Vappu Pimiä juhlii tänään nelikymppisiään - upeat kuvat juhlista ja tutuista vieraista iltalehti 19:45 25.05

Vappu Pimiä täytti 40 jo 16.5. Juhlia vietetään kuitenkin vasta nyt. Vappu Pimiä kuuluu Suomen suosituimpiin juontajiin. Hän juontaa tulevana syksynä Maajussille morsian -ohjelmaa. Kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä. Syntymäpäiväänsä Pimiä viettää upeissa puitteissa Kulosaaren Casinolla. Vieraiksi ovat saapuneet esimerkiksi Anni Hautala ja Esko Eerikäinen. Pimiältä on ilmestynyt myös useampi ruokakirja. Vappu leipoo ilmestyi vuonna 2017 ja Vapun reseptikirja 1 vuonna 2014. Pimiä on kertonut julkisuudessa nauttivansa kokkaamisesta. Hänellä ja puoliso Teemu Huuhtasella on vuosina 2012 ja 2015 syntyneet tyttäret.


Suomalaiset hurahtivat supersuosittuun flossaukseen - tätä tanssii niin kansanedustaja kuin Vappu Pimiäkin! iltalehti 13:49 23.05

Supersuosion saavuttanut tanssimuoto on tullut jäädäkseen. Sosiaalista mediaa selatessa on voinut tulla vastaan erikoinen tanssityyli, jossa keinutetaan lanteita ja samaan aikaan heilutellaan käsiä. Kyseisestä tanssityylistä on muodostunut maailmanlaajuinen some-ilmiö, ja siihen on yhtynyt mukaan myös mediapersoona Vappu Pimiä. Vappu julkaisi videon, jossa hän tanssii Maajussille Morsian -ohjelman työryhmän kanssa kyseistä tanssia.


Neljäkymmentä täyttävän Vappu Pimiän parisuhteen resepti: ”Joka päivä pitää pussailla” iltalehti 11:34 08.05

Vappu Pimiä ja hänen miehensä Teemu Huuhtanen ovat olleet naimisissa viisi vuotta. Heidän parisuhteensa koostuu yksinkertaisista, mutta tärkeistä asioista. Mediapersoona Vappu Pimiä, 39, nähdään syksyllä Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan juontajana. Työkiireitä kesällä riittää myös Maajussille Morsian -ohjelman kuvauksissa ja muissa projekteissa. Ennen kesäkiireitä ja mökille rauhoittumista Vappu järjestää syntymäpäivät pyöreiden kunniaksi. Juhliin on kutsuttu yli 200 vierasta ja luvassa on hyvää ruokaa ja tanssia. - En täytä 28- tai 32 -vuotta, vaan olen ylpeä siitä, että täytän neljäkymmentä. Luulin parikymppisenä tietäväni kaikesta kaiken, mutta en tiennyt oikeasti yhtään mitään, Vappu kertoo Maikkarin ohjelmalanseeraustilaisuudessa.


Maajussille morsian -ohjelman Jani antaa tiukan neuvon uusille hakijoille: "Mieti tarkkaan, haluatko muuttaa maalle" mtv 10:15 05.05

Maajussille morsian -ohjelmassa vuonna 2016 nähty Jani odottaa elämäänsä itsevarmaa naista, joka vie mieheltä jalat alta.


Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu Marjo löysi rakkauden: "Aivan ihana ihminen" mtv 19:43 01.05

Maajussille morsian -ohjelmassa vuonna 2016 nähty Marjo on löytänyt rakkauden.


MTV: Maajussien kirjekuningas Matias vapaalla jalalla - morsiamet eivät pääse perille: ”Tiet niin huonossa kunnossa!” iltalehti 17:03 01.05

Matias sanoo MTV:n haastattelussa lueskelevansa edelleen silloin tällöin Maajussille morsian -ohjelmassa vuonna 2011 saamiaan kirjeitä. Videolla Vappu Pimiä kertoo Maajussille morsian -ohjelman tekemisestä. Leppävirtalainen karjatilallinen Matias keuli kirjekuninkaana vuoden 2011 Maajussille morsian -ohjelmassa. Hän sai 132 kirjettä.


Muistatko maajussien kirjekuningas Matiaksen? Marjatilallinen elää sinkkuna: "Vaikea löytää morsianta, kun tiet ovat niin huonossa kunnossa" mtv 15:33 01.05

Maajussille morsian -ohjelmassa ihastuttanut Matias ei ole löytänyt rakkautta ja kertoo huonoilla autoteillä olleen osuutta asiaan. 


Video: Maajussit kautta aikojen lähtivät risteilylle – MTV seuraa tunnelmia paikan päällä mtv 17:40 21.04

Maajussille morsian -ohjelmassa mukana olleet maajussit, morsiamet ja sulhaset lähtivät lauantaina 21.4. jo perinteeksi muodostuneelle kevätristeilylle. MTV pääsi mukaan seuraamaan tunnelmia paikan päälle. 


Vappu Pimiä sai märän kielipusun Maajussille morsian -kuvauksissa: "Rakkauden asialla" mtv 15:29 17.04

Maajussille morsian -ohjelman 11. kautta parhaillaan kuvaava juontaja Vappu Pimiä julkaisi söpön pusukuvan kulisseista. 


Maajussi-Petra rauhoittuu pääsiäisen viettoon – ruokapöydästä löytyy itse teurastettua lammasta mtv 08:02 02.04

Maajussille morsian -ohjelman 11. kaudella tutustutaan jälleen uusiin maajusseihin, jotka ovat valmiita löytämään elämäänsä sen oikean.


Maajussille morsian -ohjelman Antti-Jussille satelee treffitarjouksia: "Luuri jo tukossa" mtv 22:01 31.03

Treffitarjousten määrä yllätti maajussi-Antti-Jussin. Mies on yrittänyt vastailla viesteihin parhaansa mukaan. 


Maajussi-Aapeli avioerokohustaan: "Mieltä lohduttaa, että läheiset tietävät asian taustat" mtv 11:43 31.03

Maajussille morsian -ohjelman 11. kaudella tutustutaan jälleen uusiin maajusseihin, jotka ovat valmiita löytämään elämäänsä sen oikean.


Maajussi-Tuomo pääsiäissuunnitelmistaan: "Navettahommat odottavat!" mtv 20:40 30.03

Tuomo on yksi Maajussille morsian -ohjelman kautta rakkautta elämäänsä etsivistä maajusseista. Lue, mitä mies puuhailee pääsiäisenä. 


Seiska: Maajussi-Paavo onkin emäntäkokelas-Ellin lapsen isä - tuli tietämättään isäksi iltalehti 11:22 28.03

Syksyllä 2016 Maajussille morsian -ohjelmassa nähdystä Paavo Kopolasta on Seiskan mukaan tullut isä. Lapsen äiti on ohjelmassa maatilalle saapunut Elli Salonen. Haapajärveläinen maanviljelijä Paavo Kopola, 26, etsi kumppania Maajussille morsian -ohjelmassa vuonna 2016. Hän valitsi suosikikseen Elli Salosen, 21, johon halusi tutustua kuvausten päättymisen jälkeen paremmin. Kuvausten jälkeen kuitenkin uutisoitiin, että suhde ei ottanut tuulta alleen, sillä Paavon kerrottiin ihastuneen toiseen naiseen, joka oli lähestynyt häntä sosiaalisessa mediassa. Elli taas kertoi taannoin MTV:lle odottavansa lasta tahollaan toiselle miehelle. Hän kertoi tuolloin, että lapsen isän nimi olisi Sami.


Maajussi-Mauno tekee kahta työtä: "En missään nimessä ole työnarkomaani" mtv 09:15 25.03

Maajussille morsian -ohjelman 11. kaudella tutustutaan jälleen uusiin maajusseihin, jotka ovat valmiita löytämään elämäänsä sen oikean.


Maajussi-Tuomo ei ota paineita kumppanin löytämisestä: "En tee siitä väkisin pakkopullaa" mtv 11:20 24.03

Tuomo on yksi Maajussille morsian -ohjelman kautta rakkautta elämäänsä etsivistä maajusseista.


Maajussi-Aatu karttaa mustasukkaisia naisia: "Se piirre vie nopeasti mielenkiinnon" mtv 15:04 18.03

Maajussille morsian -ohjelman 11. kaudella tavataan Aatu, joka toivoo löytävänsä huumorintajuisen sekä rämäpäisen puolison.


Maajussi-Aapeli paljastaa naisihanteensa: "Äly on naisessa erittäin seksikästä" mtv 12:05 18.03

Maajussille morsian -ohjelmaan osallistuva Aapeli etsii kunnianhimoista ja älykästä naista.


Maajussi-Aino ilmoitettiin ohjelmaan salaa: "Kieltäytyminen olisi harmittanut" mtv 18:05 16.03

Maajussille morsian -ohjelman 11. kaudella tavattavan Ainon mukaan hänen tuleva kumppaninsa pääsee aloittamaan aivan puhtaalta pöydältä. 


hommahan lähti ihan yleisilmettä – palkka nousee

Uutiset