Mika Häkkinen puolustaa Kimi Räikköstä kohutilanteesta – "Siinä tapahtui kolme asiaa" MTV 06:00 12.07

Britannian F1-kilpailun kohutuin tilanne nähtiin avauskierroksella, kun Kimi Räikkönen osui Ferrarillaan Lewis Hamiltonin Mercedekseen. Tapahtunut kirvoitti voimakkaita reaktioita ja Hamilton jopa syytteli Räikköstä teon tarkoituksellisuudesta ennen kuin veti sanansa takaisin. Nyt Räikköstä on asettautunut puolustamaan kaksinkertainen F1-maailmanmestari Mika Häkkinen.


Lewis Hamiltonin törkeä kommentti lipsahti suoraan tv-lähetykseen: ”Molopää!” iltalehti 20:26 08.04

F1-sarja on perinteisesti ollut hyvä sensuroimaan kuljettajien suusta päässeitä tuhmuuksia, mutta Bahrainin GP:n jälkimainingeissa tv-sensuuri petti. Kisan kärkikolmikkoa, Sebastian Vetteliä, Valtteri Bottasta ja Lewis Hamiltonia, kuvattiin punnitushuoneessa juuri ennen palkintojenjakoa, kuten tapoihin kuuluu. Hurjan taistelun voitosta käyneet Bottas ja Vettel vaihtoivat taistelutarinoita hymyssä suin, mutta kolmanneksi nousseella Hamiltonilla oli hieman syrjemmällä aivan eri meininki. Hamilton katseli tv-ruuduilta kisan alkupuolen tapahtumia. Red Bullin Max Verstappen yritti aggressiivisesti ohittaa britin, mutta osui Hamiltonin Mercedekseen ja hajotti oman takarenkaansa. Kisa jäi hollantilaisen osalta kesken, mutta Hamilton ei nuorukaista armahtanut:


aloitti lähetyksensä ja Yhdysvaltain suhdetta” kiusallisen tahran pahimmassa klo 13 – mansikoista ja herneistä saapumista edelsi melkoinen tapaamista – katso toistamaan, että Trumpilta hämmentävät Ylen pomo selittää yllätti huipputapaamisessa ymmärtämättömäksi

Uutiset