Insinööri ilmoitti siltahalkeamista kaksi päivää ennen romahdusta – Miamin turmasillasta varoittava viesti jäi vastaajaan MTV 05:55 17.03

Yhdysvaltalaismedian mukaan insinööri oli ilmoittanut viranomaisille, että Miamissa romahtaneessa sillassa on halkeama.


Insinööri löysi Miamin turmasillasta halkeamia päiviä ennen sen romahdusta - varoitus jäi liikenneviraston vastaajaan iltalehti 04:01 17.03

Flordan Miamissa romahtanut jalankulkusilta vaati kuusi kuolonuhria. Floridan Miamissa romahtaneen ja kuusi kuolonuhria vaatineen sillan pääinsinööri jätti varoitusviestin osavaltion liikenneviranomaiselle vain kaksi päivää ennen onnettomuutta, kertovat osavaltion viranomaiset . Insinööri oli huomannut sillan rakenteissa halkeamia. Viesti ei kuitenkaan saavuttanut viranomaisia ennen perjantaita, sillä sen vastaanottanut virkailija oli poissa toimistosta työtehtävissä.


Silta romahti, ainakin 4 kuoli Miamissa – Silminnäkijä: Autot murskautuivat ja lääkäriopiskelijat juoksivat paikalle uusisuomi 07:58 16.03

Ainakin neljä ihmistä on kuollut ja yhdeksän loukkaantunut kävelysillan romahdettua Yhdysvalloissa Miamissa lähellä Floridan kansainvälistä yliopistoa. Ainakin 8 autoa murskautui sillan alla.


Alle viikon vanha kävelysilta romahti autotien päälle Miamissa – neljä kuollut, yhdeksän loukkaantunut MTV 05:33 16.03

Yhdysvalloissa Floridassa kävelysilta on romahtanut, kertovat yhdysvaltalaismediat. Romahduksessa on kuollut useita ihmisiä. Onnettomuus sattui Miamissa lähellä Florida International University -yliopiston kampusaluetta.


Megan kuvasi Floridan turmasillan vain sekunteja romahduksen jälkeen – harmaa pölypilvi leijuu ilmassa iltasanomat 04:21 16.03

Neljä ihmistä kuoli ja useita loukkaantui, kun rakenteilla ollut kevyen liikenteen silta romahti kuusikaistaiselle tielle Miamissa Yhdysvalloissa torstaina.


Miamissa romahti silta - ainakin 4 kuollut iltalehti 03:14 16.03

Vastavalmistunut silta romahti Miamissa Floridan kansainvälisen yliopiston välittömässä läheisyydessä. Ainakin neljä ihmistä on kuollut jalankulkusillan romahdettua torstaina Miamissa Floridassa, kertoo uutistoimisto AFP. Loukkaantuneita on hoidettu paikan päällä ja kahdeksan ihmistä on kuljetettu sairaalaan. Rakenteilla oleva silta sijaitsi Miamissa Floridan kansainvälisen yliopiston välittömässä läheisyydessä. Sillan alla on viimeisimpien tietojen mukaan jumissa ainakin kahdeksan autoa.


Alle viikon vanha kävelysilta romahti autotien päälle Miamissa – ainakin kuusi kuollut, 10 viety sairaalaan MTV 00:37 16.03

Yhdysvalloissa Floridassa kävelysilta on romahtanut, kertovat yhdysvaltalaismediat. Romahduksessa on kuollut useita ihmisiä. Onnettomuus sattui Miamissa lähellä Florida International University -yliopiston kampusaluetta.


Alle viikon vanha kävelysilta romahti autotien päälle Miamissa – ainakin kuusi kuollut MTV 00:30 16.03

Yhdysvalloissa Floridassa kävelysilta on romahtanut, kertovat yhdysvaltalaismediat. Romahduksessa on kuollut useita ihmisiä. Onnettomuus sattui Miamissa lähellä Florida International University -yliopiston kampusaluetta.


Miamissa romahti silta - jopa 10 kuolonuhria iltalehti 00:14 16.03

Vastavalmistunut silta romahti Miamissa Floridan kansainvälisen yliopiston välittömässä läheisyydessä. Arvioiden mukaan noin kuudesta kymmeneen ihmistä on kuollut jalankulkusillan romahdettua torstaina Miamissa Floridassa, kertoo floridalaissenaattori Bill Nelson CBS Miami -tv-kanavalle. Loukkaantuneita on hoidettu paikan päällä ja kahdeksan ihmistä on kuljetettu sairaalaan. Rakenteilla oleva silta sijaitsi Miamissa Floridan kansainvälisen yliopiston välittömässä läheisyydessä. Sillan alla on viimeisimpien tietojen mukaan jumissa ainakin kahdeksan autoa.


Miamin siltaturma: Poliisi pyysi kuvaushelikoptereita poistumaan kuullakseen hautautuneiden uhrien avunhuudot iltalehti 23:49 15.03

Romahtaneen sillan alle jäi kahdeksan kulkuneuvoa, jopa 10 ihmistä on kuollut. Arvioiden mukaan noin kuudesta kymmeneen ihmistä on kuollut jalankulkusillan romahdettua torstaina Miamissa Floridassa, kertoo floridalaissenaattori Bill Nelson CBS Miami -tv-kanavalle. Loukkaantuneita on hoidettu paikan päällä ja kahdeksan ihmistä on kuljetettu sairaalaan. Televisiokanavan mukaan poliisi pyysi kuvaushelikoptereita poistumaan turmapaikan yltä, jotta voisi kuulla sillan alle hautautuneiden avunhuudot.


Kävelysilta romahti autotien päälle Miamissa – ainakin kuusi kuollut MTV 23:11 15.03

Yhdysvalloissa Floridassa kävelysilta on romahtanut, kertovat yhdysvaltalaismediat. Romahduksessa on kuollut useita ihmisiä. Onnettomuus sattui Miamissa lähellä Florida International University -yliopiston kamupsaluetta.


Miamissa romahti silta - useita kuolonuhreja iltalehti 23:03 15.03

Rakenteilla oleva silta romahti Miamissa Floridan kansainvälisen yliopiston välittömässä läheisyydessä. Jalankulkusilta romahti Floridassa. Paikallisen WTVJ-televisiokanavan mukaan useita ihmisiä on kuollut, ja myös loukkaantuneita on hoidettu paikan päällä sekä kuljetettu sairaalaan. Rakenteilla oleva silta sijaitsi Miamissa Floridan kansainvälisen yliopiston välittömässä läheisyydessä. Sillan alla on viimeisimpien tietojen mukaan jumissa ainakin kahdeksan autoa.


Isabella pelastui täpärästi Miamin romahtaneen sillan alta: ”Autot murskaantuivat kokonaan” iltalehti 21:57 15.03

Romahtamisen syy ei ole toistaiseksi selvillä. Silta oli tuotu paikan päälle yhtenä kappaleena viime lauantaina. Torstaina rakenteilla oleva, upouusi silta romahti Miamissa Floridan kansainvälisen yliopiston välittömässä läheisyydessä. Useita ihmisiä on kuollut ja loukkaantunut. Viimeisimpien tietojen mukaan viisi tai kuusi autoa murskaantui sillan alle.


Kävelysilta romahti autotien päälle Miamissa – useita kuollut MTV 20:56 15.03

Yhdysvalloissa Floridassa kävelysilta on romahtanut, kertovat yhdysvaltalaismediat. Romahduksessa on kuollut useita ihmisiä.


Uutiset