Toimittajien hiillostus Leijonien mahalaskusta sai Jere Lehtisen kiemurtelemaan: ”En haluaisi tänään kommentoida näihin kysymyksiin” iltalehti 18:03 20.05

Leijonien manageri ei halunnut pyhänä Kööpenhaminassa Kansainvälisen jääkiekkoliiton aatelointitilaisuudessa puhua Leijonien MM- kisoissa. Leijonien manageri Jere Lehtinen vetäytyi pyhänä kuoreensa Kööpenhaminassa, kun toimittajat tiedustelivat häneltä syitä Leijonien puolivälierätappioon, saamaansa kritiikkiin ja työnsä haasteisiin. - Jos voisin jättää tänään vastaamatta, hän sanoi Iltalehdelle.


Alpo Suhonen Leijonien mahalaskusta: ”Kokematon joukkue ja kokematon valmennus on vaikea yhtälö” MTV 14:15 18.05

Alpo Suhosen mielestä Suomen jääkiekkomaajoukkueen valmennustiimi olisi kaivannut kokemusta Tanskan MM-kisoissa.


Leijonat murheissaan shokkitappion jälkeen – Ruotsalaiset kehuivat Sveitsiä uusisuomi 02:27 18.05

Leijonien MM-turnaus päättyi Tanskassa mahalaskuun. Sveitsi voitti suomalaiset 3-2 ja eteni välieriin. Leijonat sai lähteä kotimatkalle.


Ei siitä mihinkään pääse: upeasta MM-turnauksesta tuli Leijonille ruma mahalasku iltasanomat 00:24 18.05

Videotuomarit eivät silittele Leijonia, kun he purkavat Suomen ja Sveitsin välisen puolivälierän.


Leijonien keskeinen johtaja on jäänyt liian vähälle huomiolle MM-kisoissa – ”Tehdään nyt tiettäväksi koko Suomelle” iltasanomat 15:13 16.05

Mahalasku tai mitalipelit. Sehän se MM-kisojen puolivälierän asetelma aina on. Vastaan asettuu Sveitsi – joka ei todellakaan ole mikään helppo pala.


Kolumni: Perinneseuran kurja mahalasku – pitkä rivi virheitä johti vuosien ongelmakierteeseen iltasanomat 07:26 01.05

Futiskevät on nousujen ja putoamisten aikaa. Yhtäällä juhlitaan, toisaalla itketään. Ja eniten Saksassa itketään juuri FC Kaiserslauternin takia, kirjoittaa Johanna Nordling.


Suora lähetys: Ministeri vastaanottaa yritystukityöryhmän ”täydellisen mahalaskun” iltalehti 11:26 05.04

Hallituksen syyskuussa 2017 asettama yritystukien uudistamista pohtiva parlamentaarinen työryhmä luovuttaa loppuraporttinsa tänään torstaina. Suora lähetys videolla juuri nyt. Juha Sipilän (kesk) hallitus julisti vuosi sitten karsivansa ja uudistavansa Suomen tiheää yritystukiviidakkoa. Laskutavasta riippuen kyseessä on 4-8,2 miljardin euron kokonaisuus.


Ministeri Mykkänen pettyi yritystukimahalaskuun - ”Ei kerro hallituksen tahtotasosta” iltalehti 10:50 05.04

Mykkäsen mukaan kokoomus oli valmis ratkaisuun, jossa erityisesti fossiilisten polttoaineiden tuista siirrettäisiin ”tuntuvia panoksia” osaamiseen ja tuotekehitykseen. Kokoomuksen ministeriryhmän yritystukivastaava Kai Mykkänen vakuuttaa, ettei yritystukiremontin siirtäminen hallituksen käsistä parlamentaariseen työryhmään kerro Juha Sipilän (kesk) hallituksen tahtotasosta. Kriitikoiden mielestä poliittisesti vaikean asian siirtäminen parlamentaariseen työryhmään on varmin keino haudata vaikea asia. Pitkän vatvomisen jälkeen Sipilän hallitus päätti viime syksyn budjettiriihessä perustaa parlamentaarisen työryhmän valmistelemaan laajaa yritystukiremonttia, jossa tukia olisi karsittu ja suunnattu uudelleen.


Lauri Marjamäki palasi julkisuuteen – mitä päävalmentaja on oppinut olympialaisten mahalaskusta? iltasanomat 12:19 22.03

A-maajoukkueen päävalmentaja Lauri Marjamäki on pitänyt olympialaisten jälkeen matalaa profiilia ja miettinyt, mikä kisoissa meni pieleen.


että saan valita pikkulapset yksin väkivaltaisen miehen värisuora, ympäristörikoksista - – IL Kylpytakin ”Sika seuraa

Uutiset