turnauksen alkua C Moren kanavilla on muisteltu legendaarisimpia hetkiä viime vuosien MM-kisoista. Keväällä 2012 kohokohdaksi nousi USA-puolivälieräottelu ja sen huima loppuratkaisu.


Liettualaisen pikkukaupungin NHL-tähdet Zubrus ja Kasparaitis – ”Jos hän pelaa, niin miksen minäkin” jatkoaika.com 08:30 26.04

Liettuasta on tullut sen historian aikana kaksi NHL-pelaajaa. Nämä pelaajat ovat Darius Kasparaitis ja Dainius Zubrus. Kumpikin on nyt mukana Liettuan kokoonpanossa IB-divisioonan MM-kotikisoissa.


Jesse Puljujärven niskaan sataa lisää kuraa - NHL-toimittaja vertaa jo karmeaan floppiin iltalehti 18:22 02.04

Jesse Puljujärven NHL-ura ei ole lähtenyt käyntiin toivotulla tavalla. Suomalaislupaus lähti NHL:ään lähes samalta viivalta Patrik Laineen kanssa. Nyt 19-vuotiaista nuorukaisista ei voi puhua edes samassa lauseessa. Laine taistelee NHL:n maalipörssin voitosta, kun taas Puljujärvi taistelee pelipaikasta kokoonpanossa. Edmonton Journalin kiekkotoimittaja Jim Matheson vertaa kuitenkin Puljujärveä juuri Laineeseen ja Sebastian Ahoon, sillä trio muodosti vuonna 2016 Nuorten Leijonien ykkösnyrkin MM-kotikisoissa.


Brasilia katkaisi Saksan hirmuputken – päävalmentaja ärähti sitkeistä MM-fiaskopuheista MTV 10:32 28.03

Brasilian miesten jalkapallomaajoukkue katkaisi Saksan 22 tappiottoman pelin putken maaottelussa tiistaina. Brasilian 1-0-vierasvoitto nähtiin myös kunnianpalautuksena tylylle 1-7-tappiolle MM-kotikisoissa neljä vuotta sitten.


Aivovammahelvetistä ei Barkov on suklaa- Godlan Jokereissa - "On tajusi jäässä maatessaan,

Uutiset