Leijonat kohtaa Ruotsin – kahdeksan uutta pelaajaa mukaan MM-leirille iltalehti 13:03 20.04

Jukka Jalonen on nimennyt kahdeksan uutta pelaajaa Leijonien seuraavaan MM-leiriryhmään. Maalivahti Kevin Lankinen, puolustajat Teemu Eronen ja Henri Jokiharju, hyökkääjät Kristian Kuusela, Juho Lammikko, Niko Ojamäki, Toni Rajala ja Juhani Tyrväinen liittyvät Leijonien seuraavalle leiriviikolle. – Nyt saamme mukaan seurajoukkueissa hyvän kevään pelanneita pelaajia, mikä tarkoittaa samalla sitä, että neljän pelaajan osalta MM-leiritys loppuu, Jalonen kertoo leijonat.fi-sivustolla.


Jalonen paljasti, että Leijoniin liittyy ensi viikolla kahdeksan uutta pelaajaa – "Meidän pitää vielä pohtia, että ketkä putoavat" yle 20:40 19.04

Suomi on saamassa MM-leiriryhmään kahdeksan uutta pelaajaa.


Leijonilta synkkiä uutisia NHL-miehistä - kolme vahvistusta Pohjois-Amerikasta, muita ei tulossa: ”Jokaisella on omat syynsä” iltalehti 17:30 17.04

Leijonat tiedotti vihdoin NHL-pelaajien tilanteesta. Maalivahti Kevin Lankinen (Rockford IceHogs), puolustaja Henri Jokiharju (Chicago Blackhawks), ja hyökkääjä Juho Lammikko (Florida Panthers) liittyvät ensi viikolla Leijonien MM-leiriryhmään. Samalla tiedotettiin, että muita kautensa jo päättäneitä NHL- tai KHL-pelaajia ei tänä keväänä nähdä maajoukkueessa.


Leijonat saa lisävahvistusta – MM-leiriryhmään kolme uutta pelaajaa MTV 12:41 14.04

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue täydentyy loppuviikon Norja-maaotteluihin kolmella pelaajalla. MM-leiriryhmään liittyvät puolustajat Mikko Lehtonen ja Petteri Lindbohm sekä hyökkääjä Harri Pesonen.


Leijonien MM-leiriryhmään kolme uutta pelaajaa – ensi viikolla vastassa kahdesti Norja iltasanomat 11:55 14.04

Jukka Jalonen sai uusia miehiä Ruotsista ja Sveitsistä.


Leijonat löi niukasti Tanskan – MM-leiriryhmään ”muutama uusi nimi” ensi viikolla iltasanomat 21:34 13.04

Päävalmentaja Jukka Jalonen kehui Naisleijonien historiallista välierävoittoa Kanadasta.


Uutiset