Mallorcaa ravistelleet tulvat iskivät myös Sardinian lomasaarelle – moottoritiesilta romahti iltasanomat 10:56 11.10

Myrskyisä sää riivasi tiistain ja keskiviikon aikana myös Välimerellä sijaitsevia lomasaaria. Mallorcalla tulvat tappoivat kymmenen ihmistä.


Tulva repi kaiteet tieltä Outin lomakodin lähellä Mallorcalla – ”Se alkoi ukkosmyrskyllä kello 15.30” iltasanomat 20:51 10.10

Mallorcan lomasaarta riepotelleen myrskyn ja tulvien uhrimäärä noussut jo kymmeneen.


Mallorcalla lomaileva Timo huomasi paikallisten kasvoista, että rajuilmassa oli käynyt pahasti MTV 19:30 10.10

Useita ihmisiä on kuollut rankkasateissa suomalaisten suosikkilomakohteessa Mallorcalla.


Mallorcan lomasaarella katastrofaalinen tilanne – Rankkasateiden nostattamissa tulvissa kuollut jo 9 ihmistä iltasanomat 15:13 10.10

Tulvien jäljiltä kateissa on Mallorcalla lisäksi yhdeksän ihmistä. Myös Espanjan Aurinkorannikolle annettiin viime yönä punainen myrskyvaroitus.


Rankkasateet nostattivat äkkitulvia Mallorcan lomasaarella: ainakin 9 kuollut – ”Tilanne on katastrofaalinen” iltasanomat 15:02 10.10

Tulvien jäljiltä kateissa on Mallorcalla lisäksi yhdeksän ihmistä. Myös Espanjan Aurinkorannikolle annettiin viime yönä punainen myrskyvaroitus.


Video näyttää Mallorcalla avautuvan lohduttoman näyn – kahdeksan kuollut rankkasateiden vuoksi iltasanomat 14:05 10.10

Rankkasateiden aiheuttamat tulvat kylvivät tuhoa Mallorcan Sant Llorenç des Cardassarissa.


Rankkasateet nostattivat äkkitulvia Mallorcan lomasaarella – ainakin kahdeksan kuollut iltasanomat 14:00 10.10

Tulvien jäljiltä kateissa on Mallorcalla lisäksi yhdeksän ihmistä. Myös Espanjan Aurinkorannikolle annettiin viime yönä punainen myrskyvaroitus.


Rankkasateet ja tulvat riepottelevat suomalaisten suosikkikohdetta Välimerellä – ainakin kuusi kuollut Mallorcalla, 12 kateissa MTV 13:15 10.10

Ainakin kuusi ihmistä on kuollut rankkasateissa suomalaisten suosikkilomakohteessa Mallorcalla, kertoo maan viranomainen Twitterissä.


Rankkasateet nostattivat äkkitulvia suomalaisten suosikkilomasaarella – ainakin kuusi kuollut iltasanomat 12:21 10.10

Tulvien jäljiltä kateissa on Mallorcalla lisäksi yhdeksän ihmistä. Myös Espanjan Aurinkorannikolle annettiin viime yönä punainen myrskyvaroitus.


Rankkasateet ja tulvat riepottelevat suomalaisten suosikkikohdetta Välimerellä – ainakin viisi kuollut, 12 kateissa MTV 11:03 10.10

Ainakin viisi ihmistä on kuollut rankkasateissa suomalaisten suosikkilomakohteessa Mallorcalla.


Mallorcalla suljettiin uhanalaisten kilpikonnien laiton kasvattamo – yhden kilpikonnan arvo jopa 10 000 euroa MTV 06:09 30.08

Espanjassa on suljettu laiton kilpikonnafarmi, joka myi uhanalaisia kilpikonnia. Samaan aikaan Kyproksella yritetään elvyttää uhanalaisia kilpikonnalajeja.


Perhetragedia Espanjassa: Isoisä unohti autoon kahdeksaksi tunniksi – lapsenlapsi kuoli kuumuuteen MTV 10:13 11.08

10-kuukautinen tyttövauva on kuollut Espanjan Mallorcalla sen jälkeen, kun isoisä unohti hänet kahdeksaksi tunniksi autoon, kertovat espanjalaismediat.


Hai kylvi kauhua Mallorcalla: Lapsia vedessä, ranta evakuoitiin MTV 23:01 03.08

Matalalle rantaveteen uinut hai aiheutti rannalla olleiden turistien keskuudessa paniikin Mallorcalla. Myös lapsia oli tapahtuma-aikaan rantavedessä, kertoo Sky News.


Realityhottis teki paluun julkisuuteen – lomailee bikineissä Mallorcalla stara 16:00 12.06

Yksi kuluvan vuosikymmenen kohutuimmista realitysarjoista lienee englantilainen The Only Way


Yrittivät pilailla sytyttämällä nukkuvan kaverin jalat tuleen: Nuorten brittituristien hotellihuone leimahti ilmiliekkeihin Mallorcalla - katso video iltalehti 11:18 24.05

Neljä brittinuorta lomaili Mallorcan Magalufissa ja aiheutti hotelliin jättivahingot. Neljää brittiläistä turistia syytetään tulipalon sytyttämisestä Mallorcan Magalufissa sijaitsevassa hotellissa. mukaan tulipalo sai alkunsa, kun nuoret yrittivät tehdä nukkuvasta kaveristaan pilaa sytyttämällä tämän jalat tuleen aerosolin ja tupakansytyttimen avulla. Pila tuli nuorille kalliiksi, sillä koko hotellihuone leimahti ilmiliekkeihin ja hotelli jouduttiin evakuoimaan. Vahinkojen arvioidaan nousevan jopa 150 000 euroon.


Krista Pärmäkoski julkaisi treenileirinsä tiedot - poltti hurjat 22 560 kilokaloria! iltalehti 18:22 16.05

Suomen tähtihiihtäjä Krista Pärmäkoski aloitti treenikautensa Mallorcalla. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen . Pärmäkoski kertoo Facebookissa, että nyt pyöräilyleiri on paketissa.


Näin sujuu Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan häämatka - aurinkoa ja munakkaita iltalehti 19:28 15.04

Taiteilija Meeri Koutaniemi ja muusikko Sami Yaffa ovat parhaillaan häämatkalla Meksikossa. Molemmat ovat julkaisseet häämatkalta kauniita kuvia. Hanoi Rocks -yhtyeestä tunnettu muusikko Sami Yaffa, 54, ja taitelija Meeri Koutaniemi, 30, ovat häämatkallaan. Sekä Yaffa että Koutaniemi ovat jakaneet iloisia kuvia aurinkoiselta lomaltaan. Pariskunta avioitui viime syksynä Mallorcalla. Häämatkalta Koutaniemi on jakanut hauskan kuvan hänestä ja puolisostaan. Saatteeksi palkittu valokuvaaja kirjoittaa:


Oikaisu Iltalehden uutiseen 6.4.2018 iltalehti 14:13 06.04

Oikaisu Iltalehden pyöräilyonnettomuuteen joutunutta suomalaismiestä koskeneeseen uutiseen. Iltalehti julkaisi verkkosivuillaan perjantaina virheellisen artikkelin suomalaismiehestä, jonka sanottiin loukkaantuneen torstaina uutisoidussa suuressa pyöräilyonnettomuudessa Mallorcalla. Mies vahvisti asian itse Iltalehdelle, mutta myöhemmin selvisi, että kyseessä oli eri onnettomuus.


Suomalaismies loukkaantui Mallorcalla, kun Porsche-kuski jyräsi pyöräilijäjoukon - ”Makailen sairaalassa letkujen päässä” iltalehti 11:05 06.04

Harjoitteluleirillä ollut suomalaismies uskoo, että kypärä pelasti hänen henkensä onnettomuudessa. Iltalehti tavoitti puhelimitse suomalaisen Arjo Kaarneen, joka on yksi yhdeksästä Mallorcalla loukkaantuneesta pyöräilijästä. Onnettomuus tapahtui torstaina, kun auto ajoi päin ulkomaalaisista matkailijoista koostuvaa pyöräilijäjoukkoa. - Tässä nyt makailen sairaalassa letkujen päässä. Itselleni ei käynyt niin pahasti kuin muille, mutta ilmeisesti muutama kylkiluu murtui ja vähän ilmaa on rintaontelossa, Kaarne kertoo.


Auto jyräsi pyöräilijöiden joukkoon Espanjan Mallorcalla - yhdeksän loukkaantunut, yksi kriittisessä tilassa iltalehti 23:38 05.04

Paikallismedian mukaan pyöräilijät olivat ulkomaisia turisteja. Auto ajoi ulkomaalaisista matkailijoista koostuvaan pyöräilijäjoukkoon Espanjan Mallorcalla torstaina, kertoo verkkolehti EuroWeekly News. Lehden mukaan yksi pyöräilijöistä on kriittisessä kunnossa, kaksi on loukkaantunut vakavasti ja kuudella on lieviä vammoja.


urkkiminen

Uutiset