TTK:sta pudonneen Jaana Pelkosen tähtiopettaja Marko Keränen ruoti MTV:llä oppilaansa tanssitaitoja – ”Harva ihminen on sellainen” iltasanomat 20:34 06.11

Jaana Pelkosen ja Marko Keräsen pudotus Tanssii Tähtien Kanssa –kilpailusta on puhuttanut. Pari oli MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelman haastattelussa.


Pekka Haavisto MTV:llä: Aktiivimallin ”tyhjäkäyntimylly” korjattava uusisuomi 12:26 05.11

Vihreiden puheenjohtajaksi valittu Pekka Haavisto puuttuisi seuraavaan hallitukseen päästessään aktiivimallin turhaan kuormitukseen ja sote-uudistuksen markkinamalliin.


MTV hankki Espanjan jalkapallon pääsarjan lähetysoikeudet iltasanomat 13:30 11.07

Myös Mestarien ja Euroopan liiga näkyvät jatkossa MTV:llä.


Jukka Hildénin vetämä Huippujengi-sarja tavoittelee neljää Emmy-ehdokkuutta mtv 19:17 20.06

MTV:lläkin nähdyn Huippujengi-sarjan Yhdysvaltalaisversio hakee neljää Emmy-ehdokkuutta.


Sopimus julki: Formulat pysyvät MTV:llä uusisuomi 12:21 20.06

MTV Oy tiedotti keskiviikkona tehneensä jatkosopimuksen F1-kisojen televisioinnista Suomessa. Uusi sopimus on kolmevuotinen, joten MTV:n kanavat näyttävät F1-kisoja ainakin vuoteen 2021 saakka.


Sebastian Vettel ihmetteli Red Bullin päätöstä – Valtteri Bottas oli MTV:llä samoilla linjoilla iltasanomat 23:15 09.06

Paalupaikalle ajanut Sebastian Vettel ihmetteli Red Bullin strategiaa.


Eero Heinäluoma ehdottaa MTV:llä: Suomeen 3 vaalit samana viikonloppuna uusisuomi 14:19 21.05

SDP:n kokenut kansanedustaja Eero Heinäluoma ehdottaa maakuntavaalien siirtämistä kevääseen 2019. Hän ehdottaa, että Suomessa järjestettäisiin keväällä samana viikonloppuna peräti kolmet vaalit.


Kimi Räikkösen pyyntö hämmensi Timo Jutilan: ”Mun ei tarvi tietää enempää” iltalehti 08:23 16.05

Legendaarista Hockey Nightin oranssia pikkutakkia on lainattu tasan kerran. Selostaja Mika Saukkonen muistetaan parhaiten oranssista pikkutakista. Se oli MTV:llä vähintään viikoittain vuosina 1996-2005 pyörineen Hockey Night -jääkiekkolähetysten tunnusväri.


Mika Saukkonen kertoo väleistään Antero Mertarantaan: ”Ei me saunakavereita olla” iltalehti 17:48 14.05

MTV:llä on töissä jääkiekkoilun MM-kisoissa kaksi ammattireiskaa: Mika Saukkonen selostaa maksuttomalla kanavalla, maksullista tuotetta myydään Antero Mertarannan äänellä. On taas se aika vuodesta, kun jääkiekkoselostaja nousee suomalaisen tv-kansan kaapin päälle. Leijonat kiinnostaa ja kiihottaa sellaisiakin ihmisiä, jotka eivät normaalisti urheilua seuraa.


Jenni Vartiainen vastaili kysymyksiin mystisen rahkamiljonäärin pokaamisesta MTV:llä - ”Ei ainakaan Tinderistä” iltalehti 22:04 19.04

Laulaja Jenni Vartiainen sanoi Maria Veitolalle, ettei rahkamiljonääri löytynyt ainakaan Tinderistä. Suomen suosituimpiin naisartisteihin kuuluva Jenni Vartiainen esiintyi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa. Jenni valmistelee parhaillaan uutta albumia studiossa. Veitola tiedusteli Jenniltä, mistä hän on joutunut luopumaan menestyksensä takia. Veitola kysyi myös seuran löytämisen vaikeudesta julkkiksena.


”Sugar maman” elättämä Joni, 22, deittailee miehiä maksua vastaan – kertoi poikkeuksellisesta elämäntavastaan MTV:llä: katsojat ällistyivät iltasanomat 22:09 12.04

22-vuotiaalla Joni Hesselgrenillä on oma sugar mama, joka avustaa häntä taloudellisesti ja jonka kanssa Joni viettää aikaa. Lisäksi hän deittailee miehiä.


MTV: Salakatselusta epäilty pomo pahoittelee tekojaan iltalehti 12:03 11.04

MTV:llä työskentelevä Lauri Ogawa kertoo MTV:llä salakatselustaan. Salakatselusta epäilty MTV:n kanavapäällikkönä työskentelevä Lauri Ogawa pahoittelee tekojaan MTV:llä. Mies on MTV:n mukaan kertonut asiasta avoimesti työyhteisölleen. MTV:n artikkelissa Ogawa kertoo haluavansa katkaista huhuilta siivet ja pahoittelee tapahtunutta asianomaisille ja muille häneen pettyneille. Ogaqa myöntää kuvanneensa kotivideoita senhetkisistä kumppaneistaan ilman heidän lupaansa.


Salakatselusta epäilty MTV:n työntekijä: "Olen tuottanut pettymystä ja mielipahaa, haluan pyytää anteeksi" MTV 11:37 11.04

MTV:llä työskentelevä Lauri Ogawa kertoi tapahtuneesta salakatselusta tänään aamupäivällä työyhteisölleen. Ogawa sanoi haluavansa katkaista huhuilta siivet ja pyytää tapahtunutta anteeksi asianomaisilta sekä muilta häneen pettyneiltä.


MTV paljasti oman tv-pomon rikostutkinnan: Epäillään kuvanneen seksikumppaneitaan salaa uusisuomi 10:21 11.04

Poliisi tutkii tapausta, jossa epäillään MTV:llä työskennelleen tv-päällikön kuvanneen salaa seksikumppaneitaan, kertoo MTV.


Sipilä MTV:llä Väyrysen pj-pyrkimyksistä: ”Äänestää rätkäytetään” iltalehti 14:42 07.04

Keskustan puheenjohtaja, pääministeri Juha Sipilä on kommentoinut tänään MTV:n Uutisextrassa puolueen kunniapuheenjohtajan Paavo Väyrysen ehdokkuutta keskustan puheenjohtajavaalissa, joka pidetään kesäkuussa Sotkamon puoluekokouksessa. Toimittaja kysyi Sipilältä, pitäisikö Paavo Väyrysen ehdokkuus torpata puolueen sääntöjä muuttamalla? - Puoluekokous päättää, Sipilä vastasi.


Sillanpään mainitsema professori puolustaa metamfetamiinia - THL:n asiantuntija: ”Kun ihminen ei nuku ja bailaa vaan, niin kyllähän sillä on haittavaikutuksia” iltalehti 10:02 01.04

THL:n päihteisiin ja riippuvuuksiin perehtynyt kehittämispäällikkö Tuukka Tammi ei allekirjoita väitettä siitä, että metamfetamiini olisi mainettaan vaarattomampaa. A-klinikkasäätiön johtava ylilääkäri Kaarlo Simojoki kertoo videolla syitä siihen, miksi kristallihuume on niin tappavaa. Laulaja Jari Sillanpää kertoi torstaina MTV:llä Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa huumeiden käytöstään. Hän kertoi seuraavansa miesystävänsä kanssa professori Hartia.


Jari Sillanpää myönsi MTV:llä käyttäneensä metamfetamiinia myös Thaimaassa: ”Olen narkomaani” - IL seurasi hetki hetkeltä iltalehti 21:43 29.03

Sillanpää antaa tänään ensimmäisen haastattelunsa sen jälkeen, kun hän päätyi lomareissulta suoraan poliisivankilaan. Iltalehti uutisoi viime sunnuntaina Sillanpäähän kohdistuvasta uudesta huumausainerikosepäilystä. Sillanpää otettiin kiinni Helsinki-Vantaan lentoasemalla hänen palatessaan lomamatkalta Thaimaasta. Laulajatähti on käryn jälkeen ollut vaitonainen tapauksesta ja pidättäytynyt antamasta haastatteluja. Ainoan kommenttinsa kohuun hän esitti Facebook-sivullaan. Tänään Sillanpää kuitenkin rikkoo hiljaisuuden ja antaa haastattelun Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa.


Muistatko MTV:n selostajan jättimokan? Antoi väärää tietoa 1,5 miljoonalle suomalaiselle: ”Niin pohjalle ei pääsekään” iltasanomat 06:24 27.03

Jani Uotila selosti MTV:llä mäkihyppyä 15 vuotta. Matkan varrelle mahtuu ainakin yksi läheltä piti -tilanne Keski-Euroopan vuoristotiellä ja yksi hyvin julkinen jättimoka.


kaksi miestä loukkaantui, kapteeni Paulus Arajuuri unelma elää”

Uutiset