Mies käytti vaimonsa kuukautiskuppia riisimittana - iljettävästä päivityksestä nettihitti iltalehti 18:16 10.12

Kaikille hygieniatuotteet eivät ole tuttuja. Useimmat miehet saattavat olla hieman hämillään naisten hygieniatuotteista. Australialainen Malcolm Hobbs on yksi heistä. Hänen vaimonsa Cindy yllättyi pahemman kerran, kun löysi kotoaan riisipussin, jonka sisällä oli hänen kuukautiskuppinsa.


NHL-perheellä uskomaton päivä: kaksi veljestä kohtasi isän edessä, kolmas treidattiin! suomikiekko 21:08 09.12

Jääkiekkoilevassa Subbanin perheessä koettiin eilen melko mielenkiintoinen päivä. Perheen kolmesta veljeksestä kaksi vanhinta, P.K. ja Malcolm kohtasivat toisensa kaukalossa ensimmäisen kerran koskaan tosipelissä – ja...


Australia hyväksyi samaa sukupuolta olevien avioliitot iltalehti 12:07 07.12

Samaa sukupuolta olevat voivat kohta solmia avioliiton Australiassa parlamentin hyväksyttyä asiaa koskevan lakiehdotuksen. Lakiehdotuksen hyväksyi 146 kansanedustajaa, vain neljä äänesti ehdotusta vastaan. - Mikä päivä rakkaudelle, tasa-arvolle ja kunnioitukselle. Australia teki sen, pääministeri Malcolm Turnbull sanoi parlamentissa.


AC/DC-legenda Malcolm Young siunattiin haudan lepoon – rakas kitara mukana näyttävissä hautajaisissa iltasanomat 08:34 28.11

Reilu viikko sitten menehtyneen AC/DC-kitaristi Malcolm Youngin hautajaisia vietettiin Sydneyssa tiistaina.


AC/DC-legenda Malcolm Young on kuollut iltalehti 15:52 18.11

AC/DC:n perustajajäseniin kuuluva Malcolm Young on kuollut. Malcolm Young oli kuollessaan 64-vuotias. Hän perusti legendaarisen rock-yhtye AC/DC:n yhdessä veljensä Angus Youngin kanssa 70-luvun alussa. Youngin kuolemasta kertoo AC/DC:n kotisivut ja Angus-veli.


Pohjois-Korea vaatii Australiaa etääntymään Yhdysvalloista iltalehti 04:54 20.10

Australian hallitus kertoo saaneensa Pohjois-Korealta kirjeen, jossa vaaditaan Australiaa ottamaan etäisyyttä Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin hallintoon. Asiasta uutisoi muun muassa BBC. Kirjeessä Pohjois-Korea tuomitsee Trumpin varoituksen siitä, että Yhdysvallat tuhoaisi Pohjois-Korean, jos maa joutuisi puolustamaan itseään. Australian pääministerin Malcolm Turnbullin mukaan Pohjois-Korean lähettämä dokumentti on osoitus siitä, että diplomaattinen paine Pohjois-Koreaa kohtaan on toiminut. Turnbull kuitenkin kuvailee kirjettä pääasiassa paasaukseksi ja kertoo dokumentin sisältävän vanhaa retoriikkaa.


Uutiset