Kultaleijonan poika esittää isäänsä 95-elokuvassa: ”Ei ole ikinä leijunut saavutuksilla" MTV 07:45 13.12

Joulupäivänä ensi-iltaan tulevassa 95-elokuvassa nähdään mielenkiintoinen roolisuoritus, kun 22-vuotias Oskari Ojanen näyttelee Suomen ensimmäisessä MM-kultajoukkueessa pelannutta isäänsä Janne Ojasta.


NHL-perheellä uskomaton päivä: kaksi veljestä kohtasi isän edessä, kolmas treidattiin! suomikiekko 21:08 09.12

Jääkiekkoilevassa Subbanin perheessä koettiin eilen melko mielenkiintoinen päivä. Perheen kolmesta veljeksestä kaksi vanhinta, P.K. ja Malcolm kohtasivat toisensa kaukalossa ensimmäisen kerran koskaan tosipelissä – ja...


Toimitusjohtaja Lundmark MTV Uutisextrassa: Fortumilla kova taistelu jättikaupastaan – "38 Loviisan ydinvoimalan verran tuotantoa" MTV 14:22 09.12

Fortum on valmis luopumaan hiilestä, jos saksalaispoliitikot näin päättävät. Hiilivoiman alasajon aikataulu on yksi mielenkiintoinen asia Saksan hallitusneuvotteluissa.


Ässät jätti Lukon nollille - pelkäävätkö Lukon pelaajat huutoa? iltalehti 21:18 08.12

Puhtaasti pienen kaupungin pieniin piireihin liittyvistä hygieniasyistä nimettömäksi jäävällä Lukon entisellä liigajyrällä oli mielenkiintoinen selitys sille, miksi nyky-Lukon peli takkuaa. Lukolla on hänen mukaansa menossa nyt mietintävaihe. Mietintävaihe tarkoittaa yhtä kuin ratkaisujen liiallista miettimistä sen sijaan, että antaisi symbolisen ruudin palaa ja kiekon kiitää. Ex-jyrä sanoi uskovansa, että pelaajat pelkäävät epäonnistumista ja sitä seuraavaa vanhan liiton valmentajan eli Pekka Virran huutamista.


Championship: Sheffieldissä mielenkiintoinen kärkipeli – tähän ei moni kauden alla uskonut! iltasanomat 15:03 07.12

Totta se vain on, sarjanousija Sheffield United sekä viime kaudella Championshipissä niukasti säilynyt Bristol City taistelevat tällä hetkellä sarjan kolmossijasta. Joukkueiden keskinäinen kohtaaminen on yksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista.


Mielenkiintoinen paljastus! Legendaarinen rengasvalmistaja oli lähellä paluuta formuloihin – nämä syyt muodustuivat esteiksi suomiF1 20:30 03.12

Vyörenkaat formuloihin aikoinaan tuonut legendaarinen rengasvalmistaja Michelin oli lähellä paluuta autourheilun kuninkuusluokkaan viime vuonna, rengasbrändin moottoriurheiluosaston johtaja Pascal Couasnon paljasti F1i.comille perjantaina Hong Kongissa. Paluun...


Turku ja Tampere vertailussa ? Liigan kakkospaikka panoksena Hakametsässä jatkoaika.com 07:00 24.11

Tampereen Hakametsässä nähdään perjantaina mielenkiintoinen Liigan kärkipään kamppailu, kun kovassa myötätuulessa viimeisen kuukauden ajan purjehtinut Tappara saa vastaansa TPS:n. Joukkueet löytyvät Liigan sarjataulukosta sijoilta kaksi ja kolme. Lisäväriä otteluun tuonee myös TPS:n uusin hankinta, fyysinen puolustaja Mark Fraser.


Ravivihje: Toto4 Oulu 20.11.2017 iltasanomat 11:36 20.11

Kolmannesta kohteesta löytyy mielenkiintoinen varma, joka kilpailee huomattavasti tulosriviään paremmassa iskussa.


TPS:n tuoreella hankinnalla mielenkiintoinen tausta - isä entinen olympiatason pikajuoksija, isoisä palkittu sotaveteraani iltalehti 18:46 17.11

TPS:n eilen julkistama uusi puolustajahankinta Mark Fraser omaa värikkään sukutaustan. Markin isä, Hugh Fraser edusti Kanadaa miesten 200 metrillä Montrealin olympialaisissa 1976. Jamaikan pääkaupungissa Kingstonissa syntynyt isä juoksi Pan-Amerikan kisoissa 1975 pronssia 4 x 100 metrin viestijuoksussa. Nykyisin Hugh Fraser toimii Ontarion provinssin tuomioistuimen tuomarina. Hän asuu Kanadan pääkaupungissa Ottawassa.


Tilastoanalyysi: Lepistö syöttää ja Tolvanen kiittää jatkoaika.com 10:00 17.11

Jokereiden huipputehokas ylivoima ei pysähdy millään. Nuori Eeli Tolvanen tykittää tasaiseen tahtiin tutulta paikaltaan, mutta nuoren hyökkääjän ylivoimamaalien takaa löytyy mielenkiintoinen fakta.


Ässiin palannut tähtihyökkääjä Sakari Salminen onnistui - patapaitojen musta marraskuu jatkuu silti iltalehti 20:59 16.11

Sakari Salmisella ja Jarno Kärjellä maaottelutauon aikana vahvistunut Ässien hyökkäys alkaa olla Liigan mielenkiintoisimpien joukossa. Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kuvaili hyökkäyspalettia kovaksi jopa koko Euroopan mittapuulla. Mielenkiintoinen ilman muuta, kovakin ehkä, mutta ainakaan viime aikojen perusteella ei kovin tehokas.


Ässiin palannut tähtihyökkääjä Sakari Salminen osui heti - patapaitojen musta marraskuu jatkuu silti iltalehti 20:59 16.11

Sakari Salmisella ja Jarno Kärjellä maaottelutauon aikana vahvistunut Ässien hyökkäys alkaa olla Liigan mielenkiintoisimpien joukossa. Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kuvaili hyökkäyspalettia kovaksi jopa koko Euroopan mittapuulla. Mielenkiintoinen ilman muuta, kovakin ehkä, mutta ainakaan viime aikojen perusteella ei kovin tehokas.


Arvostettu F1-veteraani kritisoi Bottaksen otteita iltalehti 17:57 14.11

Valtteri Bottas ei ole vielä vakuuttanut kovuudellaan. Sir Patrick Head on yksi koko F1-perheen arvostetuimmista jäsenistä. 71-vuotias Head ei enää vuosiin ole ollut aktiivisesti mukana varikolla, mutta koska meriittilistalla on sekä maailmanmestaritallin (Williams) perustaminen että aatelointi, kuunnellaan sir Patrickin mielipiteitä tarkasti. - Brasilian GP oli mielenkiintoinen kisa. Tai oikeastaan se olisi ollut vielä paljon mielenkiintoisempi, jos siinä olisi nähty todellinen taistelu voitosta, Head aloitti F1-toimittaja Natalie Pinkhamin emännöimässä keskusteluhetkessä.


Räikkönen lupaa F1-faneille värikkään kisan - ”Hyvä tai huono, aina mielenkiintoinen” iltalehti 21:01 09.11

Kimi Räikkönen palaa radalle, jolla hän voitti toistaiseksi ainoan maailmanmestaruutensa. Räikkönen nostaa luonnollisesti vuoden 2007 päätösosakilpailun Ferrari-uransa parhaaksi muistoksi. - Olen ajanut Ferrarilla jo useita vuosia ja mestaruuden voittaminen on varmasti urani kohokohta. Voitimme myös valmistajien mestaruuden seuraavana vuonna, Räikkönen kertasi tallin polttoainesponsorin kyselytuokiossa.


Mikael Jungnerin visio Suomesta kannabismarkkinoiden mahtimaana: ”mielenkiintoinen mahdollisuus suomalaiselle maataloudelle” iltalehti 10:34 05.11

SDP:n entisen kansanedustajan mukaan Suomen pitkä kesä voisi olla otollinen kannabiksen viljelylle. SDP:n entinen kansanedustaja ja puoluesihteeri Mikael Jungner pohtii julkisessa Facebook-päivityksessään kannabiksen laillistamista Suomessa. Jungnerin mukaan yhä useamman Euroopan valtion ja Yhdysvaltojen osavaltion laillistaessa tai dekriminalisoidessa kannabiksen käytön, suomalaiselle maataloudellekin avautuu mielenkiintoisia mahdollisuuksia.


HIFK:n kolhuja kokenut puolustuskalusto isoon testiin Raumalla jatkoaika.com 09:00 03.11

Perjantai-iltana Raumalla yhteen ottavat Lukko ja HIFK. Molemmat joukkueet ovat pystyneet lepäämään ja harjoittelemaan läpi viikon, koska illan ottelut ovat molemmille joukkueille tämän viikon ensimmäiset. Illan mittelö on mielenkiintoinen, varsinkin taktisesti.


SuperMoniveto: Yllätyksiä, suosikkeja, vähämaalisuutta, runsasmaalisuutta – maksava soppa on keitetty iltasanomat 22:06 02.11

Kiekkomonariin saadaan kasattua ihan mielenkiintoinen otatus peli-ideaa...


HIFK on ihailtavan rohkea Salmelaisen valinnassa jatkoaika.com 19:42 02.11

HIFK julkisti torstaina uuden urheilutoimenjohtajansa. Valinta kohdistui seuran entiseen pelaajaan Tobias Salmelaiseen. Valinta oli kaikilta osin yllätys, mutta samalla erittäin tervetullut ja mielenkiintoinen.


Uutiset