Trump: Tapaamisaika ja -paikka Kim Jong-unin kanssa sovittu iltalehti 17:27 04.05

Yhdysvaltain presidentti ja Pohjois-Korean johtaja kohtaavat historiallisesti. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ilmoitti MSNBC:n haastattelussa, että Kim Jong-unin tapaamisen aikataulu ja paikka ovat nyt selvillä. Trump kertoi julkistavansa yksityiskohdat asiasta pian. Trumpin ja Kimin on aiemmin kerrottu tapaavan joko touko- tai kesäkuussa. Tapaamispaikasta ei ole tihkunut tietoja. Kyseessä on vihollisvaltioiden johtajien historiallinen tapaaminen.


Trump-fanin huolestunut vaimo kysyi presidentin Venäjä-suhteista paljastuskirjan tehneiltä toimittajilta: ”Mitä jos kirjanne on kokonaan totta?” iltalehti 11:03 31.03

Michael Isikoff ja David Corn vastasivat yleisötilaisuuden päätteeksi kysymyksiin kirjastaan ja siihen liittyvistä ajankohtaisista aiheista. Yksi kysyjistä oli vakaumuksellinen demokraattinainen, joka on naimisissa uskollisen Trump-fanin kanssa. Heidän suhteensa kuulemma toimii, ja aamuisin heillä on aina päällä kaksi televisiota - mies katsoo keittiössä Trumpia ihailevaa Fox & Friends -ohjelmaa ja vaimo olohuoneessa liberaalia MSNBC:n Morning Joe -ohjelmaa. Naista kuitenkin askarrutti maan tulevaisuus, jos kirjassa esitetyt väitteet pitävät paikkansa ja Trumpin korttitalo romahtaa.


- IFK jatkoaikavoittoon käänsi pelin isännille Kärppien voittotili vauvan ruumiit

Uutiset