Shakira myy paratiisikotiaan Miamissa – tällaisen saa 11 600 000 dollarilla stara 11:20 06.06

Suosionsa huipulla yli 10 vuotta sitten ollut latinotähti Shakira on


Tennislegenda Boris Becker eroaa vaimostaan iltalehti 20:56 29.05

Saksalaisen ex-tennistähden avioliitto Lilly Beckerin kanssa kesti yhdeksän vuotta. Saksalainen tennislegenda Boris Becker, 50, eroaa vaimostaan Lilly Beckeristä, 41, kertovat saksalaislehdet Bild ja Bunte. Pariskunta oli yhdessä 13 vuotta, joista yhdeksän naimisissa. Heillä on yhteinen 8-vuotias poika Amadeus. Becker tutustui hollantilaismalli Lillyyn Miamissa vuonna 2005. Unelmapari ehti muuttaa erilleen ja palata yhteen jo aiemminkin, mutta nyt ero on lopullinen. Asianajaja Christian-Oliver Moserin mukaan ero tapahtuu yhteisymmärryksessä ja kaikessa ystävyydessä.


F1-pomo innoissaan Miamin GP:stä – "Kiinnostaisi myös kansainvälisesti" MTV 18:46 14.05

F1-sarjan pomon Chase Careyn mielestä mahdollinen osakilpailu Miamissa olisi loistava juttu.


Seiska: Toivo Sukari, 64, lemmenlomalla Nadjan, 47, kanssa - kehuu fitness-piireistä tuttua rakasta: ”Hyvä rakastaja” iltalehti 10:34 03.05

Liikemies Toivo ”Topi” Sukari, 64, lomaili fitness-lavoilta tutun Nadja Eerolan, 47, kanssa Yhdysvalloissa. Sukari vieraili Sensuroimattomassa Päivärinnassa: uskoo rahan ja maineen vaikuttavat naisiin - "Kun ottaa 20 tai 30 vuotta vanhemman miehen, minkä verran on kyse aidosta rakkaudesta?" Uusimmassa liikemies Toivo Sukari, 64, kertoo rakkaudestaan fitnesskaunotar Nadja Eerolaan, 47. Pariskunta lomaili yhdessä New Yorkissa ja Miamissa. Heidän lomaansa kuului kuntoilua ja romantiikkaa.


Miamissa pusketaan läpi pitkää F1-sopimusta MTV 08:46 03.05

Floridan osavaltion miljoonakaupunki Miami haluaa isännöidä F1-osakilpailua pitkällä sopimuksella jo ensi kaudesta lähtien, kertoo motorsport.com.


Seiska: Toivo Sukari, 64, lemmenlomalla Nadjan, 43, kanssa - kehuu fitness-piireistä tuttua rakasta: ”Hyvä rakastaja” iltalehti 08:06 03.05

Liikemies Toivo ”Topi” Sukari, 64, lomaili fitness-lavoilta tutun Nadja Eerolan, 43, kanssa Yhdysvalloissa. Uusimmassa liikemies Toivo Sukari, 64, kertoo rakkaudestaan fitnesskaunotar Nadja Eerolaan, 43. Pariskunta lomaili yhdessä New Yorkissa ja Miamissa. Heidän lomaansa kuului kuntoilua ja romantiikkaa. Sukari kehuukin suorasukaiseen tapaansa rakastaan haastattelussa.


Au pairit selvittelevät riitaansa tänään tv:ssä: Ilkeä viesti ja luottamuspula iltalehti 07:19 03.05

Matleena, Neea ja Jane koettavat saada välinsä kuntoon sekavan risteilyn jälkeen. Au pairien risteily päättyi kaaokseen ja tämän illan Au pairit Miamissa -jaksossa on jälkipuinnin aika. Matleena ja Neea ovat pahoittaneet mielensä Janen lähettämästä viestistä, jonka lopuksi Jane on toivottanut "helvetin hauskaa iltaa vaan". - Jane laittoi tosi ilkeän viestin, että tapahtunut olisi ollut meidän vikamme. Hän yrittää vain peitellä omaa virhettään ja syytellä kaikkia muita, Neea sanoo kameralle.


Ihmis-Ken on entistä muovisempi - pullistelee rantaleijonana Miamissa iltalehti 15:47 20.04

Rodrigo Alves alkaa olla esikuvansa eli Ken-nuken kaksoisolento. 34-vuotias brasilialainen Rodrigo Alves tunnetaan Ihmis-Keninä. Hän tekee kaikkensa muistuttaakseen ulkonäöltään Barbie-nuken poikaystävää. Alvesille on tehty yli 60 kauneusleikkausta ja rahaa niihin on palanut yli puoli miljoona euroa. Alves on kertonut, että kaikkea muuta hänen vartalossaan on operoitu paitsi genitaalialueita. Muun muassa miehen hiusrajaa on siirretty, vatsa- ja rintalihakset muotoiltu uudelleen ja osa kylkiluista poistettu.


Lasten ruumiillinen kuritus saa au pair -Neean kyyneliin: Perheen äiti myöntää läimäyttelyn iltalehti 07:14 12.04

Neea on illan Au pairit Miamissa -jaksossa vaikean paikan edessä. Au pairit Miamissa -sarjan parikymppinen Neea on tehnyt vaikean päätöksen. Se kuullaan illan jaksossa TV2:lla. Hän haluaa vaihtaa au pair -perhettään. Sen kertominen itkettää ja jännittää jo etukäteen. Tilanteen tekee vaikeaksi myös se, että vastuuntuntoinen Neea haluaa tehdä vanhemmille tiettäväksi, miksi hän lähtee. Suurin syy on lasten ruumiillinen kuritus. Niin kutsuttu kasvatusväkivalta on ollut Suomessa kiellettyä jo 1980-luvulta lähtien.


Au pair -Jane, 21, kilahtaa täysin kesken bileillan – katoaa kajuuttaan Tinder-komistuksen kanssa: ”Jonkun on pakko tehä draamaa kahden edestä” iltasanomat 06:30 11.04

Au pairit Miamissa -sarjassa Neean, Janen, Matleenan ja Joonan illanvietto päättyy tylysti.


Neean au pair -vanhemmat vahtivat lapsia valvontakameralla – antoivat selkäsaunan tullessaan töistä iltasanomat 09:46 06.04

Ylen Au pairit Miamissa -sarjan tähti Neea joutui ensimmäisessä au pair -perheessään huolehtimaan neljästä lapsesta.


Au pairit Miamissa: Yhteinen huone kaihertaa au pairien välejä: ”Mua on alkanut kaduttaa” iltalehti 15:21 31.03

Au pairit Miamissa -sarjassa keskitytään neljän nuoren elämään Miamissa. Au pairit Miamissa -sarjassa tutustutaan Joonaan, Matleenaan, Janeen ja Neeaan. Kukin au paireista kohtaa haasteita ja kaksi au paireista joutuu vaihtamaan asuntoa - toinen omasta aloitteestaan, toinen perheen päätöksestä. Ensiksi au pair -perheensä hylkäämä Matleena jää ilman kotia. Tuolloin Janen au pair -perhe tarjoutuu majoittamaan nuorta. Aluksi huoneen jakavilla suomalaisilla menee hyvin, mutta tilanteen pitkittyessä kaksikon välit kärsivät - varsinkin Matleenan lähdettyä Janen isäntäperheen äidin kanssa juhlimaan Janen lähdettyä vahtimaan lapsia.


Finaalipaikan vallannut Isner saatteli väsyneen del Potron lomalle iltasanomat 11:50 31.03

Hyvään vetoon päässyt John Isner katkaisi Juan Martin del Potron viidentoista ottelun voittosarjan ja eteni tenniksen ATP-turnauksen loppuotteluun Miamissa.


Au pairit Miamissa -sarjan Joonalla erikoinen ensimmäinen työpäivä - isäntäperheen aikuiset ihastelevat ulkonäköä iltalehti 18:05 30.03

Au pairit Miamissa -sarja on nyt katseltavissa kokonaisuudessaan Yle Areenassa. Joona kertoo osallistumisestaan ohjelmaan. Au pairit Miamissa -sarja tarjoaa jännittäviä tilanteita, kun neljä suomalaista suuntaa aurinkoiseen Miamiin. Au pairit -sarjan viidennellä kaudella koetaan draamaa, kun nuoret totuttelevat uusiin perheisiinsä ja yrittivät selvitä arjesta. Myös muiden au pairien kanssa tulee väärinymmärryksiä.


Au pairit Miamissa sarjassa jo toinen dramaattinen lähtö - turvattomuus ajaa pois perheestä iltalehti 11:53 30.03

Au pairit Miamissa sarja on katseltavissa kokonaisuudessaan Yle Areenassa. Neea päättää vaihtaa perhettä. Hämeenlinnalainen Neea Autio päätyy aluksi Mc Clendonien perheeseen. Perheessä on viisi lasta, jotka huolehtivat kotitöistä. Ruokavalio koostuu lähinnä sokerista ja herkuista. Siisti Neea kokee turvattomuutta villillä asuinalueella ja päätyy lopulta jättämään perheen taakseen.


Au pairit Miamissa alkaa tänään - yksi au paireista joutuu heti lähtemään perheestä iltalehti 18:52 29.03

Au pairit Miamissa -sarjassa perehdytään Janen, Joonan, Matleenan ja Neean kommelluksiin isäntäperheissä Miamissa. Ongelmiltakaan ei vältytä. Ylen suosittu Au pairit -sarja saa tänään jatkoa, kun uudet au pairit suuntaavat Miamin lämpöön. Kaikki jaksot ovat jo katseltavissa Yle Areenassa. Heti ensimmäiset jaksot tarjoavat katsojalle jännitystä, kun toisistaan hyvin erilaiset au pairit suuntaavat kohti Miamia. Sporttinen Jane, 21, herkkä Neea, 19, spontaani Matleena, 18, ja kiltti Joona, 20, tutustuvat ympäristöönsä yhdessä ja erikseen. Kukin saa varsin persoonallisen isäntäperheen.


Au pairit Miamissa alkaa, Jane: ”Musta tuntuu, että se äiti ottaa mut vähän uhkana” iltalehti 15:06 29.03

Ylen suosittu Au pairit -sarja saa jatkoa uusin jaksoin ja uusin au pairein. Jane kertoo kokemuksiaan Au pairit Miamissa -sarjasta. Au pairit Miamissa -sarjassa perehdytään Janen, Joonan, Matleenan ja Neean kommelluksiin isäntäperheissä Miamissa. Ongelmiltakaan ei vältytä.


Au pairit Miamissa alkaa – Matleena järkyttyi isäntäperheen toimista: ”He heittivät mut yhtäkkiä pois” iltasanomat 07:10 29.03

Biletystä, pettymyksiä ja romansseja on luvassa, kun uudet au pairit matkustavat itsenäistymään ja seikkailemaan Miamiin.


Kontisen ja Peersin kompastelu jatkui Miamissa iltasanomat 12:16 26.03

Henri Kontisen ja John Peersin kausi jatkuu hankalana.


outo episodi vaihtopenkillä pistetaulukot Puotilan vieraana Mikko

Uutiset