Nainen huijasi Kelalta jättisumman – toimitti väärät tiedot yli 40 kertaa iltasanomat 18:52 25.04

Ansiotyössä ollut nainen nosti samalla peruspäivärahaa, työmarkkinatukea ja asumistukia.


Pamela Tola sai roolin Risto Räppääjä -elokuvasta - 4-vuotias poika järkyttyi iltalehti 17:07 25.04

Näyttelijän nuorin lapsi ei ensin hyväksynyt, että äiti näyttelee Rauha Räppääjää uutuuselokuvassa. Näyttelijä Pamela Tola nähdään Markus Lehmusruusun ohjaamassa Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvassa Rauha Räppääjän roolissa. Tolalla on kolme poikaa, 4-vuotias poika näyttelijäpuoliso Lauri Tilkasen kanssa sekä vuonna 2006 ja 2008 syntyneet pojat aiemmasta liitosta. Näyttelijä kertoi elokuvan lehdistötilaisuudessa Iltalehdelle, että kotona on luettu kirjoja ja katsottu myös osa elokuvista.


Meksikolainen cowboy taltutti aseistetun ryöstäjän elokuvatyyliin iltalehti 16:37 25.04

Valvontakameran video on kuin elokuvista. Videon opetus: älä koskaan käännä selkääsi cowboy-hattuiselle miehelle, joka on juuri ottanut aurinkolasinsa pois. Aseistettu nuori mies tuli maanantaina supermarketiin Monterreyssa Meksikossa ja osoitti aseella kaupan kassavirkailijaa. Vieressä seisoi cowboy-hattuinen asiakas. Ryöstäjä sojottaa aseellaan myös häntä.


Tässä ovat uuden Risto Räppääjä -elokuvan näyttelijät! iltalehti 16:17 25.04

Solar Films tuottaa Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvan. Uuden Risto Räppääjä -elokuvan näyttelijät on julkistettu. Solar Filmsin ja Ricky Rapper Oy:n tuottaman Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvan ohjaa Markus Lehmusruusu ja pääosia esittävät Silmu Ståhlberg (Risto Räppääjä) ja Lumi Kallio (Nelli Nuudelipää). Lisäksi elokuvassa nähdään Pamela Tola, Jenni Kokander, Timo Lavikainen, Ylermi Rajamaa ja Eelis Kesäläinen.


Espanjalaispoliitikko jäi kiinni näpistyksestä - erosi iltalehti 15:59 25.04

Espanjan kansanpuolueen Madridin aluejohtaja Cristina Cifuentes erosi näpistysvideon ja lopputyönsä arvosanan väärentämisepäilyjen takia. Madrid on aina ollut keskustaoikeistolaisen kansanpuolueen PP:n vahvaa aluetta, mutta nyt sen apajille on tulossa markkinaystävällinen Ciudadanos. Ciudadanosin kannatus on ollut nousussa PP:n skandaalien takia. OK Diario -sanomalehden keskiviikkona julkaisemassa TV-videossa näkyy, miten Cifuentes joutuu tyhjentämään käsilaukkunsa turvavartijalle paikallisessa supermarketissa vuonna 2011.


TIS: Uusi pari tulee tänään - Juuso herättää heti ihastusta: ”Ensimmäinen, kenestä voisin kiinnostua” iltalehti 15:24 25.04

Viettelysten saarelle saadaan tänään täydennystä Oonasta ja Juusosta. Näin Sami Kuronen kuvailee neljättä TIS-kautta. Temptation Islandille tulee uusia vieteltäviä, kun tamperelaispari Oona ja Juuso astuvat remmiin. He korvaavat tänään nähtävässä jaksossa kesken kotiin lähteneet forssalaiset Nooran ja Markuksen.


YLE: NHL-puolustaja ei tule Leijonien avuksi: ”Olisi ollut rooliakin tarjolla” iltalehti 14:29 25.04

Columbus Blue Jacketsin suomalaispuolustajan Markus Nutivaaran MM-kisamatkan estää loukkaantuminen. Columbus Blue Jacketsin puolustajalla Markus Nutivaaralla on olkapäävamma, joka vaatii kuntoutusta, selviää Ylen haastattelussa. Asia selvisi lääkärintarkastuksessa. - Halu olisi ollut kova, joten harmittaa kyllä. Tuttu valmentaja ja rooliakin olisi ollut tarjolla. Jää harmittamaan, mutta ei voi mitään, sillä olkapää ei toimi vieläkään, hän kommentoi Ylelle.


Paljastuksia brittihäistä – Meghan Markle kutsui 19-vuotiaan muusikon esiintymään: ”Häkellyin, kun hän soitti” mtv 13:19 25.04

Englannin prinssi Harry ja Meghan Markle vihitään toukokuussa ja häiden yksityiskohdista tihkuu jatkuvasti lisätietoa.


Nainen huijasi Kelalta liki 38 000 euroa - vetosi vaikeaan elämäntilanteeseen iltalehti 13:14 25.04

Huijattu, liki 38 000 euron tukisumma, vastaa keskituloisen veronmaksajan vuosiansiota. Nainen oli sepittänyt vääriä tietoja Kelalle kaikkiaan 34 kertaan. Pian 60 vuotta täyttävä nainen oli hakenut Kelalta peruspäivärahaa ja työmarkkinatukea vuoden 2012 syyskuun ja maaliskuun 2015 välisenä aikana. Summa oli yhteensä hieman yli 26 000 euroa.


Yrittäjä-isä Markus lyttää varhaiskasvattajat ”ringissä seisoviksi sosionomeiksi” ja vastustaa heidän lakkoaikeitaan - Näin vastaa lakkoliiton pomo iltalehti 11:06 25.04

Vantaalainen Markus ei sulata varhaiskasvatusalan keskiviikkoista mielenilmausta. Vantaalla asuva kahden lapsen isä ja yksityisyrittäjä Markus on lähettänyt suomalaisille medioille sekä Jytylle, Tehylle, JHL:lle ja Talentialle vastalauseensa varhaiskasvatusalan lakkoon. Markuksen näkemyksen mukaan liittojen lakko pohjautuu mielenpahoitukseen siitä, että epäpätevälle koulutukselle vaaditaan täydennystä. Tiistaina lähettämässään vastalauseessaan Markus ilmoittaa, ettei aio hakea lapsiaan lakon keskiviikkona kello 12.00 alkaessa.


Näin dekkarikuningas Arne Dahl salasi henkilöllisyytensä - kävi kirjamessuillakin juopoksi naamioituneena iltalehti 08:53 25.04

Ruotsalaiskirjailija Jan Arnald onnistui kirjoittamaan salanimellä viisi vuotta, ennen kuin hän jäi kiinni. Vuonna 1998 kirjailija Jan Arnald kärsi inspiraation puutteesta ja kaunokirjallisuuden kirjoittamisesta oli tullut vaikeaa. Arnald kaipasi kirjoittamiseensa leikkisyyttä ja päätti alkaa kirjoittaa salanimellä rikoskirjoja. Syntyi dekkaristi Arne Dahl, jonka kirjoja on käännetty 32 kielelle ja niitä on myyty neljä miljoonaa kappaletta. Arnald sai kirjoittaa salanimellä viisi kirjaa A-ryhmä-sarjaa, ennen kuin paljastui. Kustantamossa vain kaksi ihmistä tiesi Arne Dahlin todellisen henkilöllisyyden. Paine tulla julkisuuteen kuitenkin kasvoi, koska kirjojen markkinointi oli vaikeaa, eikä kirjailija pystynyt salanimen takia tapaamaan faneja tai antamaan haastatteluita.


Alaikäiset aseistautuneet ryöstäjät piinaavat helsinkiläisiä - Poliisi kuvailee nuorten mentaliteettia: ”Hei, rullataanko toi” iltalehti 08:50 25.04

Nuorisoryhmän selvittämissä tapauksissa uhreilta on ryöstetty esimerkiksi käteistä rahaa ja puhelimia. Helsingin poliisissa kaksi kuukautta toiminut nuorisoryhmä on tutkinut ja selvittänyt muiden rikosten ohella jo useita eriasteisia ryöstöjä, joissa epäilty tekijä on ollut alle 18-vuotias. Myös suurin osa uhreista on ollut alaikäisiä. - Ryöstörikokset ovat yksi vakavimmista alaikäisiin liittyvistä rikosilmiöistä Helsingissä. Alaikäiset epäillyt eivät välttämättä edes hahmota teon vakavuutta. Ryöstöjä tehdään hetken mielijohteesta "Hei, rullataanko toi" -mentaliteelilla, ja anastetun omaisuuden arvo on yleensä todella vähäinen, sanoo nuorisoryhmän tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Forss Helsingin poliisilaitokselta tiedotteessa.


Yle: Leijonat ei saa isoa apua puolustukseensa – Nutivaara ei pysty lähtemään MM-kisoihin MTV 07:30 25.04

Leijonat ei saa puolustukseensa isoa apua Columbus Blue Jacketsin suunnalta, sillä puolustaja Markus Nutivaara jättää MM-kisat välistä. Nutivaara kertoi asiasta Ylelle.


IL-analyysi: Sinisen tulevaisuuden tulevaisuus näyttää mustalta - puolueen kaikkia kansanedustajia uhkaa putoaminen eduskunnasta iltalehti 07:06 25.04

Sinisen tulevaisuuden poliittinen tulevaisuus näyttää juuri nyt mustalta, kirjoittaa Iltalehden politiikan ja talouden toimittaja Marko-Oskari Lehtonen. Perussuomalaisista sinisiin kesäkuussa 2017 loikannut kansanedustaja Kaj Turunen ilmoitti tiistaina loikkaavansa edelleen pääministeripuolueen tittelistä kamppailevaan kokoomukseen. Turusen toisen loikan taustalla on vaalimatematiikka, jonka perusteella Turuselle olisi käynyt tulevissa eduskuntavaaleissa kylmät, mikäli hän olisi jäänyt kannatusalhosta kärsiviin sinisiin.


Sunny Car Center -sotkussa jättikorvauksiin tuomittu ex-poliitikko Iisakki Kiemunki pitää kohtaloaan epäoikeudenmukaisena: ”En selviydy edes koroista” iltalehti 07:01 25.04

Tapauksesta useaan otteeseen julkisuudessa puhunut entinen kunnallispoliitikko arvostelee oikeuden päätöstä. Itsellään hän arvelee olevan kaksi vaihtoehtoa: velkasaneeraus tai ”loppuelämä ulosottomiehen kanssa”. Vuoden 2015 videolla haastattelussa liikemies Markku Ritaluoma. Kuuntele Ritaluoman selitys: Tästä syystä Sunny Car Center upposi. Vahingonkorvauksiin Sunny Car Centerin rahasotkuista tuomittu hämeenlinnalainen Iisakki Kiemunki pitää oikeuden ratkaisua epäoikeudenmukaisena ja suorastaan käsittämättömänä.


Tänä vappuna ei tarvitse pelätä sentään lumipyryä: ”Aurinkoisina hetkinä voidaan etelässä kivuta lähemmäs 15 astetta” iltalehti 06:35 25.04

Sekä lämmin että kolea sää on vappuna mahdollista, mutta vettä todennäköisesti sataa, Forecan meteorologi ennustaa. Katso Forecan sääennuste keskiviikolle ja torstaille. Meteorologi Markus Mäntykannas kirjoittaa , että viikon päästä koittavan vapun säätila noudattelee todennäköisesti tavanomaisen vapun kaavaa.


Helsingin Oulunkylässä hoitajalle – homma tehtiin mukavuudenhalu Kärpät laittoi sivussa kokaiinilastin kuvaili hirviölääkärin Lainsäädännön tiukentamisesta huolimatta puheenaiheeseen jäi saamatta Rendulicin NHL-uran sanonut sulkevat oviaan tänään tämä kesäkuun täynnä Leijoniin Unitedin kärsimysnäytelmä USAn ihmisoikeusarvostelusta Väyrysen tilalle EU-parlamenttiin – toivoo ”Joukkio pysähtyi koulualueen

Uutiset