Lauri Markkasen vaivat pakottavat hänet jälleen sivuun - ”Joskus se vain iskee, terävästi” iltalehti 06:41 15.03

Lauri Markkanen joutuu huilaamaan myös seuraavan Chicago Bulls -ottelun. Markkanen oli sivussa, kun Bulls kohtasi Los Angeles Clippersin. Chicago Tribunen mukaan suomalainen ei pelaa myöskään seuraavassa ottelussa, perjantain vastaisen yön Memphis Grizzlies -pelissä. - Melko ärsyttävää. Tämä johtuu luultavasti siitä, että kehoni ei ole tottunut pelaamaan näin paljon otteluita. Se on jotain, mihin pitää totutella, Markkanen sanoi Tribunen mukaan.


Lauri Markkaselta karmiva hiusukaasi – onko tässä suomalaistähden tuleva tyyli? iltasanomat 22:16 14.03

Lauri Markkasen hiukset kiinnostavat myös Pohjois-Amerikassa.


Lauri Markkanen jätti Bullsin pelin väliin - ”Hänestä tuntui hyvältä lämmittelyissä, mutta sitten kivut alkoivat punttisalilla” iltalehti 06:34 14.03

Lauri Markkanen ei pelannut, kun Chicago Bulls hävisi Los Angeles Clippersille pistein 106-112. Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg kertoi Markkasen kärsineen selkäkivuista. - Laurin kanssa mennään päivä kerrallaan. Hänellä on ollut hieman kipuja selässään viimeisten muutaman päivän ajan, Hoiberg kertoi Chicago Tribunen mukaan.


Kommentti: Lauri Markkasen seura sai varoituksen taktikoinnista – Bullsin vastaus osoittaa suoranaista halveksuntaa liigaa kohtaan iltasanomat 06:30 12.03

Chicago Bulls leikkii tulella. Sen taktiikka on täysin ymmärrettävä, mutta raja on tulossa vastaan, kirjoittaa Janne Oivio.


Lauri Markkanen sai Bullsin fanit tekemään täyskäännöksen - kokenut jenkkitoimittaja: ”He suorastaan söivät Laurin kädestä” iltalehti 11:59 11.03

Lauri Markkasta tarkasti seuraava Chicago Tribunen koripallotoimittaja K.C. Johnson kertoo asennemuutoksesta. Videolla Lauri Markkasen tunnelmia helmikuussa New Orleansissa pelatun ottelun yhteydessä. Markkaseen suhtautuminen oli Chicagossa kauden alla varsin penseää, sillä nuorukaista pidettiin pehmeänä eurooppalaispelaajana. Myös tähtipelaaja Jimmy Butlerin kauppa, jossa Markkanen seuraan saapui, harmitti Chicago Bullsin kannattajia.


Miten Lauri Markkasen elämä muuttui lapsen myötä? – ”Vieraspelireissusta pitää ottaa kaikki irti” MTV 07:00 11.03

NBA-koripalloilija Lauri Markkanen tietää, että joukkueen matkatessa vieraskiertueelle hänen on syytä käyttää hotellilla vietettävä aika viisaasti. Kotona pieni poika määrää nyt arjen aikatauluista.


Chicago Bullsin päävalmentaja: ”Lauri Markkasen mielenlaatu jotain erityistä” uusisuomi 10:49 10.03

Koripallon NBA:n 1990-luvun mahtiseura Chicago Bulls on nykyään liigan alakastin seuroja. Pudotuspeleissä Chicagoa ei tulla näkemään tällä kaudella, mutta tulokset eivät sentään ole niin kehnoja kuin pelättiin.


Lauri Markkasella hämmästyttävä saldo Detroitia vastaan - kaikki pisteet donkkaamalla iltalehti 04:17 10.03

Lauri Markkanen teki kaikki korinsa donkaten, kun Detroit voitti Chicagon 99-83. Lauri Markkasen ilta Detroitissa oli harvinainen vaan ei ikimuistoinen. Heitto ei kulkenut. Markkanen jäi kuuteen pisteeseen. Chicago otti selkäänsä Detroitilta. Lauri Markkanen jatkoi Detroitissa siitä, mihin jäi keskiviikkona - aloitti ottelun donkilla.


Markkanen: "Viimeiset minuutit joutui tekemään töitä, että mieli pysyi kasassa" jatkoaika.com 22:22 09.03

Perjantain ottelu oli sarjasijoitusten kannalta merkityksetön, mutta ottelussa tärkeintä olikin uransa tähän kauteen lopettavan Jussi Markkasen juhlistaminen.


Juhlaottelu veti Markkasen hiljaiseksi – konkarivahdilta komeat kehut SaiPalle MTV 22:11 09.03

SaiPan Jussi Markkanen pelasi perjantaina uransa viimeisen ottelun SM-liigan runkosarjassa. Ottelu päättyi Markkasen ja SaiPan harmiksi Jukureiden 2-1-voittoon jatkoajalla.


Jukurit riisti voiton Markkasen juhlaillasta jatkoaika.com 21:44 09.03

Lähes loppuunmyyty Kisapuisto kunnioitti uransa viimeistä runkosarjaottelua pelannutta Jussi Markkasta läsnäolollaan. Ottelun käsikirjoitus ei tällä kertaa noudatellut illan sankarin kaikkia toiveita.


Maalivahti-ikoni Jussi Markkasen viimeinen runkosarjapeli päättyi tappioon iltalehti 21:28 09.03

Jussi Markkanen pelasi uransa viimeisen Liiga-runkosarjakamppailun. Pelillisesti panoksettoman SaiPa-Jukurit-kamppailun teemana oli konkarimaalivahti Jussi Markkasen juhlistaminen tifoin, puhein ja muin juhlallisuuksin. Jukurit oli kuitenkin tyly juhlavieras ja esiintyi kauden viimeisessä ottelussaan varsin ärhäkästi ─ ja lopulta myös voitokkaasti. Avauserän trap-karkelot jättivät niukasti kerrottavaa jälkipolville, mutta toisessa erässä alkoi tapahtua. Kuparisen rikkoi Jukurien Turo Asplund tarkalla rannekudillaan itseensä nähden oikeanpuoleisen b-pisteen tietämiltä.


Markkasen ura runkosarjassa päättyi tappioon – Jukureiden kaudelle voitokas päätös MTV 21:01 09.03

Jussi Markkasen uran viimeinen runkosarjaottelu SM-liigassa päättyi 1-2-tappioon jatkoajalla Jukureita vastaan. Markkanen venyi SaiPan maalilla 22 torjuntaan.


Hattu päästä, tämä oli Jussi Markkasen ilta iltasanomat 20:58 09.03

Lappeenrannassa juhlittiin perjantaina Jussi Markkasen upeaa uraa. SaiPan ja Jukurien osalta runkosarjan päättänyt kamppailu päättyi lopulta mikkeliläisten 2–1-jatkoaikavoittoon.


Lappeenrannassa Jussi Markkasen ilta – SaiPan ja Jukureiden runkosarja päätökseen MTV 13:15 09.03

SaiPa ja Jukurit kohtaavat perjantain ainoassa ottelussa, jossa kunnioitetaan Jussi Markkasta. Markkanen pelaa uransa viimeisen runkosarjaottelun.


Kaikki päättyy aikanaan: Jukurien kausi ja Markkasen ura viimeistä silausta vailla jatkoaika.com 09:00 09.03

SaiPa ja Jukurit päättävät runkosarjansa päivää ennen Liiga-seurojen enemmistöä. Ottelu on loppusijoitusten kannalta panokseton, ja suurin mielenkiinto kohdistuukin Jussi Markkasen kunniaksi järjestettäviin juhlallisuuksiin.


NBA jyrähti Lauri Markkasen Bullsin toiminnasta - seura joutui taipumaan iltalehti 11:23 07.03

NBA:n kuohuttavin puheenaihe viime aikoina on ollut joukkueiden tankkaus. Tankkauksella tarkoitetaan tilannetta, jossa joukkuetta heikennetään tahallisesti peluutuksella tai muilla keinoin siten, että se häviää otteluita selvästi enemmän kuin voittaa. Tappioiden tuoma heikko runkosarjasijoitus auttaa puolestaan saamaan hyvän varausvuoron kesän varaustilaisuudessa. Tankkaus on kiusallinen asia NBA:lle, koska se paljastaa liigan järjestelmässä valuvian. Pahimmillaan liigalla on näyttää tv-yleisölle surkeaa tuotetta, kun se näyttää otteluita, joissa molempia joukkueita hyödyttää häviäminen.


Markkasen joukkueelle varoitus – "tahalliselle häviämiselle" tultava loppu MTV 11:08 07.03

NBA on antanut varoituksen Lauri Markkasen edustamalle Chicago Bullsille, että otteluiden tahallinen häviäminen paremman varausvuoron toivossa ei käy.


Celticsin tähdet pehmittivät Bullsin - Lauri Markkanen pussitti 12 pistettä iltalehti 06:59 06.03

Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls taipui NBA:n kärkijoukkueisiin lukeutuvalle Boston Celticsille 105-89. Vieraat veivät kaksi ensimmäistä neljännestä nimiinsä peräti 55-29. Jälkimmäisellä puolikkaalla Celtics otti hieman jalkaa kaasulta, ja Bulls pääsi mukaan peliin. Bulls kuroi päätösneljänneksen kirillään lukemat siedettäviksi, mutta tappio tuli silti selvin 105-89-lukemin.


Lauri Markkasen Chicago Bulls taipui NBA:n mestarisuosikille kotikentällään iltasanomat 05:33 06.03

Suomalaistulokas heitti Boston Celticsiä vastaan 12 pistettä ja repi neljä levypalloa.


Uutiset