Etelä-Korea julkisti joukkueensa olympialaisten kiekkoturnaukseen - muistatko nämä Suomessakin pelanneet miehet? iltalehti 18:18 19.01

Etelä-Korea julkisti joukkueensa olympialaisten miesten jääkiekkoturnaukseen. Joukkueessa on myös suomalaisittain mielenkiintoisia nimiä, sillä hyökkääjät Jin Hui Ahn, 26, Sanghoon Shin, 24, ja puolustaja Wonjun Kim, 26, ovat pelanneet Suomessa. Miehistä viimeisenä mainittu tahkosi Suomen juniorisarjoja Ilveksen ja Jokerien paidassa sekä kiekkoili myös Mestiksessä Kiekko-Vantaan riveissä ja Bewe TuusKissa Suomi-sarjassa. Sanghoon Shin ja Jin Hui Ahn olivat Kiekko-Vantaassa samaan aikaan maanmiehensä kanssa, eli kaudella 2013-2014.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: IPK:n tappioputkelle ei näy loppua iltalehti 13:05 19.01

Iltalehden vetovihje povaa IPK:lle Mestiksessä seitsemättä peräkkäistä tappiota. IPK on tällä hetkellä Mestiksen heikkovireisin joukkue. Tappioputken lisäksi sen pelaaminen on juuri nyt sarjan huonointa. Etenkin puolustukselle sattuu jatkuvasti virheitä. IPK:lle on kolmessa viime pelissä tehty yhteensä yhdeksäntoista maalia omiin. Ei Espoo Unitedinkaan pelaamisessa ole aivan viime aikoina ollut samaa virettä kuin joulukuun voittoputken aikoihin, mutta pientä piristymistä oli viimeksi havaittavissa joukkueen 6-3-voitossa Peliitoista.


Hermes teki pienimuotoisen ihmeen - mikään ei estänyt hurjaa nousua jatkoaika.com 20:57 13.01

Kokkolan Hermes venyi Savonlinnassa paikallisen SaPKon vieraana upeaan urotekoon, kun Mestiksessä kuluvalla kaudella pohjamutiin kuuluva vierasjoukkue nousi kahden maalin takaa 3?2-voittoon. Voittomaalikilpailussa ratkaisevan, ja itseasiassa ainoan osuman iski Mikko Virtanen.


Kaarlehto pysyi voittamattomana SaPKossa jatkoaika.com 22:08 12.01

SaPKo otti kolmannen peräkkäisen voittonsa Mestiksessä, kun Espoo United kaatui kotikaukalossaan. Savonlinnalaiset olivat tehokkaita maalipaikoissaan, ja 60 minuutin pelin jälkeen taululla olivat lukemat 3-5.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Espoo Unitedille viides peräkkäinen iltalehti 12:22 10.01

Keskiviikon vetovihje ennakoi Espoo Unitedin saavuttavan tänään Mestiksessä viidennen peräkkäisen voittonsa. Espoo United on jo pitemmän aikaa ollut nousuvireinen. Neljän ottelun voittoputken ohella joukkueen kymmenen (6-1-3) sekä viidentoista (8-3-4) viime pelin saldot ovat varsin positiiviset. Tänään Espoo United pääsee peliin oikein vahvalla kokoonpanolla. Ei Ketteräkään huonosti ole viime aikoina pelannut kahdesta peräkkäisestä tappiostaan huolimatta. Uskallan tässä kuitenkin nostaa Espoon sekä luokaltaan että vireeltään paremmaksi. Espoon lopullisen voiton 1,55 on rajatapaus arviolla 66%.


Kolme toivetta: Iisalmessa odotetaan maalintekijää ja tasaisuutta suorituksiin jatkoaika.com 14:00 20.12

Iisalmen Peli-Karhujen toinen kausi Mestiksessä on syksyn osalta ollut pienoista vuoristorataa. Syksy käynnistyi hyvin ja etenkin kotona peli kulki. Maaottelutauko marraskuussa koitui kuitenkin joukkueelle kompastuskiveksi ja huonot otteet tauon jälkeen pudottivat joukkueen ainakin hetkeksi pudotuspelijunasta.


Antti Karhula sivuun Hermeksen päävalmentajan pestistä jatkoaika.com 13:09 14.12

Mestiksessä toiseksi viimeisenä oleva Kokkolan Hermes vaihtaa päävalmentajaa, kun Antti Karhula väistyy tehtävästä sivuun. Uuden päävalmentajan rekrytointi alkaa heti.


HIFK:n Lankinen pelikunnossa - Pelaa tämän viikon Mestiksessä jatkoaika.com 15:13 11.12

HIFK:n viime kauden ykkösmaalivahti Kevin Lankinen on toipunut pelikuntoon.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Slovan Bratislava on KHL:n Peliitat iltalehti 12:59 11.12

Iltalehden vetovihjeet on Mestiksessä paukutellut useampaan otteeseen menestyksellä Peliittojen otteluiden overeita joukkueen pelitavasta johtuvan huomattavan runsasmaalisuuden takia. KHL:ssä Slovan Bratislava on hyvin paljon Peliittojen tyylinen joukkue. Menestys ei ole kummoista, mutta maaleja joukkueen peleissä tulee puoleen ja toiseen - etenkin omaan päähän. Maanantain pitkävetopoiminta onkin yli 4,5 maalia otteluun Dinamo Minsk-Slovan Bratislava. Bratislavan tämän kauden kaikissa otteluissa yli 4,5 maalia on toteutunut 70% varmuudella (28/40) ja vieraissa peräti 75% varmuudella (15/20). Arviolla 62% yli 4,5 maalia kohteeseen 2291.


Karu alamäki? Mestiksen viime kausien pistelingolla musta syksy – tie vei eksoottiseen joukkueeseen! suomikiekko 20:42 06.12

Etelä-Karjalan Luumäeltä lähtöisin oleva Miika Franssila siirtyy Sheffield Steelersiin, joukkue viestii nettisivuillaan. Elite Leagueta pelaava ja sarjassa kolmossijaa miehittävä nippu saa riveihinsä Mestiksessä kovaksi pistelingoksi...


Mitä ihmettä!? Suomalainen juniorivahti torjui mykistävät 100 kertaa – huomioitiin Pohjois-Amerikassa asti! suomikiekko 08:02 04.12

Suomessa B-junioreiden Mestiksessä pelattiin sunnuntaina ennenkuulumaton ottelu. Kangasalan Kisa-Eaglesin ja Ässien välisestä kohtaamisesta tuli ikimuistoinen, kun Kisa-Eaglesin maalivahti Juuso Kopra torjui ottelussa ällistyttävät 100 kertaa! Viime...


B-nuorten Mestiksessä hurja tilasto ? maalivahdille sata torjuntaa jatkoaika.com 19:15 03.12

Mestiksen B-nuorten ottelussa Ässien ja Kisa-Eaglesin välillä nähtiin erikoinen tilastomerkintä, kun Kangasalta kotoisin olevan Kisa-Eaglesin maalivahti torjui ottelussa sata kertaa.


SaPKoa ei lannistanut mikään - Hermes kiusasi isäntiä vuonna 2000 syntyneen Kuparin johdolla jatkoaika.com 20:44 02.12

Mestiksessä neljättä paikkaa miehittävä SaPKo rokotti Savonlinnaan vieraaksi saapunutta Hermestä armotta sen virheistä pitämällä pisteet kotonaan numeroin 4?1.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Pelimerkit KeuPalle iltalehti 14:04 29.11

Keskiviikon vetovihje uskoo KeuPa HT:n jatkavan Mestiksessä IPK:ta vastaan siitä, mihin se lauantaina jäi. IPK jäi neljä päivää sitten Keuruulla kotijoukkueen jyräämäksi lukemin 6-2. Vaikka lukemat ehkä hieman turhan tylyiksi muodostuivatkin, tuli joukkueiden tämän hetken tasoero selvästi esille. Vaikka kotiedulle kuuluukin näissä tietenkin jonkinlainen paino antaa, pidän KeuPa HT:tä tänään Iisalmessakin Veikkauksen arvioita suurempana suosikkina.


Peliitat kuritti Jokipoikia jatkoaika.com 22:04 22.11

Jokipoikien ongelmat Mestiksessä jatkuivat, kun Heinolan Peliitat kävi vierailemassa Mehtimäellä. Illan ottelu ei ollut tasoikkainta Mestis-kiekkoa, mutta tasaista vääntöä nähtiin puolin ja toisin. Ottelun vei lopulta nimiinsä Peliitat lukemin 1-2 (1-0, 0-1, 0-1).


Mestis-kierros: Taistelu häntäpään pisteistä tiivistyy jatkoaika.com 08:45 17.11

Myös Mestiksessä ollaan palattu takaisin arkeen ja luvassa onkin toinen ottelukierros maaottelutauon jälkeen. Perjantain Mestis-kierroksella nähdään kaiken kaikkiaan neljä ottelua.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Hermeksellä kovia vahvistuksia - ristejä kiekkovakioon iltalehti 13:35 15.11

Keskiviikon vetovihje arvostaa Hermeksen Kärpistä tähän peliin saamia vahvistuksia niin paljon, että Hermes nousee pelikohteeksi. Hermes saa illan KeuPa HT -peliin Kärpistä lainaksi hyökkääjät Aku Kestilän ja Tuomas Vartiaisen sekä puolustaja Taneli Siikaluoman. Yksittäisiin vahvistuksiin ei vedonlyöntimielessä usein kannata kovin voimakkaasti reagoida, mutta Mestiksessä kolmen ylempää tulevan pelaajan panokseen kuuluu jo reagoida - etenkin joukkueessa, joka on ollut aikaisemmin vaikeuksissa tasonsa riittävyyden kanssa.


Turkulainen: TUTO-pomo kritisoi yleisön kiinnostuksen tappaneita suljettuja sarjoja - ”Pitää olla unelma” iltalehti 17:58 07.11

Mestis-seura TUTOn toimitusjohtaja Dani Aavinen varoittaa Suomi-kiekolle käyvän huonosti, jos Liigaa ei avata. Mestiksen Jokipoikien puheenjohtaja Jarkko Immonen herätteli maanantaina Suomi-kiekon päättäjiä avoimella kirjeellään, jonka viesti oli otsikon mukainen: Suljettu Liiga suistaa suomalaisen jääkiekon suohon. SM-liigan puheenjohtaja Heikki Hiltunen vastasi Immoselle Iltalehden haastattelussa. Hän kertoi olevansa yhtä mieltä siitä, että liiganousu-unelman pitäisi olla Mestiksessä elossa. Hän kuitenkin tarkensi, että kun Sport, KooKoo ja Jukurit on lyhyessä ajassa nostettu Liigaan, ei Mestiksessä ole tällä hetkellä seuroja, jotka täyttäisivät liigalisenssin kriteerit. Lisenssien hakuaika umpeutui lokakuun lopussa, eikä yhtään uutta hakemusta tullut.


Mestiksessä outo tilanne – pelaaja sai ottelurangaistuksen, kurinpitäjän mielestä aiheettomasti iltasanomat 11:00 07.11

Kiekko-Vantaan Toni Leinonen on sivussa aiheettomasti.


Ville haastoi Peliittojen Ville Niemisen - 64 minuuttia jäähyjä kerralla Mestiksessä jatkoaika.com 18:44 04.11

Tunteet ryöpsähtivät lauantain Mestis-kierroksella. Peliittojen Ville Nieminen ja RoKin Malo Ville keräsivät samassa ajassa yhteensä 64 minuuttia jäähyjä.


Uutiset