Napakymppi vaihtaa esityspäivää ja jatkuu uusin jaksoin - neiti X:nä Napakymppi-vauva, jonka vanhemmat löysivät toisensa ohjelmassa iltalehti 16:23 16.01

Napakymppiläiset etsivät matkaseuralaista jatkossa Nelosella sunnuntai-iltaisin. Treffiohjelma Napakympin kevään ensimmäisessä jaksossa luvassa on hulvatonta menoa, kun Neiti X:n paikalle istahtaa ihkaoikea Napakymppi-vauva, 25-vuotias reinkarnaatiotutkija Henniina Tampereelta. Hänellä on erityisen lämmin suhde Napakymppi-ohjelmaan, sillä hänen vanhempansa löysivät toisensa aikanaan ohjelman kuvauksista, kun Henniinan isä oli Herra X:nä. Tämän viikon jaksossa Herra A on Alex, 25, koneenasentaja Tampereelta. Hän paljastaa haaveekseen sen, että hän haluaisi syrjäyttää ohjelman juontajan Janne Katajan ja siirtyvä tämän hommiin.


Ruotsi lähettää 17-vuotiaan suurlupauksen olympialaisiin uusisuomi 16:04 16.01

Ruotsin jääkiekkoliitto tiedotti tiistaina pelaajavalinnoista Etelä-Korean Pyeongchangiin matkaavaan olympiajoukkueeseen. Ruotsilla on yli 80 pelaajaa NHL:ssä. Jos NHL olisi päästänyt pelaajansa kisoihin, olisi Ruotsi saanut jalkeille todella kovan ryhmän.


Brittimies lähti pyörämatkalle Israeliin ja katosi autiomaahan - hiljattain löydetyt paperinpalat viestivät, että mies saattoi kärsiä Jerusalem-syndroomasta iltalehti 15:19 16.01

Jerusalem-syndroomaa sairastava kokee syviä uskonnollisia elämyksiä. Jotkut luulevat olevansa Raamatun henkilöitä. 29-vuotias Oliver McAfee lähti viime vuoden lokakuussa yksin pyöräilemään Israeliin. Aikeena oli viipyä maassa viisi viikkoa. Puutarhurina työskennellyt McAfee tunnettiin hartaana kristittynä, ja hän halusi nähdä "Pyhän maan". Marraskuun lopussa McAfee katosi vaelluksella Negevin autiomaassa, lähellä pientä Mitzpe Ramonin kylää. Miehen kannettava tietokone, lompakko, kengät ja pyörä löytyivät vaellusreitiltä. Puhelinta tai kännykkää ei löytynyt. Reitti, jota McAfee kulki, on nimeltään Israel National Trail, yli 1000 kilometriä pitkä vaellusreitti. Aluksi poliisi uskoi miehen eksyneen reitiltä, mutta uudet todisteet viittaisivat siihen, että McAfee halusi eksyä. Revittyjä sivuja Raamatusta


SK: Saarilammin Arin etsinnät jatkuvat – latvialaissukeltajat tutkivat seuraavaksi ponttooneja MTV 10:19 16.01

Marraskuun 2017 lopussa Tallinnaan kokousmatkalle matkustaneen porilaisen Ari Saarilammen etsinnät jatkuvat yhä, kertoo Satakunnan Kansa. Saarilammia etsivä latvialaisryhmä etsii miestä seuraavaksi satamaa-altaan suurien ponttoonien alta. 


Tänään tv:ssä: HESY:n Hannele Luukkainen soimaa maalaistaloja - ”Kissojen jakaminen mökkiläisille ei ole oikein” iltalehti 08:21 16.01

Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen Hannele Luukkainen on huolissaan kesäkissojen kohtalosta. Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen Hannele Luukkainen soimaa illan Sääntö-Suomessa jaksossa niitä maalaistaloja, joissa kesävieraiden matkaan annetaan herkästi kissanpentuja. Suomessa jätetään pahimpien arvioiden mukaan jopa 20 000 kissaa vuosittain oman onnensa nojaan. - Mökkihomma on ongelma. Mökille mentäessä otetaan jostain maalaistalosta kissanpentu. Siellähän niitä herkästi tarjotaan, että "ottakaa tästä". Niin päästään ikään kuin pennuista eroon, Luukkainen harmittelee ohjelmaa isännöivälle Jussi Heikelälle.


JYPin kantti mitataan tiistaina - Otteluruuhkan keskeltä tšekkiläiseen huutomyrskyyn jatkoaika.com 08:00 16.01

JYP lähtee taistelemaan CHL:n finaalipaikasta tiistaina, kun joukkue matkaa Tšekkiin pelaamaan välieräparin toisen osaottelun Ocelari Trineciä vastaan.


Ilves matkaa Ouluun – Manner: "Meillä on oma tapa pelata, sitä emme muuta" jatkoaika.com 07:15 16.01

Kuuden pisteen erolla sarjakärjessä porskuttava Oulun Kärpät kohtaa tiistaina kotikaukalossaan sarjataulukon alapäässä majailevan Tampereen Ilveksen. Kolmen pisteen voitolla Kärpät saavuttaisi jo nyt saman pistemäärän, kuin mitä se saavutti koko viime kauden runkosarjassa.


Jyväskylän putka suljettiin, poliisi joutuu ajamaan humalaiset jopa Tampereelle asti – ”Meistä tuli lopullisesti taksikuskeja” iltasanomat 07:12 16.01

Huono sisäilma sulki Jyväskylän putkan. Päihtyneen matka pahnoille voi Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella olla jatkossa jopa 320 kilometriä – yhteen suuntaan.


Matkailun hurjan kasvun seuraus: Työvoimapula iskee Lappiin ensi kaudella kovaa - ”Se ei tule Lapista löytymään” iltalehti 06:31 16.01

Lapissa työllisyystilanne on parempi kuin vuosiin. Osaajat pitää hakea muualta. Lapin matkailun kasvun tukkeeksi uhkaa muodostua työvoimapula, joka jo nyt vaivaa alaa. Alan ihmiset sanovat, että ensi kausi näyttää jo pahalta työvoimapulan suhteen. Erityisesti pulaa on kokeista, joiden paikkoja on auki kymmeniä TE-palveluiden sivuilla, myös kokoaikaisina.


Espoon kaupunginhallitus jyrähti länsimetron liityntäliikenteestä - ”Matka-ajat ovat osoittautuneet paikoin kohtuuttomiksi” iltalehti 21:12 15.01

Kaupunginhallitus toivoo tilanteeseen nopeita ratkaisuja. Espoon kaupunginhallitus haluaa selvityksen länsimetroon liittyvistä ongelmista. Kaupunginhallitus kertoo verkkosivuilla julkaistussa tiedotteessa, että ratkaisuja ryhdytään miettimään välittömästi. - Joukkoliikenteessä on ilmennyt ongelmia, joihin HSL ei ollut varautunut. Matkakokonaisuudet ja matka-ajat ovat osoittautuneet paikoin kohtuuttomiksi. Näille alueille on välttämätöntä löytää nopeasti ratkaisuja. Joukkoliikenteen toimivuudessa ja ratkaisujen kehittämisessä on tarkasteltava myös Espoon sisäistä liikennettä sekä kaikkien niiden alueiden käyttäjiä ja heidän matkatarpeita, joihin metrouudistuksella on vaikutusta, tiedotteessa sanotaan.


Prinssi Williamin ja Catherinen yksityiskohtainen matkaohjelma Tukholmassa ja Oslossa julki – vierailevat Skam-sarjan kulisseissa! iltasanomat 20:36 15.01

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen neljän päivän vierailusta Ruotsiin ja Norjaan ei ylimääräistä vapaa-aikaa puutu.


Keski-Pohjanmaalla Kokkolassa kateissa ollut 7-vuotias tyttö on löytynyt iltalehti 20:27 15.01

Tyttö oli lähtenyt maanantaina noin kello 15:15 Mäntykankaan koululta kävellen kotimatkalle Katajatielle. Tyttö löytynyt maanantaina illalla. Lapsi on vanhempiensa luona ja hyvässä kunnossa. Poliisi kiittää etsinnässä olleita ja saamista vihjeistä.


Kokkolassa koulumatkalla kadonnut 7-vuotias löytyi MTV 20:25 15.01

Keski-Pohjanmaalla Kokkolassa koulumatkalla kadonnut 7-vuotias tyttö on löytynyt hyvässä kunnossa, tiedottaa poliisi.


7-vuotias tyttö kateissa Keski-Pohjanmaalla Kokkolassa - poliisi pyytää havaintoja iltalehti 19:59 15.01

Tyttö on lähtenyt maanantaina noin kello 15:15 Mäntykankaan koululta kävellen kotimatkalle Katajatielle. Tytöllä päässään Frozen-myssy. Tytöllä oli koulusta lähtiessään selässä sininen hevosreppu, jossa on myös punaista ja mustaa.


7-vuotias tyttö katosi koulumatkalla Kokkolassa – matkaa kotiin vain noin kilometri MTV 19:54 15.01

Keski-Pohjanmaalla Kokkolassa etsitään koulumatkalla kadonnutta 7-vuotiasta tyttöä, tiedottaa poliisi. Tyttö katosi tänään iltapäivällä.


Kommentti MTV Uutisten vaaliselvityksestä: Niinistön etumatka suoraan valintaan on tuhti, mutta kestääkö se? MTV 18:57 15.01

Peräti 71 prosenttia suomalaisista sanoo, että voisi äänestää valitsijayhdistyksen ehdokasta, istuvaa presidenttiä Sauli Niinistöä, kertoo MTV Uutisten tuore kysely. Lukema on samaa tasoa kuin Niinistön nauttima gallup-suosio sekä Ylen että Helsingin Sanomien mittauksissa. Eli onko presidenttipeli jo pelattu?


HS: Länsimetro pidensi matka-aikaa Kamppiin lähes kaikkialta Etelä-Espoosta MTV 15:45 15.01

Helsingin Sanomat kertoo, että sen laskelmien mukaan matka Espoosta Kamppiin piteni sen jälkeen, kun länsimetro otettiin käyttöön.


VM:n selvitysryhmä matkasi Kittilään palauttamaan lain ja järjestyksen iltasanomat 15:10 15.01

Valtiovarainministeriön asettama selvitysryhmä matkasi maanantaina Kittilään.


VM:n selvitysryhmä matkasi Kittilään palauttamaan lain ja järjestyksen MTV 15:07 15.01

Valtiovarainministeriön asettama selvitysryhmä matkasi maanantaina Kittilään. Ministeriö on käynnistänyt poikkeuksellisissa hallinnollisissa vaikeuksissa olevaa kuntaa koskevan selvitysmenettelyn, koska kunta ei ole ryhtynyt riittäviin toimiin kunnan hallinnon saattamiseksi lain mukaiseksi.


Uutiset