Rekkamiehillä harvinainen hiljainen hetki liukkaan kelin uhreille: "Teiden talvihoito tarvitsee muutoksen" MTV 06:15 16.02

Rekkamiehet järjestävät tänään mielenilmauksen tien päällä. Kuljetusyritysten edunvalvontajärjestö SKAL ry kertoo, että mielenilmaus toteutetaan hiljaisena hetkenä, joka alkaa puolilta päivin.


Vuonna 1989 syntynyt mies kuoli työmaalla Helsingin Kalasatamassa – työsuojelutarkastaja onnettomuuden syystä: ”On erilaisia epäilyksiä” iltasanomat 16:07 13.02

Yksi kuoli ja yksi loukkaantui vakavasti työmaalla sattuneessa työtapaturmassa, jossa yllättäen kipannut nostokori tiputti miehet maahan. Miehillä ei ollut turvavaljaita, mitkä yleensä pitää olla, jos työssä on putoamisen riski, kertoo työsuojelupiirin tarkastaja.


Kysely: Yli kolmannes naisista kokenut seksuaalista häirintää työpaikalla – ahdistelija on useimmiten asiakas MTV 11:59 13.02

Suomen työikäisistä naisista 38 prosenttia ilmoittaa kokeneensa seksuaalista häirintää työssään, ilmenee tänään julkaistun kyselyn tuloksista. Miehillä seksuaalisen häirinnän kohteeksi joutuminen töissä on selvästi harvinaisempaa: miehistä sitä kertoo kokeneensa 9 prosenttia.


Poliisilta lisätietoa Kalasataman työmaaturmasta – miehillä ei turvavaljaita, putosivat lähes 20 metriä MTV 10:30 13.02

Kalasatamassa tapahtui eilen työmaaturma, jossa kuoli yksi ja loukkaantui toinen rakennusmies. Poliisi on nyt kertonut lisätietoja tapauksesta.


Isometsä: Suomen miehillä pieni oljenkorsi sprinttimitaliin – Niskasella selkeä valtti MTV 06:47 13.02

Suomalaismiehillä on pienet mahdollisuudet napata tiistaina olympiamitali Pyeongchangin sprinttihiihdosta, arvioi C Moren asiantuntija Jari Isometsä.


Kuka nappaa suomalaismiesten viimeisen viestipaikan? Isometsä näkee vahvan suosikin MTV 21:33 12.02

Suomen hiihtomiehillä kolme viestipaikkaa ovat käytännössä korvamerkittyinä Iivo Niskaselle, Ristomatti Hakolalle ja Matti Heikkiselle. Mutta kumpi kaksikosta Anssi Pentsinen ja Lari Lehtonen nappaa viimeisen jaossa olevan paikan?


Suomen ampumahiihtomiehillä loistopäivä – Hiidensalolle ja Seppälälle uran parhaat sijoitukset! iltasanomat 15:14 11.02

Suomen ampumahiihtäjämiehet onnistuivat loistavasti pikakisassa.


Suomen mäkimiehillä surkea olympiafinaali, Saksan Wellinger liiteli voittoon – IS seurasi lauantain tapahtumia hetki hetkeltä iltasanomat 17:32 10.02

Suomen mitalitili aukesi naisten yhdistelmäkilpailussa lauantaiaamuna, kun Krista Pärmäkoski hiihti olympiapronssia. Sen sijaan Kaisa Mäkäräinen ja mäkimiehet pettyivät. Ilta-Sanomat seurasi kisatapahtumia hetki hetkeltä.


Suomen mäkimiehillä surkea olympiafinaali, kisa huipentuu jännittävään toiseen kierrokseen – IS seuraa hetki hetkeltä iltasanomat 16:29 10.02

Suomen mitalitili aukesi naisten yhdistelmäkilpailussa lauantaiaamuna, kun Krista Pärmäkoski hiihti olympiapronssia. Sen sijaan Kaisa Mäkäräinen ja mäkimiehet pettyivät. Ilta-Sanomat seuraa kisatapahtumia hetki hetkeltä.


Suomalaismiehillä umpisurkea kumparekarsinta - hypyissä pahat epäonnistumiset iltalehti 06:14 09.02

Pyeongchangissa on laskettu kumparelaskun ensimmäiset karsinnat. Miesten puolella Suomea edustavat Jimi Salonen ja Jussi Penttala. Salonen oli ensimmäisen karsinnan 27:s, Penttala 28:s. Heidän taakseen jäi ainoastaan Norjan Vinjar Slatten, joka ei päässyt maaliin asti. Salonen pistemäärä oli 43,18, sillä hän kaatui ensimmäisen hyppynsä alastulossa. Penttala puolestaan kaatui toisen hyppynsä, joten hän sai suorituksestaan vain 30,15 pistettä.


Mäkimiehillä viemäriongelmia olympialaisissa: ”Jollakin oli iso hätä” MTV 18:23 08.02

Suomalaisilla mäkimiehillä ei toistaiseksi ole ollut valittamista Pyeongchangin olympiakisojen järjestelyistä. Ainoa vastoinkäyminen on liittynyt olympiakisoissa viemäriin.


Vanhukselta rahaa vienyt valepoliisi sanoi käyttäneensä rahat ”juomiseen ja elämiseen” - yksi koplasta edelleen kateissa iltalehti 16:18 01.02

Miehillä on rikostaustaa samantyyppisistä rikoksista. Poliisi etsii edelleen yhtä savolaista valepoliisia. Poliisi tiedotti aikaisemmin joulukuussa tapahtuneesta "valepoliisijutusta", missä poliisina puhelimessa esiintynyt mies onnistui huijaamaan haapajärviseltä vanhemmalta naiselta 6100 euroa rahaa.


Suomalainen olympiavoittaja pyöritteli 150-kiloista hirmua kuin räsynukkea: brittimediakin ihmettelee - ”Et ehdi yskäistä, kun se jo vetää pitkin mattoa” iltalehti 10:05 01.02

Jouko Salomäen painimatsi kehonrakentaja Hans Felliä vastaan on noussut juttuaiheeksi briteissä asti. Brittilehti Daily Star hehkuttaa tuoreessa jutussaan videomateriaalia, jossa Salomäki heittelee Felliä mielin määrin, vaikka kokoero on miehillä valtava. Painin olympiavoittaja heittää kehonrakentajan mattoon ensimmäisen kerran jo muutaman sekunnin kamppailun jälkeen.


Suomen yhdistetyn miehillä tahmeaa Seefeldissä – jäivät kauas kärjestä iltasanomat 17:36 26.01

Suomalaiset eivät yltäneet kärkisijoille yhdistetyn maailmancupin osakilpailussa.


Varusmiehillä on nyt uusi suosikki sotilaskodissa – tässä ovat Jääkäriprikaatin top 5 -herkut iltasanomat 19:33 17.01

Sotilaskodit ovat paikkoja, joissa varusmiehet voivat rentoutua ja tavata toisiaan. Sodankylässä sotku on palvellut jo lähes 60 vuotta.


Palovammat yleisimpiä miehillä ja pojilla – suurimmassa riskissä 1-vuotiaat iltasanomat 08:48 15.01

Vakavien palovammojen määrä on puolittunut 30 vuodessa, kertoo Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri.


Lauri Markkanen ja Patrik Laine poseerasivat yhteiskuvassa - isoilla miehillä melkoinen kokoero! iltalehti 09:45 13.01

Chicago Bullsin supertulokas Lauri Markkanen oli perjantai-iltana paikalla, kun paikallinen Blackhawks kohtasi NHL:ssä Winnipeg Jetsin. Chicagon ylpeydet Bulls ja Blackhawks jakavat saman kotiareenan, United Centerin, joten Lauri Markkanen seurasi perjantai-illan Blackhakws-Jets-ottelua omalla työpaikallaan. Blackhawks voitti ottelun 2-1. Winnipegin Patrik Laine teki joukkueelleen kavennusmaalin kolmannen erän lopulla, mutta muutamista lisäpaikoista huolimatta Jets ei onnistunut tasoittamaan ottelua.


Ricky Martin meni kultansa kanssa salaa naimisiin - ukkomiehillä avioehto iltalehti 10:47 11.01

Muusikon ja taiteilijan hääjuhlaa vietetään parin kuukauden kuluttua. Livin' La Vida Loca -hitistään tunnettu puertoricolainen 46-vuotias poptähti Ricky Martin on nyt ukkomies. Hän paljasti menneensä naimisiin kihlattunsa Jwan Yosefin, 33, kanssa. Hääjuhlia ei kuitenkaan vielä ole vietetty. Niiden aika on laulajan mukaan parin kuukauden kuluttua. Luvassa on kolme päivää kestävät massiiviset karkelot, mutta juhlapaikka ei ole vielä täysin selvillä.


Näyttelijätär seksuaalisesta häirinnästä: ”Miehillä oikeus flirttailla!” stara 14:30 10.01

Kunnioitettu ranskalainen näyttelijätär Catherine Deneuve pitää seksuaalisen häirinnän ympärillä vellovaa


Yli viisikymppisten työttömien riski joutua varhaiseläkkeelle moninkertainen MTV 10:06 04.01

Työttömyys moninkertaistaa riskin joutua eläkkeelle ennen vanhuuseläkeikää, kertoo Eläketurvakeskus. ETK:n tutkimuksen mukaan naisilla riski on suurempi kuin miehillä.


Uutiset