Huhtasaari Tampereen Keskustorilla: ”Olen pahoillani, että Ylen tentissä minun hymyilyä, iloisuutta ja puheliaisuutta verrattiin maanisuuteen” iltalehti 22:18 12.01

Laura Huhtasaari kertoi myös olevansa pahoillaan joulun aikaan kotitaloonsa tehdystä iskusta, jolloin kaksi ikkunaa rikottiin. Kansanedustaja ja presidenttiehdokas Laura Huhtasaari (ps) hehkutti perjantaina Tampereen Keskustorilla vähän flunssaisena kaupungin kotoisuutta. - Mieheni Teemu opiskeli lääkäriksi Tampereella ja itsekin olin opettajana Tesomalla, asuimme Salhojankadulla ja Mariankadulla, Huhtasaari kertoi.


Tänään tv:ssä: Jeff on naimisissa Tanyan kanssa, mutta syttyy miehistä - ”Mieheni ei ole homo” iltalehti 08:14 12.01

Jeff on päätynyt naimisiin naisen kanssa uskontonsa vuoksi. Amerikkalainen Jeff on ollut naimisissa Tanyan kanssa yhdeksän vuotta. Hän tuntee vetoa miehiin, mutta on siitä huolimatta päätynyt heteroliittoon vaimonsa kanssa. - Uskontoni sallii seksuaalisuuden ja romanttisten tunteiden ilmaisemisen ainoastaan avioliitossa, jonka ovat solmineet mies ja nainen, Jeff taustoittaa päätöstään illalla nähtävässä dokumentissa Mieheni ei ole homo.


Ex-Salkkarit-tähti saa poikavauvan iltasanomat 18:27 26.12

– Totta, saimme mieheni kanssa tietää, että ensimmäinen yhteinen lapsemme on poika, näyttelijä Mia Ehrnrooth vahvisti.


Yllätyskäänne hovioikeudessa: Aarnion rikoskumppani vapautui vankilasta iltalehti 20:59 20.12

Tynnyrivyyhdissä Jari Aarnion rikoskumppanina 7 vuoden vankeustuomion saanut Seija Kortekallio-Lampi vapautui keskiviikkona myöhään iltapäivällä Helsingin hovioikeuden yllätyspäätöksellä. Asian vahvistaa Iltalehdelle Seija Kortekallio-Lammen kuopiolainen asianajaja Arttu Keski-Orvola. - Päämieheni on vapautettu jo, Keski-Orvola kertoi puoli kahdeksan aikaan illalla.


Yllätyskäänne illalla hovioikeudessa: Aarnion rikoskumppani vapautui vankilasta iltalehti 20:02 20.12

Tynnyrivyyhdissä Jari Aarnion rikoskumppanina 7 vuoden vankeustuomion saanut Seija Kortekallio-Lampi vapautui keskiviikkona illansuussa Helsingin hovioikeuden yllätyspäätöksellä. Asian vahvistaa Iltalehdelle Seija Kortekallio-Lammen kuopiolainen asianajaja Arttu Keski-Orvola. - Päämieheni on vapautettu jo, Keski-Orvola kertoi puoli kahdeksan aikaan illalla.


Poliisi tutkii Argentiinan entisen MM-kisapelaajan toimia - vaimo: ”Hän yritti tappaa minut” iltalehti 19:26 15.12

Argentiinalaisjalkapalloilija Lucho González on poliisitutkinnan kohteena. Argentiinaa vuoden 2006 MM-kisoissa edustaneen Gonzálezin vaimo Andreia da Silva Marques Gonzalez syyttää jalkapalloilijaa tapon yrityksestä. Poliisi on vahvistanut, että se on aloittanut tutkinnan tapaukseen liittyen. - Mieheni Lucho González yritti tappaa minut, vaimo kertoi Globoesportelle.


NHL-legendan vaimolta kova väite: Donald Trump ahdisteli aggressiivisesti hississä - ”Hän takasi, että mieheni ei tienaa yhtä paljon rahaa kuin hän” iltalehti 20:47 12.12

Presidentti Donald Trumpin ympärillä pyörivät ahdistelusyytökset eivät ota loppuakseen. Tuoreimman lusikan soppaan heitti NHL-legenda Luc Robitaillen vaimo Stacia. Stacia Robitaille kertoi Twitter-tilillään tapauksesta Madison Square Gardenin hississä noin 20 vuoden takaa. Luc Robitaille pelasi New York Rangersissa vuosina 1995-97. Stacia Robitaille kertoo twiitissään, että hän oli hississä kolmestaan Trumpin ja hänen kanssaan olleen mieshenkilön kanssa.


Sara Siepiltä yllätys Roope Salmiselle: ”Täpötäydessä ravintolassa juhlittiin erittäin matalalla profiililla mieheni syntymäpäiviä” iltalehti 19:53 11.12

Roope Salminen ja Sara Sieppi ovat parhaillaan Budapestissa Unkarissa. Romanttisella lomalla kaksikko juhlistaa myös Salmisen syntymäpäivää. Roope Salminen on tunnettu suomalainen näyttelijä ja juontaja. Sara Sieppi on puolestaan vuoden 2011 Miss Suomi, juontaja ja meikkitaiteilija. Salminen ja Sieppi asuvat avoliitossa Helsingissä. 11.12.1989 syntynyt Salminen juhlii tänään syntymäpäiväänsä. Syntymäpäivän kunniaksi sekä Salminen että Sieppi ovat julkaisseet kuvan Salmisesta.


Sadat juristialan naiset kertovat kokemastaan seksuaalisesta häirinnästä: ”Vanhempi mies tarttui minua molemmilla käsillään takapuolesta”, ”Esimieheni tiedusteli häpykarvojeni väritystä” iltalehti 19:41 10.12

Juristialalla työskenteleviä naisia on muun muassa kourittu, vähätelty ja asetettu puheilla häpeälliseen asemaan. Sunnuntaista lähtien sosiaalisessa mediassa on julkaistu juridiikan alalla työskentelevien naisten kokemia kirjoituksia seksuaalisesta häirinnästä. Uudessa #milläoikeudella -nimellä kulkevassa kampanjassa naiset kertovat konkreettisia esimerkkejä muun muassa heihin kohdistuneesta kourimisesta ja vähättelystä. Naisten kertomuksia oli julkaistu sunnuntaina alkuiltaan mennessä millaoikeudella-nimisessä blogissa 200 kappaletta. Iltalehti ei ole saanut suoraan kirjoittajilta nähtäväkseen seksuaalisesta häirinnästä kertovia kirjoituksia, mutta blogista löytyy muun muassa nämä kirjoitukset naisten kokemuksista.


Nanna Karalahti täytti 30 - kiittää rakkaitaan Instagramissa iltalehti 07:52 08.12

Nanna Karalahti juhlii tänään 8.12. syntymäpäiväänsä. Hän kertoo juhlatunnelmiaan tuoreessa Instagram-päivityksessä. Nanna Karalahti täyttää tänään 30. Juhlapäivänsä kunniaksi Karalahti on julkaissut iloisia lomakuvia Instagram-tilillään. Kuvien saatteeksi fitness-urheilija kirjoittaa: - Kiitos vielä näille naisille, rakkaille ystäville, joiden kanssa vietettiin etukäteen mun synttäreitä. Oikea päivä on 8.12 ja nyt on ihana saada viettää se rakkaan mieheni kanssa. Oon etuoikeutettu ja kiitollinen, että mulla on teidät mun elämässä.


Yli 100 miljoonaa levyä myynyt laulaja Johnny Hallyday on kuollut - ”Mieheni ei ole enää kanssamme” iltalehti 04:58 06.12

Ranskalainen laulaja Johnny Hallyday on kuollut, hänen vaimonsa kertoo uutistoimisto AFP:lle. Hallyday oli kuollessaan 74-vuotias. Hän kertoi maaliskuussa sairastavansa keuhkosyöpää. - Johnny Hallyday on jättänyt meidät. Kirjoitan näitä sanoja uskomatta niihin. Mutta silti, se on totta. Mieheni ei enää ole kanssamme, Hallydayn 42-vuotias vaimo Laeticia Hallyday ilmoitti.


Yli 100 miljoonaa levyä myynyt Johnny Hallyday on kuollut - ”Mieheni ei ole enää kanssamme” iltalehti 04:58 06.12

Ranskalainen laulaja Johnny Hallyday on kuollut, hänen vaimonsa kertoo uutistoimisto AFP:lle. Hallyday oli kuollessaan 74-vuotias. Hän kertoi maaliskuussa sairastavansa keuhkosyöpää. - Johnny Hallyday on jättänyt meidät. Kirjoitan näitä sanoja uskomatta niihin. Mutta silti, se on totta. Mieheni ei enää ole kanssamme, Hallydayn 42-vuotias vaimo Laeticia Hallyday ilmoitti.


Palkkiometsästäjän vaimo parantui syövästä: ”Jumala on olemassa, tämä on ihme!” stara 15:00 04.12

Kerroimme hiljattain Mieheni on palkkiometsästäjä -televisiosarjasta tutuksi tulleiden Duane ”Dog”


Viihdelehti Stara.fi stara 15:00 04.12

Kerroimme hiljattain Mieheni on palkkiometsästäjä -televisiosarjasta tutuksi tulleiden Duane ”Dog”


Charles Manson kuolinvuoteellaan: ”Muutun zombiksi ja tapan kaikki vihamieheni!” stara 20:00 02.12

Amerikkalainen Charles Manson kuoli sunnuntaina kalifornialaisessa sairaalassa viiden poliisin ympäröimänä.


Neljän lapsen äiti kärsii harvinaisesta sairaudesta – koko keho pallomaisten kasvainten peitossa: ”Mieheni rakastui patteihini” iltasanomat 17:50 05.11

Sandra haluaa toimia rohkaisevana esimerkkinä, vaikka menetti pienen poikansa kasvaimia aiheuttavalle sairaudelle.


Epäilty poliisiauton ryöstäjä heitti vaimolleen ”häälahjan” kesken oikeusistunnon iltalehti 12:54 24.10

Poliisi puuttui peliin ja sieppasi pussukan, jonka tarkka sisältö jäi toistaiseksi mysteeriksi. Muun muassa tapon yrityksestä syytetty nelikymppinen mies saapui Pirkanmaan käräjäoikeuteen varsin erikoisessa naamioasussa ja herätti pian huomiota myös käytöksellään. Mies näet heitti kesken istunnon oikeussalissa istuneelle vaimolleen pienen pussukan, jonka poliisi kuitenkin otti nopeasti haltuunsa. - Pienessä muovipussissa oli päämieheni lahja vaimolleen, heillä on tänään hääpäivä, vastaajan avustaja Kari Rauhala selittää Iltalehdelle.


Uutiset