Tähdistöön valittu Nutivaara tykitti voittomaalin, Granlundin pisteputki katkesi – porilaispelaajilla synkkä ilta iltasanomat 08:17 07.11

Markus Nutivaara oli Columbuksen sankareita tiistain kierroksella.


Kommentti: Vuosikymmenen ottelu lähestyy – sitä ei huomaa ”Perus-Markusta” iltasanomat 17:05 05.11

Suomen jalkapallomaajoukkue pelaa ensi viikolla 2010-luvun merkittävimmän ottelunsa. Valmentaja ei ole moksiskaan, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Tutkijat: Ihmiskunnan historiassa tapahtui juuri ainutlaatuinen mullistus – mutta annoimme somen vallan amerikkalaisille yrityksille uusisuomi 08:58 02.11

Tutkija Markus Kaakinen ja sosiaalipsykologian professori Atte Oksanen kirjoittavat hiljattain ilmestyneessä Jakautuuko Suomi? -kirjassa (Into 2018) verkkovihasta ja sitä seuraavista tutkimushankkeista, jotka alkoivat vuonna 2013.


Vancouverin Markus Granlund taikoi maalisyötön jäähän kaatuneena iltasanomat 07:53 01.11

Vancouver Canucksin Markus Granlund ansaitsi yhden syöttöpisteen, kun Canucks otti kotonaan 4–2-voiton Chicago Blackhawksista.


Mikael Granlundilla uran paras aloitus NHL-kauteen – pisteputki venyi, voittoputki katkesi iltasanomat 07:50 30.10

Pikkuveli Markus osui, kun Granlundin veljekset kohtasivat yön NHL-kierroksella.


Kankaanperä nautti Kuhdan juhlaottelun tunnelmasta: "Hieno kaveri ja hieno ilta oli" jatkoaika.com 08:00 27.10

Markus Kankaanperä raatoi paljon alivoimalla Tapparaa vastaan. Hän oli tyytyväinen koko joukkueen puolustusasenteeseen. Isokin mies herkistyi Kimmo Kuhdan juhlallisuuksien aikana.


MTV:n meteorologi selvitti: Helsinki on Euroopan harmain pääkaupunki ja toiseksi pimein marraskuussa – "Kuka tietää, jos Suomi osoittautuisi maailman harmaimmaksi maaksi" MTV 15:53 24.10

MTV Uutisten meteorologi Markus Mäntykannas analysoi Euroopan pääkaupunkien harmautta Forecan blogissaan. Harmautta erilaisin keinoin tarkasteltuna Helsinki on todella Euroopan harmain paikka marraskuussa.


Agentti avaa Jesperi Kotkaniemen tilannetta: "Hänellä on mahdollisuus päättää omasta pelipaikastaan" MTV 10:25 24.10

Merkit viittaavat vahvasti siihen, että Jesperi Kotkaniemi jää loppukaudeksi Montreal Canadiensin riveihin. Agentti Markus Lehdon mukaan kymmenen pelin rajalla ei ole Kotkaniemen tapauksessa merkitystä. 


Markus Pöyhönen nousi 2000-luvun alussa koko Suomen supertähdeksi – sitten iskivät ero, velkasotkut ja uran loppu: ”Kaikki romahti samaan aikaan” iltasanomat 07:24 24.10

Urheilumenestys toi Markus Pöyhöselle mainetta ja mammonaa, mutta myös vaikeuksia. Entinen pikajuoksija täyttää 40 vuotta ja tähtää tulevaan.


Vanhat aarrelöydöt vaarassa – muinaislöytöjä ei ehditä konservoida Museovirastossa MTV 03:00 21.10

Metallinetsijä Markus Kujanpää löysi 1500 vuotta vanhan pronssisoljen ja sponsoroi itse Museovirastoa sen konservoinnissa. Muuten esineen käsittely olisi voinut lykkääntyä pitkällekin viraston kroonisen resurssipulan takia.


Usain Boltin futistaidot kyseenalaistettiin – Saksan maajoukkueen ex-tähdeltä todella tyly kommentti: ”Kaikella rakkaudella...” iltasanomat 12:35 19.10

Australian A-liigassa nykyisin valmentava Markus Babbel tyrmää Usain Boltin futishaaveet tylyin sanakääntein.


Pudonnut Senja haaveilee paluusta Love Island -kilpailuun: "Välttelen miehiä ohjelman loppuun saakka" mtv 23:10 16.10

Love Island -kilpailussa koettiin yllättävä käänne, kun illan jaksossa yhden parin tiputtamisen sijaan erotettiin kaksi paria, jonka myötä Senja ja Markus lähtivät saarelta kotimatkalle, Ankun ja Refain saadessa vielä jatkaa kilpailussa.


Markuksen matka päättyi Love Island Suomessa: "Olin ehkä vähän limanuljaskamainen" mtv 22:55 16.10

Markus tippui tänään Love Island Suomi -kilpailusta, kun saaren naiset valitsivat Refain jatkamaan mukana kilpailussa.


Bundesliiga: Stuttgartissa vaihtui päävalmentaja – seuraavaksi Münchenissä? iltasanomat 13:51 16.10

Stuttgart erotti ennen maaottelutaukoa Tayfun Korkutin ja pestasi tilalle entisen Schalke- ja Augsburg-luotsi Markus Weinzierlin. Valmentajan palli tutisee myös Niko Kovacilla Bayern Münchenissä.


KHL maalivahdin silmin jatkoaika.com 09:11 16.10

Maalivahdin pelipaikka on henkisesti raaka, koska maalivahdin tekemät virheet näkyvät heti tulostaululla. Jääkiekossa maalivahdin pelipaikka on joukkueen tärkein, joten joka ilta on onnistuttava kovalla tasolla. Tässä jaksossa Jokereiden maalivahti Ryan Zapolski ja maalivahtivalmentaja Markus Ketterer avaavat millaista on pelata KHL:ssa maalivahtina. Lisäksi jaksossa selviää ketkä ovat Jokerien parhaat laukojat ja missä joukkueissa on KHL:n vaarallisimmat maalintekijät. Kuuntele jakso linkistä.


Helsinkiläinen Markus hämmentää Love Islandilla: "Meni varmaan puolet jutuista ohi" mtv 18:11 15.10

Markus saapui Love Island Suomi -villaan tavoittelemaan Ankua, jolla on vaikeuksia saada selkoa Markuksen puheista.


Love Island Suomi -saarella yllätys parinvalinnassa – uudet sinkut rikkovat parit mtv 23:00 12.10

Tämän illan Love Island Suomi -jaksossa muodostettiin neljättä kertaa uudet parit. Tällä kertaa pakka sekoittui kunnolla, kun saarelle saapui viikon aikana myös kaksi uutta sinkkua – Alexina ja Markus.


Estoton Markus saapuu Love Island -saarelle: "Villaan kaivataan draamaa" mtv 14:00 11.10

Tänään Love Island Suomi -saarelle saapuva Markus viehättyy erityisesti vaaleista kaunottarista. 


Kaisa ja Markus Sali laittoivat kaiken peliin triathlonin vuoksi – myivät jopa asuntonsa iltasanomat 03:00 10.10

Suomen ykköstriathlonisti on valmistautunut kauden pääkisaan jo kolmatta viikkoa Havaijilla.


Li Andersson: Markus Mustajärven kanssa keskusteltu – ”Kielenkäyttö oli asiatonta eikä edusta puolueen linjaa” uusisuomi 15:55 07.10

Vasemmistoliiton puheenjohtajan Li Anderssonin mukaan puolueen kansanedustajan Markus Mustajärven kanssa on keskusteltu hänen Twitterissä presidentti Martti Ahtisaaresta kirjoittamastaan kommentista.


Jalosta ”Hienoa tai kurimus

Uutiset