Lehtien yhteisgallup: Punavihreä hallituspohja kelpaisi suomalaisille MTV 18:00 17.07

Maaseudun Tulevaisuuden, Hufvudstadsbladetin ja Verkkouutisten yhteisgallupissa punavihreä hallituspohja nousi suosituimmaksi vaihtoehdoksi. 


MT: Muumikahvilasta tehty rikosilmoitus – omistajat rajuissa riidoissa MTV 19:39 12.07

Muumikahvilaketjua pyörittävällä Cafe of cartoons -yhtiöllä on rajujen velkojen ohella myös tilit tarkastamatta, Maaseudun tulevaisuus kertoo.


Kimi Räikkönen ”tykännyt aina” Itävallan radasta – paperilla helppo rata onkin hankala ja hauska MTV 06:47 29.06

F1-sirkuksen lyhyin rata, vain 4,3 kilometrin pituinen Itävallan Red Bull Ring kuuluu Ferrarin Kimi Räikkösen suosikkeihin formulakalenterista. Räikkönen kertoo C Morelle lisää maaseudun keskellä sijaitsevasta paikasta.


MT: Puolustusministeri Niinistö vaatii armeijaan lisää työntekijöitä – "Jaksamisen ongelmat alkavat tulla esille" MTV 09:45 25.06

Puolustusvoimissa on noin sadan henkilön vaje, toteaa puolustusministeri Jussi Niinistö Maaseudun Tulevaisuudelle. 


MT: Puolustusministeri Niinistö vaatii armeijaan lisää työntekijöitä MTV 09:25 25.06

Puolustusvoimissa on noin sadan henkilön vaje, toteaa puolustusministeri Jussi Niinistö Maaseudun Tulevaisuudelle. 


Hirvi tuli kuokkimaan pojan syntymäpäiväjuhliin stara 19:20 11.06

Metsien ja vuoristojen vieressä maaseudun rauhassa asustelevat ihmiset ovat voineet


Viihdelehti Stara.fi stara 19:20 11.06

Metsien ja vuoristojen vieressä maaseudun rauhassa asustelevat ihmiset ovat voineet


MT: Hallitus laittoi Postin pörssisuunnitelmat jäihin yllättäen - osittaista yksityistämistä valmisteltu hiljaisuudessa jo kuukausia iltalehti 07:42 28.05

Maaseudun tulevaisuuden tietojen mukaan tarkoituksena oli yksityistää vähemmistöosuus Postin osakkeista listaamalla yhtiö pörssiin. Postin osittaista yksityistämistä on valmisteltu kaikessa hiljaisuudessa kuukausien ajan, mutta hallitus vihelsi pelin poikki noin viikko sitten, uutisoi sanomalehti Maaseudun tulevaisuus. Lehden tietojen mukaan suunnitelmissa oli Postin listaaminen pörssiin siten, että valtio olisi säilyttänyt yhtiöstä enemmistöosuuden.


MT: Hallitus vihelsi Postin yksityistämishankkeen yllättäen poikki – ”Tilannetta seurataan aktiivisesti” MTV 18:10 27.05

Postin osittaista yksityistämistä on valmisteltu kaikessa hiljaisuudessa jo kuukausien ajan. Noin viikko sitten hallitus kuitenkin vihelsi pelin poikki, ja työ keskeytyi. Asiasta uutisoi Maaseudun Tulevaisuus -lehti. 


Pohjois-Koreaan apua vievä Mikael tietää todellisuuden kulissien takaa – pelkkä omena voi tuoda kyyneleet maaseudun lapsien silmiin MTV 06:04 27.05

Hedelmiä, lääkkeitä, siemeniä, suomalaisia villasukkia. Korealaista saunomista. Mikael Halkola on auttanut pohjoiskorealaisia köyhän maaseudun orpolapsia jo seitsemän vuotta, ja ollut kerran mukana samoissa juhlissa Kimin kanssa.


Yle: EU aikoo leikata maataloustukia - Suomen luonto joutumassa kärsijäksi iltalehti 10:01 22.05

EU-komission ehdottomat maataloustukien leikkaukset osuvat selvästi enemmän ympäristötukiin kuin maatalouden saamiin suoriin tukiin, kertoo Yle. Britannian EU-eron vuoksi Euroopan komissio etsii nyt säästökohteita. Komissio on esittänyt viiden prosentin leikkausta maataloustukiin vuosina 2021-2027. mukaan maatalouden kehittämis- ja ympäristöohjelmilta aiotaan leikata enemmän kuin maatalouden suorista tuista. - Jos tällainen viiden prosentin leikkaus nimellishinnoista tehdään ja vielä niin, että leikkausten painopiste olisi maaseudun kehittämisohjelmassa jopa 15 prosentin tasoa, niin se tarkoittaisi käytännössä sitä, että meidän tulisi tinkiä merkittävästi maatalouden ympäristönsuojelu- ja ilmastotavoitteista, MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila toteaa Ylelle.


MT: Naisten suosikki Petteri Orpo on suosituin pääministeriehdokas – kansa ei usko hallituksen kaatumiseen uusisuomi 11:04 14.05

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo on tällä hetkellä suomalaisten suosikki seuraavaksi pääministeriksi, kertoo Maaseudun Tulevaisuus.


MT: Orpo suosituin seuraavaksi pääministeriksi – moni ei osaa vielä nimetä suosikkiaan iltasanomat 07:43 14.05

Suomalaisten suosikki seuraavan hallituksen pääministeriksi on valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.), ilmenee Maaseudun Tulevaisuuden teettämästä kyselystä.


MT: Harkimon Liike Nyt on suosituin uusista poliittisista liikkeistä iltalehti 10:55 11.05

Harkimon Liike Nyt -kansanliike on suomalaisten mielestä kaikkein houkuttelevin uusista poliittisista liikkeistä, käy ilmi Maaseudun Tulevaisuuden teettämästä kyselystä. mukaan 12 prosenttia suomalaisista voisi kuvitella äänestävänsä kansanedustaja Harry "Hjallis" Harkimon liikettä. Liike Nyt houkuttelevampi kuin muut uudet liikkeet eli perussuomalaisista irtautunut siniset ja euroedustaja Paavo Väyrysen perustama kansalaispuolue.


MT: Liike Nyt houkuttaa eniten uusista poliittisista liikkeistä – 12 prosenttia voisi äänestää MTV 05:25 11.05

Harry Harkimon Liike Nyt -kansanliike on suomalaisten mielestä uusista poliittisista liikkeistä houkuttelevin, ilmenee Maaseudun Tulevaisuuden teettämästä kyselystä.


Timo Soinin mukaan Jussi Halla-aho on ”täysin hyödytön” - Halla-aho kuittasi tylysti takaisin iltalehti 10:52 09.05

Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Timo Soini tylyttää puolueen nykyistä puheenjohtajaa Jussi Halla-ahoa Maaseudun Tulevaisuuden haastattelussa. Soinin mukaan hänen siteensä perussuomalaisiin katkesi Jyväskylän puoluekokouksessa viime vuoden kesäkuussa. - Kun tuli (Jussi) Halla-aho, (Laura) Huhtasaari, (Teuvo) Hakkarainen ja (Juho) Eerola, niin sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa mitä minä perustin, Soini sanoo .


Timo Soinin mukaan Jussi Halla-aho on ”täysin hyödytön” - Halla-aho vastaa: ”Jos persujen vaalivoitot olisivat johtuneet Timon erinomaisuudesta, kai ne olisivat tapahtuneet jo paljon aiemmin” iltalehti 10:46 09.05

Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Timo Soini tylyttää puolueen nykyistä puheenjohtajaa Jussi Halla-ahoa Maaseudun Tulevaisuuden haastattelussa. Soinin mukaan hänen siteensä perussuomalaisiin katkesi Jyväskylän puoluekokouksessa viime vuoden kesäkuussa. - Kun tuli (Jussi) Halla-aho, (Laura) Huhtasaari, (Teuvo) Hakkarainen ja (Juho) Eerola, niin sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa mitä minä perustin, Soini sanoo .


MT:n ennuste: SDP ehkä suurin, vaikka kannatus jäisi kokoomuksesta – Timo Soini väläyttää jatkoa uusisuomi 09:07 07.05

SDP saattaa nousta paikkamäärässä eduskunnan suurimmaksi puolueeksi, vaikka se ei saisikaan suurinta ääniosuutta ensi vuoden vaaleissa, selviää Maaseudun Tulevaisuuden (MT) ennusteesta.


loukkaantuneita kuusi, tuhlaili

Uutiset