Taimi, 61, selvisi syövästä pulikka kädessä - ”mummon” piirakkapajalla leivotaan joulun alla yli 20 000 riisipiirakkaa iltalehti 09:01 15.12

Leipoessa vetristyy mielen lisäksi reumaiset nivelet, joita Taimi hoitaa piirakkatalkoilla. Kun varkautelainen Taimi Mykkänen, 61, tulee torstai-iltana saunasta, hänen iltansa vasta alkaa. Saunan jälkeen Mykkänen suuntaa tyttärensä Katja Miettisen Piirakkapajalle yöksi leipomaan riisipiirakoita. Joulun alla pulikoilla on Piirakkapajalla töitä, kun kuukauden aikana leivotaan myyntiin yli 20 000 riisipiirakkaa. Niistä tuhannet ja taas tuhannet syntyvät juuri Mykkäsen käsissä.


Kuin kaksi Hangon keksiä: Timo Soini ja Alma hassuttelivat yhdessä – kaikki halusivat yhteiskuvaan popsensaation kanssa iltasanomat 08:41 07.12

Linnan juhlien yksi ehdottomista keskipisteistä oli muusikko Alma Miettinen, joka oli saapunut juhliin siskonsa Anna Miettisen kanssa.


Päivän ravivihje: Toto65, Vermo 1.11. iltalehti 06:26 01.11

Evartti kevyessä seurassa. Toto65-1: Vermon tämänviikkoinen Toto65-systeemi rakennetaan kahden suomenhevosvarman varaan. Avauskohteen niukka suosikki on viimeksi laukannut Her Royal Highness. Toissastartissaan tamma avasi vauhdikkaasti ja haastoi vahvan Newport Brodden kuraisella radalla maaliin saakka. MAS Aristocrat on päässyt hyvään voittovireeseen, mutta tehtävät koventuvat. Erica Nyx on sopivan vähän pelattu yllätyshaku. Toto65-2: Matalat suomenhevossarjat ovat yleensä yllätyksellisiä, mutta nyt varmaksi napataan sopivan vähän (16%) pelattu Merran Jyske. Viimeksi Turussa ruuna voitti vakuuttavasti alkulaukkansa jälkeenkin. Viimeiset 400 metriä Jussi Miettisen ajokki spurttasi alle 24-kyytiä.


Uutiset