Ensitreffit alttarilla -ohjelman Oskari on jälleen sinkkumarkkinoilla – tuore romanssi päättyi lyhyeen: "Ei mennyt, kuten olisin toivonut ja ajatellut"

mtv 07:12 04.04

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa ihastuttanut Oskari kertoo olevansa jälleen vapaa sinkkumarkkinoille.


Unohdettu McLaren-kuski nostaa Mika Häkkisen jopa Sennan edelle: "Yksi, jota pidin ultranopeana kuskina"

MTV 07:01 04.04

Mika Häkkisen tallikaverina McLarenilla ajanut brittikuski Mark Blundell nostaa suomalaisen raa’assa nopeudessa jopa ylistetyn Ayrton Sennan edelle. Hän kuitenkin muistaa hetkensä, jolloin pystyi horjuttamaan Häkkisen valta-asemaa F1-tiimissä.


Suomi tilasi 11 lentokoneellista suojavarusteita Kiinasta kovalla rahalla, mutta kaikkia ei välttämättä saada – ”Normaalit markkinahinnat eivät päde”

iltasanomat 16:18 03.04

Kilpailu materiaaleista on rajua ja hinnat ovat moninkertaisia. Vielä ei ole varmaa, kuinka moni 11 lentokoneesta päätyy Suomeen, sillä Kiina kiristää ulkomaille myytävien tuotteiden laatuvaatimuksia.


Suomeen kuljetetaan pian Finnairin tilauslennoilla 11 lentokoneellista suojavarusteita kovalla rahalla – ”Normaalit markkinahinnat eivät päde”

iltasanomat 16:18 03.04

Kilpailu materiaaleista on rajua ja hinnat ovat moninkertaisia. Vielä ei ole varmaa, kuinka moni 11 lentokoneesta päätyy Suomeen, sillä Kiina kiristää ulkomaille myytävien tuotteiden laatuvaatimuksia.


Osakemarkkinoita ohjaa nyt virus, ei yritysten peruskunto – enää harva asiantuntija uskoo, että romahduksesta toivutaan nopeasti

yle 15:46 03.04

Monista Suomen suosituimpien osakkeiden arvosta katosi kuukaudessa kolmasosa tai enemmän. Pahimmista pudotuksesta on jo toivuttu hiukan. Joko meno osakemarkkinoilla alkaa tasaantua?


SM-liigan pelaajamarkkinat hiljentyivät, mutta TPS iskee vastavirtaan – julkaisi kuusi uutta sopimusta: "Olemme aktiivisia"

yle 13:36 03.04

Kallio kertoo TPS:n tiedotteessa, että turkulaisilta on odotettavissa pelaajasopimusuutisia myös lähitulevaisuudessa.


Yksi näkyvä muutos paljastaa poikkeus­olot helsinkiläisessä hyper­marketissa

iltasanomat 11:34 03.04

Koronaepidemia on tehnyt suomalaisten ruokaostoksista harkitumpia. Näin voisi päätellä ihmisten kommenteista K-Citymarket Eastonissa.


Henriksson: Pika­vippien korko­kattoa rajoitetaan, niiden suora­markkinointi kielletään

iltasanomat 11:07 03.04

Valtio suuntaa 150 miljoonaa euroa keskisuurille yrityksille.


Marjat saattavat jäädä metsään koronan takia, mikäli ulkomaalaisia poimijoita ei saada

yle 11:04 03.04

Koronavirus voi muovata kansainväliset marjamarkkinat uusiksi.


Suojavisiirin prototyyppi syntyi muutamassa tunnissa ja valmistus alkoi seuraavana päivänä – yrityksissä tehdään nyt tuotekehittelyn nopeusennätyksiä

yle 10:25 03.04

Markkinoiden muutokseen pystytään reagoimaan nopeasti varsinkin pk-yrityksissä. Niissä päätöksenteko on tarvittaessa hyvinkin notkeaa.


UFC-tähti repäisi karanteenissa - julkaisee alastonkuvia miehensä kanssa

iltalehti 09:31 03.04

Vapaaottelija Paige VanZant varmistaa, ettei hänen markkina-arvonsa laske koronatauon aikana. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä. VanZant on ryhtynyt julkaisemaan alastonkuvia miehensä Austin Vanderfordin kanssa. Huumoripitoisissa otoksissa karanteenielämää viettävä pariskunta muun muassa kokkailee ja harjoittelee salilla. Näkyvyys on taattu, sillä VanZant kuuluu vaatimattomasta urheilumenestyksestään huolimatta lajin tunnetuimpiin kasvoihin. Naisella on 2,4 miljoonaa Instagram-seuraajaa.


Katso lista hallituksen avusta yrittäjille ja yksityishenkilöille: Pikavippien suoramarkkinointikielto, perintäkulujen suitsimista, lyhennysvapaita kuukausia...

yle 08:30 03.04

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r.) ja elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk.) puhuivat tämänpäiväisessä koronatilannekatsauksessa.


Oura-sormuksen mittausdata sai yrittäjän epäilemään korona­tartuntaa – sormus­yhtiön tutkimus otti uuden suunnan

iltasanomat 08:28 03.04

Muhkea sijoituspotti vahvistaa Oura Healthin tuotekehitystä ja globaalia markkinointia.


Toni Vilander innostui e-urheilusta – kertoo yöhön asti venyneestä pelisessiostaan: ”Penkki aivan hiestä märkänä”

MTV 17:14 02.04

C Moren asiantuntijanakin toimiva kilpakuski Toni Vilander on innostunut viime päivinä e-urheilusta. Kun moottoriurheilu on muuten tauolla, Vilander on ylläpitänyt ajotuntumaansa pelaamalla.


Bassoradio myytiin – päätyi Radio Novan pyörittäjälle

yle 15:23 02.04

Basso Median osti saksalainen mediakonserni Bauer Media, joka on kaupallisen radion markkinajohtaja Suomessa.


Komissio julkisti esityksensä 100 miljardin euron tukipaketista EU:n laajuiseksi työllisyysturvaksi

yle 14:48 02.04

EU-komissio kerää rahat markkinoilta koronakriisin työllisyyshaittojen torjuntaan.


Chicagossa eristyksessä elävä Lauri Markkanen treenaa pilvenpiirtäjässä heittämällä sukkia koriin – "Kaupassa käyntiä rajoitetaan"

yle 09:00 02.04

NBA-seura Chicago Bullsia edustava Lauri Markkanen pitää itseään kunnossa, jos kausi Pohjois-Amerikassa jatkuu koronavirustilanteen helpottaessa.


Koronakommenteillaan järkyttänyt F1-pomo selventää lausuntoaan: leiri oli tarkoitus perustaa, muttei viruksen tartuttamista varten

MTV 08:15 02.04

Kohun ideallaan koronaviruksen tartuttamisesta kuljettajiinsa aikaansaanut F1-tallipomo Helmut Marko kertoo, että hänen sanansa ymmärrettiin väärin. Tarkoitus ei ollut hänen mukaansa perustaa mitään leiriä juuri koronavirukselle altistamista varten.


“Ensin lasketaan tuottajahintoja ja sitten kiitellään hyvästä työstä” – lihakarjan kasvattaja suivaantui Atrialle hinnanalennuksista

yle 07:15 02.04

Suomen lihamarkkinat ovat kolmen suuryrityksen käsissä. Tuottajilla ei ole juurikaan mahdollisuutta vaikuttaa hintaan.


Räikkösen kuntovalmentaja kertoo, miten suuri mullistus iski Kimiin ja toiseen F1-kuskiin – "Näytti lähes luurangolta"

MTV 05:50 02.04

Kimi Räikkösen kuntovalmentaja Mark Arnall tietää, miten treenaaminen formula ykkösissä on muuttunut vuosikymmenien kuluessa päiviin. Suuri mullistus koettiin vuonna 2009 kineettisen energian kierrätysjärjestelmä KERSin tultua käyttöön.


Hot topics