Mersu-pomo harmittelee F1-lupauksen tilannetta: "Näyttää hieman katkeralta" MTV 08:04 10.01

Pascal Wehrlein on yhä osa Mercedeksen F1-perhettä, vaikka jääkin näillä näkymin ilman kuljettajapaikkaa tulevalle kaudelle, kertoo saksalaistallin urheilujohtaja Toto Wolff.


Mersu-pomo: Ensi kauden F1-moottori pitkälti uusi MTV 13:12 08.01

Mercedeksen tulevan F1-kauden voimanlähde käy läpi perusteellisen päivityksen, kertoo saksalaisvalmistajan moottoripomo Andy Cowell.


F1-mestaritalli Mercedes myöntää: "Emme ymmärtäneet tätä autoa" MTV 12:53 07.01

F1-sarjan mestaruudet kuluneella kaudella voittaneen Mercedeksen pääsuunnittelija John Owen myöntää, että saksalaistalli oli alkukaudesta pahasti ymmällään W08-autonsa käyttäytymisestä.


Mersun tallipäällikkö iski Valtteri Bottakselle kovan tavoitteen - ”Tekosyitä ei ole” iltalehti 12:06 05.01

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff puhui Valtteri Bottaksesta ESPN:n haastattelussa. Bottaksella on edessään toinen kausi Mercedeksellä. Wolffin mukaan rimaa pitää nostaa niin paljon, että Lewis Hamiltonin haastaminen MM-taistossa on todellisuutta. - Niin hänen täytyy tehdä. Jos hän pystyy nostamaan tasoaan ja haastamaan Lewiksen, ansaitsee hän paikkansa formula ykkösten parhaiden kuskien joukossa. Jos niin ei käy, tietää hän sen itse. Tekosyitä ei ole, saksalainen linjaa ESPN:n haastattelussa.


Kimi Räikkösellä edessään viimeinen mahdollisuus? Superlupaus lyö ison haasteen pöytään - ”Paineet ovat todella kovat” iltalehti 21:54 04.01

Formula ykkösten talvitauosta on kulunut kolmannes, ja uuden kauden alkuun on tänään torstaina tasan 80 päivää. Lajiniilojen tuskaa lievittääkseen formula1.com listasi torstaina verkkosivuillaan ennakkoon mielenkiintoisimmat kysymykset tulevaan kauteen liittyen. Ykkösenä listalla on luonnollisesti se, pystyykö Ferrari haastamaan neljä peräkkäistä valmistajien mestaruutta vieneen Mercedeksen vihdoinkin tosissaan.


Felipe Massalta tyly lausunto Valtteri Bottaksen tilanteesta: Talli suosii Hamiltonia sataprosenttisesti iltalehti 22:55 02.01

Felipe Massa sanoi suoraan sen, mitä monet ovat pohtineet Valtteri Bottaksen tilanteesta Mercedeksellä. F1-uransa viime kauteen lopettanut brasililainen ttotesi Autosportin haastattelussa uskovansa, että Lewis Hamilton saa Mersulta niin sanotun ykköskuskin kohtelun ensi kaudella. Viime kaudella Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff oli pitkään sitä mieltä, että Valtteri Bottas ja Hamilton saavat tasavertaisen kohtelun - ja luvan rehtiin kilvanajoon.


Valtteri Bottas antaa F1-fanien suunnitella ensi kauden kypäränsä – näin osallistut! MTV 14:45 02.01

Mercedeksen F1-tallissa ensi kaudella jatkava Valtteri Bottas antaa yleisön suunnitella ensi kauden kypäränsä.


Mercedeksen F1-pomo kehui Ferrarin toimenpiteitä – ”Se voi olla meidän kannaltamme vaarallinen liitto” iltasanomat 12:40 02.01

Toto Wolff kehui Ferrarin tekemiä ratkaisuja ESPN:lle.


Hamilton haluaa toistaa kovan tilaston: Jokainen kisa maaliin MTV 07:18 02.01

F1-sarjan hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton uskoo Mercedeksen kykenevän pitämään ensi kaudella yllä huipputason luotettavuutensa.


Lewis Hamilton: Talvella järjestetty tapaaminen tallipäällikön kanssa käänsi Mercedeksen kurssin - ”Työilmapiiri on silloin paska, eikö?” iltalehti 22:45 31.12

Lewis Hamilton kertoo Autosport-lehdessä tallipäällikkö Toto Wolffin viime talvena järjestämästä tapaamisesta, jolla oli käänteentekevä vaikutus brittitallin kauteen 2017. Lewis Hamilton voitti vuosina 2014 ja 2015 uransa toisen ja kolmannen F1-mestaruuden. Vuonna 2016 hän taipui MM-taistossa tallikaverilleen Nico Rosbergille, jolle mestaruus oli uran ensimmäinen - ja lopulta myös viimeinen.


Ihastuttanut Mersu-juniori Bottaksen tilalle 2019? – Tallipomo perää seuraavaa askelta MTV 16:22 30.12

Mercedeksen junioriohjelmaan kuuluva Force India -pilotti Esteban Ocon ihastutti ajosuorituksillaan päättyneellä F1-kaudella. Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on Oconin esityksistä vakuuttunut, mutta haluaa nähdä ranskalaiskuskilta ensi kaudella vielä parempaa, jotta tämä voisi päästä Mersun F1-ohjaimiin.


Mersu-pomo vähättelee F1-sarjan huolenaihetta: “Ross voi syyttää siitä osittain itseään” MTV 12:33 30.12

F1-sarjan hallitsevan mestaritallin Mercedeksen urheilujohtaja Toto Wolff uskoo saksalaistallin joutuvan ensi kaudella jälleen tiukkaan taisteluun sarjan mestaruuksista.


Räikkönen ja Bottas ohitettiin, kun Hamilton nimesi tulevan kauden päävastustajansa MTV 09:18 30.12

Mercedeksen hallitseva F1-maailmanmestari Lewis Hamilton uskoo taistelevansa ensi kauden mestaruudesta jälleen Ferrari-tallin Sebastian Vettelin kanssa, mutta britti odottaa myös toisen mestarin palaavan jälleen parrasvaloihin.


Mika Häkkinen: Diivaileva Mersu-versio vaikeutti Valtteri Bottaksen alkukautta - ”Koskaan ei oikein tiennyt, mitä odottaa” iltalehti 14:44 28.12

Formulagenda Mika Häkkinen summaa päättyneen F1-kauden. Häkkinen mukaan on helppo ajatella, että kuljettajien ja valmistajien maailmanmestaruuden voittaneen Mercedeksen menestys olisi tullut helpolla, mutta näin ei ollut. - Heidän piti paiskia töitä, ja kauden alkupuoli todistaa sen. Ensimmäisissä yhdeksässä kilpailussa nähtiin neljä eri voittajaa, Häkkinen kertoo Unibetille.


Mersu-pomolta selitys McLaren-sopimuksen kariutumiselle – "Liian myöhäistä" MTV 10:30 28.12

Mercedeksen Formula 1 -tallin johtoon kuuluva Toto Wolff paljasti, että saksalaisvalmistaja kävi keskusteluita mahdollisesta moottorisopimuksesta McLarenin kanssa koskien ensi kautta.


Mersu-pomo ampuu alas Ricciardo-huhun - “Täysi luotto Valtteriin” iltalehti 07:48 28.12

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff haluaa vaientaa Daniel Ricciardon ympärillä käytävän huhumyllyn. Milanolainen urheilumediajätti La Gazzetta dello Sport oli saanut Toto Wolffilta erikoishaastattelun joulun välipäivien lehteen. Luonnollisesti pääosa keskustelusta käytiin Mersun, Ferrarin sekä F1:n uuden omistajan (Liberty Media) tiimoilta, mutta myös F1-kuskivalinnat saivat oman osansa. Wolff oli usean eri lähteen mukaan kehunut Daniel Ricciardoa vain muutama päivä ennen joulua ja vihjannut hänen olevan yksi varteenotettava kandidaatti Lewis Hamiltonin tallikaveriksi ensi vuoden jälkeen.


Mersu-pomolta ehto Bottaksen jatkosopimukselle: "Sitten se on itsestäänselvää" MTV 19:34 27.12

Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin mukaan on selvää, että Valtteri Bottaksen kanssa solmitaan jatkosopimus, jos nastolalainen kykenee jatkossa samankaltaisiin huippuvetoihin kuin viime F1-kauden lopussa. Bottaksen nykyinen kontrahti Mercedeksen kanssa kattaa ensi vuoden.


Onko Bottaksen Mercedes-jatko uhattuna? Tallipomolta mielenkiintoisia kommentteja MTV 20:52 22.12

Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen nykyiset F1-kuljettajasopimukset Mercedeksellä kattavat vain tulevan kauden. Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin kommentit tuon jälkeisestä ajasta ovat vähintäänkin mielenkiintoisia. 


Bottas sai joululahjan Verstappenilta – erikoisuus päätyi roskikseen: "Täytyy olla neropatilta" MTV 19:43 22.12

F1-kuljettajat saivat toisiltaan joululahjoja formula ykkösten julkaisemalla videolla. Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas yllättyi hänelle ojennetusta lahjasta.


Paljastus: Force India -kuskeilla räiskyi – Mersu-pomo pyydettiin hätiin MTV 15:46 22.12

Force India -piloteilla Esteban Oconilla ja Sergio Perezillä salamoi kuluneen F1-sesongin aikana ajoittain pahasti. Ocon paljastaa pyytäneensä hädän hetkellä apua myös Mercedeksen tallipäälliköltä Toto Wolffilta.


Uutiset