Aktiivimallin ”7 €:n raja” yllättää monet ikävästi – Yhdelle tarjottiin palkkaa maalipurkkeina uusisuomi 15:34 17.08

Aktiivimalli pitää Suomen suurimman työttömyyskassan kiireisenä. Esimerkiksi maaliskuussa Yleisen työttömyyskassan (YTK) neuvontaan tuli 60 prosenttia enemmän kyselyjä kuin viime vuonna samaan aikaan. Ihmisille on epäselvää, miten aktiivisuusehdon voi täyttää ja moni törmää samoihin rajoituksiin.


Tiina auttoi Dubain prinsessa Latifaa: Ystävä yhä mystisesti kateissa – nyt Tiinalle itselleen asetettu Interpolin korkean tason pidätysmääräys MTV 06:46 16.08

Maaliskuussa 2018 Dubain prinsessa Latifaa pakenemaan auttanut suomalainen Tiina Jauhiainen kertoo, ettei prinsessasta ole edelleenkään havaintoja. Apuun on kutsuttu YK ja kansainvälisiä ihmisoikeusjärjestöjä.


Syyttäjä vaatii rangaistusta murhasta: miestä lyötiin useita kertoja päähän paistinpannulla iltasanomat 16:26 13.08

Veriteko tapahtui maaliskuussa.


Jyväskylän yliopisto sanoutui irti professorinsa kirjoituksesta – vertaa homoutta pedofiliaan MTV 16:39 01.08

Sukupuolineutraali avioliittolaki astui voimaan maaliskuussa 2017.


Tukholman kaupunginteatterin johtaja riisti hengen itseltään – nyt oopperalaulajavaimo syyttää Me too -kampanjaa miehensä kuolemasta iltasanomat 14:49 31.07

Tukholman kaupunginteatterin johtaja Benny Fredriksson, 58, irtisanoutui viime joulukuussa tehtävistään Me too -kohun seurauksena. Hän teki itsemurhan maaliskuussa.


Britannian autoteollisuudessa kasvaa brexit-pelko – ”No deal ei ole vaihtoehto” uusisuomi 12:56 31.07

Iso-Britannian autovalmistajat kisaavat aikaa vastaan: Brexitin pitäisi astu voimaan ensi maaliskuussa, alle kahdeksan kuukauden kuluttua ja maan autoteollisuus on riippuvainen EU:sta niin autonosien tuonnissa kuin autokaupassa viennissä.


Demi Lovaton raju kamppailu huumeita vastaan – tuore single vihjasi vuosien raittiuden päättyneen mtv 08:41 25.07

Entinen lapsitähti Demi Lovato juhli viime maaliskuussa kuudetta vuotta raittiina.  25-vuotias laulaja kiidätettiin tiistaina sairaalaan epäillyn yliannostuksen vuoksi.


Mikä bikinipeppu! Emily Ratajkowskin bikinit eivät liikoja peittäneet stara 10:00 24.07

Huippumalli Emily Ratajkowski yllätti kaikki maaliskuussa menemällä naimisiin salaa maistraatissa


Pääkirjoitus: Uusi alkoholilaki ei ole vienyt Suomea perikatoon iltasanomat 21:00 22.07

Alkoholilaki muuttui asteittain vuoden alussa. Tammi- ja maaliskuussa tuli voimaan muutoksia, joiden myötä muun muassa ruokakaupat saivat myydä aiempaa vahvempia alkoholijuomia ja esimerkiksi ravintoloiden sääntelyä höllennettiin.


Emily Ratajkowski esitteli upeaa sormustaan – kaksi isoa timanttia! stara 16:40 22.07

Huippumalli Emily Ratajkowski yllätti kaikki maaliskuussa menemällä naimisiin salaa maistraatissa


Viihdelehti Stara.fi stara 16:40 22.07

Huippumalli Emily Ratajkowski yllätti kaikki maaliskuussa menemällä naimisiin salaa maistraatissa


Nainen iski veitsellä miestä keittiössään – selitti tekoa oikeudessa itsemurhaksi MTV 12:29 09.07

Kotkalainen nainen iski maaliskuussa vierailulla ollutta miestä veitsellä kaulaan keittiössään, mutta selitti tapauksen itsemurhaksi, kertoo Kymenlaakson käräjäoikeus.


Helsingin tapaamisessa nähtiin suoranaista kameroiden välttelyä vuonna 1997 - miksi Clinton ei halunnut tulla kuvatuksi? MTV 06:13 05.07

Maaliskuussa 1997 Helsingissä tavanneet Yhdysvaltain presidentti Bill Clinton ja Venäjän presidentti Boris Jeltsin olivat luonnollisesti kokouksessaan myös median suuren kiinnostuksen kohteena.


Kuolleeksi julistettu romanialaismies onnistui todistamaan olevansa elossa iltasanomat 18:39 04.07

Maaliskuussa oikeus ei suostunut perumaan kuolintodistusta.


Karaokehitit raikaavat aamuviiteen – baarien jatkoaikailmoituksia tehtailtu jo yli tuhat MTV 17:20 04.07

Pääkaupunkilainen karaokebaari Pataässä pidensi maaliskuussa aukioloaikansa aamuviiteen oitis, kun laki salli. Ravintolapäällikkö Pekka Kettusen mukaan kokemukset ovat olleet niin hyviä, että muutos on näillä näkymin tullut jäädäkseen.


Presidentti Clinton ei saanut nukuttua Suomen vierailullaan vuonna 1997 – yöllisestä metelistä käytiin villejä keskusteluja: Saunan putket vai suomalainen jättiläinen? MTV 07:46 04.07

Yhdysvaltain presidentti Bill Clinton ja Venäjän presidentti Boris Jeltsin tapasivat Helsingissä maaliskuussa vuonna 1997. 


Hollywoodin unelmapari taas yhdessä? stara 16:40 25.06

One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt poppari Zayn Malik yllätti maaliskuussa


Useista väkivaltarikoksista tuomittu kotkalaisnainen jälleen oikeudessa – epäillään iskeneen veitsen miehen kaulaan MTV 13:29 25.06

Kotkan Pirosenvuoressa maaliskuussa tapahtuneen henkirikoksen käsittely on alkanut Kymenlaakson käräjäoikeudessa. Vuonna 1971 syntyneen naisen epäillään tappaneen ikätoverinsa veitsellä.


Huumekeuppojen selvittely päättyi väkivaltaan – hovioikeus alensi tuomioita keravalaismiehen kuolemasta MTV 21:38 15.06

Hovioikeus on alentanut tuomioita keravalaismiehen kuolemasta viime vuoden maaliskuussa. Käräjillä kaksi miestä sai tuomion muun muassa taposta. Hovioikeus katsoi teot törkeäksi pahoinpitelyksi, törkeäksi kuolemantuottamukseksi ja varkaudeksi.


hämmentyi itsekin kauden alkua nyt koomasta yli Polttarisankari Tähti kelasi EM-kultaa tshekeille

Uutiset