Muhoksen perhekotisurmasta tuomittu pohtii, miksi kaikki meni miten meni – yrittää nyt auttaa nuoria välttämään omat virheensä MTV 15:09 22.05

Helsingissä vankilamessuilla Vinkkimiehet tapasivat Muhoksen perhekotisurmana tunnetusta tapauksesta tuomion saaneen nuoren miehen.


Kaikki lähti pikaisesti tehdystä konekaupasta - nyt parkanolaisyritys pyörittää yli 5 miljoonan bisnestä iltalehti 13:16 22.05

XO Metal Oy on kasvanut verkostona kuin ketjureaktio. Se piti metallin ydinosaajia Parkanossa konsernien sulkiessa tehtaitaan. Alkukeväällä 2011 parkanolainen Petri Niinimäki, 13 000 euron liikevaihdolla PN-Works Oy:n aloitellut nuorukainen, asteli Heinolassa konkurssipesän tiloihin. Hänen piti ostaa vain 500 euron paikallisnostin. Niinimäki näki ison hallin nurkkaan työnnettynä tuoreen laserleikkurin, joka maksaa uutena noin 800 000 euroa. Siitä paikasta hän soitti perustamansa XO Metal Oy:n toiselle omistajalle Tero Pentille, että nyt hän tuo Parkanoon vähän enemmän kuin piti. Pikapikaa miehet tekivät pesän omistaneelle pankille tarjouksen ja ostivat molemmat laitteet - konkurssihallin Heinolassa vuokranneiden vielä miettiessä ratkaisujaan.


Kommentti: Jälleen potkut antanut SJK on taantunut taaperon tasolle – tämän jälkeen kukaan ei ota puheita tosissaan iltasanomat 13:05 22.05

SJK:ta pyörittävät ansioituneet bisnesmiehet, joilla on bisnesmiesten ego. Urheilujohtaminen on eri laji, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


MTV:n rikostoimittajat jalkautuivat vankien pariin – tällaista heidän arkensa on MTV 12:04 22.05

MTV:n Vinkkimiehet, rikostoimittajat Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen, ovat paikalla Helsingin Dallapénpuistossa tänään järjestettävillä Vankimessuilla. Suora lähetys tapahtumasta alkoi kello 11 MTV.fi:ssä.


Seuraa suoraa lähetystä vankimessuilta kello 11: MTV:n rikostoimittajat jalkautuvat vankien pariin – tällaista heidän arkensa on MTV 11:10 22.05

MTV:n Vinkkimiehet, rikostoimittajat Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen, ovat paikalla Helsingin Dallapénpuistossa tänään järjestettävillä Vankimessuilla. Suora lähetys tapahtumasta alkaa noin kello 11 MTV.fi:ssä.


NHL-yö: Capitals siirsi ratkaisun seiskapeliin ? Holtbylle pudotuspelien ensimmäinen nollapeli jatkoaika.com 06:34 22.05

Washington Capitals hyödynsi tilaisuutensa ja siirsi Itäisen konferenssin finaalisarjan ratkaisun seitsemänteen peliin. Joukkueen sankareita olivat nollapelin torjunut maalivahti Braden Holtby ja kakkosketjun tehomiehet Nicklas Bäckström sekä T.J. Oshie.


Pukumiehet-tähti paljasti syyn yrmeälle ilmeelleen häissä: "Ällöttävää" mtv 21:11 21.05

Pukumiehet-sarjasta tuttu näyttelijä Rick Hoffmanin nähtiin viihtyvän kuninkaallisissa häissä erittäin nyrpeä ilme kasvoillaan. 


Miehet testasivat 3 ja 100 dollarin ranskanperunoita – tässä tulos stara 18:00 21.05

Ranskalaiset perunat eivät ole nimestään huolimatta peräisin Ranskasta, vaan nykyisin


Video paljastaa: Näin paljon miehet rakastavat kissojaan stara 14:00 21.05

Moni voi ajatella, että kissat ovat yleisemmin lemmikkeinä kodeissa, joissa


Aktiivimallin leikkuri kurittanut erityisesti miehiä ja yli 50-vuotiaita iltalehti 10:59 21.05

Kela kertoo, että etenkin miehet ja iäkkäät työttömät saavat nyt alennettua työttömyysetuutta. Kelan tuoreista tilastoista selviää, että etenkin työttömillä miehillä ja iäkkäillä työttömillä on ollut vaikeuksia täyttää aktiivimallin aktiivisuusehtoja. Mikäli ehtoja ei ole täyttänyt kolmen kuukauden tarkastelujaksolla, työttömyysetuuden tasoa alennetaan 4,65 prosenttia kolmeksi kuukaudeksi. Kela maksoi alennettua työttömyysetuutta huhtikuussa 68 332 henkilölle, joista 60 prosenttia oli miehiä. Miesten osuus kaikista etuuden saajista oli 53 prosenttia.


Pukumiehet-tähti Sarah Rafferty ja puoliso Santtu Seppälä juhlivat kuninkaallisia häitä – historiallinen päivä veti sanattomaksi: ”Käsittelen tätä” iltasanomat 22:37 20.05

Suomalainen Santtu Seppälä ja hänen näyttelijävaimonsa Sarah Rafferty saivat kutsun prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häihin.


Suomalainen Santtu Seppälä ja näyttelijä Sarah Rafferty kuninkaallisista häistä: ”Ylevä ja tunteellinen tapahtuma” iltalehti 21:25 20.05

Meghan Marklen Pukumiehet-kollega Sarah Rafferty kertoi olevansa yhä sanaton häistä. ILTV: Jäikö kuninkaalliset häät näkemättä - katso videokoosteelta kaikki olennainen. Meghan Marklen Pukumiehet-sarjan näyttelijäkollega Sarah Rafferty kertoo, että on vieläkin sanaton lauantaisten häiden jälkeen.


Meghan Marklen häävieras nyrpisteli kirkossa nenäänsä - nyt paljastaa syyn: Haiseva vierustoveri iltalehti 17:50 20.05

Yksi Meghan Marklen näyttelijäkollegoista, Rick Hoffman, herätti huomiota harvinaisen nyrpeällä olemuksellaan. Vielä kirkon pihamaalla Pukumiehet-sarjasta tuttu Rick Hoffman näytti iloiselta ja innostuneelta. Hän hymyili ja vilkutteli yleisölle ennen kuin hän astui kirkkoon.


Jean-Claude Van Damme sekoili Cannesissa - turvamiehet pitelivät kiinni - uhitteli valokuvaajalle iltalehti 16:52 20.05

Näyttelijä Jean-Claude Van Dammen hermot paloivat Cannesissa, kun hänen paparazzit kuvasivat hänen kaljoitteluaan. Näyttelijä Jean-Claude Van Damme on herättänyt Cannesissa huomiota erikoisella käytöksellään. Hän nautti Cannessissa rantabaarissa olutta. Sen jälkeen hän aloitti erikoisen sekoilun, jota paikalla olleet paparazzit yrittivät tallentaa kameroihinsa.


Näin Sinkkuelämää -sarjan miehet ovat muuttuneet - tunnistaisitko? iltalehti 12:36 20.05

Hittisarjan miestähdet ovat ikääntyneet charmikkaasti. Sinkkuelämää -sarjan alkamisesta tulee tänä vuonna kesäkuussa täyteen 20 vuotta. Sarja kertoi neljästä newyorkilaissinkusta Carriesta, Mirandasta, Charlottesta ja Samanthasta - sekä heidän lukuisista miessuhteistaan. Ohjelmassa nähdyt miehet ovat jatkaneet näyttelijäuraansa ohjelman jälkeen. Myöskin ikä on tehnyt tepposiaan ja moni komistus on täysin eri näköinen kuin suosikkiohjelman aikana.


AL: Miehet haluavat Tampereen ratikasta pinkin, naisten suosikkiväri olisi sininen iltalehti 09:57 20.05

Aamulehden kyselyssä kävi myös ilmi, että puolikanta määritteli osin ratikan värimieltymystä. Tamperelaiset haluat uudesta ratikasta pinkin. Asia käy ilmi teettämästä kyselystä. Vastaajista 23 prosenttia oli sitä mieltä, että paras väri raitiovaunulle on pinkki. Toiseksi suosituin väri oli sininen 20 prosentilla ja kolmanneksi sijoittui punainen raitiovaunu 13 prosentin kannatuksella.


Hurja video: Sankarilliset palomiehet sammuttivat liekehtivää rauta-alusta – "Paksu musta savu näkyi pitkälle asti" MTV 16:59 19.05

Saimaan kanavassa Lappeenrannassa syttyi rauta-alus tuleen tänään lauantaina. Yksi henkilö vietiin sairaalaan tarkistettavaksi.


Prinsessa Dianan entinen hovimestari ilmestyi Harryn ja Meghanin hääpaikalle – turvamiehet käännyttivät tylysti pois iltasanomat 16:28 19.05

Brittilehtien mukaan turvamiehet käännyttivät Paul Burrellin häävieraille varatulta alueelta.


Tuska aistittavissa Leijonien lähellä: hiljaiset miehet poistuivat kisakaupungista MTV 16:01 19.05

Jääkiekon MM-kisojen lähetyksissä nähdyt Leijonien iholla -jaksot päättyivät murheellisesti, kun puolivälierissä shokkipudotuksen kokeneet pelaajat hakivat sanoja Sveitsi-tappiolle.


- keskijohdolla ei etenemässä oikeuteen Ilves pilasi Katso Pikkuhelmarien riemukkaat Näin Ruotsi ohjeistaa Oikeuskanslerin­viraston putki on rajuja syytöksiä - Suomalainen Tuomo turkulaisten maaliton kotiputki turvatarkastuksessa hetkauta ”Ei voittanut rekkamies Zuckerberg pyysi

Uutiset