Lappi yllätti jo Saksan MM-rallissa – ajoi melkein pohjat! iltasanomat 13:33 18.08

Esapekka Lappi pääsi erinomaiseen vauhtiin Saksan MM-rallin neljännellä erikoiskokeella.


Koulutaksi jätti Ellan, 6, kävelemään - äiti aikoo laittaa tytön protestiksi ponikyytiin iltalehti 19:38 17.08

Monissa perheissä ollaan tyytymättömiä koulukyyteihin, jotka eivät tuo lasta kotiin asti. Askolalaisäiti pohtii laittavansa tyttärensä kulkemaan taksille ponikyydillä protestimielessä. Askolalainen Kati Jalonen on turhautunut tapaan, jolla esikoulua käyvän Ellan, 6, koulukyyditys on hoidettu. Tällä viikolla perhe meni hakemaan Ellaa paikalta, johon taksin on määrä jättää tyttö esikoulun jälkeen. Yllättäen tyttö juoksikin vastaan melkein kotiovella.


Tämän hetken kuumin sopraanonimi Sonja Jontševa päätyi tähdeksi melkein vastasyntynyt kainalossaan hs 10:09 17.08


Nico Rosberg ylisti Valtteri Bottasta: "Melkeinpä täydellinen" iltalehti 09:53 15.08

Mercedeksen F1-kuski Valtteri Bottas on vakuuttanut Nico Rosbergin. Rosberg lähti Mercedekseltä viime kauden päätteeksi ja lopetti uransa maailmanmestarina. Nastolalainen Bottas hankittiin Mersulle Rosbergin korvaajaksi.


FutisVakio: Valioliigaa! – Yllätysmerkillä mammonaa... iltasanomat 10:14 11.08

Nyt haetaan messeviä rahasummia pelaamalla melkeinpä jo yltiöpäisenkin rohkeita varmistuksia.


HJK:n kapteeni vähätteli unelmalaukaustaan - "Joskus uppoaa, joskus ei" iltalehti 22:55 10.08

HJK:n kapteeni Rafinha jysäytti kaukaa johtomaalin SJK:n verkkoon seitsemännellä peliminuutilla. Kapteeni Rafinha kehui HJK:n esitystä. SJK kaatui suvereenin esityksen jälkeen. Melkein kaikki maalit syntyivat kaukaa. SJK:n maalivahti Mihkel Aksalu haroi tyhjää. Kierre oli pirullinen. Maalivahti voi reagoida laukaukseen vain kerran.


Lukon maalivahtilupaus teki maalin ja torjui nollapelin - "Tuli sopiva rännikiekko" iltalehti 13:25 04.08

Rauman Lukon maalivahti Kaapo Kähkönen onnistui tekemään raumalaisten pitsiturnausavauksessa uransa kolmannen maali. Kähkösen osuma siirsi raumalaiset jo 3-0-johtoon. Ässät haki tilanteessa kavennusta ilman maalivahti Andreas Bernardia. - Ei tuollaisia tilanteita voi etukäteen miettiä. Nyt sopiva rännikiekko tuli kohdalle, käännyin ja lauoin kohti Ässien maalia, kertasi Kähkönen osumaansa, jossa kiekko meni ilmassa melkein maaliin asti.


Niko ikuisti elämänsä rajuimman raekuuron - "kuin olisin ollut värikuulasodassa" iltalehti 19:19 02.08

Ensin oli synkkää ja taivas jyrisi. Sitten alkoi noin kymmenen minuuttia kestänyt raekuuro. Mustasaarelainen Niko todisti keskiviikkona iltapäivällä elämänsä kovinta raekuuroa. Hän oli lähdössä kotoaan, kun taivaalta alkoi pudota melkein peukalonpään kokoisia rakeita. Niko kertoo, että sää Mustasaaressa Vaasan lähellä on ollut keskiviikkona myrskyinen. Ensin oli synkkää ja taivas jyrisi, mutta neljän jälkeen iltapäivällä alkoi sataa rakeita. Tilanne kesti noin kymmenen minuuttia.


Finnair palkkaa 100 lentäjää hämmentävän pienellä vaatimustasolla – Aloituspalkka yli 3000 euroa, melkein kuka vain voi hakea iltasanomat 10:15 01.08

Finnairin lentäjäkoulutukseen hakeville ei ole asetettu ikärajoituksia, eivätkä esimerkiksi silmälasitkaan ole suora este.


MM-rallissa riisuuntuneista naisista tuli nettihitti – ohi kaasuttaneen rallitähden kartanlukija: ”Ei ihme, että ajoimme melkein ulos” iltasanomat 12:43 31.07

Mads Östbergin kartanlukija julkaisi kuvan tilanteesta, joka nousi sunnuntaina puheenaiheeksi.


Naisfanien alastontempaus tallentui ralliauton kameraan - kartturi esittelee kuvaa Facebookissa: "Melkein ajoimme ulos" iltalehti 12:14 31.07

Mads Østberg törmäsi erikoiseen tilanteeseen lauantain Jyväskylän MM-rallissa. Norjalaiskuskia kannusti matkan varrella neljä räväkkää suomalaisnaista, jotka heiluttivat rattimiehelle ja tämän kartturille Torstein Eriksenille tien varressa pelkissä alushousuissa. Sosiaalisessa mediassa lähti heti leviämään hauska kuva tilanteesta. Kisan jälkeen Eriksen kertoi kuvan kera, miltä tilanne näytti autosta käsin katseltuna.


Verinen vallankumous sai melkein alkunsa Suomenlinnasta 111 vuotta sitten – tavoitteena oli vallata Pietari, mutta viinan puute sai kapinalliset hätäilemään hs 10:51 29.07


Melkein toivon, ettei Ultra Bra tee enää lisää konsertteja – mutta sellaisista nyt vihjaillaan hs 17:07 28.07


Esapekka Lapille jo neljäs pohja-aika – hurja sekuntitaistelu jatkuu Suomen MM-rallissa iltasanomat 12:33 28.07

EK7: Esapekka Lappi on jo melkein kuronut umpeen Jari-Matti Latvalan etumatkan Suomen MM-rallissa.


Neli- ja seitsenvuotiaat asiantuntijat eivät vakuuttuneet Autot 3 -elokuvasta: ”En nähnyt Marttia melkein yhtään” hs 08:39 28.07


Espoolainen Risto, 55, häkeltyi TE-toimiston päätöksestä: "Olin jäämässä tyhjän päälle" iltalehti 05:57 28.07

Espoolainen Risto Varsala kokee tulleensa huijatuksi, koska TE-toimiston mukaan hän oli irtisanoutunut työpaikastaan ilman pätevää syytä. Espoolainen Risto Varsala, 55, sai keväällä irtisanomispäätöksen työpaikasta, jossa hän ehti työskennellä melkein 20 vuotta. Työt paikkakunnalla loppuivat, ja kaikki saivat lähteä. Varsalaa kehotettiin hakemaan Uudestakaupungista toista työpaikkaa työttömänä työnhakijana. Hänet olisi irtisanottu joka tapauksessa, joten hän päätti irtisanoutua ja hakea sitä. Uudessa paikassa hän aloitti huhtikuussa.


Tallink Silja järjestää ensi viikonloppuna "kokeiluristeilyn" Riikaan - viinarallille uusi vesireitti? iltalehti 20:46 27.07

Tallink Siljalla katsotaan, onko asiakkailla kiinnostusta risteilyyn Helsingistä Riikaan. Sunnuntaina lähtevä risteilijä on jo melkein loppuunmyyty. Laivayhtiö Tallink Siljalla on tämän viikon sunnuntaina ensimmäistä kertaa risteily Helsingistä Latvian pääkaupunkiin Riikaan. Silja Europa -laivan risteily kestää vajaat kaksi vuorokautta. Matkustajilla on Riikassa aikaa kahdeksan tuntia.


Uutiset