Navetta syttyi tuleen Ylitorniolla - paikalla olleet sammuttivat palon iltalehti 12:27 20.05

Navetan omistajat ovat aloittaneet eläinten evakuoinnin palavasta navetasta. Ylitorniolla Raanujärventiellä syttyi sunnuntaina tulipalo navettarakennuksessa. Päivystää palomestari Lauri Manninen kertoo, että tilan oma henkilöstö teki niin tehokkaan sammutuksen painepesurilla, ettei pelastuslaitokselle jäänyt paljoa tehtävää. Pelastuslaitoksen tehtäväksi jäi ainoastaan tilanteen varmistaminen.


170-senttinen yllättäjä kimmersi itsensä Mestiksen kautta Leijoniin: "Ei ole ollut helpoin tie" MTV 16:34 17.05

Leijonien hyökkääjä Sakari Manninen sanoo olleensa aina pienempikokoinen pelaaja. Vielä kolme vuotta sitten hän haki vauhtia Mestiksestä.


Leijonien hyökkääjä vaihtaa joukkuetta – ruotsalaissivusto: Jokerit uusi osoite iltasanomat 13:18 16.05

Sakari Manninen lähtee Örebrosta.


Ruotsalaissivusto: MM-leijona purkaa sopimuksensa - siirtyy Marjamäen perässä Jokereihin iltalehti 12:22 16.05

Sakari Manninen vaihtaa maisemaa, uutisoi HockeyNews.se. Ruotsalaissivusto HockeyNews.se paljastaa, että Sakari Manninen purkaa sopimuksensa Örebron kanssa ja siirtyy Jokereihin. Manninen oli päättyneellä kaudella joukkueensa paras pistemies: 48 ottelua, 28 (11+17) pistettä. Örebron kausi päättyi runkosarjaan, sijalle 12.


Yllätyssiirto! Leijona-hyökkääjä Marjamäen alaisuuteen Jokereihin MTV 11:28 16.05

Leijonien MM-kisajoukkueessa pelaava hyökkääjä Sakari Manninen siirtyy ensi kaudeksi KHL-seura Helsingin Jokereihin, uutisoi ruotsalaissivusto hockeynews.se.


Säähän käänne loppuviikosta: Sateet ja ukkoset saapuvat – lämpötila romahtaa jopa 15 astetta! MTV 11:20 14.05

Helteistä kannattaa nyt vielä iloita, sillä ensi viikolla ollaan jälleen ajankohdalle tyypillisemmissä lämpölukemissa, kertoo MTV Uutisten meteorologi Miina Manninen.


Ennätyshelteet jatkuvat: Suomi kylpee nyt lämmössä Etelä-Lappia myöten – "Mahdollista, että +30 menee tänään rikki" MTV 07:38 14.05

Viikonloppuna alkaneet ennätyshelteet jatkuvat myös tällä viikolla, ainakin tänään ja huomenna, kertoo MTV Uutisten meteorologi Miina Manninen.


Leijonat joutuu jälleen fyysiseen testiin ? Manninen: "Täytyy olla vahvempi kuin vastustaja" jatkoaika.com 14:22 13.05

Leijonien pienikokoinen hyökkääjä Sakari Manninen odottaa illan Saksa-kamppailusta kovaa fyysistä mittelöä, ja peräänkuuluttaa oman ketjun peliinsä tiettyjen asioiden parantumista. Vain vuorokausi aiemmin tullut iso voitto Kanadasta on jo jätetty taka-alalle.


Suomen johto pitää - videotaulu kertoo kumpi on nopeampi, Sebastian Aho vai Connor McDavid iltalehti 22:47 12.05

Suomi johtaa Kanadaa kahden erän jälkeen numeroin 3-1. Erikoisuutena Jyske Bank Boxen -areenan valotaululla esitellään nykytekniikalla mitattuja pelaajien luistelunopeuksia. Siinä maailman parhaaksi pelaajaksi tituleerattu Kanadan raketti Connor McDavid jätti Suomen loistavan luistelijan Sebastian Ahon niukasti mutta odotetusti hopealle. McDavidin huippunopeudeksi mitattiin 36,3 km/h ja Ahon 34,2 km/h. Itse pelissä Leijonat on kuitenkin ollut parempi. Toisessa erässä McDavid oli lähellä maalintekoa Sakari Mannisen jäähyn aikana, mutta puolustaja Miro Heiskanen ehti torjua mailan varrella kanadalaisen laukauksen kohti jo tyhjänä ammottanutta Suomen maalia. Manninen otti erässä kaksi kakkosta.


Suomen kokoonpano lähes valmis - näillä kentällisillä Leijonat harjoitteli iltalehti 16:57 11.05

Suomi kohtaa MM-kisoissa huomenna Kanadan. Leijonien perjantain harjoitusten perusteella hyökkäysketjuihin ei ole tulossa suuria muutoksia. Ainoastaan kolmosketju on vielä hieman auki, sillä siinä kiersi neljä miestä: Antti Suomela, Pekka Jormakka, Olli Palola ja Sakari Manninen. Leijonien pakkipäässä tapahtuu myös pieni muutos, kun Niko Mikkolan passi leimattiin. Aiemmin seitsemällä puolustajalla pelannut Suomi pelannee huomenna kahdeksalla pakilla. Mikkola treenasi tänään Juuso Riikolan parina.


Kolumni: Mestarien liigassa tuntuu voivan käydä ihan miten vain – arkkua naulaavat jopa omat pelaajat iltasanomat 15:11 05.05

Toivoin Bayern Münchenin yltävän Mestarien liigan finaaliin ja kohtaavan Liverpoolin, kirjoittaa Tuomas Manninen.


Tuomas Mannisen kolumni: Teemu Selänne ja KeuPa – suurin osa pelaajista on jälkeenpäin pelkkää biomassaa iltasanomat 19:09 20.04

Sain Teemusta elämänpinnan eli eliksen 16.10. 1988, kirjoittaa Tuomas Manninen.


Rita ja Aki ovat edelleen kuin vastarakastuneet: ”Vaimon kanssa parasta aikaa” iltalehti 14:16 16.04

Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat romanttisissa tunnelmissa. Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutuiksi tulleet Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen ovat olleet Alanyassa. Sekä Rita että Aki ovat julkaisseet varsin romanttisia yhteiskuvia matkaltaan. Niemi-Manninen kirjoittaa yhteiskuvan saatteeksi: - Voi kuinka rakastan tätä miestä. Mun oma.


Leijonat aiheutti Latvialle rökäletappion Riiassa - Sakari Manninen osui kahdesti iltalehti 22:28 12.04

Suomi pöllytti Latviaa harjoitusottelussa maalein 5-0. Leijonien MM-leirijoukkue ei saanut isäntämaa Latviasta kummoista vastusta Riiassa pelatussa maaottelussa, vaan pöllytti tätä mennen tullen. Keskiviikkoiltana otettu 3-0-lukemiin lisättiin vielä kaksi maalia lisää ja torstaina loppulukemat olivat 5-0.


Leijonille murskavoitto! Löi Latvian maihin jo avauserässä MTV 21:56 12.04

Leijonat voitti Latvian 5-0 harjoitusottelussa Riiassa torstaina. Leijonien voiton kapellimestarina toimi Örebro-hyökkääjä Sakari Manninen, joka teki kaksi maalia.


Tuomas Mannisen kolumni: Jääkiekkotoimittajat ovat nirppanokkia, jotka karsastavat Mestistä iltasanomat 06:45 09.04

Mestis on hieno tarina, johon on joka kausi kirjoitettu uusia, tunteikkaita lukuja, kirjoittaa Tuomas Manninen.


Kolumni: Ymmärtääkö varhaiskeski-ikäistö Jokerien ZSKA-voiton merkitystä? Pelkään ettei iltasanomat 15:41 30.03

Jokerien voitto ZSKA:sta maratonottelussa sai kolumnistin nostalgisiin tunnelmiin, kirjoittaa Tuomas Manninen.


Jari Sillanpäästä kertovaa musikaalia ei peruta ensi kesältä - huumekäryt jätetään käsittelemättä iltalehti 09:22 30.03

Sillanpään huumeongelmat eivät vaikuta hänen elämästään kertovaan musikaaliin. Ohjaaja, käsikirjoittaja Heikki Paavilainen ryhtyi vuosi sitten suunnittelemaan musikaalia laulajatähti Jari Sillanpään elämästä, urasta ja Suomen kansaan iskeneistä hiteistä. Tähdiksi valittiin Sillanpään oloiset ammattinäyttelijät ja laulajat Jari Ahola ja Martti Manninen. Sen jälkeen julkisuuteen ovat kuitenkin tulleet Sillanpään huumeongelmat, jotka ovat johtaneet nyt jopa konserttien perumisiin.


- suomalaiselta jäänviileä arvostelevat Suomen kateutta Helpottunut isä ”Ei hiuksista ”Sattu oikeesti jonka Venäjän Julkisuudesta kadonnut olevansa suorituskyvyn äärirajoilla on ohi Tuomo Suomalaisyrittäjät arvostavat Tuure Boeliusta - tylysti - uhkasi tappaa, hallusta varkaan matkaan ”Pandoran lippaasta” –

Uutiset