Mielipidekyselyissä porskuttava Unkarin pääministeri lietsoi taas muslimipelkoja – ”Euroopan ylle kerääntyy synkkiä pilviä maahanmuuton takia” iltasanomat 22:00 18.02

Unkarin pääministeri Viktor Orban uhkaili sunnuntaina unkarilaisia Euroopalla, jonka muslimit ovat valloittaneet.


Sisäministerin pellolle syöksynyt kopteri surmasi 14 maanjäristystä paennutta ihmistä Meksikossa - nuorin uhri puolivuotias iltalehti 21:43 18.02

Sisäministeriä kuljettanut kopteri syöksyi ihmisten päälle. Sotilashelikopterin maahansyöksyn uhriluku on noussut 14:ään, Meksikon puolustusministeriö kertoi sunnuntaina. Turma tapahtui perjantaina, kun pölypilvi sai pilotin menettämään kopterin hallinnan, jolloin se kallistui ja rysähti pellolle. Helikopterin kyydissä oli Meksikon sisäministeri Alfonso Navarrete ja muita viranomaisia, kuten Oaxacan osavaltion kuvernööri Alejandro Murat. He olivat vierailulla alueella, jolla oli samana iltana tapahtunut 7,2 magnitudin maanjäristys.


Iranin lentoturma: 66 kuoli, kuolleiden joukossa myös lapsi iltalehti 13:13 18.02

Iranissa matkustajakone syöksyi maahan ja kaikki koneessa olleet 66 matkustajaa ja miehistönjäsentä menehtyivät. Iranilainen matkustajakone syöksyi maahan sunnuntaina. Onnettomuudessa kuoli viranomaisten mukaan 66 koneen matkustajaa ja miehistönjäsentä. Kone oli kotimaanlennolla. Aseman Airlinesin kone lähti Iranin pääkaupungista Teheranista noin kello 8 aamulla paikallista aikaa kohti Yasujin kaupunkia. Tiedot kertoo lentoyhtiön viestintäjohtaja Mohammad Tabatabai.


66 ihmistä kuoli lentoturmassa Iranissa: Pakotteet vaikeuttavat ikääntyneiden koneiden huoltoa iltasanomat 12:58 18.02

Matkustajakone syöksyi maahan Zagrosvuorilla Lounais-Iranissa sunnuntaina. Lentoyhtiön mukaan kaikki koneessa olleet 66 ihmistä saivat surmansa.


Olympiakisojen hiihtokuningas lähtee kotimatkalle - tarjoutui jäämään, valmennus sanoi ”kiitos ei” iltalehti 12:54 18.02

Olympiakisojen tähänastinen hiihtokuningas Simen Hegstad Krüger suuntaa viestikullan jälkeen kotimaahansa. Video: Toni Roponen käy läpi miesten viestin Simen Hegstad Krügerin debyytti aikuisten arvokisatasolla oli huikaiseva. 24-vuotias norjalainen voitti kultaa heti kisojen avausmatkalla yhdistelmähiihdossa.


Säät suosivat hiihtolomalaisia - ilma viilenee, ensi viikolle luvassa pakkaspäiviä ja aurinkoa iltalehti 11:35 18.02

Ensi viikon sää suosii hiihtolomaa viettäviä ympäri Suomea. Hiihtolomaa vietetään ensi viikolla Ahvenanmaan, Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueen kouluissa. Forecan päivystävä meteorologi Kristian Roine kertoo, että ensi viikolla heikko korkeapaine on syntymässä Suomen ylle, mikä tarkoittaa talvisia pakkasasteita koko maahan.


Matkustajakone syöksyi maahan Iranissa – kaikkien 66 matkustajan uskotaan kuolleen MTV 10:51 18.02

Matkustajakone on syöksynyt maahan Etelä-Iranissa, kertoo uutistoimisto AP. Kaikkien kyydissä olleiden 66 matkustajan uskotaan kuolleen, Aseman Airlines -lentoyhtiön tiedottaja kommentoi Iranin tv:ssä.


Iranissa lentokone syöksynyt maahan - Kaikki 66 koneessa ollutta ihmistä kuolivat iltalehti 10:50 18.02

Matkustajakone on syöksynyt maahan Iranissa. Myös CNN uutisoi, että kaikki koneen 66 matkustajaa ja miehistönjäsentä kuolivat. Eri lähteiden mukaan Iranissa matkustajakone on syöksynyt maahan. Koneessa on kymmeniä matkustajia.


Lentokone syöksyi maahan Iranissa – kaikki 66 matkustajaa kuolivat iltasanomat 10:49 18.02

Iranissa lentokone on syöksynyt maahan, kertovat paikalliset tiedotusvälineet.


Lentokone syöksyi maahan Iranissa – koneessa yli 60 matkustajaa iltasanomat 10:38 18.02

Iranissa lentokone on syöksynyt maahan, kertovat paikalliset tiedotusvälineet.


Iranissa lentokone syöksynyt maahan iltalehti 10:35 18.02

Matkustajakone on syöksynyt maahan Iranissa. Eri lähteiden mukaan Iranissa matkustajakone on syöksynyt maahan. Koneessa on kymmeniä matkustajia. BBC:n mukaan lentokone putosi Zagros vuorille Semiromin kaupungin lähettyville. Semirom sijaitsee Isfahanin maakunnassa Iranin pääkaupungin Teheranin ja lounaassa sijaitsevat Yasujin kaupungin välillä. Iranilaisviranomaisten mukaan kaikki pelastustoimien yksiköt ovat hälytysvalmiudessa. Viranomaisen mukaan koneessa oli 50-60 matkustajaa. Huonon sään vuoksi pelastushelikopteri ei ole päässyt onnettomuuspaikalle. Asiasta uutisoi BBC.


Lentokone syöksyi maahan Iranissa – koneessa 50–100 matkustajaa iltasanomat 10:28 18.02

Iranissa lentokone on syöksynyt maahan, kertovat paikalliset tiedotusvälineet.


Matkustajakone syöksyi maahan Iranissa – kyydissä 66 matkustajaa MTV 09:59 18.02

Matkustajakone on syöksynyt maahan Etelä-Iranissa, kertoo uutistoimisto AP.


Matkustajakone syöksyi maahan Iranissa MTV 09:59 18.02

Matkustajakone on syöksynyt maahan Etelä-Iranissa, kertoo uutistoimisto AP.


Uhriluku kasvaa: Kolme lasta ja 10 aikuista kuoli jäätyään ministeriä kuljettaneen helikopterin alle Meksikossa MTV 09:28 18.02

Meksikon perjantaisen helikopteriturman uhriluku on noussut. Yhteensä 13 maassa ollutta ihmistä menehtyi, kun maan sisäministeriä Alfonso Navarretea ja Oaxacan osavaltion kuvernööriä Alejandro Muratia kuljettanut helikopteri syöksyi maahan.


Kalle Rovanperä ajoi ylivoimaiseen voittoon SM-rallissa - ”Hieno fiilis” iltalehti 19:54 17.02

Kalle Rovanperä, 17, voitti Mikkelin SM-rallin yli 40 sekunnin erolla toiseksi tulleeseen Teemu Asunmaahan. Rovanperä otti kärkipaikan heti perjantaina ajetulla yleisöerikoiskokeella, eikä luovuttanut sitä koko kilpailun aikana kertaakaan. Seitsemännen erikoiskokeen jälkeen Rovanperän ja Asunmaan ero oli 43,2 sekuntia. Asunmaa on hallitseva Suomen mestari.


Uutiset