LM: Ammattiliitot Pro ja Pardia saattavat yhdistyä – neuvottelut yhteistyön tiivistämisestä meneillään MTV 19:13 24.04

Ammattiliitto Pro ja palkansaajajärjestö Pardia selvittävät liittojen välisen yhteistyön tiivistämistä, kertoo Lännen Media.


Tommy Hellsten: ”Julkisuutta on vaikea kantaa niin, että se ei ala murentamaan ihmisyyttä” iltalehti 13:28 24.04

Terapeutti Tommy Hellsten kaipaa aikaa sopeutua viimeisten parin vuoden kuluessa tapahtuneisiin isoihin elämänmuutoksiin. Eteisen seinää koristaa kaksi lierihattua. Ne ovat kreikkalaiselta Patmoksen saarelta, jonne terapeutti ja kirjailija Tommy Hellsten matkaa jälleen vetämään Hiljaisuuden polku -matkaa. Portaikon reunan tasanteella on sileäksi hioutuneita, isoja kiviä. Ne löytyivät purjehdusreissuilta Jurmosta. Eletty elämä on läsnä muuallakin. Elämää ja kokemuksiaan Hellsten kantaa mukanaan myös kirjoissaan. Samoin kuin meneillään olevalla Kasvotusten-kiertueella yhdessä muusikko Tommi Kaleniuksen kanssa. Teemoiksi on valikoitunut isoja kysymyksiä kuten läsnäolo, kärsimys, rakkaus ja kuolema. Asioita, joiden kanssa Hellsten on painiskellut yli 40-vuotisen uransa aikana.


Kansa noussut vallan haalinutta pääministeriä vastaan Armeniassa - Jerevanissa asuva suomalainen: ”Pelkään, että tilanne ajautuu väkivaltaiseksi” iltalehti 15:56 22.04

Armeniassa meneillään olevia kansalaisten protesteja maan pääkaupungissa Jerevanissa seurannut suomalainen pelkää, että tilanne maassa ajautuu väkivaltaan. - Tähän asti kaikki on muistuttanut pehmeää samettivallankumousta. Mutta nyt minulla on sellainen tunne, että mielenosoittajien ja poliisien välinen konflikti ajautuu väkivaltaiseksi. Näin arvioi Kaukasuksella sijaitsevan Armenian kansannousua maan pääkaupungissa Jerevanissa seuraava Ilkka Ronkainen. Hän viettää eläkepäiviään Jerevanin keskustassa. Hänen asuntonsa on aivan parlamenttirakennuksen kulmalla.


Ottiko Hjallis mallia Macronilta? - IS: Harkimo perustaa Liike Nyt -yhdistyksen iltalehti 20:53 19.04

Harry ”Hjallis” Harkimon uudessa yhdistyksessä on samoja piirteitä Ranskan Emmanuel Macronin voittoisan poliittisen liikkeen kanssa. Kokoomuksen kansanedustaja Harry "Hjallis" Harkimo kertoi torstaina tiedotustilaisuudessa eroavansa kokoomuksesta. Iltalehden tietojen mukaan Harkimolla on meneillään hanke, jossa on kyse ainakin aluksi poliittisesta liikkeestä, joka pyrkii vaikuttamaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon eduskunnan ulkopuolelta. Ilta-Sanomat , että Harkimo on perustamassa Liike Nyt -nimistä yhdistystä. Myös Iltalehti on nähnyt Patentti- ja rekisterihallituksen perustamisilmoituksen, jossa kerrotaan Liike Nyt -yhdistyksen perustamisesta. IS:n mukaan yhdistyksen sääntöehdotukseen on merkitty, että ”yhdistyksen tarkoituksena on uudistaa politiikan toimintatapoja ja päätöksenteon prosesseja".


Rajuun onnettomuuteen johtaneesta takaa-ajosta lisätietoja - pakenijoita epäillään murhan yrityksestä iltalehti 14:05 19.04

Pakoautossa ollutta kahta henkilöä epäillään murhan yrityksestä, törkeästä ryöstöstä, törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Iltalehti uutisoi aiemmin torstaina kolarointiin johtaneesta takaa-ajotilanteesta Oulunsalossa. Poliisi kertoo nyt takaa-ajon taustoja. Hätäkeskukseen ilmoitettiin torstaina kello 11 jälkeen mahdollisesti meneillään olevasta asuntomurrosta Oulun Heinäpäästä Tullivahdinkadulta. Epäillyt poistuivat tapahtumapaikalta valkoisella farmarimallisella Nissan Primera-merkkisellä henkilöautolla.


Vaaratilanteita norppienlaskennassa: Miehiä ja moottorikelkkoja käynyt järvessä, ilmatyynyalus syttyi tuleen iltalehti 14:28 18.04

Metsähallituksen suojelubiologi Jouni Koskela kertoo, että tällä hetkellä saimaannorppien pesälaskenta on edennyt yli puolivälin - mutta jäätilanne ei ole laskijoiden puolella. Tällä hetkellä Saimaalla eletään jännittäviä aikoja: saimaannorppien pesälaskenta on meneillään. Negatiivisempaa jännitystä koetaan laskijoiden keskuudessa, sillä jäätilanne Saimaalla on heikko. Metsähallituksen suojelubiologi Jouni Koskelan mukaan norpilla ja kuuteilla on hangen suhteen ollut lokoisat oltavat ja hankea riittää hylkeenköllyköiden suojaksi vielä, mutta laskijoiden suhteen sääolosuhteet ovat tehneet tepposet. - Nyt on haastavaa, sillä muutamaan päivään ei ole ollut yöpakkasia. Yöpakkasten jälkeen homma on helpompaa, sillä jää kestää, Koskela kertoo.


Palohälytys ajoi SM-klubin asiakkaat kadulle Edinburghissa iltalehti 11:58 16.04

Monet olivat lähes alasti tai kumiasuissa. Palohälytys tuli klo 1.45 aamuyöstä. Noin 190 Edingurghin GHQ-homoklubin asiakasta joutui kadulle värjöttelemään, kun palokunta tarkisti tilanteen. Meneillään oli joka kuukausi järjestettävä suosittu SM-ilta.


IL-analyysi: Kittilän rikosepäilyt ovat sakon kokoisia - tutkinnasta tuli valtava halpa näytelmä iltalehti 13:22 14.04

Epäilyistä, joista seurauksena voi olla sakkoja käräjillä, on syntynyt soppa, jossa valtio suurin piirtein uhkaa ottaa koko kunnan haltuunsa, kirjoittaa Iltalehden Juha Ristamäki. Maanlaajuisesti paisuneen Kittilä-kohun juurisyytä, Levin etelärinteen hissikauppoja, alettiin menneellä viikolla puida Lapin käräjäoikeudessa. Sitä myötä myös esitutkinta-aineisto tuli julkiseksi. Kittilän kuntapäättäjille on luettu syytteet jo aiemmin. En aio ryhtyä asiassa syyttäjäksi, enkä tuomariksi, mutta aineiston pohjalta uskaltaa kyllä arvioida: meneillään on halpa näytelmä.


Helsingin yliopiston rehtori vaihtuu – nykyistä rehtoria ei kutsuttu jatkohaastatteluun MTV 17:06 13.04

Helsingin yliopiston rehtori vaihtuu. Yliopiston hallitus on päättänyt, että meneillään olevan rehtorihaun jatkohaastatteluun ei kutsuta nykyistä rehtoria Jukka Kolaa.


AL: Tampereella on käynnissä mystinen poliisioperaatio, jonka syytä ei paljasteta - paikalla poliisin lisäksi Rajavartiolaitoksen työntekijöitä iltalehti 23:38 09.04

Kyseessä on jonkinlainen etsintäoperaatio. Tampereen Ildesjärvellä on ollut tänään maanantaina meneillään Sisä-Suomen poliisin etsintäoperaatio. Asiasta kertoo . Mystiseksi operaation tekee se, ettei sen tarkoituksesta ole toistaiseksi tietoa. Paikalla on ollut poliisin lisäksi Rajavartiolaitoksen väkeä.


Tosi-tv-kaunotar julkaisi kuvan pitsibodyssä – fanit huomasivat heti, mitä otoksessa on meneillään: ”Toivon, että olisit rehellinen” iltasanomat 17:22 09.04

Lauren oli käsitellyt kuvaansa laveasti.


Uusi trendi lapsiperheissä – perheassistentit tulevat stara 17:00 08.04

Yhdysvalloissa on meneillään trendi, jossa perheet palkkaavat avukseen perheassistentteja. Kyse


Viihdelehti Stara.fi stara 17:00 08.04

Yhdysvalloissa on meneillään trendi, jossa perheet palkkaavat avukseen perheassistentteja. Kyse


Kesätyön hakeminen ei ole vielä myöhäistä – paikkoja on auki huomattavasti aiempaa enemmän MTV 15:49 04.04

Kesätöitä on yhä tarjolla eri puolilla Suomea. STT:n soittokierros TE-toimistoihin vahvistaa, että uusista avoimista kesäpesteistä ilmoitetaan edelleen päivittäin, ja jo aiemmin avautuneiden paikkojen hakuaikoja on vielä meneillään.


Venäjä näyttää nyt voimaa useissa paikoissa – sotaharjoituksia käynnissä Itämerellä, Armeniassa, Valko-Venäjällä… iltasanomat 14:43 04.04

Poikkeuksellinen ohjusammunta Itämerellä ei ole ainoa venäläinen sotaharjoitus, joka on parhaillaan meneillään Venäjän omien rajojen ulkopuolella.


Pitkäperjantai oli Gazassa verinen – ainakin 12 kuoli ja 750 loukkaantui Israelin ilmaiskussa iltasanomat 20:35 30.03

Israel teki ilmaiskun alueelle, kun Gazassa oli meneillään valtava mielenosoitus.


Etelä-Suomen rataverkkoon investoidaan 300 miljoonaa euroa - 62 uutta junavuoroa aloittaa iltalehti 14:40 22.03

Liikennevirasto ja VR tiedottavat Etelä-Suomen rataverkon muutoksista ja uusista junavuoroista. Liikenneviraston tämänhetkiset ratahankkeet Etelä-Suomessa parantavat valmistuessaan liikenteen sujuvuutta, virasto kertoo tiedotteessaan. - Meillä on meneillään Helsingin ratapihan toimivuuden sekä Helsinki-Riihimäki- rataosan parantamishankkeet, Pasilan Läntisen lisäraiteen ja uuden asemalaiturin rakentaminen sekä Riihimäki-Tampere -rataosalla turvalaitteiden uusimishanke, kertoo projektien toteutusosaston johtaja Pekka Petäjäniemi Liikenneviraston tiedotteessa.


- liikevaihto kasvoi Kärppien aloittava maalivahti keskustassa päätäntävallan muille Mies yritti itsemurhaa näki surmaajan paluun – Perussuomalaisten Meri Sipilä sängyssä alasti” Sankariauttaja seksivideokiristyksen Teräväinen liittyi intoa Turkulaisen laivavarustamon varmaa Espoo Unitedin vastakkain - – tutkintapyyntö – ”Luulen, että

Uutiset