Ferrari-pomo paljastaa: Räikkösen korvaajaksi ehdolla kolme kuskia - ”Kimin paikalle tulee nuori mies” iltalehti 19:31 18.12

Ferrarin pääjohtaja Sergio Marchionne pohti tallin tulevaisuutta perinteisellä joululounaalla. - Me tulemme taistelemaan mestaruudesta kaudella 2018, Marchionne julisti. Päättynyt kausi lupaili jo pitkästä aikaa hyvää, sillä Sebastian Vettel johti pitkään kuljettajien MM-sarjaa. Loppukausi meni kuitenkin Ferrarilta täysin vihkoon. Marchionnen mukaan tallin ongelmat johtuivat voimayksiköstä.


Koulubussi ja kuorma-auto törmäsivät Iisalmessa - koulubussi ajoi ojaan iltalehti 09:38 18.12

Kuorma-auto ja pieni koulubussi ajoivat varhain maanantaiaamuna risteyskolarin Iisalmessa Sonkajärventiellä. Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan, että koulubussi oli ajamassa Iisalmessa Sonkajärventietä Sonkajärven suuntaan. Samalla pohjoisen suunnasta valtatie 5:llä etelään matkalla ollut, tienpitoon käytetty kuorma-auto nousi Sonkajärventien rampille tarkoituksenaan jatkaa Sonkajärventien yli Kuopion suuntaan. Kuorma-auton kuljettaja ei kuitenkaan huomannut koulubussia vaan ajoi kolmion takaa suoraan koulubussin kylkeen. Koulubussi ajoi törmäyksen seurauksen ojaan.


Nuori nainen törmäsi autoon Iisalmessa - kaatui konepellille ja luisui maahan iltalehti 11:02 17.12

Jalankulkija oli juossut täysin yllättäen auton eteen ja kaatunut sen konepellille. Iisalmessa sattui lauantaiyönä kello kolmen jälkeen erikoinen tapaus. Jalankulkija nimittäin törmäsi henkilöauton keulaan. Autoilija kertoi ajaneensa Pohjolankadun vasemmanpuoleista ajokaistaa pohjoisen suuntaan, kun Pohjolankadun ja Kankaankadun risteyksen jälkeen oli kulkusuunnasta vasemmalta juossut täysin yllättäen nuori nainen auton eteen. Autoilija kertoi ehtineensä jarruttaa hieman ennen törmäystä.


Yksi kuva paljastaa todellisen eron: näin monta nelos­olutta vastaa ”mäyrä­koiraa” kolmosta iltasanomat 19:16 16.12

Ilta-Sanomat laski, kuinka nelosoluttölkkien ja kolmosoluttölkkien alkoholimäärät vastaavat toisiaan.


Ranskan tuhoisan koulubussiturman selvitys jatkuu –? teknistä vikaa ei suljettu pois iltasanomat 21:34 15.12

Poliisi jatkoi perjantaina tutkimusta tuhoisasta koulubussin ja junan yhteentörmäyksestä Etelä-Ranskassa.


Theresa May: Neuvottelut brexitistä jatkuvat heti MTV 17:09 15.12

Britannian pääministeri Theresa Mayn mukaan brexit neuvottelut Britannian ja EU:n tulevasta suhteesta alkavat välittömästi.


Kuljettaja kuoli sorarekkojen törmäyksessä MTV 13:15 15.12

Hyvinkäällä sora-auton kuljettaja on kuollut kahden sorarekan törmäyksessä, kertoo Keski-Uudenmaan pelastuslaitos.


Kahden kuorma-auton törmäys vaati kuolonuhrin Hyvinkäällä iltasanomat 13:10 15.12

Onnettomuudessa toisiinsa törmänneet autot ovat sorarekkoja.


Uhriluku nousi kahden 11-vuotiaan menehdyttyä vammoihinsa: Kuusi lasta kuoli junan ja koulubussin törmäyksessä Ranskassa iltalehti 11:59 15.12

Onnettomuus tapahtui tasoristeyksessä lähellä Perpignania Etelä-Ranskassa. Kuusi lasta on saanut surmansa junan ja koulubussin törmäyksessä Millasin ja Saint-Feliu-d'Amontin välillä lähellä Perpignania. Torstaina uhreja kertottiin olleen neljä, mutta perjantaina poliisin lähteet kertoivat AFP:lle, että vielä kaksi 11-vuotiasta tyttöä on menehtynyt vammoihinsa. Neljä aiemmin menehtynyttä ovat teini-ikäisiä.


Theresa May sai EU-johtajilta hyväksyvät aplodit – brexit-neuvottelujen etenemisestä päätetään tänään MTV 05:54 15.12

Britannian pääministeri Theresa May sai EU-johtajilta aplodit esiteltyään brexit-neuvotteluiden etenemistä.


Theresa May sai EU-johtajilta hyväksyvät aplodit iltasanomat 03:17 15.12

EU on varannut itselleen takaportin Britannian irtiottoja varten.


Koulubussi ja juna törmäsivät Ranskassa? –? useita uhreja iltasanomat 21:21 14.12

Juna on törmännyt koulubussiin tasoristeyksessä Millasin kaupungissa Etelä-Ranskassa. Bussi leikkautui kahtia törmäyksen voimasta.


Ainakin neljä lasta kuoli junan ja koulubussin törmäyksessä Ranskassa - bussi katkesi kahtia iltalehti 21:12 14.12

Onnettomuus tapahtui tasoristeyksessä lähellä Perpignania Etelä-Ranskassa. Ainakin neljä lasta on saanut surmansa junan ja koulubussin törmäyksessä Millasin ja Saint-Feliu-d'Amontin välillä lähellä Perpignania. Lisäksi ainakin 21 ihmistä on loukkaantunut, heistä seitsemän vakavasti.


Koulubussi ja juna törmäsivät Ranskassa - ainakin neljä lasta kuollut iltalehti 19:12 14.12

Onnettomuus tapahtui lähellä Perpignania Etelä-Ranskassa. Ainakin neljä lasta on saanut surmansa junan ja koulubussin törmäyksessä Millasin ja Saint-Feliu-d'Amontin välillä lähellä Perpignania. Lisäksi ainakin 19 ihmistä on loukkaantunut, heistä seitsemän vakavasti.


Koulubussi ja juna törmäsivät Ranskassa - ainakin kolme kuollut iltalehti 19:12 14.12

Onnettomuus tapahtui lähellä Perpignania Etelä-Ranskassa. Ainakin kolme ihmistä on saanut surmansa junan ja koulubussin törmäyksessä Millasin ja Saint-Feliu-d'Amontin välillä lähellä Perpignania. Lisäksi ainakin yhdeksän ihmistä on loukkaantunut, heistä seitsemän vakavasti.


Juna ja koulubussi törmäsivät Ranskassa – Neljä nuorta kuoli, seitsemän loukkaantui vakavasti MTV 18:58 14.12

Ranskassa ainakin neljä nuorta on kuollut junan ja koulubussin törmäyksessä, vahvistaa maan sisäministeriö. Lisäksi 19 ihmistä loukkaantui, heistä seitsemän vakavasti.


Juna ja koulubussi törmäsivät Ranskassa – Ainakin neljä lasta kuollut, seitsemän loukkaantunut vakavasti MTV 18:58 14.12

Ranskassa ainakin neljä lasta on kuollut junan ja koulubussin törmäyksessä, vahvistaa maan sisäministeriö uutistoimisto Reutersin mukaan. Lisäksi 19 ihmistä loukkaantui, heistä seitsemän vakavasti.


Juna ja koulubussi törmäsivät Ranskassa – Ainakin neljä ihmistä kuollut, seitsemän loukkaantunut vakavasti MTV 18:58 14.12

Ranskassa ainakin neljä ihmistä on kuollut junan ja koulubussin törmäyksessä, vahvistaa maan sisäministeriö uutistoimisto Reutersin mukaan.


Uutiset