Juha Miedon käytös naisia kohtaan saa Noora Rädyn kihisemään kiukusta – lataa suoraa tekstiä hiihtäjälegendasta

iltasanomat 16:55 02.04

Farmi Suomi -sarjan tuoreessa jaksossa nähdään, mitä mieltä Noora Räty on Juha Miedon käytöksestä naisia kohtaan.


Farmilta pudonneen Niko Saarisen tylytys saa Juha Miedon kiivastumaan: "Täyttä paskaa!"

iltalehti 06:26 02.04

Juha Mieto ei allekirjoita Niko Saarisen näkemystä, kaikkea muuta. Hiihtäjälegenda Juha Mieto saa tänään kuulla Farmi Suomessa, mitä kotimatkalle lähteneellä realitytähti Niko Saarisella on ollut hänelle sanottavanaan. Jäähyväiskirjeessään Niko on kirjoittanut jälkisanoinaan, että "Mieto, se että huudat kuistilta ohjeita muille, etkä itse tee mitään, ei anna kovin fiksua kuvaa sinusta. Tsemppaa vähän ja tee töitä sen eteen, että syöt kolmen ihmisen edestä ruokaa päivittäin."


Tätä et nähnyt tv:ssä! Pudonneen Niko Saarisen karu tilitys - salasi tragedian Farmi-kisaajilta

iltalehti 05:29 27.03

Niko Saarinen kertoo olleensa tv-ohjelmassa mukana kovissa henkisissä paineissa. Farmi Suomesta putosi toisena kilpailijana Juha Miedon kanssa kaksintaisteluun joutunut Niko Saarinen. Nikon nimesi kaksintaisteluun torppari Amin Asikainen, Niko puolestaan valitsi itseään vastaan Juha ”Mietaa” Miedon, jonka kanssa hänellä on ollut useamman kerran kisan aikana napit vastakkain. Niko pettyi rajusti, kun Farmin vahvin mies -kaksintaistelu päättyi häviöön.


Niko Saarinen passitetaan kotiin Farmi-ohjelmasta: purskahtaa lohduttomaan itkuun kameroiden edessä

iltasanomat 21:28 26.03

Farmi-ohjelman toinen jakso huipentuu Niko Saarisen ja Juha Miedon väliseen mittelöön.


Juha Mieto komentelee muita sormi pystyssä Farmi Suomessa - saa täyslaidallisen niskaansa: ”Herran jumala, älä opeta minua!”

iltalehti 06:11 26.03

Useammallakin Farmi Suomen kilpailijalla on vaikeuksia tulla Juha Miedon kanssa toimeen. Juha Mieto on jo ehtinyt herättää tunteita puolesta ja vastaan, vaikka Farmi Suomi vasta viime viikolla alkoi. Tänään on luvassa samaa settiä. Mietaan vahvat mielipiteet eivät ole kadonneet minnekään. Avausjaksossa hän kertoi auliisti, kuinka "äijät ovat tarkempia kuin naiset". Moni huomasi nopeasti myös Miedon taipumuksen muiden neuvomiseen. Sitäkin on luvassa tänään lisää.


Juha Mieto, 70, ei hetkahtanut hallituksen linjauksia – karanteeni on hiihtäjälegendalle unelmien täyttymys: ”Puoli vuotta tekisi poikaa”

iltasanomat 20:12 16.03

Hiihtäjälegenda Juha Miedon mukaan hallituksen tuoreet linjaukset eivät juuri hänen arkeaan hetkauta.


Niko Saarinen ajautui tv-ohjelman kuvauksissa riitoihin Juha Miedon kanssa – hiihtäjälegendan käytös sai näkemään punaista

iltasanomat 19:31 28.02

Juha Mieto ja Niko Saarinen eivät löytäneet yhteistä säveltä Farmi Suomi -ohjelman kuvauksissa.


Puhelinhäiriköt piinasivat Juha Mietoa vuosikymmenien ajan yhtenä päivänä vuodessa: ”Aikoinaan tuli sekopäisiäkin soittoja”

iltasanomat 17:42 17.02

Juha Miedon puhelin on nykyisin päällä myös Lake Placidin sadasosatappion vuosipäivänä.


Mestarillinen häviäminen teki Juha Miedosta enemmän kuin olympiavoittajan – radioselostajan sanat katkeralla hetkellä eivät unohdu

iltasanomat 05:54 17.02

Juha Miedon sadasosan tappiosta on kulunut 40 vuotta. Kultamitalistina Mieto olisi vain yksi monista voittajista. Mestarillisena häviäjänä eli moraalisena voittajana hänellä ei ole vertaistaan.


Urheilulehti 7: Käskyttämisen aika valmennuksessa on ohi

iltasanomat 07:00 13.02

Tuoreen lehden ilmiöitä ovat myös tauolta palaava Mestarien liiga, ampumahiihdon MM-kisat ja Juha Miedon sadasosan tappio.


Jelena Välben lähettämä votkapullo sai Juha Miedon häkeltymään suorassa lähetyksessä

iltasanomat 18:03 16.01

Juha Mieto ja Jelena Välbe löysivät iloisen kemiansa uudelleen Lahdessa 2017.


BBC ihmettelee Juha Miedon kykyä toipua legendaarisesta Wassberg-tappiosta - suomalaislegenda kertoo salaisuudekseen satumaiset unenlahjat

iltalehti 08:39 27.12

BBC kävi jututtamassa Juha Miedon. Britannian yleisradioyhtiö BBC:n muutaman minuutin mittaisella videolla keskitytään siihen, miten Mieto on kyennyt säilyttämään mielenrauhansa Thomas Wassbergille kärsityn legendaarisen sadasosasekunnin tappion jälkeen. Kotimaisemissa Kurikassa tehdyn hiihtolenkin jälkeen ”Mietaa” istuu kahvipöytään ja alkaa tarinoida ahmittuaan ensin kinkku-juustoleivän.


Upea kunnianosoitus! BBC taltioi Juha Miedon rennonleppoisan elämänasenteen koko maailmalle – ”Hän voisi olla Joulupukki”

iltasanomat 19:51 23.12

Mieto kertoi Iso-Britannian yleisradioyhtiölle nukkuvansa yönsä aina hyvin – sadasosatappiosta huolimatta.


Juha Mieto muisteli elämänsä suurinta tragediaa – jäi yllättäen leskeksi 23 vuotta sitten: ”En ole osannut kaivata rakkautta”

iltasanomat 05:04 20.11

Vaimon yllättävä kuolema on ollut 70 vuotta täyttävän Juha Miedon elämän suurin tragedia. Vuodet ovat kuitenkin kohdelleet hiihtäjälegendaa hyvin.


Juha Miedon ilme kertoi kaiken – vastasi omilla treenimäärillään Iivo Niskasen historiallisen koviin tavoitteisiin: ”No ei varmaan häpeä siitä”

iltalehti 14:38 26.10

Iivo Niskanen havittelee 2000-luvun hiihtäjien harjoittelun SE-tulosta. Iivo Niskasesta tulee todennäköisesti ensimmäinen 2000-luvun huippuhiihtäjä, joka harjoittelee kauden aikana peräti 1100 tunnin verran. Niskanen kertoi aiemmin Iltalehdelle pyrkivänsä mainittuun treenimäärään. Siihen ei lasketa mukaan lihashuoltoa tai koordinaatioharjoittelua.


Kommentti: Näin lohdutusmitalit nakertavat yleisurheilun ydintä – miten latumerkkiä väistäneen Juha Miedon olisi käynyt Lake Placidissa?

iltasanomat 18:46 04.10

Pandoran lipas on nyt vaarallisella tavalla avattu IAAF:n sääntöasiantuntijoiden öisissä istuinnoissa, joissa protestit ja vastaprotestit ovat lennelleet edestakaisin, kirjoittaa Pekka Holopainen Dohasta.


Aggressiivinen dopingtestaaja sai Juha Miedon ärhäkkääksi – "Rouva otti takapakkia"

MTV 09:30 23.09

Hellevi Pouta kirjoittaa Mieto-uutuuskirjassaan suomalaisen hiihtolegenda Juha Miedon erikoisesta kohtaamisesta doping-valvojan kanssa, joka oli paikoitellen jopa ahdistavan aggressiivinen.


Jättiyhtiö lennätti Juha Miedon Pariisiin ja teki huikean tarjouksen – matkan jälkeen verottajalta kolahti epämieluisaa postia

iltasanomat 08:41 23.09

Adidas halusi Juha Miedon 1970-luvulla kiivaasti omaan suksitalliinsa.


Hot topics