Miehelle kymmenen vuoden tuomio Virtain puukotuksesta MTV 16:35 16.01

Vuonna 1959 syntynyt virtolainen mies on tuomittu pitkään vankeusrangaistukseen Virroilla viime toukokuussa tapahtuneesta puukotuksesta.


Ruotsi julkisti joukkueensa miesten olympiakiekkoon - 17-vuotias superkyky mukana iltalehti 16:32 16.01

Ruotsin jääkiekkoliitto on julkistanut joukkueen, jolla se osallistuu Pyeongchangissa miesten olympiakiekkoon. Tre Kronor -luotsi Rikard Grönborgin kokoamassa nimilistassa huomio kiinnittyy pakistoon: Frölundan 17-vuotias superkyky Rasmus Dahlin on mukana. Dahlinia pidetään yleisesti ensi kesän NHL-draftin ykkösnimenä.


Urheilutähden yksityiset kuvat varastettiin - väitti, että miesten maajoukkue kierrätti paljastavia otoksia: ”Olin ihan murskana” iltalehti 16:20 16.01

Norjan käsipallon suurimpiin tähtiin lukeutuvan Nora Mörkin, 26, puhelin joutui hakkeroinnin kohteeksi viime marraskuussa. Mörkin puhelimelta kopioitiin kuvia, joita alettiin levittää verkossa. Mörk ei ole suoraan kertonut, millaisista kuvista on kysymys, mutta mainitsi että niiden sisältö kuuluu hänen yksityiselämänsä piiriin. Puhelimeen murtautuneita henkilöitä oli useampi, ja tällä hetkellä epäiltyjä vastaan on käynnissä oikeuskäsittely. Mörk vaatii hakkeroijilta yli 200 000 euron korvauksia.


Hovioikeus kaatoi tappotuomion - puolisoaan kuristanut helsinkiläismies käveli välittömästi ulos vankilasta iltalehti 16:19 16.01

Helsinkiläismies kuristi seurustelukumppaniaan kuolettavasti Helsingin Kalliossa 2016. Hovioikeuden mukaan kyse oli ainoastaan törkeästä kuolemantuottamuksesta. Helsingin hovioikeus on kumonnut käräjäoikeuden henkirikostuomion. Helsinkiläismies kuristi kerrostalossa puolisoaan, muttei voinut olettaa uhrinsa kuolevan. Mies vapautui saman tien vankilasta. Helsingin hovioikeus on tuominnut 34-vuotiaan helsinkiläismiehen syyttömäksi tappoon, josta käräjäoikeus tuomitsi hänet viime vuoden maaliskuussa.


Ruotsi julkisti olympiakiekkojoukkueensa – 17-vuotias suurlupaus Rasmus Dahlin mukana iltasanomat 16:12 16.01

Ruotsi julkisti tiistaina Etelä-Korean talviolympiakisoissa pelaavan miesten jääkiekkojoukkueensa.


Brittimies lähti pyörämatkalle Israeliin ja katosi autiomaahan - hiljattain löydetyt paperinpalat viestivät, että mies saattoi kärsiä Jerusalem-syndroomasta iltalehti 15:19 16.01

Jerusalem-syndroomaa sairastava kokee syviä uskonnollisia elämyksiä. Jotkut luulevat olevansa Raamatun henkilöitä. 29-vuotias Oliver McAfee lähti viime vuoden lokakuussa yksin pyöräilemään Israeliin. Aikeena oli viipyä maassa viisi viikkoa. Puutarhurina työskennellyt McAfee tunnettiin hartaana kristittynä, ja hän halusi nähdä "Pyhän maan". Marraskuun lopussa McAfee katosi vaelluksella Negevin autiomaassa, lähellä pientä Mitzpe Ramonin kylää. Miehen kannettava tietokone, lompakko, kengät ja pyörä löytyivät vaellusreitiltä. Puhelinta tai kännykkää ei löytynyt. Reitti, jota McAfee kulki, on nimeltään Israel National Trail, yli 1000 kilometriä pitkä vaellusreitti. Aluksi poliisi uskoi miehen eksyneen reitiltä, mutta uudet todisteet viittaisivat siihen, että McAfee halusi eksyä. Revittyjä sivuja Raamatusta


Ferrari teki muutoksia – tärkeä mies vaihtuu Kimi Räikkösen vierellä iltasanomat 15:10 16.01

Kimi Räikkösen uusi kisainsinööri on valittu.


Mies kuoli perheriidan seurauksena – hovi alensi miehen tuomion kahdeksasta vuodesta ehdolliseen MTV 14:39 16.01

Helsingin hovioikeus tuomitsi maanantaina 34-vuotiaan puolisoaan kuristaneen miehen pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta vuoden ja neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen.


Nollapelien erikoismies jatkaa Palloseurassa jatkoaika.com 14:24 16.01

TPS käyttää optionsa nollapelitilaston jaetulla kärksijalla keikkuvan maalivahti Rasmus Tirrosen kanssa.


Ihmis-Keninä tunnetun Rodrigo Alvesin vuosi alkoi rajusti - kylkiluut jäivät kirurgin pöydälle iltalehti 14:18 16.01

Rodrigo Alves on koukussa kauneusleikkauksiin. Ihmis-Keninä tutuksi tullut brasilialainen Rodrigo Alves on poistattanut kylkiluitaan. Alvesilta on poistettu neljä kylkiluuta. Alves on ensimmäinen mies, jolle kyseinen poisto on tehty. Poisto-operaatioon suoritti plastiikkakirurgi Michael K. Obeng.


Norjan tähden Nora Mörkin puhelin hakkeroitiin – väittää miesten maajoukkuepelaajien hekumoineen intiimikuvilla iltasanomat 14:09 16.01

Nora Mörk väittää, että hänen intiimikuvansa ovat levinneet Norjan miesten maajoukkuepelaajien käsiin.


Kittilän sotkuja setvivä ryhmä aloitti työnsä – pääsee käsiksi salassa pidettäviin asiakirjoihin MTV 13:40 16.01

Kittilän kunnan hallintosotkuja selvittämään tulleen valtiovarainministeriön ryhmän puheenjohtaja Antti Rantakokko sanoo, että seuraavaksi kunnan päättäjien ja virkamiesten kanssa käydään laajoja keskusteluja kunnan tilanteesta.


Nuoren helsinkiläismiehen epäillään tehtailleen yli 50 petosta - myi olemattomia pelikonsoleita iltalehti 13:33 16.01

Helsingin poliisi on tutkinut petossarjaa, jossa parikymppisen helsinkiläismiehen epäillään syyllistyneen tammikuun 2017 ja tammikuun 2018 välisenä aikana yli viiteenkymmeneen petokseen. Mies myi netin markkinapaikkasivustolla olematonta omaisuutta. Myyntiartikkeleina petosvyyhdissä oli pääsääntöisesti PS4 Pro -pelikonsoleita. - Yksittäiset hyväuskoiset ostajat maksoivat tavaroita näkemättä miehen ilmoittamalle pankkitilille olemattomista tuotteista yhteensä tuhansia euroja, kertoo rikoskomisario Ville Kiviniemi Helsingin poliisilaitokselta.


Mies kuljetti suuren määrän kokaiinia Ruotsista Suomeen - sai 3,5 vuoden tuomion iltalehti 12:52 16.01

Kemi-Tornion käräjäoikeus on tänään antamallaan tuomiolla tuominnut vuonna 1983 syntyneen Alex Mohamed Al Khatib 3 vuoden ja 6 kuukauden vankeuteen törkeästä huumausainerikoksesta. Al Khabit on kiistänyt levittämistarkoituksen ja myöntänyt välittäneensä kokaiinia Uppsalasta Ouluun. Tuomittu on kertonut olleensa tilanteessa pakotettu toimittamaan huumausaineet Ruotsista Suomeen. Al Khabitin mukaan häntä sekä hänen perhettään on uhattu tilanteessa. Mies yritti salakuljettaa marraskuussa 2017 Ruotsista Suomeen suurta määrää, 620 grammaa, erittäin vaarallista, 57-62-prosenttista kokaiinia. Mies oli matkustanut Uppsalasta Haaparantaan ja sieltä taksilla Tornion tullin kautta Suomeen. Tulli teki tarkastuksen Kemin rautatieasemalla, jossa mies otettiin kiinni. Kiinniotto sujui rauhallisesti.


Iskelmän Legenda -äänestys käynnistyi Iltalehdessä - äänestä suosikkiasi! iltalehti 12:21 16.01

Tästä vuodesta lähtien IskelmäGaalassa luovutetaan myös Iskelmän Legenda -palkinto, jonka voittaja äänestetään Iltalehden sivuilla. Iskelmän vuosiäänestyksessä on perinteisesti äänestetty voittajat edellisen vuoden parhaimmistosta (vuoden iskelmä, albumi, naisartisti, miesartisti, yhtye, tulokas ja viihdyttäjä). Äänestys on parhaillaan käynnissä Iskelmän kotisivuilla. Vuosiäänestykseen pääset Iskelmä haluaa vuosittain muistaa ja tehdä kunniaa myös iskelmämusiikin uranuurtajille, artisteille, jotka ovat olleet mukana jo vuosikymmeniä ja jatkavat edelleen työtään musiikkiviihteen parissa.


Puukotus päätti ystävyyden - tappajalle vuosien vankeustuomio iltalehti 11:51 16.01

Kaverinsa Torniossa puukottanut mies tuomittiin käräjäoikeudessa pitkään vankeusrangaistukseen. Kemi-Tornion käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1971 syntyneen Hannu Tapani Liuskan yhdeksän vuoden ja kolmen kuukauden ehdottomaan vankeuteen taposta. Tuomittu vietti iltaa kaverinsa asunnolla Torniossa viime vuoden syyskuun 29. päivänä. Syyttäjän mukaan hän tappoi illanistujaisten yhteydessä kaverinsa lyömällä ja viiltämällä tätä puukolla yhteensä 16 kertaa pään, kaulan, vartalon, molempien yläraajojen ja vasemman alaraajan alueelle.


Karvalakki-isäntä todisti, että maantiellä voi luistella kilometrejä – ELY-keskuksen mukaan tie on kunnossa: "Henki voisi lähteä, vaikka itse olisi varovainen" MTV 11:08 16.01

Suuren nettisuosion saaneessa videossa mies luistelee hokkareilla jäistä tietä Vieremällä, mutta ELY-keskuksen mielestä tien kunnossapitoa ei ole laiminlyöty. 


Jyväskylässä palaa kiviveistämö - yksi halli ilmiliekeissä iltalehti 10:41 16.01

Sammutustyöt ovat päivystävän palomestarin mukaan käynnissä. Jyväskylässä palaa kiviveistämö. Kohde on pinta-alaltaan 800 neliötä ja rakennettu vuonna 1973. Päivystävän palomestarin mukaan kiviveistämön teollisuushallirakennuksessa on syttynyt tulipalo, ja yksi halli on ilmiliekeissä. Paikan päällä on yhdeksän yksikköä ja noin 25 palomiestä sammutustöissä Korpilahdelta, Jyväskylästä, Jämsästä ja Muuramesta.


Uutiset