Jääkiekkoliiton pomo vahvistaa: Leijonat mukaan uuteen turnaukseen – järjestetään ennen MM-kisoja MTV 11:28 20.05

Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen vahvistaa MTV:lle, että Leijonat tulee osallistumaan vuoden 2019 huhtikuussa uuteen Pohjoismaiden kiekkoturnaukseen, Nordic Cupiin.


Kovanahkaisena pidetty Martina Aitolehti avoimena MTV:lle: "Itken ja otan asioista herkästi itseeni" mtv 07:23 19.05

Monialainen yrittäjänainen Martina Aitolehti kertoo elämänsä selviytymistarinan MTV Viihteen erikoishaastattelussa.


Antero Mertarannalta kova siirto kesken MM-lätkän: Palaa Mestarien liigan pääselostajaksi - myös Tuomas Virkkunen MTV:lle iltalehti 14:52 16.05

Tuomas Virkkunen ja Antero Mertaranta ovat ensi kaudella jalkapalloilun Mestarien liigan pääselostajat MTV:n kanavilla. Jalkapalloilun Mestarien liigan Suomen tv-oikeudet siirtyvät ensi kaudeksi MTV:lle. Maikkari on tehnyt Iltalehden tietojen mukaan kovat kiinnitykset selostuskoppiin, sillä Mestarien liigan pääselostajina toimivat Tuomas Virkkunen ja Antero Mertaranta.


MTV: Jenni Dahlmanin vihjauksille vahvistus - Ossi Väänänen kertoo perheen kasvavan iltalehti 09:51 16.05

Jenni Dahlman vihjaili raskaudesta jo huhtikuussa. Nyt puoliso Ossi Väänänen on vahvistanut asian MTV:lle. Jenni Dahlman, 36, ja Ossi Väänänen, 37, saavat perheenlisäystä, kertoo Väänänen kertoi perheen arjesta Huomenta Suomessa näin: - Kyllä kiirettä kotona riittää, ei siellä kerkeä syljeskelemään kattoon. Myöhemmin kesällä, kun toinen saapuu, kiireitä on vielä enemmän


MTV: Suomalaisen Outin pikkusormi leikkautui irti jääkiekon MM-kisoissa iltalehti 20:29 14.05

Leppävirtalainen Outi Levy, 41, menetti sormensa Tanskan Herningissä, kertoo MTV Sport. Levy kertoo MTV:lle menettäneensä sormensa jo ensimmäisenä iltana Tanskassa. Innokas Leijonat-kannattaja oli lähdössä hotellista ulos viettämään iltaa seurueineen, kun valot sammuivat rappusissa. Levy kertoo astuneensa harhaan.


Tarkkaavaisuushäiriöstä kärsivä Sampo Kaulanen: "Olen aina pitänyt itseäni keskimääräistä tyhmempänä" mtv 16:12 14.05

Sampo Kaulanen voitti Selviytyjät Suomi -ohjelman ja sai palkinnoksi 30 000 euroa. Kaulanen kommentoi palkintoa ja sen taustoja MTV:lle.


Sairauskohtauksesta toipuva Aira Samulin ylistää saamaansa hoitoa MTV:lle: "Tästä on selvitty!" mtv 13:52 10.05

Sairauskohtauksesta toipuva Aira Samulin kiittelee vuolaasti Meilahden sairaalassa saamaansa hoitoa.


Metallican basisti yksinoikeudella MTV:lle: "Heti kun liityin yhtyeeseen, menin naimisiin ja sain lapsia" mtv 11:06 10.05

MTV pääsi ainoana suomalaismediana haastattelemaan Metallicassa jo 15 vuotta soittanutta basisti Robert Trujilloa.


Saara Aallon vanhemmat hehkuttavat tytärtään MTV:lle: "Jännitykseen on jo tottunut" mtv 15:32 09.05

MTV pääsi haastattelemaan Saara Aallon vanhempia euroviisuhuumassa Lissabonissa.


Lähde MTV:lle: Sarjakuristajaa epäillään mahdollisesti prostituoidun murhasta iltalehti 18:33 07.05

MTV Uutisten lähteen mukaan sarjakuristajana tunnettu Michael Penttilä on otettu sunnuntaina kiinni murhasta epäiltynä. Sarjakuristaja saapui naureskellen oikeuteen maaliskuussa. Helsingin poliisin sunnuntaina pidättämä mies on sarjakuristajana tunnettu Michael Penttilä, kertoo .


MTV: Harri Syrjänen avoliitossa uuden rakkaan kanssa - avopuoliso on Kiti Kokkosen pikkusisko iltalehti 07:59 07.05

Kiti Kokkonen kertoi MTV:lle, että hänen pikkusiskonsa asuu avoliitossa kokki Harri Syrjäsen kanssa. kertoi viikonloppuna, että tunnettu kokki Harri Syrjänen asuu nyt avoliitossa uuden rakkaan kanssa. Asian paljasti MTV:lle Tanhupallona Putouksessa ihastuttanut näyttelijä Kiti Kokkonen. - On jännittävää olla täällä! Harri on pikkusiskoni Pauliinan avomies. Siksi olemme täällä. Tämä paikka on ihan mieletön, Kokkonen kertoi MTV:lle Harri Syrjäsen uuden ravintolan avajaisissa.


Yhdysvaltain suurlähetystö antoi terrorismivaroituksen Suomesta – Supo MTV:lle: ”Uhka-arvio on se mikä on ja se pysyy ennallaan”’ MTV 10:41 05.05

Suojelupoliisin mukaan heidän tiedossaan ei ole sellaisia konkreettisia tietoja, mikä aiheuttaisi muutospaineita kansalliseen uhka-arvioon.


Jari Porttila palaa ruutuun! Tv-legenda selostajaksi MTV:lle iltalehti 14:08 01.05

Pitkän linjan urheilutoimittaja, legendaarinen Jari Porttila selostaa yleisurheilun Timanttiliigaa alkavalla kaudella. Porttila palaa selostamoon ja on äänessä jo perjantaina, kun Timanttiliigan avausosakilpailu mitellään Qatarin Dohan kuumuudessa. Porttilan comeback on pituudeltaan "pari kisaa".


Lähde MTV:lle: Hjallis Harkimo eroaa kokoomuksesta – Harkimo: "Tiedotan asiasta kello 15.45" MTV 13:21 19.04

Harry "Hjallis" Harkimo aikoo erota kokoomuksesta, kertoo MTV Uutisten lähde.


MTV: Hjallis Harkimo eroaa kokoomuksesta - tiedottaa asiasta kello 15.45 iltalehti 13:09 19.04

Kokoomuksen ensimmäisen kauden kansanedustaja Harry ”Hjallis” Harkimo eroaa kokoomuksesta, uutisoi MTV. MTV:n lähteen tietojen mukaan Harkimo ilmoittanee erostaan torstaina. Harkimo #gs.D4E9DLM" target="_blank" rel="nofollow">kertoo MTV:lle, että hän aikoo tiedottaa asiasta kello 15.45. Helsingin Sanomat uutisoi keskiviikkona Harkimon ja SDP:n entisen puoluesihteerin Mikael Jungnerin puuhaavan uutta poliittista liikettä.


"On vaikea nähdä - katkera kotitappio haastaja ei pidä kultaisen temppunsa lähetti Jetsin oikeusministeriö selvittää Pystyykö Sveitsi venymään uskovat soteuudistuksen toteutuvan vaikea nähdä vaikea päätös tulla – voitti maalikuninkuuden!

Uutiset