Australiassa nousi kohu Afganistanissa vuosia sitten otetusta kuvasta – sotilasajoneuvon keulassa liehui natsilippu iltasanomat 10:59 14.06

Kohuun joutui torstaina ottamaan kantaa myös pääministeri Malcolm Turnbull.


Jasper Pääkkönen tähdittää Spike Leen elokuvaa - katso upouusi traileri! iltalehti 22:37 14.05

Spike Leen elokuva BlacKkKlansman saapuu Suomessa elokuvateattereihin 10. elokuuta. Jasper Pääkkönen näyttelee yhtä avainrooleista Spike Leen (mm. Do The Right Thing - Kuuma päivä, Malcolm X) uutuuselokuvassa BlacKkKlansman, joka saa tänään maanantaina maailmanensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlien kilpailusarjassa. Toistaiseksi ei ole tarkaan paljastettu, ketä tai millaista hahmoa Pääkkönen elokuvassa esittää.


Ariana Grande erosi rakkaastaan: ”Ehdoton rakkaus ei ole itsekästä” iltalehti 13:32 13.05

Ariana Grande erosi Mac Milleristä tällä viikolla. Ariana Granden ja Mac Millerin suhde on päättynyt. Grande kertoo asiasta Instagram-sivullaan, tarinaominaisuudella. - Hei! Tämä on yksi parhaista ystävistäni ja suosikki-ihmiseni planeetalla, Malcolm McCormick, Grande kirjoittaa.


Macronilla sanat sekaisin: Kiitti Australian pääministeriä ja ”herkullista vaimoa” iltalehti 13:23 02.05

Ranskan presidentillä oli kenties jotain muuta mielessään, kun hän kiitti Australian pääministeriä lämpimästä vastaanotosta. Presidentti Emmanuel Macron ja pääministeri Malcolm Turnbull olivat käyneet läpi keskiviikkona Sydneyssä pitämässään lehdistötilaisuudessa useita diplomaattisesti herkkiä aiheita, kun Ranskan presidentti teki kielellisen kömmähdyksen englanniksi pitämässään loppupuheenvuorossa. Hän kiitti Turnbullia ja tämän vaimoa Lucya siitä, että he olivat olleet hyviä isäntiä, ja kehui nauttineensa vierailullaan hyvästä ruuasta ja viinistä. Sitten tapahtui jotain.


Tallipomo perusteli Sunisen yllätysvalintaa MTV 14:25 23.04

Ensi viikonloppuna ajettava Argentiinan MM-ralli ei kuulunut Teemu Sunisen alkuperäiseen ohjelmaan, mutta M-Sport Fordin tallipäällikkö Malcolm Wilson järjesti suomalaiskuljettajalle iloisen yllätyksen.


Australia karkottaa kaksi venäläisdiplomaattia – viikko aikaa lähteä maasta MTV 06:14 27.03

Australia karkottaa kaksi venäläisdiplomaattia tuenosoituksena Britannialle. Australia on antanut karkotetuille venäläisdiplomaateille seitsemän päivää aikaa poistua maasta, pääministeri Malcolm Turnbull sanoi tiistaina.


Myös Australia karkottaa Venäjän diplomaatteja - kahdella diplomaatilla viikko aikaa poistua maasta iltalehti 04:31 27.03

Australia on päättänyt karkottaa kaksi Venäjän diplomaattia tuenosoituksena Britannialle. Australian pääministeri Malcolm Turnbull ilmoitti asiasta tiistaina. Pääministerin mukaan karkotuksen saaneilla venäläisdiplomaateilla on seitsemän päivää aikaa poistua maasta. - Tämä päätös heijastaa hyökkäyksen järkyttävää luonnetta, kyseessä oli ensimmäinen kemikaalisen aseen käyttö Euroopan maaperällä toisen maailmansodan jälkeen, Turnbull totesi.


hankkimansa Henriquen kanssa pakottaa pitkälle toimia huipputapaamisessa – näin tutkijat

Uutiset