Liverpool on Punainen - van Dijk ratkaisi cupderbyn debyytissään iltalehti 23:58 05.01

Liverpool tiputti naapuriseuran Evertonin Englannin cupista. Liverpoolin kaksi suurseuraa kohtasivat perjantaina 24. kerran Englannin cupissa. Arpaonni on seuroilla ollut varsin erikoinen, koska kyseessä on cupin koko historian useimmiten pelattu kamppailu. Avausmaali syntyi 35 minuutilla James Milnerin viimeistelemästä pilkusta. Erotuomari Bobby Madley vei pallon 11 metriin varsin heppoisin perustein. Juuri rankkarialueen rajan ylittänyt Adam Lallana meni häpeällisen helposti maihin, kun hän tunsi Everton-puolustaja Mason Holgaten käden lantiollaan.


Uskomaton selviytymistarina: mies joutui kaksi kertaa keskelle terrorihyökkäystä, vahingoittui - ”annan heille anteeksi” iltalehti 06:16 16.12

Mason Wells oli yksi Bostonin maratonin hyökkäyksessä vahingoittuneista. Kolme vuotta myöhemmin hän oli Brysselin lentokentällä, kun pommi räjähti. Annan heille anteeksi. Näin ajattelee amerikkalainen Mason Wells (20), joka oli paikalla Bostonin maratonissa kannustamassa juoksemassa ollutta äitiään vuonna 2013, kun terroristien räjähteet tappoivat kolme ja vahingoittivat 260 paikalla ollutta.


Asiantuntijat ihmeissään: Tre Kronor -vahdin jyrännyt NHL-konkari pääsi aivan liian vähällä - ”Olisin hoidellut hänet itse” iltalehti 21:31 10.11

Karjala-turnauksen Kanada-Ruotsi-ottelun puhuttavin tilanne nähtiin toisessa erässä, kun Kanadan Mason Raymond jyräsi Ruotsin maalivahdin Magnus Hellbergin. Hellberg oli kiekossa Ruotsin maalin takana, kun 546 NHL-runkosarjaottelua Vancouverissa, Calgaryssa ja Edmontonissa pelannut Raymond ajoi rajusti hänen ylitseen. Raymond yritti väistää Hellbergiä, mutta ei onnistunut yrityksessään. Hellberg jäi hetkeksi jäähän makaamaan, mutta nousi sitten ylös. Raymond sai tilanteesta suihkukomennuksen.


NHL-kierroksen topit ja flopit: Teräväinen maalasi Edmontonissa, Steve Mason ei vakuuta jatkoaika.com 07:37 18.10

Jets jatkoi Winnipegissä ailahtelevia otteitaan. Penguins rankaisi viime hetkillä rämpivää Rangersia. Suomalaisten ilta oli kaksijakoinen.


Uutiset