Mies riehui moottorisahan kanssa Paltamossa iltasanomat 16:36 24.06

Kainuussa ammuttiin juhannusaattona luvattomalla haulikolla.


Mies riehui moottorisahan kanssa Paltamossa iltalehti 16:31 24.06

Paltamossa mies riehui asunnossa iltakahdeksan maissa. Hänen epäillään myös ampuneen pihan grillikatoksessa luvattomalla haulikolla, poliisi kertoo. Mies heilui myös käynnissä olevan moottorisahan kanssa. Perheenjäsenet ilmoittivat miehestä poliisille.


Kaksi miestä hukkui venereissulla Kalajärvellä Valtimossa – koira palasi rannalle hs 16:27 24.06


Kaksi miestä hukkui Valtimolla veneen kaaduttua - vain koira palasi lähtöpaikalle iltalehti 16:24 24.06

Pohjois-Karjan pelastuslaitos tiedottaa, että Valtimolla Kalajärvellä vene kaatui kohtalokkain seurauksin. Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapahtuneesta kello 13.10. Poliisi tiedotti iltapäivällä kello 16 jälkeen, että pelastuslaitoksen veneyksikkö löysi miehet hukkuneina kello 14.05. Onnettomuudessa menehtyivät 60-vuotias nurmeslainen ja 67-vuotias valtimolainen mies.


Vene kaatui: Kaksi miestä hukkui Valtimon Kalajärvellä – vain koira palasi lähtöpaikalle iltasanomat 16:15 24.06

Onnettomuus tapahtui noin yhden aikaan juhannuspäivänä.


Juhannusyön juhlinta yltyi joukkotappeluksi Kajaanissa – mies sai teräaseesta, poliisiautoa vahingoitettiin iltasanomat 16:00 24.06

Paikalle tullutta poliisipartiota kohtaan käyttäydyttiin aggressiivisesti.


Tuovin ja Murphyn liigakausi päättyi hopeapettymykseen iltasanomat 15:25 24.06

Laitahyökkääjä Erik Murphyn ja valmentaja Lassi Tuovin edustama Strasbourg jäi Ranskan miesten koripalloliigassa toiseksi.


Törkeä pahoinpitely Kajaanissa: Yhtä lyötiin teräaseella, poliisiautoa vahingoitettiin iltalehti 14:52 24.06

Yhtä miestä lyötiin teräaseella tappelussa. Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tapahtumista ja tapahtuma-aikaan paikalla olleista henkilöistä. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että Kajaanin Lohtajassa tapahtui juhannusaattoiltana ennen puolta yötä useamman henkilön välinen tappelu. Tapahtumapaikka oli Kaikukatu 4:n piha-alue. Tappelussa yhtä miestä lyötiin teräaseella. Poliisipartioiden tullessa paikalle myös poliisia kohtaan käyttäydyttiin aggressiivisesti, ja lisäksi poliisiautoa vahingoitettiin. Poliisi tutkii asiaa törkeänä pahoinpitelynä ja virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena sekä vahingontekona.


Vene kaatui Valtimon Kalajärvellä - kaksi miestä kateissa iltalehti 14:31 24.06

Pohjois-Karjan pelastuslaitos tiedottaa, että Valtimolla Kalajärvellä on kaatunut vene ja veneessä olleet kaksi miestä on kateissa. Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapahtuneesta kello 13.10. Lisää aiheesta myöhemmin.


Tutkinnanjohtaja paljastaa vanhan rikoksen taustat: Poliisin ovela ansa käräytti murhaajat iltalehti 14:24 24.06

Poliisi epäili kadonneen joutuneen henkirikoksen uhriksi. Sillä oli myös epäily tekijöistä. Nyt tutkinnanjohtaja paljastaa, kuinka poliisin onnistui ovelalla puhelintempulla houkutella murhaajat ruumiin kätköpaikalle. Poliisin väkivaltarikosyksikköön tehtiin ilmoitus kadonneesta Jari Koskelasta 4. maaliskuuta 2010. Sukulaismies kertoi, ettei ollut saanut Koskelaan yhteyttä kahteen viikkoon. Hän tiesi myös kertoa, että 45-vuotias Koskela oli viettänyt öitään Raija*-nimisen naisen luona. Poliisi löysikin varsin pian Kontulassa asuneen Raijan. Tämä kertoi, että oli alkanut seurustella Koskelan kanssa edellisenä kesänä ja että Koskela oli muuttanut hänen luokseen asumaan. Raijalla oli ennestään neljä lasta, joista 4- ja 8-vuotiaat asuivat äitinsä kanssa. Samoin 21-vuotias Toni oli äidillään kirjoilla.


Justin Gatlin juoksi mestariksi – Blake lähetti vauhtiterveisensä Jamaikan kisoista iltasanomat 13:43 24.06

Kokenut Justin Gatlin voitti miesten 100 metrin juoksun Yhdysvaltain mestaruuskisoissa Sacramentossa.


Justin Gatlinista Yhdysvaltain nopein mies - Yohan Blake juoksi Jamaikalla vieläkin kovempaa iltalehti 13:11 24.06

Kokenut Justin Gatlin voitti miesten 100 metrin juoksun Yhdysvaltain mestaruuskisoissa Sacramentossa. Gatlinin, 35, voittoaika oli lievässä vastatuulessa 9,95. Tämän kauden tilastoykkönen Christian Coleman taipui toiseksi ajalla 9,98.


Mies oli kuolla Jyväskylässä - kolmen nuoren esimerkillinen toiminta pelasti tilanteen iltalehti 11:43 24.06

Tapausta sivusta seurannut mies ylistää nuorten esimerkillistä toimintaa. Perushoitajana työskentelevä nainen oli tulossa viime viikon lauantaina Jyväskylän satamasta pois, kun hän huomasi Jyväskylän Matkakeskukselle johtavalla ylikulkusillalla koskettavan näyn. - Näin, että jotain oli käynnissä. Mies makasi maassa ja näin, että ympärillä oli muutama henkilö.


Työilmapiiriä yritetty parantaa naurujoogalla - VTV:n pääjohtaja: "Osa tykännyt tosi paljon" iltalehti 08:32 24.06

Tytti Yli-Viikari selittää tulehtunutta ilmapiiriä organisaatiouudistuksella, jonka myötä johtajien ja esimiesten määrää on vähennetty. - VTV:n pääjohtaja Tytti Yli-Viikarin mukaan osa viraston henkilöstöstä on reagoinut voimakkaasti uudistuksiin, joita virastossa on laitettu käyntiin sekä nykyisellä että edellisellä pääjohtajakaudella. - Yli-Viikari kertoo, että osana työhyvinvointikokonaisuutta virastossa on harjoitettu naurujoogaa ja taukotanssia. Yli-Viikarin mukaan osa henkilöstöstä on "tykännyt niistä tosi paljon".


Mäntyharjun murhatutkinta: Toistaiseksi ei muuta motiivia kuin ravintolariita iltalehti 07:40 24.06

Poliisin mukaan tällä hetkellä näyttää siltä, että parikymppinen epäilty toimi autonkuljettajana ja 47-vuotias mies ampui laukaukset. 50-vuotiasta miestä ammuttiin Mäntyharjun Kauppatiellä varhain aamulla sunnuntaina 4. kesäkuuta. Uhri kuoli saamiinsa vammoihin. Kaksi miestä poistui paikalta henkilöautolla, mutta poliisi sai toisen miehistä kiinni melko pian tapahtuman jälkeen. Toinen miehistä otettiin kiinni myöhemmin iltapäivällä.


Karaokea Pohjois-Koreassa ja ratsastusta Kim Jong-unin kanssa - Dennis Rodman pillahti itkuun puolustaessaan diktaattoria iltalehti 19:10 23.06

Rodmanin reissut ydinasediktatuuriin ovat aiheuttaneet närää Yhdysvalloissa. Mies ei ymmärrä, miksi. Koripalloilun kunniagalleriaan valittu viisinkertainen NBA-voittaja Rodman, 56, oli Good Morning America -ohjelman haastattelussa. Aiheena oli Rodmanin suhde Pohjois-Koreaan. Rodman on nostattanut voimakasta kritiikkiä useilla matkoillaan Pohjois-Koreaan. Hän on USA Todayn mukaan kertonut olevansa itsevaltias Kim Jong-unin ystävä. Kaksikko on muun muassa laulanut karaokea ja ratsastanut hevosilla yhdessä.


Lypsylehmän matka juhannuslaitumille tyssäsi lietekuiluun Keiteleellä –? viisi palomiestä pelastusoperaatiossa iltasanomat 19:09 23.06

Laitumelle lasketun lypsylehmän matka tyssäsi juhannusaattona Keiteleellä Pohjois-Savossa, kun eläin suistui navetan lietekuiluun, pelastuslaitos kertoo.


Salli uskoo syntyneensä onnelliseksi: Pahin virhe on jäädä kotiin murehtimaan - tee asioita, joista nautit iltalehti 19:05 23.06

Huittislainen Salli Lehtisaari iloitsee siitä, mitä hänellä jo on. Aviomies, lapset ja lastenlapset. Siinä elämän tärkeimmät asiat, tuumaa huittislainen Salli Lehtisaari. Lehtisaari sanoo avoimesti olevansa onnellinen ihminen. Hänellä on ihana perhe, mahtavat ystävät, kiinnostavat harrastukset ja paljon kiitollisuutta eletystä elämästä.


Harjoituksia hallinnut Max Verstappen romutti autonsa – Räikkönen ja Hamilton vaaratilanteessa iltasanomat 17:45 23.06

Red Bullin Max Verstappen oli perjantain nopein mies Azerbaidzhanissa.


Lontoossa muslimien päälle ajanutta miestä syytetään terrorismiin liittyvästä murhasta iltasanomat 15:06 23.06

Pohjois-Lontoossa muslimien päälle pakettiautolla ajanutta miestä syytetään terrorismiin liittyvästä murhasta ja murhan yrityksestä.


Uutiset