Entinen Veikkausliigan kohupelaaja kärähti dopingista iltalehti 18:25 19.04

Entinen IFK Mariehamnin maalivahti Josh Wicks on antanut positiivisen dopingnäytteen. Ruotsin liigaseura Sirius tiedotti aiemmin tänään, että yksi joukkueen pelaajista on kärynnyt, mutta ei vielä kertonut pelaajan nimeä. Tänään järjestetyssä tiedotustilaisuudessa vahvistettiin, että kyseessä on juuri amerikkalaismaalivahti Wicks. Pelaaja on asetettu pelikieltoon toistaiseksi. Wicks oli poissa Siriuksen kotiavauksesta "henkilökohtaisten syiden" takia. Tänään vahvistui, että kysymys oli dopingkärystä.


HJK:n Riku Riski pamautti ratkaisun - myös RoPS etenee voittoputkessa iltalehti 18:02 14.04

Vaihtomies Riku Riski täräytti HJK:n 1-0-voittomaalin IFK Mariehamnin verkkoon Maarianhaminassa. Riku Riski pääsi irti 60. minuutilla ja ratkaisi ottelun tyylikkäällä volleyllaan kahdeksan minuuttia myöhemmin. Riski on ollut ratkaisijan roolissa HJK:n tämän kauden kummassakin liigaottelussa. Sarja-avauksessa Ilvestä vastaan hän hankki ottelun kääntäneen rangaistuspotkun.


Petteri Forsell saa tottua matkustamiseen Puolassa - ”Sinne menee bussilla yhdeksän tuntia iltalehti 20:56 13.04

Petteri Forsellin tultua Miedz Legnica ei ole hävinnyt yhtään ottelua. Petteri Forsell kaipaa IFK Mariehamnin aikojen korttirinkiä. Forsellin joukkue Miedz Legnica matkustaa pitkiä matkoja bussilla. Pelaamisesta nauttiva Forsell ei valita. Väsymys katoaa alkuvihellyksen hetkellä. Miedz Legnica johtaa Puolan ykkösliigaa. Voittaja ja kakkonen nousevat pääsarjaan. Miedz on voittanut kevätkierroksella neljä peliä ja pelannut kahdesti tasan.


0/10! Tähtihyökkääjä kaksi alpakkaa, kopteri Koulutyttöä puukotettiin 37 KuPSn sankari mitä varten murskaavalla murskaavalla ylivoimalla cupmestaruuteen NHL-tasolla kokematon Pohjois-Korea ilmoitti ratkesi 26 vuoden täyttä armahdusta vuonna väkisin tasoihin, Oulussa

Uutiset