Miestä pahoinpideltiin metalliputkella Oulussa – poliisi etsii lyöjää iltasanomat 07:03 23.10

Oulun poliisin partio sai sunnuntai-iltana noin kello 22:n aikaan tehtävän Oulun Puusepänkadulle.


MT: Kansa jakautuu melko tasan liha- ja kasvisruoan suosijoihin - moni lisännyt kasvisten syömistä iltalehti 06:16 23.10

Joka toinen mies sanoo olevansa valmis kokeilemaan hyönteisistä valmistettua ruokaa Suomalaiset jakautuvat melko tasan liha- ja kasvisruokaa suosiviin, ilmenee Maaseudun Tulevaisuuden teettämästä kyselystä. Lihan suosijat perustelivat valintaansa sillä, että liha täyttää vatsan parhaiten ja on hyvä valkuaisen lähde. Kasvisruokaa suosivat vetosivat ympäristösyihin ja terveellisyyteen. Suositukset kasvisten lisäämisestä on kuultu, sillä kyselyyn vastanneista useampi kuin joka kolmas arvioi lisänneensä kasvisten syömistä vuoden aikana. Lisäksi kolmannes vastaajista ilmoitti vähentäneensä lihan syöntiä, joskin kokonaiskulutuksesta kertovat tilastot eivät tue kerrottua. Suomalaiset syövät vuodessa keskimäärin noin 80 kiloa lihaa.


Max Verstappenin isä raivostui tuomariston päätöksestä - jakoi härskin kuvan Twitterissä: "Tämä on hevonpaskaa" iltalehti 01:07 23.10

Max Verstappen teki upean nousun Austinissa. 20-vuotias rattimies lähti kisaan vasta 16:nnesta lähtöruudusta. Maalin hän tuli kuitenkin komeasti kolmantena. Mahtava nousu huipentui viimeisellä kierroksella, kun Verstappen ohitti kolmantena olleen Kimi Räikkösen. Kisan jälkeen Verstappen pudotettiin kuitenkin takaisin neljänneksi, sillä kisan tuomaristo antoi Red Bull -kuskille viiden sekunnin aikarangaistuksen. Syynä oli radan rajojen ulkopuolella ajaminen.


Nokkakolari liukkaalla tiellä Lappeenrannassa – nuori mies kuoli iltasanomat 22:14 22.10

Kaksi henkilöautoa törmäsi Lappeenrannan Vanhalla Viipurintiellä sunnuntai-iltana.


Englannissa panttivankeja ottanut asemies on pidätetty iltalehti 21:34 22.10

Poliisi vahvisti, että mies on saatu kiinni. Asemies linnoitautui sunnuntaina Englannin Nuneatonissa muun muassa ravintoloita, elokuvateatterin ja keilahallin sisältävään Bermuda Park -huvittelukeskukseen. Miehellä oli kaksi panttivankia. Kyse ei ollut terrorismista. Panttivankitilanteesta tiedotettiin ensimmäisen kerran noin kello 18 Suomen aikaa. Kello 21 Suomen aikaa BBC kertoi, että asemies on saatu kiinni. Pian tämän jälkeen asian vahvisti myös Warwickshiren poliisi. Brittilehtien mukaan poliisit olivat tehneet rynnäkön huvittelukeskukseen ja lopettaneet panttivankitilanteen. Panttivangit saatiin vapautettua eikä kukaan loukkaantunut. Alustavien tietojen mukaan panttivankeja ottanut haulikolla aseistautunut mies oli toisen panttivangin ex-puoliso.


BBC: Keilahallin haulikkomies pidätetty iltasanomat 21:13 22.10

Asemiehen uskotaan olevan toisen panttivangin ex-mies.


BBC: Englannissa panttivankeja ottanut asemies on pidätetty iltalehti 21:12 22.10

BBC kertoo, että mies on saatu kiinni. Asemies linnoitautui sunnuntaina Englannin Nuneatonissa muun muassa ravintoloita, elokuvateatterin ja keilahallin sisältävään Bermuda Park -huvittelukeskukseen. Miehellä oli kaksi panttivankia. Kyse ei ollut terrorismista. Panttivankitilanteesta tiedotettiin ensimmäisen kerran noin kello 18 Suomen aikaa. Kello 21 Suomen aikaa BBC kertoi, että asemies on saatu kiinni. Uutistoimistojen mukaan poliisit olivat tehneet rynnäkön huvittelukeskukseen ja lopettaneet panttivankitilanteen. Brittimedian mukaan mies oli toisen panttivangin ex-puoliso.


Dubaissa lomaillut brittituristi kosketti vahingossa toista miestä baarissa - tuomittiin kolmeksi kuukaudeksi vankeuteen iltalehti 21:00 22.10

Jamie Harron pelkää, mitä hänelle tapahtuu seuraavaksi. Skotlantilaisen 27-vuotiaan Jamie Harronin painajainen sai alkunsa heinäkuussa, kun hän pistäytyi kahden päivän minilomalle Dubaihin. Harron oli ystäviensä kanssa baarissa nauttimassa alkoholia paikallisessa baarissa, kun hän kosketti vahingossa toista miestä lantion kohdalta välttääkseen törmäämisen tähän ja juomiensa kaatumisen. Toinen mies hälytti kuitenkin paikalle poliisit, jotka saapuivat ja pidättivät Harronin.


Kuva: Kimi Räikkönen sai Usain Boltin rinnalleen - suomalaisella leveä virne kasvoillaan: "Hei, käytämme samoja kenkiä!?" iltalehti 20:56 22.10

Uransa tähän vuoteen päättänyt 100 metrin, 200 metrin ja pikaviestin ME-mies Usain Bolt on ollut tänään yksi USA:n GP:n seuratuimmista vieraista. USA:n GP:n ennakkovideo ME-aikojensa lisäksi muun muassa kahdeksasta olympiakullasta muistettava Bolt lähettää kuljettajat matkaan tämän päivän GP:tä edeltävälle lämmittelykierrokselle.


Syöpäsairas Mara järkyttyi Kelan kohtelusta, maksusitoumus viipyi - "Melkein sokeuduin" iltalehti 20:47 22.10

Mies haki perustoimeentulotukea lääkkeisiin syyskuussa. Hän odotti silmänpainelääkkeiden maksusitoumusta kuusi päivää. Silmään tuli tulehdus ja hän kertoo melkein sokeutuneensa. Salolainen Mara, 74, on juuri saanut tietää sairastavansa munuaissyöpää. Monisairas mies kärsii myös astmasta, verenpainetaudista ja silmänpohjanrappeumasta. - Munuaissyövän toteamisesta elinaikaa on keskimäärin 19 kuukautta, Mara kertoo.


Ällistyttävää hölmöilyä! Leijona puraisi huippupelaajaa - julkaisi karun kuvan kädestään: ”Olin todella onnekas” iltalehti 20:35 22.10

Walesin rugbymaajoukkuepelaaja Scott Baldwin hölmöili taannoin Etelä-Afrikassa. Mies vieraili syyskuun lopussa seurajoukkueensa kanssa Weltevreden Game Lodge -eläinpuistossa. Baldwin innostui paikalla olleista leijonista niin paljon, että hän päätti silittää erästä petoa, joka norkoili häkin vieressä. Lopputulos ei varmasti yllätä ketään: leijona puraisi 29-vuotiasta huippupelaajaa kädestä.


Usain Bolt lähettää Bottaksen, Räikkösen ja kumppanit matkaan ennen USA:n GP:tä - Hamilton tarjosi ME-miehelle näyttävät donitsit iltalehti 20:23 22.10

F1-kuljettajat lähtevät tämän illan USA:n GP:ssä lämmittelykierrokselle Usain Boltin lähettämänä. ME-mies ja 8-kertainen olympiakultamitalisti Bolt antaa kuljettajille merkin, jonka jälkeen nämä saavat lähteä kiertämään kisaa edeltävää lämmittelykierrosta. Bolt on päässyt tutustumaan USA:n GP:n radan mutkiin lähemminkin. Hän pääsi neljättä mestaruuttaan tavoittelevan Lewis Hamiltonin kyytiin pari tuntia ennen sunnuntain kisaa.


Australialaismies joutui eroon veneestään - ui useita kilometrejä hai kannoillaan iltalehti 20:21 22.10

Sukeltaja kohtasi nelimetrisen tiikerihain silmästä silmään. John Craig koki perjantaina todellisia kauhunhetkiä. Craig oli sukeltamassa Australian läntisellä rannikolla, kun hän huomasi joutuneensa eroon veneestään, kertovat australialaismediat.


Sky News: Keilahallin haulikkomies on toisen panttivangin ex-puoliso iltasanomat 20:12 22.10

Brittipoliisi ei ole vahvistanut tietoa panttivangeista, mutta kiistää että kyse olisi terrorismista.


Katkaistulla haulikolla aseistautunut mies ottanut panttivankeja Englannissa iltalehti 19:51 22.10

Poliisin mukaan kyse ei ole terrorismista. Warwickshiren poliisin mukaan asemies on linnoittautuneena Englannin Nuneatonissa muun muassa ravintoloita, elokuvateatterin ja keilahallin sisältävään Bermuda Park -huvittelukeskukseen. Miehellä on panttivankeja. Viranomaiset ovat tiedottaneet toistaiseksi tilanteesta niukasti. Warwickshiren poliisi tviittasi hetki sitten ja kertoi, että tilanteessa ei ole kyse terrorismista.


Haulikkomies otti panttivankeja huvikeskuksessa Briteissä iltasanomat 19:40 22.10

Poliisi on ilmoittanut ”käynnissä olevasta tilanteesta” huvikeskuksessa Nuneatonissa Britanniassa. Poliisin mukaan kyse ei ole terrorismista.


Reuters: Asemies ottanut panttivankeja Englannissa iltalehti 19:24 22.10

Englannissa on käynnissä panttivankitilanne. Warwickshiren poliisi etsii asemiestä, jonka epäillään linnoittautuneen Englannin Nuneatonissa elokuvateatterin ja keilahallin sisältävään huvittelukeskukseen ja ottaneen panttivankeja. Viranomaiset ovat tiedottaneet toistaiseksi tilanteesta niukasti. Poliisi on kehottanut välttämään aluetta, jolla kompleksi sijaitsee. Reutersin mukaan sosiaalisessa mediassa liikkuu tietoja, joiden mukaan asemiehellä olisi panttivankeja.


Uutiset