Huomasitko yksityiskohdan Leijonien pelissä? Etelä-Korean maalivahdin maila herätti kummastusta - kuva iltalehti 19:03 16.12

Etelä-Korean jääkiekkomaajoukkueen maalivahti Matt Dalton pelaa mailalla, joka on tarkoitettu pidettäväksi vasemmassa kädessä. Tämä siitäkin huolimatta, että Dalton pitää mailaa oikeassa kädessään ja räpylää vasemmassa. Dalton torjui Etelä-Korean maalilla keskiviikkona Kanadaa vastaan, eilen perjantaina Suomea vastaan ja tänään Ruotsia vastaan. Mikäli tielle ei tule yllättäviä esteitä, torjuu Dalton Etelä-Korean maalilla myös helmikuun olympialaisissa.


Järkyttävä löytö Georgiassa: Naisen vatsassa 25 vuotta sitten sinne jääneet pihdit iltalehti 11:15 15.12

Georgialaisten lääkäreiden mukaan pihdit löytyivät täysin yllättäen, kun nainen hakeutui hoitoon muihin oireisiin liittyen. Georgialaisnaisen vatsasta löytyivät yllättäen pihdit, jotka unohdettiin sinne leikkauksen yhteydessä 25 vuotta sitten. Lääkäreiden mukaan pihtejä ei välttämättä olisi koskaan löytynyt, mikäli nainen ei olisi hakeutunut hoitoon muihin vaivoihin liittyen.


Hyviä uutisia: Mäkiviikon järjestämiselle vihreää valoa MTV 21:14 14.12

Historian 66. mäkiviikko järjestetään vuodenvaihteessa, mikäli järjestäjiä on uskominen.


Uskomaton osuma kiekkokaukalossa sai kuuluttajan haukkomaan henkeään: ”Voi hyvä Jumala, tämä on historiallista!” iltalehti 19:57 14.12

Vancouver otti eilen kotikaukalossaan hirmuisen 1-7-turpasaunan Nashvillelta, mutta ainakin jotain historiallista ottelussa tehtiin Canucks-paidassakin. Ottelun erätauoilla on nähty Toyotan sponsoroimaa Shoot to Win (lauo ja voita) -ohjelmanumeroa. Ideana on, että kaukaloon saapunut katsoja saa ampua kolme kiekkoa kaukaa keskialueelta maalia kohden. Maali on peitetty pahvikyltillä, jonka alareunan keskellä on juuri ja juuri kiekonmentävä kolo. Mikäli siihen osuu, voittaa tuliterän Toyota C-HR -henkilöauton. Kaukaloon saapunut miespuolinen katsoja läiski ensi kaksi kiekkoa, jotka napsuivat pahviin vasemmalta ja oikealta. Viimeisellä yrityksellään hän löi yleisön, ja varsinkin kuuluttajan, ällikällä. Kiekko solahti kuin solahtikin reiästä sisään!


91-vuotias Liisa häädetään kotoaan – ei tiedä itsekään missä viettää joulun: "Olen itkenyt tätä monta yötä" MTV 17:31 14.12

Liisa Tiukka, 91, on asunut Tampereen Puutarhakadulla viimeiset 24 vuotta. Hän muistaa vieläkin, kuinka hänen isänsä takasi asuntolainan Työväen Säästöpankista. Sillä Tiukka osti kerrostaloasuntonsa, josta hänet kannetaan ulos maanantaina kello 10, mikäli hän ei sitä ennen muuta vapaaehtoisesti. Hän aikoo pysyä kotonaan viimeiseen asti.


Ministeri Lindström ennustaa Suomeen halpatyömarkkinoita ja myöntää työttömien "aktiivimallin" saattavan tarvita korjauksia MTV 10:33 14.12

Työministeri Jari Lindström (sin.) myöntää, että vuoden alusta starttaava työttömille suunnattu työttömyystuen leikkauksen mahdollistava aktiivimalli saattaa vaatia hallitukselta vielä korjaavia toimenpiteitä, mikäli laki johtaa "yhä enemmän väärään suuntaan".


Valtava lemmikkilisko ihastuttaa – vaatii hellyyttä ihmisiltä stara 10:00 13.12

Monet perheet ottavat lemmikikseen koiran tai kissan mikäli haluavat lemmikistä


Viihdelehti Stara.fi stara 10:00 13.12

Monet perheet ottavat lemmikikseen koiran tai kissan mikäli haluavat lemmikistä


Näitä piirteitä miehet arvostavat naisissa – eivät liity aina ulkonäköön stara 08:00 13.12

Älykkäitä, huumorintajuisia ja rentoja naisia pidetään yleisesti naarasjoukon kultakimpaleina. Mikäli


Kommentti: Tatlin voitto iso asia suomalaiselle ammattinyrkkeilylle MTV 06:47 13.12

Edis Tatlin uran loppuminen olisi ollut lähellä, mikäli Francesco Patera olisi kukistanut vantaalaisen eilen Helsingissä.


Maanantaijää, viikko 49: KHL-pelaajat saapunevat Pyeongchangiin, mutta mitä tapahtuu Vaasassa? jatkoaika.com 12:00 11.12

Venäjä ei boikotoi olympialaisia, joten KHL-pelaajat lienevät maajoukkueiden käytössä. Keskustelu puhtaasta urheilusta venyi tällä kertaa jopa hieman ohi jääkiekkonäkökulman. Sportilla on vielä raskas talvi edessään, mikäli samat otteet kentällä ja sen ulkopuolella jatkuvat.


STT: Ei alkoholiveron korotusta ilman alkoholilain uudistusta iltalehti 19:47 10.12

Ei tule alkoholiveron korotusta ilman alkoholilain uudistusta, joka esimerkiksi toisi enintään 5,5 %:n vahvuiset oluet, siiderit ja long drink -juomat ruokakaupan hyllylle. Pääministeripuolue keskustan pää-äänenkannattajan Suomenmaa tänään julkaiseman STT:n jutun mukaan tilanne on se, että alkoholiveroihin kaavaillut korotukset peruuntuvat, mikäli eduskunta ei hyväksy alkoholiprosentin nostoa hallituksen linjaamaan 5,5 prosenttiin. - Nämä liittyvät yhteen. Eli ei tule veronkorotusta, ellei hallituksen esitys tällä 5,5:llä (prosenttirajalla) mene läpi, sanoo hallituspuolue sinisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Si-mon Elo Suomenmaan julkaisemassa STT:n jutussa.


Hallitusryhmät: Jos nelosolut ei tule ruokakauppoihin, alkoholivero ei nouse – ”Näin on näreet” iltasanomat 17:26 10.12

Alkoholiveroihin kaavaillut korotukset ovat peruuntumassa, mikäli eduskunta ei hyväksy alkoholiprosentin nostoa hallituksen linjaamaan 5,5:een.


Venäläinen kehonrakentaja kehitti lähes 60-senttiset hauikset iljettävällä tavalla: Ruiskutti itseensä kotitekoista mönjää, nyt uhkaa amputaatio iltalehti 11:42 10.12

Venäläinen Kirill Tereshin, 21, menettää todennäköisesti käsivartensa kokonaan, mikäli hän jatkaa valitsemallaan tiellä. Tereshin tahtoi väkisin itselleen hurjan mittaiset hauikset ja onnistuikin tavoitteessaan. Nyt hänen hauiksensa ympärysmitta on lähes 60 senttiä. Keino tosin oli järkyttävä. Tereshin on pumpannut lihaksiinsa litrakaupalla kotona valmistamaansa öljyä, jonka on tarkoitus paisuttaa lihaksia epäluonnollisella tavalla. Tereshinin kotikutoisessa valmisteessa on käytetty oliiviöljyä, lidokaiini-puudutusainetta ja bentsyylialkoholia.


Kommentti: Kohtalokas nilkan pyörähdys – Markkasella ei mitään jakoa NBA:n vuoden tulokkaaksi MTV 11:01 10.12

Lauri Markkasella ei ole mitään jakoa NBA:n vuoden tulokkaaksi, sillä palkinnon vie Philadelphia 76ersin Ben Simmons. Tilanne olisi erilainen, mikäli Simmons ei olisi loukkaantunut vuosi sitten.


Huippufutista ilmaiseksi Iltalehdessä: Bundesliigan illan pelinä Stuttgart-Leverkusen iltalehti 18:09 08.12

Iltalehti esittää tällä kaudella ilmaiseksi kivikovan Saksan Bundesliigan otteluita. Perjantai-illan peli Stuttgart-Leverkusen alkaa kello 21:30. Ottelu alkaa kello 21:30. Video ei toimi Windows Phone -laitteilla. Keskikastin ottelussa on myös suomalaismielenkiintoa, mikäli huuhkajahyökkääjä Joel Pohjanpalo saisi viimein näyttöpaikan Leverkusenin riveissä. Valmentaja Heiko Herrlich on pitänyt suomalaishyökkääjäänsä itsepintaisesti vaihtopenkillä syyskaudella.


J. K. Rowling puolustaa ryvettynyttä Johnny Deppia - väkivaltasyytökset epäilyttivät myös Potter-kirjailijaa iltalehti 02:27 08.12

Brittikirjailija J. K. Rowling puolustaa Johnny Deppin valintaa velho Gellert Grindewaldin rooliin tuoreessa Harry Potter - universumiin sijoittuvassa elokuvassa. Deppin ex-vaimo Amber Heard syytti näyttelijää viime vuonna pahoinpitelystä, ja parin riitaisa avioero astui virallisesti voimaan tammikuussa. Depp on toistuvasti kiistänyt pahoinpidelleensä Heardia. Vuonna 2016 ilmestyneessä elokuvassa Ihmeotukset ja niiden olinpaikat Depp nähdään pienessä roolissa Gellert Grindewald -nimisenä velhona. Hahmon odotetaan olevan vielä suuremmassa roolissa elokuvan jatko-osassa, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, mikä on saanut monet Potter-fanit varpailleen. Osa on kertonut sosiaalisessa mediassa boikotoivansa tulevaa elokuvaa mikäli Depp esiintyy siinä. Monet nostivat myös esiin sen, että moni muu Hollywood-tähti, kuten esimerkiksi ahdistelusta syytelty Kevin Spacey, on joutunut jättämään työnsä yksityiselämän ongelmien vuoksi.


Linnassa kummallinen trendi - kaula-aukot rohkeampia kuin koskaan aiemmin iltalehti 11:12 07.12

Tarkkasilmäiset huomasivat Linnan juhlissa tavallista avarampia kaula-aukkoja. Linnan juhlat lukeutuvat Suomen tärkeimpiin juhliin. Juhlava tilaisuus vaatii arvoisensa pukeutumisen. Siksi esimerkiksi naisilla on iltapuvut. Kättelemään menee aina ensimmäiseksi kutsun saanut ja mukaan juhliin saa ottaa kumppaninsa, mikäli asuu tämän kanssa yhdessä. Linnan juhlissa 2017 huomio kiinnittyi erikoiseen trendiin - monet naiset turvautuivat rohkeisiin kaula-aukkoihin. Perinteisesti napaan asti yltäviä kaula-aukkoja on nähty siellä täällä. Ennätysmäärä niitä nähtiin kuitenkin tänä vuonna.


Uutiset