Seppo Varjuksen kolumni: Mannerheimin totuus iltasanomat 13:00 21.10

Historian suurmiehet eivät koskaan ansaitse hellävaraista kohtelua, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Naista pahoinpideltiin kahdessa eri asunnossa saman illan aikana iltasanomat 06:41 21.10

Poliisi on ottanut teoista epäillyt miehet kiinni.


Eroakirkosta.fi-palvelua käyttänyt jo 600 000 ihmistä iltalehti 20:12 20.10

Kirkosta eroamista helpottavaa Eroakirkosta.fi -palvelua on sen ylläpitäjien mukaan käyttänyt jo 600 000 suomalaista, eli noin 11 prosenttia maan väestöstä. Evankelis-luterilaisen kirkon ja ortodoksisen kirkon ulkopuolella elää nykyään 1,5 miljoonaa suomalaista eli 28 prosenttia väestöstä. Palvelu on toiminut vuodesta 2003. Ylläpitäjien mukaan miehet innostuvat usein eroamaan yksittäisten medianäkyvyyttä luovien tapausten myötä, kun taas naiset eroavat tasaisesti ympäri vuoden.


Oulun autogrillin joukkotappelusta tuomioksi ehdollista – neljä miestä pahoinpiteli pesäpallomailoilla ja ajoi autolla päin iltasanomat 14:58 20.10

Oulun käräjäoikeus on tuominnut Limingantullin autogrillin luona joukkotappeluun osallistuneet miehet ehdollisiin vankeustuomioihin.


Puhemiehet: Hallituskriisi ei ole ohi, se vain siirrettiin iltalehti 20:42 19.10

Hallituspuolueiden puheenjohtajat päättivät, että sote-kriisi siirretään eteenpäin. Hallituksen herrat ja rouvat ovat kovasti vakuutelleet, että sote-kriisiä ratkotaan hyvässä hengessä ja maaliin tullaan, vaikka tekisi kipeää. Tänään eduskuntaryhmien kerrottiin päättäneen, että sorvattu kompromissiesitys sysätään eteenpäin lausuntokierrokselle. Mutta mitä oikeasti tapahtuu? Puhemiehet lymyilivät eduskuntatalon pimeissä nurkissa ja selvittivät asian.


Kommentti: Sote repii hallitusta – Risikon toiminta ihmetyttää, virkamiehet ovat hermoromahduksen partaalla iltasanomat 09:55 19.10

Hallituspuolueiden eduskuntaryhmät saavat iltapäivällä eteensä hallituksen tuoreen sote-esityksen, joka ajoi tällä ja viime viikolla hallituksen kriisin partaalle. Pääministeri Juha Sipilä (kesk) kosiskeli jo Sdp:tä hallitukseen, kokoomuksen sote-vastaava, sisäministeri Paula Risikko oli terveysfirmojen lobbareiden ohjailun varassa, kirjoittaa politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


10 asiaa, joita hyvä pomo ei pyydä alaisiaan tekemään iltalehti 07:30 18.10

Hyvä johtaja ei pyydä alaisiaan vakoilemaan toisiaan, työelämän asiantuntija listaa. Vahvasta johtajuudesta on kirjoitettu paljon ja sitä on tutkittu paljon. Esimiehetkin ovat kuitenkin ihmisiä, ja hekin vastaavat ja raportoivat asioista esimiehilleen.


Poliisi avaa Rauman Lyseon tapahtumia - epäily: miehet liikkuivat luvatta koulussa teräaseen kanssa iltalehti 16:42 17.10

Poliisi on aloittanut esitutkinnan Rauman Lyseon tapahtumista. Poliisi on aloittanut esitutkinnan Rauman Lyseon tapahtumista. Poliisille tuli tiistaina kello 10 ilmoitus Rauman Lyseon koulun käytävällä liikkuvista miehistä, joista yhdellä oli nähty teräase kädessään. - Alustavien tietojen perusteella tutkittavina rikoksina ovat laiton uhkaus, julkisrauhan rikkominen sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapito, Lounais-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan.


Ruotsalainen olympiavoittaja avautuu seksuaalisesta ahdistelusta: "Miehet kilpailivat, kuka pystyy tarttumaan rintoihini tai takapuoleeni" iltalehti 13:29 17.10

Torinon olympialaisissa pujottelukultaa voittanut Anja Pärson osallistuu seksuaalisesta häirintää vastustavaan #metoo-kampanjaan Instagram-tilillään. Ruotsalainen alppimestari kertoo kokeneensa ahdistelua juhlimassa ollessaan. - Jossain vaiheessa miehet kilpailivat, kuka pystyy tarttumaan rintoihini tai takapuoleeni ja painautumaan minua vasten tanssilattialla tai baarissa. Lopetin täysin ulkona käymisen. Siitä tuli arkea, että miehet ottivat oikeuden harhauttaa minua haluamalla kuvaan, ja kun he kävivät kiinni, yritin vain välttää hämminkiä, Pärson kirjoittaa.


Kaksi miestä vapautettiin tutkintavankeudesta perheenisän surmaan liittyen Siilinjärvellä iltalehti 10:36 17.10

Itä-Suomen poliisin mukaan esitutkinnassa kertyneiden tietojen perusteella nyt vapautetut miehet ovat olleet läsnä tekopaikalla uhrin surmaamisen aikaan, mutta heidän ei enää epäillä osallistuneen henkirikokseen. Itä-Suomen poliisi on vapauttanut tänään kello 10 kaksi miestä tutkintavankeudesta. He ovat olleet vangittuina Siilinjärvellä 17. syyskuuta tehtyyn henkirikokseen liittyen. 30-vuotias perheenisä katosi ravintolaillan jälkeen aivan kotikulmiensa lähettyvillä ja joutui henkirikoksen uhriksi.


Kumisadetta luvassa Tampereella ? kestävätkö Liigan urakkamiehet? jatkoaika.com 07:00 17.10

Tappara saa kotihallissaan vastaansa Sportin, jonka otteet ovat viime aikoina ailahdelleet melkoisesti. Tampereella käytävä ottelu on ensimmäinen kahdesta ottelusta, jotka joukkueet pelaavat viikon sisällä.


HJK-kärki ratkaisi voiton - sopimus päättyy: "Katsotaan, mitä mahdollisuuksia aukeaa" iltalehti 21:23 16.10

HJK:n Akseli Pelvas ja Filip Valencic taistelevat maalikuninkuudesta. Akseli Pelvas on osunut 13 kertaa, Filip Valencic 14. Maalipörssin kärjessä ovat 15 maalin miehet, IFK Mariehamnin Aleksei Kangaskolkka ja Ilveksen Tuco.


Suora lähetys päättyi: Tutkijat paljastivat kovan luokan uutisen – ”astronominen ilmiö, jota ei ole aiemmin todistettu” iltasanomat 18:24 16.10

Gravitaatioaaltoja tutkivat tiedemiehet kutsuivat median koolle.


Suora lähetys juuri nyt: Tutkijoilta luvassa kovan luokan uutinen – ”astronominen ilmiö, jota ei ole aiemmin todistettu” iltasanomat 17:30 16.10

Gravitaatioaaltoja tutkivat tiedemiehet kutsuivat median koolle.


Kaksi suomalaista löytyi kuolleena veneestä Viron edustalta – Viron poliisi: Epäillään kuolleen häkämyrkytykseen iltasanomat 14:52 16.10

Viron poliisin mukaan kuolleena löydetyt miehet olivat 31- ja 24 -vuotiaita. Miesten ruumiista ei löytynyt merkkejä väkivallasta.


Venäläiset kiekkolegendat paljastivat, miten opettivat Vladimir Putinin, 58, luistelemaan - "Hän luisteli kuin lapsi" iltalehti 18:55 15.10

Neuvostoliiton kiekkolegendojen Aleksei Kasatonovin ja Vjatseslav Fetisovin ystävyyssuhde on ollut melkoinen vuoristorata. Nyt miehet pelaavat iltaisin kiekkoa yhdessä presidentti Vladimir Putinin kanssa. Punakoneen legendaarisessa ykkösviisikossa puolustajaparina pelanneet Kasatonov ja Fetisov riitautuivat 80-luvun lopulla pahasti. Fetisov vaati muun muassa Igor Larionovin kanssa mahdollisuutta siirtyä pelaamaan Pohjois-Amerikkaan. Kasatonov oli eri mieltä ja asettui asiassa legendaarisen venäläisvalmentajan Viktor Tihonovin puolelle.


Tutkijan uusi väite: Suomalaiset SS-miehet ampuivat juutalaisia itärintamalla iltasanomat 17:46 15.10

Tutkijan mukaan myös suomalaiset SS-miehet osallistuivat Holokaustiin ja puolet olivat fasisteja.


Uutiset