Herttuatar Meghan avautuu sydäntä särkevässä haastattelussa – pidättelee kyyneleitä: ”Moni ei ole kysynyt, olenko ok?”

iltalehti 08:02 19.10

Herttuatar Meghan kommentoi tuoreessa haastattelussa kokemaansa mediaryöpytystä raskautensa aikana ja tuoreena äitinä. Herttuatar puhuu vastaanottamastaan voimakkaasta arvostelusta ja herjaavista kommenteista brittiläisen ITV Newsin dokumentissa Harry \& Meghan: An African Journey -dokumentissa. Herttuapari ryhtyi pari viikkoa sitten vastaiskuun Meghanin kokemaa mediakohtelua vastaan haastamalla Daily Mail -lehden oikeuteen. Prinssi Harry on nostanut lisäksi omat oikeusjuttunsa muutamien lehtien, muun muassa The Sunin, omistajia vastaan.


Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn Archie-vauvan ulkonäkö ällistyttää maailmalla – kuvapari paljastaa isän ja pojan mykistävän yhdennäköisyyden

iltasanomat 08:27 13.10

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin Archie-poika näyttää monien mielestä täsmälleen siltä, miltä Harry itse näytti vauvana.


Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn Archie-vauvan ulkonäkö ällistyttää maailmalla –kuvapari paljastaa isän ja pojan mykistävän yhdennäköisyyden

iltasanomat 08:27 13.10

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin Archie-poika näyttää monien mielestä täsmälleen siltä, miltä Harry itse näytti vauvana.


Kuin kuninkaalliset kaksoset! Archie ja nuori prinssi Harry ovat uskomattoman samannäköiset

mtv 09:25 11.10

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin pienokainen muistuttaa isäänsä. 


Kuin kuninkaalliset kaksoset! Archien ja nuoren prinssi Harryn yhdennäköisyys hämmentää

mtv 09:25 11.10

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin pienokainen muistuttaa isäänsä. 


Meghan Marklen veljenpoika pidätetty – löytyi alastomana ja sekavana kadulta

stara 10:00 07.10

Sussexin herttuatar Meghanin veljenpoika on joutunut ongelmiin lain kanssa. Thomas


Viihdelehti Stara.fi

stara 10:00 07.10

Sussexin herttuatar Meghanin veljenpoika on joutunut ongelmiin lain kanssa. Thomas


Meghanin julkisuuteen päätynyt henkilökohtainen kirje johti oikeustoimiin – Thomas Markle paljastaa vuodon syyn: ”Se oli hyvin loukkaava”

iltalehti 14:19 06.10

Kirjeen vuotaminen lehdistölle johti oikeustoimiin. Tällä viikolla uutisoitiin, että prinssi Harry on BBC:n mukaan aloittanut oikeustoimet The Sunia ja Daily Mirroria vastaan puhelimensa salakuuntelusta. Aiemmin uutisoitiin myös herttuatar Meghanin ryhtyneen oikeustoimiin Daily Mailia ja kustantaja Associated Newspaperia vastaan. Lehti julkaisi sunnuntainumerossaan herttuatar Meghanin henkilökohtaisen kirjeen. Kirje oli tarkoitettu herttuattaren isälle.


Meghanin Thomas-isä avautuu ensi kertaa oikeustaisteluun johtaneesta kirjeestä: salasi kaiken, kunnes herttuattaren ystävät ”tekivät jotain järkyttävää”

iltasanomat 12:45 06.10

Thomas Markle väittää Meghanin ystävien ulostulon painostaneen häntä julkaisemaan osia kirjeestä.


Herttuatar Meghanin aamurutiinit julki – lähettää alaisilleen viestejä kello 5 aamulla, välttelee kahvia

mtv 08:01 06.10

Herttuatar Meghan on aamuvirkku.


Prinssi Harry haastaa kaksi brittilehteä oikeuteen

iltalehti 21:35 04.10

Prinssi Harry on haastanut The Sunin ja Daily Mirrorin oikeuteen. Asiasta kertoo BBC. BBC:n mukaan prinssi Harry on aloittanut oikeustoimet The Sunia ja Daily Mirroria vastaan puhelimensa salakuuntelusta. Tällä viikolla uutisoitiin myös herttuatar Meghanin ryhtyneen oikeustoimiin Daily Mailia ja kustantaja Associated Newspaperia vastaan. Lehti julkaisi sunnuntainumerossaan herttuatar Meghanin henkilökohtaisen kirjeen. Kirje oli tarkoitettu herttuattaren isälle. Kukaan brittikuninkaallinen ei ole aiemmin ollut todistajana oikeuskäsittelyssä.


Prinssi Harry haastaa kaksi brittilehteä oikeuteen salakuuntelusta

iltalehti 21:35 04.10

Prinssi Harry on haastanut The Sunin ja Daily Mirrorin oikeuteen. Asiasta kertoo BBC. BBC:n mukaan prinssi Harry on aloittanut oikeustoimet The Sunia ja Daily Mirroria vastaan puhelimensa salakuuntelusta. Tällä viikolla uutisoitiin myös herttuatar Meghanin ryhtyneen oikeustoimiin Daily Mailia vastaan. BBC:n Jonny Dymondin mukaan väitetty puhelujen salakuuntelu tapahtui 2000-luvun alussa. The Sunin tiedottaja on vahvistanut prinssi Harryn edustajan olleen yhteydessä aiheen tiimoilta.


Herttuatar Meghanin karismaattinen tyyli Afrikassa kiinnitti huomion – prinssi Harryn teko kesken matkan ihmetyttää brittejä

iltasanomat 20:14 02.10

Herttuatar Meghanin eleganttia tyyliä ylistetään muotilehdissä.


Meghan haastoi brittilehden oikeuteen – kansa ihmeissään prinssi Harryn puolustelusta: ”Jättäkää kuninkaallinen perhe”

iltalehti 17:26 02.10

Sussexin herttuapari on haastanut Daily Mail -lehden oikeuteen. Prinssi Harry puolusti vaimoaan ja jakoi kansan mielipiteet. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan kertoivat tiistaina julkaistussa tiedotteessa, että ovat ryhtyneet oikeustoimiin Daily Mail -lehteä ja kustantaja Associated Newspaperia vastaan. Syynä on lehden sunnuntainumeron päätös julkaista Meghanin isälleen Thomas Marklelle kirjoittama henkilökohtainen kirje. Prinssi Harry arvosteli tiedotteessa kovin sanoin brittilehtien suhtautumista Meghaniin. Hän muun muassa kertoi pelkäävänsä, että historia toistaa itseään ja Meghan kokee prinsessa Dianan kohtalon.


Katso video: Meghanin veljenpoika, 28, pidätettiin - hoiperteli alasti Hollywoodissa sekavana

iltalehti 13:51 02.10

Herttuatar Meghanin sukulainen pidätettiin torstaina Hollywoodissa sekavassa kunnossa. Herttuatar Meghanin veljenpoika Thomas Dooley on pidätetty Hollywoodissa viime torstaina. Daily Mail kertoo, että herttuattaren sukulainen pidätettiin kadulta alastomana sekavassa kunnossa keskellä päivää. 28-vuotias Dooley huuteli kadulla törkeyksiä ennen pidätystään. Tilanteesta on videomateriaalia, jonka näet ylhäältä. Turistin kuvaamalla videolla näkyy, miten poliisit yrittävät saada alastonta ja sekavaa miestä poliisiautoon. Poliisin mukaan Dooley olisi ollut päihtyneessä tilassa, kertoo Daily Mail.


Herttuatar Meghan haastaa brittilehden oikeuteen – prinssi Harryn mukaan media vainoaa Meghania kuin aikoinaan prinsessa Dianaa

mtv 13:33 02.10

Sussexin herttuatar Meghan haastaa brittilehden oikeuteen yksityisen kirjeen julkaisemisesta. Haaste koskee Mail on Sunday -lehteä ja sen emoyhtiötä. Meghanin mukaan lehti olisi laittomasti julkaissut Meghanin isälleen lähettämän kirjeen.


Herttuatar Meghanin nostama oikeuskanne jakaa rajusti mielipiteitä – vaimoaan puolustaneen prinssi Harryn jyrkkä vuodatus sai britit hätkähtämään

iltasanomat 13:10 02.10

Prinssi Harry kertoi keskiviikkona, että herttuatar Meghan on ollut brittimedian ilkeän kirjoittelun tähtäimessä jo aivan liian kauan ja että asiasta on nostettu oikeuskanne. Britit ovat ilmaisseet mielipiteensä asiaan kärkkäästi.


Prinssi Harry julkaisi äärimmäisen poikkeuksellisen kirjeen: vertaa tunteikkaasti herttuatar Meghania Diana-äitiinsä – lue teksti sanasta sanaan

iltasanomat 09:03 02.10

Hovi julkaisi keskiviikkona prinssi Harryn kirjoittaman kirjeen, jossa hän ottaa tiukasti kantaa brittilehdistön toimintaan ja kertoo herttuatar Meghanin kokemasta median ajojahdista.


Herttuatar Meghan haastaa brittilehden oikeuteen – prinssi Harry syyttää lehteä valheista ja esineellistämisestä

iltasanomat 03:40 02.10

Haaste koskee Mail on Sunday -lehteä ja sen emoyhtiötä. Meghanin mukaan lehti olisi laittomasti julkaissut Meghanin isälleen lähettämän kirjeen.


Prinssi Harrylta koskettava kirje: Pelkää vaimonsa kokevan Dianan kohtalon – herttuatar Meghan ryhtyy oikeustoimiin Daily Mailia vastaan

iltalehti 23:34 01.10

Sussexin herttuatar Meghan on päättänyt ryhtyä oikeustoimiin Daily Mailin kustantajaa vastaan. Poikkeuksellinen tapahtumaketju sai alkunsa, kun brittiläisen tabloid-lehden Daily Mailin sunnuntaiversio Mail on Sunday julkaisi helmikuussa Meghanin isälleen Thomas Marklelle kirjoittaman kirjeen. –?Olemme ryhtyneet oikeustoimiin Mail on Sundayta kohtaan, ja sen emoyhtiötä Associated Newspapersia vastaan, tungettelevan ja laittoman Sussexin herttuattaren yksityiskirjeen julkaisun vuoksi, hovin puhemies kertoo Herttuaparin julkaisemassa tiedotteessa.


hyvin" (intervjun även jatkuivat Chilessä hätätilasta katso myös läpi, brexit-äänestys voi putsasi tänään he Westerholm "Tuomareille huudetaan

Hot topics