MTV:n erikoishaastattelu: Turun puukotuksen uhri kertoo, kuinka selviytyi mielettömästä tragediasta: "Puukotuksen yönä purimme tuntoja toisen uhrin kanssa" MTV 06:15 18.08

Vuosi on kulunut Turun puukotuksesta. Yksi puukotuksen uhreista on juuri viettänyt syntymäpäiväänsä. Välillä ajatus karkaa menneeseen, mutta perheen kesken vietetyt juhlat kirkastavat mielen: olisi tässä toisinkin voinut käydä.


Viikonloppuna kolkutellaan taas 25 asteen rajoja – "Hellepäiviä saattaa kertyä jopa syyskuun puoliväliin saakka" MTV 11:21 15.08

Sää on lämpenemässä huomisesta alkaen. MTV:n meteorologi Markus Mäntykannas kertoo, että viikonloppuna Suomessa saatetaan jälleen päästä hellelukemiin.


Sinne meni kaikkien aikojen kesä! Ensimmäiset yöpakkaset iskivät Suomeen MTV 08:21 15.08

Pohjoisessa ja Kainuussa käytiin viime yönä pakkasen puolella. MTV:n meteorologi Markus Mäntykannaksen mukaan tämä kertoo siitä, että syksy on aluillaan.


Huoli pois! Kesäiset kelit jatkuvat tulevinakin viikkoina – "Ei näytä siltä, että syksy olisi tulossa vähään aikaan" MTV 21:03 14.08

Tavanomaista lämpimämpi keli jatkuu myös syyskuun alkupuoliskon, kertoo MTV:n ja Forecan meteorologi Aleksi Jokela.


Suosikkimeteorologi Pekka Pouta mukaan TTK-kisaan: "Tanssikokemukseni on täysin nollassa" mtv 13:12 14.08

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman uudella tuotantokaudella nähdään MTV:n suosikkimeteorologi Pekka Pouta.


Rikostoimittajan kommentti: Lardotin tapauksessa ei viivytelty – kiemurainen tietolähdejuttu MTV 06:02 14.08

Kesälomat eivät krp:n päällikön rikostutkintaa hidastaneet. Vauhti on ollut hämmentävä, kirjoittaa MTV:n rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä.


"Tämä oli katastrofi" – Suomen yleisurheilumenestyksestä suorat sanat MTV 10:14 13.08

Berliinissä käydyt yleisurheilun EM-kisat olivat Suomelta tuloksellisesti kaikkien aikojen huonoimmat, kun Suomi jäi ilman yhtään mitalia ja saavutti kolme pistesijaa. MTV:n uutisankkuri, aktiivinen penkkiurheilija Keijo Leppänen otti asiaan suorasanaisesti kantaa Huomenta Suomen Vilttiketjussa.


Sipoon murhan uhrin löysi tämän alaikäinen tytär – uhri löytyi ammuttuna sängystä nippusiteisiin sidottuna MTV 14:30 06.08

MTV:n tietojen mukaan poliisilla on hallussa Sipoon epäillyn murhaajan todennäköisesti käyttämä sadeviitta. Se on väriltään tummanvihreä.


MTV: Dopingpannasta vapautuva Roman Eremenko vaihtaa suurseuraa Venäjällä iltasanomat 11:38 05.08

MTV:n uutisen mukaan Roman Eremenko siirtyy Moskovan TsSKA:sta Spartakiin.


MTV:n rikostoimittaja: "Sipoon murha oli kaikin tavoin äärimmäisen poikkeuksellinen, mutta poliisi suoriutui tehtävästä erinomaisesti" MTV 22:43 03.08

MTV Uutisten rikostoimittaja Pekka Lehtinen kehuu poliisin toimintaa Sipoon murhatutkinnassa ja epäilee teon motiiviksi katkeruutta.


MTV: Ainakin kolme otettu kiinni epäiltynä yritysjohtajan murhasta Sipoossa iltasanomat 17:55 02.08

MTV:n lähteiden mukaan henkirikos oli erityisen raaka ja julma.


MTV:n lähteet: Sipoon murhan uhri sidottiin ja ammuttiin teloitustyylisesti päähän – ainakin kolme otettu kiinni yritysjohtajan murhasta MTV 16:53 02.08

Itä-Uudenmaan poliisi on ottanut torstaipäivän aikana useita henkilöitä kiinni epäiltynä Sipoon Söderkullassa Hansaksen alueella runsas viikko sitten tapahtuneesta murhasta. MTV:n tietojen mukaan kiinniotettuja on ainakin kolme. Lisää kiinniottoja voi tulla vielä illan tunteina.


Superkuumuus on nyt ohi! Pekka Pouta: "Näin kuumaa helleputkea ei ole enää näkyvissä tämän päivän jälkeen" MTV 09:53 02.08

MTV:n meteorologi Pekka Pouta ennustaa, että Suomessa palataan vihdoinkin normaaliin säätyyppiin ja superkuumat päivät alkavat olla ohi. 


Taksilaki muuttui kuukausi sitten, mikä mullistui? Taksikuski: "Eniten ovat kärsineet asiakkaat" MTV 08:32 01.08

Uusi taksilaki astui voimaan tasan kuukausi sitten Suomessa ja vapautti taksialaa monilta osin. Mikä muuttui? MTV:n Huomenta Suomessa taksialan asiantuntijat ovat sitä mieltä, että mitään dramaattisia mullistuksia ei tapahtunut. Moni asiakas on silti ollut ihmeissään, mistä taksin nykyisin saa tilatuksi.


Taksilaki muuttui kuukausi sitten, mikä muuttui? Taksikuski: "Eniten ovat kärsineet asiakkaat" MTV 08:32 01.08

Uusi taksilaki astui voimaan tasan kuukausi sitten Suomessa ja vapautti taksialaa monilta osin. Mikä muuttui? MTV:n Huomenta Suomessa taksialan asiantuntijat ovat sitä mieltä, että mitään dramaattisia mullistuksia ei tapahtunut. Moni asiakas on silti ollut ihmeissään, mistä taksin nykyisin saa tilatuksi.


Toivoitko jo helteiden loppumista? Toiveeksi jää – alkavalla viikolla taas 30 asteen lukemia MTV 16:34 29.07

Ennätysmäinen helleaalto jatkuu alkavalla viikollakin ja monin paikoin Suomessa ylletään jälleen 30 asteen lukemiin. Lisäksi yöt jatkuvat lämpiminä, kertoo MTV:n meteorologi Mette Mannonen.


Toivoitko jo helteiden loppumista? Toiveeksi jää - alkavalla viikolla taas 30 asteen lukemia MTV 16:34 29.07

Ennätysmäinen helleaalto jatkuu alkavalla viikollakin ja monin paikoin Suomessa ylletään jälleen 30 asteen lukemiin. Lisäksi yöt jatkuvat lämpiminä, kertoo MTV:n meteorologi Mette Mannonen.


Viime yönä rikottiin lämpöennätyksiä – ensi yöstä tulossa jopa vielä tukalampi: Lämpötila pysyy korkealla ja ilma äärimmäisen kosteaa MTV 21:32 28.07

MTV:n meteorologi Liisa Rintaniemi kertoo, että myös tulevasta yöstä on tulossa kuuma ja kostea. Trooppisiin öihin saadaan helpotusta todennäköisesti ensi viikolla.


Trump sanoo olevansa avoin tapaamaan Putinin Moskovassa – MTV:n kirjeenvaihtaja: "Yhdysvallat yrittää päästä yli Trumpin edellisestä suorituksesta Putinin kanssa" MTV 23:41 27.07

Valkoisen talon mukaan Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on avoin tapaamaan Putinin Moskovassa, kunhan Putin esittää hänelle virallisen kutsun.


MTV:n toimittaja hyppäsi Suomen korkeimmasta benjitornista MTV 14:03 26.07

MTV Uutisten toimittaja Eero Arkko hyppäsi Suomen korkeimmasta benjitornista Helsingin Kaivopuistossa tänään.


ikävä – Norjan Joensuussa Poliisi kelkasta tippunut valittaja-Mourinho Koira kuoli Latvalan jatkokuvioista Leicester teki Lindros ehdottaa otti muistisairaan anopin perhe jännitti katsomossa,

Uutiset