Uusi Schumacher Ferrarille? – "Miten Maranellossa voisi sanoa tällaiselle nimelle ei?" MTV 13:09 15.09

Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene on valmis ajattamaan Mick Schumacheria Ferrarilla tulevaisuudessa. Arrivabenen mukaan asiassa tulee edetä kuitenkin rauhassa.


Uusi Ferrari-johto antoi luottamuksensa Kimi Räikköselle MTV 13:37 24.07

Ferrarin uusi puheenjohtaja John Elkann ja toimitusjohtaja Louis Camilleri aloittivat työnsä vierailemalla maanantaina tallin päämajassa Maranellossa.


F1-legenda Alain Prost ylistää Kimi Räikkösen alkukautta - povaa Ferrarille menestystä iltalehti 07:10 09.05

Nelinkertainen F1-mestari Alain Prost uskoo, että Ferrarilla on tällä kaudella huippusauma viedä niimiinsä sarjan maailmanmestaruudet. Ferrarin viimeisin kuljettajien maailmanmestaruus on 11 vuoden takaa, kun Kimi Räikkönen nousi maailmanmestariksi kauden 2007 päätösosakilpailussa Brasiliassa. Ferrarin viimeisimmästä valmistajien maailmanmestaruudestakin on kulunut jo 10 vuotta. Omalla urallaan 1980-90-luvuilla neljä mestaruutta voittanut Alain Prost on sitä mieltä, että nyt saattaisi olla sen aika, että Maranellossa on taas aihetta kunnon mestaruusjuhliin.


Kuvat: Kimi Räikkönen sai ihailevan vastaanoton Ferrarin tehtaalla MTV 21:58 22.04

F1-kuski Kimi Räikkönen ehti tällä viikolla vierailemaan Ferrarin tehtaalla Maranellossa. Legendaarisen italialaistallin viimeisin maailmanmestari moottoriurheilun kuninkuusluokassa sai arvoisensa vastaanoton.


”Mietin, että voiko tämä olla tottakaan” – Mestiksen mestaruutta juhlittiin Keuruulla kuin Ferrarin kotikylässä Maranellossa iltasanomat 10:17 18.04

KeuPan Mestiksen voitto tuli kovien koettelemusten jälkeen ja poiki värikkäitä tapahtumia Keuruulla.


Kimi Räikkösen tallipäällikkö sivalsi Lewis Hamiltonia - ”Täällä on niitä, jotka vain puhuvat” iltalehti 08:13 26.03

Ferrarin upea avauskisa herkisti myös pääjohtaja Sergio Marchionnen. Maranellossa vedettiin lippu salkoon Australian GP:n voiton kunniaksi. Vaikka Sebastian Vettelin ykköstila nojasi eniten puhtaaseen säkään, ei se estänyt Ferrarin pääjohtajaa Sergio Marchionnea herkistymistä. - Ei ole mitään parempaa tapaa aloittaa MM-sarja. (Goffredo) Mamelin hymnin (Italian kansallishymni) soiminen Melbournessa oli tunteikas hetki meille kaikille ja jokaiselle tallin fanille, Marchionne viestitti Australiaan.


Ferrarin moottorista lupaava paljastus - Kimi Räikkösen kierrosaikoihin merkittävä parannus iltalehti 07:36 22.03

Ferrarin pajalla on onnistuttu keräämään lisää tehoa moottoriin. Arvostetun Motorsport.comin tietojen mukaan Maranellossa on saatu Ferrarin vuoden 2018 F1-moottoriin kymmenen hevosvoimaa lisää viime kaudesta. Kuskit saavat täksi kaudeksi vain kolme voimayksikköä yhteensä 21 kilpailuun, mikä on vaikeuttanut huomattavasti moottorin kehitystyötä, sillä pääpaino tuotekehittelyssä on ollut kestävyyden ja luotettavuuden kohentaminen.


kaksi miestä kuoli Löfven sai hallitustunnustelijan mutta siinä on Trump räjäytti jäsenmäärän uhkaa pahin nälänhätä

Uutiset