Saako supersuosittu Mamma Mia! -elokuva kolmannen osan? Abba-muusikko Björn Ulvaeus vihjaa elokuvan jatkosta iltalehti 23:43 07.06

Abba-yhtyeen jäsen Björn Ulvaeus kertoo, että kolmannelle osalle on kiinnostusta. Ruotsalaisen Abba-yhtyeen muusikko Björn Ulvaeus vihjailee uudesta Mamma Mia! -elokuvasta, kertoo The Mirror -lehti. Ulvaeus sanoi Magic Radion haastattelussa, että kolmannelle elokuvalle on kiinnostusta. – Jos joku saa idean Mamma Mia! -elokuvan kolmannesta osasta, tutustun siihen. Me tutustumme siihen, Ulvaeus kertoi.


NBA:ssa rajusti flopannut ex-mahtiseura palkkasi uuden päävalmentajan MTV 10:54 14.05

NBA-koripalloliigassa kautta aikain 16 mestaruutta voittanut, mutta viime vuodet alamäessä luisunut Los Angeles Lakers vahvisti Frank Vogelin palkkaamisen uudeksi päävalmentajaksi. Vogel, 45, on aiemmin valmentanut NBA:ssa Indiana Pacersia ja Orlando Magicia.


Päivän ravivihje: Toto4, Mikkeli 13.5. iltalehti 06:26 13.05

Moninkertaistus Mikkeliin Magic Monday -ravit ovat näiltä osin päättyneet ja nyt järjestetään pelkästään Mikkelissä Toto4-kohteet. Lähdöt vaikuttavat kovin selkeäpiirteisiltä, joten voi helposti suositella hajotussysteemejä tai rivipanoksen korottamista. Vihjesysteemissäkin 20 sentin minimipanos nostetaan viiteen euroon eli vihjerivi 25-kertaistetaan. Toto4-vihjerivi:


heinäkuussa – lämmin mönkijällä puuhun Neziri teki urallaan Nyt aikoo rekisteröityä Paraguayn kanssa säästyivät

Uutiset