Ferrarin Monzassa tekemä Räikkönen-ratkaisu herätti kummastusta – "Aika ihmeellinen" MTV 20:02 02.09

Ferrarin Kimi Räikkönen taisteli kiivaasti voitosta sunnuntaina Italian GP:ssä Monzassa. Mercedeksen Lewis Hamilton onnistui kuitenkin nousemaan voittoon. Räikkösen kisaa analysoidessa C Moren studiossa ihmeteltiin erityisesti kahta asiaa, joista toinen liittyi Ferrariin ja toinen Mercedekseen.


Max Verstappenilta täyslaidallinen Renault'n suuntaan: "Ei täällä voi kilpailla ilman hevosvoimia" MTV 21:09 21.07

Red Bullin Max Verstappenin mukaan Saksan GP:n aika-ajojen neljäs sija oli maksimi ottaen huomioon Renault'n moottorin takamatkan verrattuna Mercedekseen ja Ferrariin.


Mika Häkkinen puolustaa Kimi Räikköstä kohutilanteesta – "Siinä tapahtui kolme asiaa" MTV 06:00 12.07

Britannian F1-kilpailun kohutuin tilanne nähtiin avauskierroksella, kun Kimi Räikkönen osui Ferrarillaan Lewis Hamiltonin Mercedekseen. Tapahtunut kirvoitti voimakkaita reaktioita ja Hamilton jopa syytteli Räikköstä teon tarkoituksellisuudesta ennen kuin veti sanansa takaisin. Nyt Räikköstä on asettautunut puolustamaan kaksinkertainen F1-maailmanmestari Mika Häkkinen.


Lewis Hamiltonin törkeä kommentti lipsahti suoraan tv-lähetykseen: ”Molopää!” iltalehti 20:26 08.04

F1-sarja on perinteisesti ollut hyvä sensuroimaan kuljettajien suusta päässeitä tuhmuuksia, mutta Bahrainin GP:n jälkimainingeissa tv-sensuuri petti. Kisan kärkikolmikkoa, Sebastian Vetteliä, Valtteri Bottasta ja Lewis Hamiltonia, kuvattiin punnitushuoneessa juuri ennen palkintojenjakoa, kuten tapoihin kuuluu. Hurjan taistelun voitosta käyneet Bottas ja Vettel vaihtoivat taistelutarinoita hymyssä suin, mutta kolmanneksi nousseella Hamiltonilla oli hieman syrjemmällä aivan eri meininki. Hamilton katseli tv-ruuduilta kisan alkupuolen tapahtumia. Red Bullin Max Verstappen yritti aggressiivisesti ohittaa britin, mutta osui Hamiltonin Mercedekseen ja hajotti oman takarenkaansa. Kisa jäi hollantilaisen osalta kesken, mutta Hamilton ei nuorukaista armahtanut:


Aivovammahelvetistä jemeniläislasta uhkaa nälänhätä marssi Ella mullisti Vaasan Sportin piinaavia Räikkösen sopimuksella heti – ”Maailman pahin

Uutiset