Oliver Stone lyttäsi Macronin Yhdysvaltain-vierailun: Paluu ”Ranskan imperialismiin” iltalehti 13:45 25.04

Legendaarisen elokuvaohjaajan mielestä Ranskan presidentin esiintyminen oli ”hyvin masentavaa”. Amerikkalainen elokuvaohjaaja Oliver Stone kritisoi kovin sanoin Ranskan presidentti Emmanuel Macronia, joka on paraikaa kolmipäiväisellä valtiovierailulla Yhdysvalloissa. Stonen mukaan Macronin Washingtonin-matka on ollut "hyvin masentava" ja se merkitsi paluuta "vanhan Ranskan imperialismiin". Stone oli erityisen tyrmistynyt siitä, että Macron seisoi presidentti Donald Trumpin rinnalla, kun Trump vaati vuoden 2015 Iranin ydinsopimuksesta kokonaan uutta versiota.


Yhdysvalloissa vieraileva Macron puhuu kongressissa MTV 06:14 25.04

Yhdysvalloissa valtiovierailulla oleva Ranskan presidentti Emmanuel Macron puhuu tänään kongressissa. Virallista valtiovierailua isännöi presidentti Donald Trump.


Minkä lajin olympiaedustaja oli Andre Agassin Emmanuel-isä? iltalehti 05:55 25.04

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mitkä neljä maata ovat olleet jalkapallon MM-finaalissa vain häviäjänä? 2) Mistä NHL-kaupungista tulee AHL-seura Barracuda?


Video: Jari Litmanen muistelee Teemu Selänteelle - hurja kostotaklaus legendojen pelissä oli hajottaa kuninkaan jalan: ”Hän veti niin törkeästi takaa päin” iltalehti 21:25 24.04

Veikkauksen videolla Jari Litmanen kertoo, kuinka Liverpoolin ja ManUn legendojen ottelussa oli sattua todella pahasti. Video: Veikkaus. Veikkauksen videolla jalkapallon kuningas Jari Litmanen kertoo jääkiekkolegenda Teemu Selänteelle tarinaa uransa eräästä kovimmista taklauksista. Hämmästyttävää kyllä, raju tilanne tapahtui veteraanien "leikkimielisessä" pelissä.


Macron ja Trump haluavat uuden ydinsopimuksen Iranin kanssa iltalehti 21:06 24.04

Presidentit tulivat hyvin toimeen, Trump muiskautti Macronille jopa ranskalaisen poskisuudelman. Yhdysvalloissa vierailulla oleva Ranskan presidentti Emmanuel Macron sanoi yhdessä isäntänsä Donald Trumpin kanssa pitämässään tiedostustilaisuudessa, että Ranska on valmis työskentelemään yhdessä USA:n kanssa Iranin kanssa solmitun ydinsulkusopimuksen uusimiseksi. Trump on aikaisemmin uhannut Yhdysvaltojen jättävän sopimuksen, koska se on hänen mukaansa liian lepsu Irania kohtaan.


Macron visioi USA:n kanssa uutta sopimusta Iranin ydinohjelmasta – Trump: ”Jos Iran uhkaa meitä, he saavat maksaa” iltasanomat 20:30 24.04

Ranskan presidentti Emmanuel Macron sanoi, ettei tiedä, mitä Trump aikoo päättää Iranin ydinsopimuksen suhteen.


Katso suora lähetys: Trumpin ja Macronin tiedotustilaisuus Valkoisessa talossa iltalehti 19:32 24.04

Löytyikö sopu Iranin ydinsopimuksesta? Video: Suora lähetys Valkoisesta talosta. Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ja Ranskan presidentti Emmanuel Macron ovat tänään neuvotelleet Valkoisessa talossa Washingtonissa.


Macron ja Trump neuvottelivat – Macron haluaa uuden sopimuksen Iranin kanssa MTV 18:40 24.04

Presidentit Donald Trump ja Emmanuel Macron ovat tavanneet tänään Valkoisessa talossa. Presidentit keskustelivat odotetusti muun muassa Iranista ja kansainvälisestä kaupasta. 


Live nyt: Trump ja Macron tapaavat Valkoisessa talossa MTV 18:40 24.04

Presidentit Donald Trump ja Emmanuel Macron ovat tavanneet tänään Valkoisessa talossa ja keskustelleet muun muassa kansainvälisestä kaupasta. Presidentit kertovat parhaillaan keskusteluidensa tuloksista.


Macron ja Trump: Nyt on aika olla yhdessä vahva MTV 18:28 24.04

Presidentit Donald Trump ja Emmanuel Macron tapaavat parhaillaan valkoisessa talossa.


Live juuri nyt: Trump isännöi Ranskan presidentti Macronia, vievätkö ydinaseet pääroolin neuvotteluissa? MTV 16:37 24.04

Eilen presidentit Donald Trump ja Emmanuel Macron istuttivat yhdessä puun, mitä on tänään luvassa? MTV uutiset seuraa vierailua suorassa verkkolähetyksessä.


Melania ja Brigitte näyttivät mallia: Näin sujuu kävely ruohikolla 12 sentin koroissa iltalehti 16:25 24.04

Macron toi Trumpille lahjaksi tammen taimen, joka piti istuttaa Valkoisen talon nurmikolle kunniapaikalle. Rouvat seurasivat perässä 12 sentin koroissaan. Ranskan presidentti Emmanuel Macron aloitti maanantaina vierailunsa Yhdysvaltoihin istutushommilla. Vaimonsa Brigitten Washingtoniin mukaan ottanut Macron toi Yhdysvaltain presidentille lahjaksi tammen taimen merkkinä maiden välisestä ystävyydestä. Puu piti tietenkin istuttaa kunniapaikalle Valkoisen talon nurmikoille saman tien kymmenien valokuvaajien kameroiden salamavalojen räpsyessä. Ykkösrouvat eivät kuitenkaan olleet pukeutuneet puutarhatöitä varten, vaan kumpikin tipsutteli 12 sentin koroissa Valkoisen talon nurmella. Välillä rouvat ottivat tukea miehensä kädestä ja pysyivät hyvin pystyssä, koroista huolimatta.


Macron ja Trump neuvottelevat Valkoisessa talossa – käsittelyssä kauppakiistat ja Iranin ydinsopimus MTV 06:11 24.04

Ranskan presidentti Emmanuel Macron neuvottelee tänään presidentti Donald Trumpin kanssa Valkoisessa talossa. Keskustelujen odotetaan käsittelevän muun muassa Euroopan ja Yhdysvaltain kauppakiistoja sekä Iranin ydinohjelmasopimusta.


Emmanuel Macron saapui valtiovierailulle Yhdysvaltoihin - vuoroin vieraissa: Melania Trump ahkeroinut gaalaillallisen parissa iltalehti 01:52 24.04

Melania Trumpin mukaan Ranskan presidenttiparin valtiovierailun valmistelut ovat kestäneet kuukausia. Ranskan presidentti Emmanuel Macron saapui maanantaina vaimonsa Brigitten kanssa Yhdysvaltoihin kolmen päivän viralliselle valtiovierailulle. Ranskan päämiestä olivat ottamassa vastaan presidentti Donald Trump ja maan ykkösrouva Melania Trump. Presidentit neuvottelevat keskenään tulevina päivinä ajankohtaisista aiheista, mutta tärkeässä roolissa vaikuttavat olevan myös ulkoiset puitteet ja tarjoilu. Viime heinäkuussa Donald ja Melania Trump otettiin Ranskassa vastaan loisteliaissa merkeissä. Yhdysvaltain presidenttipari haluaa myös tulevina päivänä näyttää parastaan ranskalaisille vierailleen. Melania Trump julkaisi maanantaina Twitterissä, kuinka Valkoisen talon koristelu ja tulevan juhlaillallisen viimeistelyt olivat hänellä ja tiimillään loppusuoralla. Valmistelut ovat Melania Trumpin tviitin mukaan kestäneet kuukausia. Gaalaillallinen järjestetään tiistaina Valkoisessa talossa.


Huhut potkivat Paul Pogbaa pois ManUsta iltasanomat 22:51 23.04

Pogba ei piittaa maailmalle karanneista myyntipuheista.


Macron aloittaa vierailun Yhdysvaltoihin – Iran keskeinen puheenaihe MTV 05:56 23.04

Ranskan presidentti Emmanuel Macron aloittaa tänään kaksipäiväisen vierailunsa Yhdysvalloissa.


Ranska hyväksyi kiistanalaisen maahanmuuttolain - vasemmisto pitää liian kovana, oikeisto hellänä iltalehti 02:24 23.04

Ranskan kansalliskokous on hyväksynyt kiistanalaisen maahanmuuttolain 61 tuntia kestäneen poliittisen väännön jälkeen. Kansalliskokouksessa 228 edustajaa äänesti lain puolesta, 139 vastaan ja 24 tyhjää. Lain hyväksyminen oli pitkälti presidentti Emmanuel Macronin oman En Marche! -puolueen (LREM) ansiota. Laki mahdollistaa maahanmuuttajien säilöönoton jopa 90 päiväksi, mikä on aiempaan maksimiaikaan verrattuna kaksi kertaa kauemmin. Se myös puolittaa turvapaikkahakemusten käsittelyajan puoleen vuoteen ja helpottaa parempien taloudellisten olojen perässä muuttaneiden karkottamista. Pakolaisstatuksen saaneille tarjotaan enemmän tukea esimerkiksi työpaikkojen ja kieliopintojen muodossa.


Chelsea ja Manchester United kohtaavat Englannin cupin finaalissa iltasanomat 20:50 22.04

Chelsea kaatoi sunnuntaina Southamptonin ja eteni ManUn seuraksi Englannin cupin loppuotteluun.


Helena Petäistön kolumni: Ranska tarvitsee johtajan isolla J:llä – presidentti Macron on aloittanut "charmikampanjan" televisiossa MTV 16:57 22.04

Kommunikaatio on kuninkuuslaji, joka poliitikon on hallittava menestyäkseen. Ronald Reagan, ammattinäyttelijä, oli Yhdysvaltain presidenttinä huippukommunikaattori. Emmanuel Macronilla on sama vika, mutta Ranskan presidenttinä hänen ei ole yhtä helppoa käyttää tätä taitoaan kuin muiden johtajien.


hyppäsi parvekkeelta pakoon jotka puhuvat Madsenia kansainvälinen media uutisoi KuPSia - Veikkausliigassa menkää kahdeksi Ojanen uskoo palaa eduskuntaan ja parisuhteessa pelejä” puheenaiheeseen pysähtyi koulualueen realisti” sukellusvenekäräjien päätöstä Madsen tiskiin kovat kasvuluvut toimia sen mukaan” Unitedin kärsimysnäytelmä Vakio 1 Maksavat Warriors

Uutiset