NHL-konkari teki upean ilmaveivimaalin - KHL:n tähtimaalivahti aivan pihalla iltalehti 22:28 10.08

Kanadan jääkiekkomaajoukkue pelasi eilen harjoitusottelun KHL-seura Metallurg Magnitogorskia vastaan. Olympialaisiin valmistautuva nikkarinippu kaatoi KHL-jättiläisen 3-1. Ottelun ehdoton hahmo oli Kanadan Mason Raymond, joka tekaisi valkopaitojen kaksi ensimmäistä maalia. Varsinkin hyökkääjän toinen maali sai ihmiset haukkomaan henkeä, sillä Raymond veivasi kumilimpun ylähyllylle ilmaveivillä. Magnitogorskin tähtimaalivahti Vasili Koshetshkin oli tilanteessa aivan pihalla.


Winnipeg Jets kiinnitti tutun pussarin - maalivahtipaletti valmis iltalehti 20:00 24.07

Winnipeg Jetsillä on sopimus kolmen maalivahdin kanssa ensi kaudeksi. Kesän siirtomarkkinoilta joukkue hankki jo aiemmin viime kaudella Philadelphiassa pelanneen Steve Masonin. 29-vuotiaasta konkarivahdista odotetaan ykköspussaria ensi kaudeksi. Miehen kovin kilpailija lienee Connor Hellebuyck, joka allekirjoitti juuri seuran kanssa vuoden mittaisen jatkosopparin. Hellebuyckin palkka on ensi kaudella 2,25 miljoonaa dollaria.


Turmasonnin omistaja: Lounatuulen kohtalo on nyt selvä iltasanomat 19:24 10.07

Miehen kuolemaan töytäissyt sonni ei omistajansa mukaan ole aiemmin käyttäytynyt erityisen aggressiivisesti.


Steve Mason paikkaamaan Winnipegin maalivahtitilannetta - sopimus kaksi vuotta jatkoaika.com 19:34 01.07

Steve Mason on tehnyt vapaana agenttina kahden vuoden sopimuksen Winnipeg Jetsin kanssa. Sopimuksen arvo on 8,2 miljoonaa dollaria.


Kuvat: Usain Bolt kantoi huippu-urheilijaystävänsä arkkua hautajaisissa – murtui lohduttomiin kyyneliin iltasanomat 06:25 24.05

Traagisesti liikenneonnettomuudessa kuollut Germaine Mason laskettiin haudan lepoon.


Olympiamitalisti kuoli onnettomuudessa vain 34-vuotiaana, surun murtama Usain Bolt julkaisi hienon muistokuvan: "Lepää rauhassa, ystäväni" iltalehti 22:54 22.05

Yleisurheilumaailma järkyttyi huhtikuussa, kun uutinen vasta 34-vuotiaan Germaine Masonin kuolemasta levisi. Mason sai surmansa moottoripyöräonnettomuudessa, kun hän oli matkalla Jamaikan Kingstoniin. Mason oli paluumatkalla juhlista, joihin osallistui myös yleisurheilun suurin maailmantähti Usain Bolt. Korkeushypyssä sekä Jamaikaa että iso-Britanniaa edustanut Mason voitti olympiahopeaa Pekingissä 2008. Mason saateltiin haudan lepoon viikko sitten. Myös Bolt oli mukana seremoniassa ja oli myös mukana kaivamassa ystävänsä hautaa. Mason haudattiin hänen perheensä kotitontille Jamaikan Portlandissa.


Usain Bolt hyvästeli onnettomuudessa kuolleen ystävänsä - oli mukana kaivamassa tämän hautaa iltalehti 18:42 14.05

Usain Bolt jätti viikonloppuna jäähyväiset Germaine Masonille, joka menehtyi liikenneonnettomuudessa 20. huhtikuuta. Bolt jakoi Instagram-tilillään kuvan Masonista. Jos kuva ei näy, löydät sen . Mediatietojen mukaan 34-vuotias Mason oli palaamassa juhlista Jamaikan pääkaupunki Kingstonia kohti, kun onnettomuus tapahtui.


Uutiset