Perustuslakivaliokunnan varapuheenjohtaja Häkkänen: Hallituksen otettava huomioon alueiden erilainen tautitilanne ravintoloita avattaessa

yle 22:05 27.05

Häkkäsen mukaan koko maan kattavat rajoitukset olivat tarpeen vain maaliskuussa, kun koronaepidemia oli tulossa Suomeen. 


Jalkapalloseura pyysi faneja äänestämään Twitterissä maalivahdin jatkosopimuksesta: "Pysyykö vai lähteekö – te päätätte!"

yle 21:01 27.05

Skotlantilainen jalkapalloseura Livingston turvautui erikoislaatuiseen ratkaisuun pohtiessaan kokeneen maalivahtinsa Gary Maleyn jatkosopimusta.


Kensingtonin palatsilta harvinainen ulostulo: kiistävät lehtiväitteen herttuatar Catherinen uupumuksesta – artikkelin kirjoittanut lehti pysyy kannassaan

iltasanomat 20:43 27.05

Hovi ei normaalisti ota kantaa lehtien kirjoitteluun. Tällä kertaa kävi toisin.


Keskikesän NHL naurattaa suomalaiskonkaria: ”Pelaajilla hassu olo”

iltalehti 20:39 27.05

Kymmenen kautta Pohjois-Amerikassa pelanneen suomalaismaalivahdin mukaan pelaajat ovat ihmeissään NHL:n mahdollisesta jatkumisesta kesällä. NHL yrittää jatkaa kautta 2019–20 siirtymällä maaliskuun puolivälissä keskeytetystä runkosarjasta suoraan 24 joukkueen pudotuspeleihin. Harjoitusleirit alkaisivat aikaisintaan heinäkuun alkupuolella, joten parhaassakin tapauksessa pelaamaan voidaan päästä elokuun alussa. –?Pelaajat valmistautuvat normaaliin kauteen olemalla jäällä yli kaksi kuukautta, nyt edessä olisi lyhyt valmistautumisjakso. Jos se on 2–3 viikkoa niin kovaa on homma. Varsinkin vanhemmilla pelaajilla voi olla vaikeuksia päästä vauhtiin. Nivusvammoja voi myös tulla paljon, kymmenen kautta 2002–12 NHL:ssä ja AHL:ssä torjunut Antero Niittymäki totesi.


Rallilegenda Ari Vatanen ei usko, että Suomen MM-rallia ajetaan elokuussa – varasuunnitelmakaan ei innosta :”Ei todellakaan sama asia”

yle 20:17 27.05

Viron autourheiluliiton puheenjohtaja Ari Vatanen kertoi henkilökohtaisen esimerkin siitä, miksi Suomen MM-rallin ajaminen olisi syksyllä täysin erilaista kuin normaaliin aikaan kesällä.


Korona-aika on saanut suomalaiset innostumaan jälleen lukemisesta

yle 14:30 27.05

Joka neljäs suomalainen on lukenut normaalia enemmän tämän kevään aikana.


Laulaja Andrea Bocelli paljastaa sairastaneensa koronan – lahjoittaa verta tutkimustarkoituksiin

iltalehti 14:20 27.05

Oopperalaulaja Andrea Bocelli kertoo saaneensa tartunnan ja toipuneen taudista maaliskuussa. Oopperalaulaja Andrea Bocelli, 61, kertoo sairastaneensa koronavirustaudin. Bocelli paljastaa sairastaneensa taudin lievän muodon ja toipuneensa siitä maaliskuussa. – Maailmaa ravisuttanut pandemia on vaikuttanut, joskin lievästi, myös minuun ja tiettyihin perheenjäseniini, laulaja toteaa Good Morning Americalle antamassa lausunnossaan.


Onko tässä Suomen uusi NHL-maalivahtitähti? Kaapo Kähkönen, 23, pohtii, miksi hän on harvinaisessa joukossa

MTV 07:02 27.05

Suomi oli takavuosina jääkiekon maalivahtitehdas. Miikka Kiprusoff, Niklas Bäckström, Tuukka Rask ja kumppanit valtasivat omien seurojensa ykköstorjujan aseman. Tällä hetkellä Suomen maalivahtitulevaisuuden yllä on isoja kysymysmerkkejä. Kaapo Kähkönen, 23, kuuluu nyt harvinaiseen joukkoon.


Näin sujuu uinti korona­säännöillä Italiassa – uimarin pitää vahtia teipinpätkiä

iltasanomat 06:45 27.05

Italia aloittaa uutta normaalia. Roomalaisen uimalan säännöt ovat tiukat.


Heidi Foxell lähtee futisjoukkueen valmennustiimiin – takana raskas kevät: ”Olin osastolla, johon koronapotilaat tuotiin"

iltalehti 06:02 27.05

Sankaripoliisi Heidi Foxell lähtee mukaan liigajoukkueen taustajoukkoihin. Jalkapallon Kansallista liigaa pelaava Tikkurilan Palloseura julkisti tiistaina yllättävän vahvistuksen, kun poliisiopiskelija Heidi Foxell, 32, liittyy joukkueen taustatiimiin. Naisten pääsarjatasolla maalivahtina pelannut Foxell toimii joukkueen henkisenä mentorina eli antaa nuorille pelaajille oman peliuran ja elämän tuomaa kokemusta.


Minä vuonna taitoluistelun maailmanmestari Maria Butyrskaja poseerasi Playboy-lehdessä? Pelaa keskiviikon 10 kysymystä!

iltalehti 06:00 27.05

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Ketkä suomalaismaalivahdit ovat tehneet maalin NHL:ssä? 2) Minä vuonna taitoluistelun maailmanmestari Maria Butyrskaja poseerasi Playboy-lehdessä?


Bayer Leverkusen konttasi, Wolfsburg iski armotta

iltalehti 00:08 27.05

Väsynyt Leverkusen otti lukua kotiareenallaan Wolfsburgia vastaan ja hävisi 1–4. Bundesliiga pyörii kiivaasti. Wolfsburg-ottelu oli Leverkusenille kolmas yhdeksään päivään. Leverkusenin helmi Kai Havertz aloitti kesken jääneen bundesliigakauden ruudikkaasti. Hän taituroi kaksi maalia Werder Bremeniä ja Borussia Mönchengladbachia vastaan.


Upea saavutus! Kaapo Kähkönen on AHL:n paras maalivahti

iltalehti 23:54 26.05

Kaapo Kähkönen on valittu AHL:n parhaaksi maalivahdiksi kaudella 2019-20. Suomalaisvahti Kaapo Kähkönen palkittiin tiistaina AHL-kauden parhaalle maalivahdille jaettavalla Algede ”Baz” Bastien Memorial -palkinnolla. Valinnan takana on valmentajien, pelaajien ja median äänestys. Kähkönen, 23, pysäytti kiekkoja Iowa Wildin tolppien välissä tällä kaudella 34 ottelussa torjuntaprosentilla 92,7. Nollapelejä ”Nolla-Kähköselle” kertyi sarjan eniten, seitsemän. Voittoja miehen tilille kirjattiin 25, myös sarjan eniten.


Kaapo Kähkönen teki suomalais­historiaa! Maalivahdille upea kunnianosoitus Pohjois-Amerikassa

iltasanomat 23:46 26.05

Kaapo Kähkönen valittiin AHL:n parhaaksi maalivahdiksi.


Upea kunnia! Suomalaisvahti valittiin AHL:n parhaaksi maalivahdiksi

MTV 22:19 26.05

Suomalaisvahti Kaapo Kähkönen on valittu AHL:n parhaaksi maalivahdiksi kaudella 2019-20. 


Katso upea voittomaali! Nerokas oivallus johdatti Bayern Münchenin lähelle Bundesliigan mestaruutta – norjalaissensaatio loukkaantui

yle 21:36 26.05

Bayern München siirtyi jo seitsemän pisteen johtoon Bundesliigassa ja saa kiittää siitä Joshua Kimmichin komeaa maalia. Kuvalähde: Viasat.


Nooralotta Nezirille ja Annimari Kortteelle kutsu erikoiseen kisaan

MTV 20:55 26.05

Suomen huippupika-aiturit Nooralotta Neziri ja Annimari Korte saatetaan nähdä aitojen kimpussa kansainvälisellä radalla, kun Oslon Bislett-stadionilla kilpaillaan yleisurheilun "Impossible Games" 11. kesäkuuta. Tapahtumassa kilpaillaan useita normaalista poikkeavia lajeja, ja suomalaiskaksikko kisaa järjestäjien mukaan 200 metrin aitajuoksussa "minimaaottelun" norjalaisia Isabelle Pederseniä ja Line Klosteria vastaan.


Jalkapallon Helsinki Cup toteutuu koronapandemian ehdoilla – "Haluamme palata varovasti kohti normaalia"

MTV 20:09 26.05

Jalkapallon vuotuinen junioriturnaus Helsinki Cup toteutuu myös tänä kesänä. Koronapandemian takia tapahtumaan tehdään poikkeusjärjestelyjä.


Kuinka hyvin osaat Eppu Normaalin kappaleet? Testaa 13 kysymyksellä

iltasanomat 19:09 26.05

Eppu Normaalilla riittää hittejä monta repullista – ja aitoja Suomi-rockin klassikoita joka sormelle. Miten hyvin osaat ne?


Suomalainen maalivahtilupaus hätkähdytti NHL-piirejä – yritti välittömästi poikkeuksellista temppua: "Aina, kun paikka tulee"

MTV 18:54 26.05

Kaapo Kähkönen, 23, nousi suomalaisten kiekkoseuraajien tietoisuuteen viimeistään vuoden 2016 nuorten MM-kotikisoissa, jolloin hän toimi Suomen viimeisenä lukkona kultamatkalla. Talvella Kähkönen sai tililleen NHL-debyytin. Ja heti tämän jälkeen hän yritti poikkeuksellista temppua.


Hot topics