Lauri Markkanen yhä sivussa – valmentajalta vihje paluusta iltasanomat 09:53 18.03

Chicago Bullsin suomalaistulokas oli sivussa myös kahdesta edellisestä ottelusta.


Markkanen tähtipelaajien kanssa sivussa – Lebron Jamesin Cleveland kukisti Chicagon MTV 08:27 18.03

Lauri Markkanen ei ollut joukkueensa kokoonpanossa, kun Chicago Bulls hävisi Cleveland Cavaliersille 109-114.


Lauri Markkasen vaivat pakottavat hänet jälleen sivuun - ”Joskus se vain iskee, terävästi” iltalehti 06:41 15.03

Lauri Markkanen joutuu huilaamaan myös seuraavan Chicago Bulls -ottelun. Markkanen oli sivussa, kun Bulls kohtasi Los Angeles Clippersin. Chicago Tribunen mukaan suomalainen ei pelaa myöskään seuraavassa ottelussa, perjantain vastaisen yön Memphis Grizzlies -pelissä. - Melko ärsyttävää. Tämä johtuu luultavasti siitä, että kehoni ei ole tottunut pelaamaan näin paljon otteluita. Se on jotain, mihin pitää totutella, Markkanen sanoi Tribunen mukaan.


Selkä vaivaa Lauri Markkasta - peli jää väliin: ”Joskus se iskee terävästi” iltalehti 00:37 15.03

Chicago Bullsin Lauri Markkanen joutuu jättämään väliin toisen ottelun peräkkäin. Lauri Markkanen kärsii selkävaivoista. Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg ei pitänyt vammaa vakavana. Hän kertoi Chicago Tribunelle, että kyse on lihaksistosta, ei rakenteellisesta vammasta. Bulls matkusti keskiviikkona Memphisiin. Markkanen jäi Chicagoon. Hän ei pelannut edellisessä ottelussa, jonka Chicago hävisi Los Angeles Clippersille.


Markkanen sivussa "selkävaivojen takia" – Chicago hävisi NBA:ssa MTV 10:43 14.03

Lauri Markkanen ei ollut kokoonpanossa, kun Chicago Bulls kärsi 106-112-kotitappion Los Angeles Clippersille.


Lauri Markkanen jätti Bullsin pelin väliin - ”Hänestä tuntui hyvältä lämmittelyissä, mutta sitten kivut alkoivat punttisalilla” iltalehti 06:34 14.03

Lauri Markkanen ei pelannut, kun Chicago Bulls hävisi Los Angeles Clippersille pistein 106-112. Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg kertoi Markkasen kärsineen selkäkivuista. - Laurin kanssa mennään päivä kerrallaan. Hänellä on ollut hieman kipuja selässään viimeisten muutaman päivän ajan, Hoiberg kertoi Chicago Tribunen mukaan.


Lauri Markkanen jätti illan ottelun väliin selkäongelmien takia iltasanomat 05:49 14.03

Ilman Lauri Markkasta pelannut Chicago Bulls hävisi kotikentällään.


Lauri Markkanen keräsi 19 pistettä, Chicago Bulls löi Atlanta Hawksin iltasanomat 09:34 12.03

Markkanen otti kahdeksan levypalloa.


Markkanen mätti 19 pistettä NBA:ssa – katso videot hurjista donkeista MTV 07:12 12.03

Lauri Markkanen ei esittänyt ihmeitä, mutta viimeisteli silti 19 pistettä, kun Chicago Bulls kaatoi NBA:n itäisen konferenssin jumbojoukkueen Atlanta Hawksin lukemin 129-122.


Bulls voittoon, Markkanen keräsi 19 pistettä iltasanomat 00:16 12.03

Markkanen otti kahdeksan levypalloa.


Chicago Bulls voitti - Markkaselle 19 pistettä iltalehti 23:50 11.03

Atlanta Hawks taipui Chicago Bullsille sunnuntaina kotiareenallaan. Chicago Bulls voitti Atlanta Hawksin sunnuntaina tuloksella 129-122. Lauri Markkanen pelasi 29 minuuttia, teki ottelussa 19 pistettä sekä otti kahdeksan levypalloa. Bullsin paras pistemies oli Zach LeVine 21 pisteellä.


Lauri Markkanen sai Bullsin fanit tekemään täyskäännöksen - kokenut jenkkitoimittaja: ”He suorastaan söivät Laurin kädestä” iltalehti 11:59 11.03

Lauri Markkasta tarkasti seuraava Chicago Tribunen koripallotoimittaja K.C. Johnson kertoo asennemuutoksesta. Videolla Lauri Markkasen tunnelmia helmikuussa New Orleansissa pelatun ottelun yhteydessä. Markkaseen suhtautuminen oli Chicagossa kauden alla varsin penseää, sillä nuorukaista pidettiin pehmeänä eurooppalaispelaajana. Myös tähtipelaaja Jimmy Butlerin kauppa, jossa Markkanen seuraan saapui, harmitti Chicago Bullsin kannattajia.


Miten Lauri Markkasen elämä muuttui lapsen myötä? – ”Vieraspelireissusta pitää ottaa kaikki irti” MTV 07:00 11.03

NBA-koripalloilija Lauri Markkanen tietää, että joukkueen matkatessa vieraskiertueelle hänen on syytä käyttää hotellilla vietettävä aika viisaasti. Kotona pieni poika määrää nyt arjen aikatauluista.


Lauri Markkaselle puolustuspuhe valmentajalta – "Hän ei ole koskaan joutunut tällaiseen" MTV 08:45 10.03

Lauri Markkanen jäi kuuteen pisteeseen, kun Chicago Bulls rähmi vieraskentällä 83-99-tappion koripallon NBA-liigassa.


Lauri Markkasella hämmästyttävä saldo Detroitia vastaan - kaikki pisteet donkkaamalla iltalehti 04:17 10.03

Lauri Markkanen teki kaikki korinsa donkaten, kun Detroit voitti Chicagon 99-83. Lauri Markkasen ilta Detroitissa oli harvinainen vaan ei ikimuistoinen. Heitto ei kulkenut. Markkanen jäi kuuteen pisteeseen. Chicago otti selkäänsä Detroitilta. Lauri Markkanen jatkoi Detroitissa siitä, mihin jäi keskiviikkona - aloitti ottelun donkilla.


Markkanen: "Viimeiset minuutit joutui tekemään töitä, että mieli pysyi kasassa" jatkoaika.com 22:22 09.03

Perjantain ottelu oli sarjasijoitusten kannalta merkityksetön, mutta ottelussa tärkeintä olikin uransa tähän kauteen lopettavan Jussi Markkasen juhlistaminen.


Juhlaottelu veti Markkasen hiljaiseksi – konkarivahdilta komeat kehut SaiPalle MTV 22:11 09.03

SaiPan Jussi Markkanen pelasi perjantaina uransa viimeisen ottelun SM-liigan runkosarjassa. Ottelu päättyi Markkasen ja SaiPan harmiksi Jukureiden 2-1-voittoon jatkoajalla.


Maalivahti-ikoni Jussi Markkasen viimeinen runkosarjapeli päättyi tappioon iltalehti 21:28 09.03

Jussi Markkanen pelasi uransa viimeisen Liiga-runkosarjakamppailun. Pelillisesti panoksettoman SaiPa-Jukurit-kamppailun teemana oli konkarimaalivahti Jussi Markkasen juhlistaminen tifoin, puhein ja muin juhlallisuuksin. Jukurit oli kuitenkin tyly juhlavieras ja esiintyi kauden viimeisessä ottelussaan varsin ärhäkästi ─ ja lopulta myös voitokkaasti. Avauserän trap-karkelot jättivät niukasti kerrottavaa jälkipolville, mutta toisessa erässä alkoi tapahtua. Kuparisen rikkoi Jukurien Turo Asplund tarkalla rannekudillaan itseensä nähden oikeanpuoleisen b-pisteen tietämiltä.


Markkasen ura runkosarjassa päättyi tappioon – Jukureiden kaudelle voitokas päätös MTV 21:01 09.03

Jussi Markkasen uran viimeinen runkosarjaottelu SM-liigassa päättyi 1-2-tappioon jatkoajalla Jukureita vastaan. Markkanen venyi SaiPan maalilla 22 torjuntaan.


Lappeenrannassa Jussi Markkasen ilta – SaiPan ja Jukureiden runkosarja päätökseen MTV 13:15 09.03

SaiPa ja Jukurit kohtaavat perjantain ainoassa ottelussa, jossa kunnioitetaan Jussi Markkasta. Markkanen pelaa uransa viimeisen runkosarjaottelun.


Uutiset