Red Bull -pomo: Renault ei antanut meille vaihtoehtoa MTV 13:54 20.06

Renault’n painostus pakotti Red Bull -tallin tekemään päätöksen ensi kauden moottoritoimittajastaan edellä aikataulua, kertoo itävaltalaistallin neuvonantajana toimiva Helmut Marko.


Red Bull -pomolta ukaasi: F1-omistajan aika lyödä uudet säännöt pöytään MTV 14:58 18.06

F1-omistajan Liberty Median viivyttely kauden 2021 sääntöuudistuspaketin julkistamisen kanssa nostattaa huolta Red Bullilla, myöntää itävaltalaistallin neuvonantajana toimiva Helmut Marko.


Helmut Marko murjaisi Max Verstappenin kohtelusta: "Nyt typerät kriitikot hiljentyvät" MTV 18:44 15.06

Red Bullin hollantilaiskuski Max Verstappen onnistui varsin positiivisella tavalla Kanadan GP:ssä kaikkien epäilyjen jälkeen. Verstappen oli ollut tikunnokassa muun muassa Monacon viikonlopun hölmöilyn takia.


Kommentti: Diego Maradona ja Matti Nykänen ovat kuin kaksi marjaa – he ovat kirouksen lapsia iltasanomat 10:29 15.06

Diego Maradonalla ja Matti Nykäsellä on paljon yhteistä, pohtii Marko Lempinen.


Kolumni: Tunnustettava se on, minäkin olin kiusaaja iltasanomat 06:43 14.06

Kiusaamista ei koskaan saada täysin karsittua, mutta jo yksikin kiusaamiselta pelastettu on pelastamisen arvoinen, kirjoittaa Marko Lempinen.


Red Bull -pomo vahvisti: F1-kuljettaja oli potku-uhan alla MTV 06:29 14.06

Red Bull -tallin neuvonantajana toimiva Helmut Marko myöntää, että talli harkitsi vielä ennen Kanadan F1-osakilpailua Toro Rosso -kuljettaja Brendon Hartleyn siirtämistä syrjään.


”Ei todellakaan viimeinen kerta F1-autossa” – MotoGP-tähti Marc Marquez hurmasi Red Bullin heti MTV 09:00 09.06

Koeajon Red Bullin F1-autolla tehnyt MotoGP-kuljettaja Marc Marquez onnistui vakuuttamaan tallipomo Helmut Markon sen verran hyvin, että tämä povaa espanjalaiselle jo hyvää tulevaisuutta nelipyöräisissä.


Red Bullin moottoripäätös ensi kuussa – luvassa myös kuskiuutisia? MTV 14:44 07.06

Red Bullin Formula 1 -tallin neuvonantaja Helmut Marko sanoo, että he tekevät päätöksen ensi kauden moottorista heinäkuun alussa ajettavaan Itävallan GP:hen mennessä.


Red Bull -pomo varoittaa Ricciardoa: Ferrarilla ja Mercedeksellä olisit kakkoskuski MTV 11:59 31.05

Jatkosopimuksensa kanssa pähkäilevälle Red Bull -kuljettaja Daniel Ricciardolle ruoho ei välttämättä ole aidan takana vihreämpää, muistuttaa itävaltalaistallin neuvonantajana toimiva Helmut Marko.


Kommentti: Suomalainen olympiavoittaja osui naulan kantaan – naurettava eläkejärjestelmä on köyhien ex-urheilijoiden leipäjono iltasanomat 13:11 30.05

Urheilijaeläkejärjestelmä tuntuu palvelevan enemmän opetus- ja kulttuuriministeriön brändiä kuin tälle maalle aikanaan omistautuneita huippuja, kirjoittaa Marko Lempinen.


Katso kuvat! Teboilin maksuautomaatti revittiin Dalton-tyyliin irti lava-autolla Kouvolassa - Näyttävästä operaatiosta huolimatta saalista ei saatu iltalehti 17:24 28.05

Kaakkois-Suomen poliisi pyytää vihjeitä tapauksesta. Kouvolan Anjalankosken Teboil-aseman maksuautomaatti revittiin pois paikaltaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Rikoskomisario Marko Leponen Kaakkois-Suomen poliisista kertoo, että tapaus tuli viranomaisten tietoon, kun sivullinen ohikulkija ilmoitti siitä yöllä hätäkeskukseen. Hätäkeskusilmoituksen perusteella tapahtuma-ajaksi saatiin rajattua kello 00:45-00:55.


Ricciardo sai puhelun pomoltaan aika-ajon jälkeen – keskusteltiinko siinä jatkosopimuksesta? MTV 13:34 27.05

Red Bullin Daniel Ricciardo nähtiin TV-kuvissa Monacon GP:n aika-ajojen jälkeen puhumassa puhelimeen, jonka tallin neuvonantaja Helmut Marko hänelle ojensi.


Max Verstappen joutui isälliseen puhutteluun – Red Bull -pomon eleet kertoivat kaiken MTV 14:19 26.05

Max Verstappenin ulosajo formula ykkösten Monacon GP:n harjoituksissa ei ollut TV-kuvista päätellen Red Bullin neuvonantaja Helmut Markon mieleen.


Kommentti: Päättäjät, kuunnelkaa Erkka Westerlundia – lasten liikkumattomuuspommi on purettavissa iltasanomat 14:43 25.05

Jääkiekkovalmentaja Erkka Westerlundin näkemyksiin on helppo yhtyä, kirjoittaa Marko Lempinen.


Kommentti: Kristiina Mäkelä huusi tyhjyyteen – suomalainen yleisurheilu on ajautunut surkeaan jamaan iltasanomat 14:45 24.05

Pääosa suomalaisesta yleisurheiluväestäkin tuntuu katsovan, että peli on menetetty, kirjoittaa Marko Lempinen.


Seiska: Selviytyjät-kisassa Marko Asellia puri myrkkykäärme kaulaan, joutui hengenvaaraan - tuottaja Iltalehdelle: ”Ei kukaan ole koskaan täysin turvassa” iltalehti 14:04 24.05

Seiska uutisoi tänään, että painijalegenda ja ex-kansanedustaja Marko Asellia puri kuvauksissa myrkkykäärme. kerrottiin tänään, että myrkkykäärme puri painijalegenda ja ex-kansanedustaja Marko Asellia, 48, kaulaan Selviytyjät-ohjelman kuvauksissa Filippiinien Caramoanin saaristossa. Lisäksi haavoittunut mies joutui saarella rottien näykkimäksi. Iltalehti tavoitti Selviytyjät-ohjelman tuottajan Tea Panulan, joka ei halunnut kommentoida tarkemmin Asellin tilannetta. - En vahvista, enkä kiellä, Panula toteaa Iltalehdelle.


Selviytyjät-kisassa Marko Asellia puri myrkkykäärme kaulaan, joutui hengenvaaraan - tuottaja: ”Ei kukaan ole koskaan täysin turvassa” iltalehti 14:04 24.05

Seiska uutisoi tänään, että painijalegenda ja ex-kansanedustaja Marko Asellia puri kuvauksissa myrkkykäärme. kerrottiin tänään, että myrkkykäärme puri painijalegenda ja ex-kansanedustaja Marko Asellia, 48, kaulaan Selviytyjät-ohjelman kuvauksissa Filippiinien Caramoanin saaristossa. Lisäksi haavoittunut mies joutui saarella rottien näykkimäksi. Iltalehti tavoitti Selviytyjät-ohjelman tuottajan Tea Panulan, joka ei halunnut kommentoida tarkemmin Asellin tilannetta. - En vahvista, enkä kiellä, Panula toteaa Iltalehdelle.


Seiska: Marko Asellin kauhunhetket Selviytyjät-kuvauksissa: myrkkykäärme puri kaulaan, rotat kalusivat jalkoja iltalehti 09:03 24.05

Tuoreessa Seiskassa kerrotaan painijalegenda Marko Asellin, 48, joutuneen tiukan paikan eteen TV-ohjelman kuvauksissa. myrkkykäärme puri painijalegenda ja ex-kansanedustaja Marko Asellia, 48, kaulaan Selviytyjät-ohjelman kuvauksissa Filippiinien Caramoanin saaristossa. Ikään kuin tämä ei olisi ollut tarpeeksi, kävivät rotatkin näykkimässä loukkaantunutta Asellia jaloista. Tilanne olisi voinut olla Asellille hengenvaarallisen vakava, mutta tuotannon lääkärit onnistuivat kuitenkin hoitamaan hänet kuntoon, lehti kertoo. Tällä hetkellä Asell on toipunut myrkkykäärmeen puremasta. Seiskalla ei ole tarkkaa tietoa, mikä ex-painijaa puri.


IL-analyysi: Kansanedustajien sopeutumiseläkejärjestelmä kaatui omaan mahdottomuuteensa - kansanedustajat yrittivät kulisseissa yhtä sun toista iltalehti 07:59 21.05

Kansanedustajien sopeutumiseläkejärjestelmä oli pakko lopettaa, kirjoittaa Iltalehden politiikan ja talouden toimittaja Marko- Oskari Lehtonen. Iltalehti julkaisi 9. heinäkuuta 2017 artikkelin otsikolla Nämä ex-kansanedustajat nostavat tuhansien eurojen sopeutumiseläkettä - katso lista. Artikkelissa kokoomuksen entinen kansanedustaja ja ministeri Suvi Lindén sanoi, että hänen on vaikea löytää töitä, koska sopivat työpaikat ovat Helsingissä ja hän asuu itse Oulussa. Jäin miettimään, että miten tämä on mahdollista; eihän tässä ole mitään järkeä. Lindén ei ollut Suomen historian paras ministeri, mutta kyllä tässä maassa on huonommistakin lähtökohdista työllistytty. Lindén putosi eduskunnasta vuoden 2011 vaaleissa - hän oli tuolloin 49-vuotias.


brassitähdet tehottomia avauspuoliajalla Huimariinan myös Suomen jalkapallo

Uutiset