Helsingin pormestari Vapaavuori soten mahdollisista aikataulumuutoksista: ”Jos umpisurkeasta tekee jollain veivauksella melkein umpisurkean, se ei paljon lohduta” iltasanomat 23:04 25.05

Äänekäs sotekriitikko ei usko, että aikatauluja rukkaamalla sote- ja maakuntauudistus muuttuisi paremmaksi.


Terrorismia sanoituksissaan ihannoiva rap-artisti on paennut Espanjasta - sai sanoituksista yli kolmen vuoden vankeustuomion MTV 22:29 25.05

Espanjalainen rap-laulaja Josep Miquel Arenas, taiteilijanimeltään Valtonyc on paennut ulkomaille välttääkseen hänelle määrätyn kolmen ja puolen vuoden vankeustuomion. Asiasta kertoo El Pais -sanomalehti.


Vahvistus: Rengasseosten nimisekamelskaa ollaan muuttamassa selkeämmäksi MTV 22:12 25.05

Kansainvälinen autourheiluliitto FIA ja Formula One Management (FOM) ovat pyytäneet rengastoimittaja Pirelliä selkeyttämään rengasseoksiensa nimiä, jotta lajia vähemmän seuraavat ihmiset ymmärtäisivät paremmin mistä on kyse.


Tubettaja testasi: Nokia 3310 -puhelimelle annettiin miljoona volttia! stara 19:00 25.05

Nokian 3310 -kännykällä on uskomattoman kestävän puhelimen maine. Vaikka alkuperäinen


Neljän valkolakin lukio - Pienet ryhmäkoot houkuttivat helsinkiläisen Isan Utsjoelle: ”Joillain kursseilla olen ollut ainoa oppilas” iltalehti 18:32 25.05

Suomen pohjoisimmassa lukiossa juhlitaan tänä keväänä neljää valkolakkia, mikä on kolme enemmän kuin vuosi sitten. Suomen pohjoisimmassa lukiossa juhlitaan tänä keväänä neljää valkolakkia. Utsjoen pieni saamelaislukio oli viime keväänä otsikoissa, kun lukiosta kirjoitti ainoastaan yksi ylioppilas - loistavin arvosanoin.


Hurja näky! Kameli söi piikikästä kaktusta – tähän ei moni pysty stara 18:30 25.05

Vaikka kaktusta käytetään ainesosana esimerkiksi monissa meksikolaisissa ruoissa, tulisi harvalle


Historialliset kuvat ja video: Eino ja muut palomiehet pakenivat Suomen viimeisintä suurta metsäpaloa henkensä edestä – "Nythän on samanlaiset kelit kuin silloin" MTV 18:08 25.05

Maa on kuiva ympäri Suomen, ja metsäpaloindeksin asteikko uhkaa loppua kesken. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan nähty mitään sellaista kuin Tammelassa vuonna 1997.


Nicki Minaj seurustelee Eminemin kanssa - laulaja vahvisti huhut somessa iltalehti 17:51 25.05

Minaj kertoo asiasta sosiaalisessa mediassa. Laulaja, räppäri Nicki Minaj, on vahvistanut seurustelevansa legendaarisen räppäri Eminemin kanssa. Minaj julkaisi omaa uutta kappalettaan nimeltä Big Bank. Eräs seuraajista kuitenkin halusi tietää, ovatko huhut totta, seurusteleeko Minaj Eminemin kanssa. Minaj vastasi melkein heti. - Kyllä.


Näitkö kumarassa kävelevän varovaisen naisen Hyvinkäällä? - soita hätänumeroon iltalehti 16:50 25.05

Poliisi etsii neljä päivää kadoksissa ollutta vanhusta. 82-vuotias Taimi Salonen on ollut kateissa 22. toukokuuta lähtien. Hyvinkäällä asuva Salonen on normaalivartaloinen ja noin 145 senttiä pitkä. Hiukset ovat harmaat tai valkoiset ja melko lyhyet. Salosen ryhti on hieman painunut ja hän kävelee jonkin verran varovaisesti.


Mieskolmikolle 9,5 vuoden vankeustuomiot murhan yrityksestä - hakkasivat miehen puolikuoliaaksi kirveellä, veitsillä ja nyrkkiraudalla iltalehti 12:30 25.05

Sivullinen uhri joutui kolmikon tähtäimeen kun hän näki miehet yrittämässä varastaa henkilöautoa vantaalaisella pysäköintialueella. Kolme miestä on saanut mittavan vankeustuomion murhan yrityksestä, törkeästä ryöstöstä ja moottorikulkuneuvon käyttövarkauden yrityksestä. Vantaan käräjäoikeus tuomitsi perjantaina Kasper Joakim Hautajoen, Vili Eemeli Valdemar Hämäläisen ja Aapo Aleksanteri Sunin ehdottomaan vankeuteen 9 vuodeksi ja 6 kuukaudeksi. Tuomitut ovat 19-21 -vuotiaita.


Bile-Dani julkaisi kuvan Temptation Island -matkastaan - tässä tulee Hani-Dani! iltalehti 11:26 25.05

Tositelevisiotähti Daniel Lehtonen hurmasi katsojia neljännellä Temptation Island-sarjan kaudella. Daniel Lehtonen tuli tunnetuksi, kun hän osallistui Temptation Island-sarjan ensimmäiselle kaudelle sinkkuna. Sarjan myötä tositelevisiotähti tunnettiin nimellä Bile-Dani, sillä hän juhli minkä kerkesi ja naiset olivat hänen osaamisalaansa. Daniel osallistui myöhemmin myös Hottikset-sarjaan, jossa esiintyi roolissaan. Myöhemmin selvisi, että hän seurusteli todellisuudessa sarjan aikana nykyisen kumppaninsa Eveliina Uosukaisen kanssa, jonka kanssa hän osallistui pariskuntana Temppareiden neljännelle kaudelle.


Jokerit hankki kolme uutta pelaajaa iltalehti 10:42 25.05

Jokerit poimi ensi kauden KHL-nippuunsa Sakari Mannisen, Viktor Löövin ja Eemeli Räsäsen. Mannisen ja Löövin sopimukset ovat yksivuotisia, Räsäsen kaksivuotinen. Manninen, 26, pelasi viime kaudella Ruotsin liigan Örebrossa ja oli joukkueensa paras pistemies (48, 11+17=28), minkä lisäksi hän edusti Suomea olympialaisissa ja MM-kisoissa.


Seuralta vahvistus: Leijona-hyökkääjä Jokereihin – haaviin tarttui myös 19-vuotias suomalaislupaus MTV 10:34 25.05

KHL-seura Helsingin Jokerit on tehnyt pelaajasopimukset hyökkääjä Sakari Mannisen sekä puolustajien Eemeli Räsäsen ja Viktor Löövin kanssa. Mannisen ja Löövin sopimukset ovat vuoden mittaisia, Räsäsen puolestaan kaksivuotinen.


Irlanti äänestää tänään abortista – Amnesty pitää tiukkaa aborttilakia järkyttävänä MTV 05:44 25.05

Irlantilaiset äänestävät tänään maan erittäin tiukan aborttikäytännön lieventämisestä. Vastakkain ovat muutosta ajavat ja vastustavat, joiden näkemykset ovat mielipidemittauksissa melko tasan.


Joonas Niemelä vahvistamaan Hermeksen hyökkäystä jatkoaika.com 23:53 24.05

Lukon kanssa sopimuksensa vastikään purkanut Joonas Niemelä siirtyy Kokkolan Hermeksen riveihin.


Hillitön juoksuralli! Haminan huima kiri ei aivan riittänyt Vimpelissä iltalehti 22:18 24.05

Vimpeli ja Hamina järjestivät tänään melkoisen spektaakkelin miesten Superpesiksessä. Avausjaksolla ei vielä suurta jännitysnäytelmään nähty, sillä se meni isännille suhteellisen selvästi 5-2. Toisesta jaksosta muodostui kuitenkin huima trilleri. Vimpeli johti toista jaksoa kolmen vuoroparin jälkeen 4-1. Neljännen vuoroparin avaavassa sisävuorossa Veto tykitti yhdeksän juoksua lisää, joten tulostaululla komeilivat lukemat 13-1.


Tältä näyttivät Michael Jacksonin viimeiset elinpäivät - hauraana paljastusdokumentin trailerissa: ”Mitä voin enää antaa? ” iltalehti 20:59 24.05

Popin kuninkaan Michael Jacksonin viimeisistä päivistä tehdään paljastusdokumentti. Videolla Michael Jackson tervehtii kuvaajia pari viikkoa ennen kuolemaansa.   Kun poptähti Michael Jackson menehtyi sydänkohtaukseen 50-vuotiaana vuonna 2009, hän jätti monia kysymyksiä jälkeensä. ABC-kanava on tekemässä edesmenneen popin kuninkaan viimeisistä päivistä paljastusdokumentin nimeltään The Las Days of Michael Jackson.


Tältä näyttivät Michael Jacksonin viimeiset elinpäivät - hauraana paljastusdokumentin trailerissa: ”Mitä voin enää antaa?” iltalehti 20:59 24.05

Popin kuninkaan Michael Jacksonin viimeisistä päivistä tehdään paljastusdokumentti. Kun poptähti Michael Jackson menehtyi sydänkohtaukseen 50-vuotiaana vuonna 2009, hän jätti monia kysymyksiä jälkeensä. ABC-kanava on tekemässä edesmenneen popin kuninkaan viimeisistä päivistä paljastusdokumentin nimeltään The Las Days of Michael Jackson. Jacksonin perikunta on raivoissaan dokumentista, ja väittää sen tahraavan jo ennestään kärsineen poptähden perintöä. Perikunnan edustaja kommentoi TMZ-sivustolle, että The Walt Disney Company, joka omistaa ABC-kanavan ei kunnioita laulajan muistoa.


THL: Uusista alkoholitilastoista ei voi päätellä vielä mitään – Kauppa ennustaa hintamuutosta kesään uusisuomi 19:56 24.05

Valviran tänään julkaisemista alkuvuoden alkoholitilastoista ei voi päätellä oikeastaan mitään uuden alkoholilain vaikutuksista, toteaa THL:n tutkimusprofessori Pia Mäkelä Uudelle Suomelle.


Mykistyttävää: Tältä Kilauea-tulivuoren purkaus näyttää pilvien päällä – katso timelapse-video MTV 16:08 24.05

Geminin observatorio on kuvannut mykistyttävän timelapsen-videon taivaasta Kilauea-tulivuoren yllä.


100-vuotiaan Suomen herkkiä hetkiä” joudeta kansalaisen” – oklahomalaisessa karmaisevat MM-kisabiisi haukuttiin todella paatunutta rikollista pommi-isku – vain 39% osasi

Uutiset