Tv:stä tuttu lentoemäntä Anne-Mari, 28, ampaisi häämatkalle luksuskohteeseen – yöpyy ylellisessä hotellissa: hinta huimaa päätä iltasanomat 19:20 07.09

Anne-Mari Miettinen ja hänen tuore Petteri-puolisonsa viettävät häämatkaansa luksuspuitteissa Mauritiuksella.


Tosi-tv-tähti Anne-Mari Miettinen meni naimisiin – julkaisi hauskan videon: "Morsian karkuteillä" mtv 11:22 03.09

Tositelevisiosarjoista tunnetuksi tullut Anne-Mari Miettinen ja tämän Petri-rakas astelivat avioon viikonloppuna. Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Iltasanomat.


Tv:stä tuttu lentoemäntä Anne-Mari Miettinen asteli avioon Petteri-rakkaansa kanssa – kurveja nuoleva hääpuku kääntää katseet iltasanomat 09:14 03.09

Matkaoppaat sekä Martina ja hengenpelastajat -sarjoista tuttu lentoemäntä avioitui rakkaansa kanssa viikonloppuna.


IS-tikkakisa: Tv:stä tutut futisasiantuntijat Marianne Miettinen ja Markku Kanerva – ”Suomalaisilla ei meinaa usko riittää” iltasanomat 08:13 19.08

Suomalaisella jalkapallolla on hyvät mahdollisuudet menestyä, vaikka sitä ei meinata uskoa, sanovat valmentajat Markku Kanerva ja Marianne Miettinen.


Näyttääkö uusi Salkkarit-tähti Jarkko Miettinen tutulta? Tästä se johtuu mtv 17:18 17.08

Salatut elämät -sarjassa on luvassa odottamattomia käänteitä, kun syksyn aikana osaksi näyttelijäkaartia liittyy Jarkko Miettisen näyttelemä Noel.


Rankan dialyysihoidon jälkeen Juhaa ja Raunoa odotti tyrmistys – Kela-taksia piti odottaa tunteja iltasanomat 07:25 04.07

Juha Marin ja Rauno Miettinen odottivat Kela-kyytiään tiistaina tuntikausia. Uusi Kela-taksijärjestelmä ei saa kehuja myöskään hoitoalan ammattilaiselta.


Samana päivänä syntynyt Teemu Selänne muisti viisikymppistä Teppo Nummista: "Aamulla jo tuli viestit" MTV 15:46 03.07

Teppo Numminen viettää syntymäpäiväänsä samana päivänä kuin NHL:stä tutut kiekkopersoonat Teemu Selänne, Jarmo Kekäläinen ja Antti Miettinen.


Kimi Räikkösen rallihuhut – Ei savua ilman tulta? uusisuomi 23:32 30.05

Kimi Räikkönen ja rallin nelinkertainen maailmanmestari, nykyinen Toyotan rallitallin pomo Tommi Mäkinen bongattiin viime viikolla yhdessä Monacossa. Toyotan Mia Miettinen sanoi Ilta Sanomille, että Räikkönen voisi olla varteenotettava ehdokas Toyotalle.


Tänään tv:ssä: Paleface tekee laulua sisällissodasta - Martti Suosalon esi-isä ammuttiin Pietarsaaressa iltalehti 07:30 02.05

Uudessa kolmeosaisessa sarjassa rap-artisti Paleface eli Karri Miettinen sukeltaa Suomen sisällissodan aikaisiin tapahtumiin. Yhteiskunnallisesti kantaaottavan artistin on tarkoitus selvittää Laulu sisällissodasta -sarjassaan, millä tavoin vuoden 1918 tapahtumista voitaisiin laulaa tässä ajassa asettumatta punakaartien tai suojeluskuntien puolelle. Kuinka selvää ylipäätään oli se, kenen joukoissa seisoi? Miettinen selvittää, onko mahdollista tehdä sata vuotta myöhemmin yksi, yhteinen laulu, johon kaikki osapuolet mahtuvat?


Perheen pienimpiä uhkaava RS-virus jyllää poikkeuksellisen pahana - Eveliinan kolmiviikkoinen vauva joutui sairaalaan: ”En olisi voinut kuvitella, että omalle kohdalle sattuisi” iltalehti 07:31 05.04

Pojan kunto romahti äkisti päivystyksessä. Eveliina Miettinen vei kolmeviikkoisen poikansa Espoossa päivystykseen flunssaoireiden takia. Pojalla ei edes ollut aluksi kuumetta, ja lääkärikin sanoi aluksi, että poika ja äiti voisivat luultavasti lähteä kotiin. Laboratoriokokeiden tuloksia odotellessa pojan kunto kuitenkin heikkeni äkisti, ja poika joutui jäämään lastenosastolle. Kävi ilmi, että poika oli sairastunut RS-virukseen.


Puolustus hakee Tesoman tappajaa mielentilatutkimukseen iltalehti 14:53 01.04

Tesoman surmaajan puolustus ei pidä tekotapaa erityisen julmana. Tesoman henkirikoksesta 24-vuotiaan miehen puolustusasianajaja Arno Miettinen sanoo, että teräaseella tehty murha on aina lähtökohtaisesti raaka, mutta muuten Tesoman surma ei ole erityisen julma tai raaka. Henkirikosta tutkitaan murhana perusteluina juuri julma ja raaka tekotapa. Se viittaa useisiin tappaviin iskuihin teräaseella. Miettinen ei halua kuitenkaan ohi tutkinnanjohdon puhua iskuista tai iskusta, eikä tiedä kaikkia surmaan liittyviä yksityiskohtia.


Tesoman surmasta epäillyn puolustusasianajaja: ”Tapaus on poikkeuksellinen” iltalehti 19:17 31.03

Vuonna 1994 syntyneen Tesoman surmasta epäillyn miehen puolustusasianajaja Arno Miettinen pitää rikosta poikkeuksellisena. Hänen päämiestään epäillään murhasta. Puukotus tapahtui kävelytiellä joulun jälkeen 2014 Tesomalla, kun uhri oli kävelemässä kotiinsa. - Ei ole tavallista, että ihminen surmataan hänen kävellessään rauhallisesti kotiinsa julkisella paikalla. Tämän kaltainen rikos ei ole tyypillinen. Yleensä tämän tyyppistä rikosta edeltää riita ja päihteiden käyttö, Miettinen kertoo Iltalehdelle.


ilmastonmuutosta taklaavan säätiön Liga Camp miestä – jos

Uutiset