Jääkiekkoliitto kertoi vuoden 2022 MM-kotikisoista – Iltalehti seurasi suorana tiedotustilaisuutta iltalehti 10:17 17.06

Suomen jääkiekkoliitto piti tänään Tampereella tiedotustilaisuuden, jossa se kertoi tulevista MM-kotikisoista. Jääkiekkoliitto kertoi, että vuoden 2022 MM-kotikisojen pääkaupunki tulee olemaan Tampere. Suomi pelaa ottelunsa Tampereen uudella monitoimiareenalla, joka valmistuu vuonna 2021. Toinen kisakaupunki selviää vasta ensi syksynä. Ehdolla ovat Helsinki, Turku ja Jyväskylä.


Yle: Yhdeksänkertainen arvokisamitalisti Riikka Sallinen lopettaa uransa – ”Ei ole enää paloa” iltalehti 19:59 14.06

Sentteri pyöritteli lopettamista jo hopeaan päättyneiden MM-kotikisojen jälkeen. Riikka Sallinen oli jo naisten jääkiekon MM-finaalin jälkeen huhtikuussa sitä mieltä, että ura olisi tulossa päätökseen. Vahvistus saatiin perjantaina. – Olen treenannut koko ajan kauden jälkeen, mutta se on ollut enemmän huvin vuoksi. Minulla ei ole enää sellaista paloa, että todella haluan tehdä kaikkeni tullakseni paremmaksi pelaajaksi, Sallinen sanoi Ylelle.


Vuoden 2011 kultaleijona ihmetteli nykypäivän ilmiötä kansanjuhlassa: "Kännykät kädessä tullaan lavalle" MTV 11:44 28.05

Leijonien maanantain kansanjuhlassa ei juhlittu pelkästään tuoreita maailmanmestareita, vaan osansa kansan suosiosta saivat myös pronssia aiemmin voittanut alle 18-vuotiaiden tyttöjen MM-joukkue, alle 20-vuotiaiden miestan MM-kultajoukkue sekä naisten MM-kotikisojen hopeajoukkue.


estää äidin Iranin valtio Mark Messierkin uskoa silmiään

Uutiset