Asiantuntijat kertovat, mikä on Putinin voiton huolestuttavin skenaario – ”Edessä olisi konflikti” iltasanomat 00:40 19.03

IS pyysi perjantaina kolmea asiantuntijaa arvioimaan Putinin vaalivoiton huonoimpia mahdollisia seurauksia.


Dramaa Atlético-tappiossa - Villarreal käänsi ottelun viimeisillä minuuteilla iltalehti 21:31 18.03

Atléticon passiivisuus kostautui, kun Villarrealin vaihtomies Enes Ünai iski kahdesti. Päävalmentaja Diego Simeone toi Atléticon El Madrigalille tietäen, että Barcelona oli aiemmin napsinut kaikki kolme pistettä Athleticilta. Punavalkoisten oli siis käytännössä pakko nitistää Villarreal pitääkseen edes kosmeettista painetta La Ligan mestaruustaistossa. Atlético ei ollut voittanut Villarrealia lähes kolmeen vuoteen, joten mikään pistepajatso Javier Callejan nippu ei sille ole ollut. Vierasjoukkue sai kuitenkin lentävän lähdön, kun Antoine Griezmann kaatui dramaattisesti Jaume Costan edessä. Erotuomari David Fernández Borbalán meni halpaan ja antoi tilanteesta rangaistuspotkun.


Napakymppi-parin rakkaus ei roihahtanut taaskaan – Herra X paljastaa, mikä meni pieleen: ”Ei kaikista suosituin juttu naisten keskuudessa” iltasanomat 20:29 18.03

Tamperelainen Benjamin ja riihimäkeläinen Tanja viettivät vuorokauden Naantalin kylpylässä. Mukavasta matkasta huolimatta yhteyttä ei ole juuri pidetty.


Tuntuuko maaliskuu kylmältä? Ei ihme: maaliskuusta on tulossa jopa vuosituhannen kylmin iltalehti 19:05 18.03

Ilmatieteen laitoksen mukaan kuluva maaliskuu on ollut kolme-neljä astetta tavanomaista kylmempi. Tämä maaliskuu on ehdolla jopa 2000-luvun kylmimmäksi maaliskuuksi, Ilmatieteen laitos kertoi Twitter-tilillään sunnuntaina. Mikäli yllä oleva tviitti ei näy, voit katsoa sen .


Shirly Karvinen hullaantui uudesta perheenjäsenestä - koiranpennun nimestä vääntö Vertti-puolison kanssa iltalehti 17:59 18.03

Sepi-koiranpentu on jo saanut somessa ihailevia kommentteja. Radio Suomirockin juontajan Shirly Karvisen kotiin muutti hiljattain uusi asukas, Sepi-koira. Pieni chihuahua on jo nyt voittanut puolelleen Karvisen läheiset. Ainoastaan puolison Vertti Harjuniemen kanssa on syntynyt pienoinen väittely siitä, mikä merkataan jo kymmenkuisen karvapallon viralliseksi nimeksi. - Olen sen kannalla, että pikkuisesta tulee virallisesti Seppo. Vertti taas kannattaa Zeus-nimeä. Saa nähdä, mihin tulokseen tämä vääntö menee ja mitä sinne virallisiin papereihin lopulta kirjoitetaan, Shirly Karvinen kertoo Iltalehdelle hyväntuulisesti.


Hjallis Harkimo ihmettelee SS:n kolumnissa, mikä käänsi sote-asiantuntijoiden kelkan: ”Minua kiinnostaa, mitkä tahot ovat vaikuttaneet heihin” iltalehti 16:22 18.03

Harkimo pohtii, miksi sote-asiantuntijoiden kanta hallituksen sote-mallia kohtaan on muuttunut niin nopeasti. Kansanedustaja Harry "Hjallis" Harkimo (kok.) epäilee Savon Sanomien , että hallituksen sote-mallista lausunnon antaneita asiantuntijoita on lobattu. Harkimo ihmettelee sitä, miksi asiantuntijoiden kannat ovat yhtäkkiä muuttuneet aiempaa myönteisemmiksi hallituksen sote-mallia kohtaan. Harkimo kirjoittaa, että vielä marraskuussa 13 sote-asiantuntijaa oli sitä mieltä, että uudistuksen kokonaisuutena syntyvä sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmä on vaikeasti ohjattava.


Mika Poutalan komea kausi pakettiin - pohtii uransa jatkoa iltalehti 15:56 18.03

Mika Poutala päätti upean kautensa tänään Minskissä sijoittuen 500 metrin maailmancupin finaalikilpailuissa viidenneksi ajalla 35,03. Samalla Poutala, 34, varmisti matkan yhteispisteissä viidennen tilan. - Olen tyytyväinen päivän luisteluun, aika oli ”parikymppää” eilistä parempi ja se oli nimenomaan kierroksella. Ekat 20-30 metriä joku jäi harmittamaan, toimi vielä olympialaisissa. Siistiä, että pystyin parantamaan eilisestä ja nostamaan samalla yhden pykälän yhteispisteiden sijoitusta. Vitossija kertoo tasaisesta työstä, mutta totta kai tarkoitus oli päästä kolmen kärkeen, Poutala kertoi tiedotteessa.


Mika Poutala viides sekä päätösmatkalla että cup-pisteissä iltasanomat 15:09 18.03

Mika Poutala sijoittui 500 metrillä viidenneksi pikaluistelun maailmancupin finaaleissa Minskissä. Poutala luisteli matkan aikaan 35,03.


Mies tuunasi autonsa merkkiäänen – Toton hitti lähtee soimaan, kun ovi avataan! stara 11:30 18.03

Monissa autoissa on merkkiääni, joka lähtee soimaan mikäli ajoneuvon ovi


Venäjällä pakotetaan äänestämään Putinia tietyissä työpaikoissa - oppositiomedia neuvoo: näin huijaat pomoa iltalehti 10:10 18.03

Monia painostetaan äänestämään, koska muuten äänestysprosentti saattaisi jäädä alhaiseksi, mikä näyttäisi huonolta Vladimir Putinin kannalta. Putin kävi äänestämässä. Venäjän presidentinvaalit pidetään tänään. Käytännössä voittaja on selvillä, sillä todellisia kilpailijoita ei ole. Vladimir Putinin dominoivien vaalien äänestysprosentin nostamiseksi monissa työpaikoissa pakotetaan äänestämään, tietenkin Putinia.


Jets-puolustukseen takaisku ? Kulikovilla edessään leikkaus ja useiden viikkojen kuntoutus jatkoaika.com 07:41 18.03

Winnipeg Jetsin Dmitri Kulikov on sivussa loukkaantumisen vuoksi seuraavat kahdeksan viikkoa, mikä tarkoittaa, ettei puolustaja pelaa enää tällä kaudella runkosarjassa.


Tutkijat uskovat selvittäneensä Turkissa sijaitsevan "Helvetinportin" mysteerin – "Härät, jotka ohjattiin sisään, raahattiin kuolleina ulos" MTV 20:23 17.03

"Mikä tahansa eläin, joka kulki luolan suuaukosta sisään, kohtasi välittömän kuolemansa. Härät, jotka ohjattiin sisään, kaatuivat ja ne raahattiin kuolleena ulos. Pikkulinnut, jotka heitin luolan sisään, hengittivät viimeisen henkäyksensä ja putosivat."


Rahan takii! Kingi-tähti otti Antti Tuiskun jättihitin omiin nimiinsä mtv 20:20 17.03

Näyttelijä Mika Eirtovaara marssitti suorassa lähetyksessä Kingi-hahmonsa parrasvaloihin. Karkkilan Cowboy Taisto Kouri villitsi yleisön Kingin lavalla.


Orpo ja Risikko puolustelivat kiisteltyjä uudistuksia omilleen: ”Tämä ei ole mikään kepulaisten riemumarssi” iltasanomat 14:36 17.03

Sote- ja maakuntauudistus askarrutti puolueaktiiveja kokoomuksen Tulevaisuuspäivillä.


Kallion baarit saavat viimein olla auki yli kahteen - ravintoloitsijat riemuissaan: ”Ennen ei ollut yhdenvertaista” iltalehti 07:29 17.03

Helsingin Kalliossa yli kahteen myönnetyt anniskeluluvat ovat olleet harvassa. Uusi alkoholilaki muuttaa tilanteen. Helsingin Kallion alueella suurin osa baareista on joutunut sulkemaan ovensa kello kahdelta yöllä. Nyt tilanne kuitenkin muuttuu, sillä uusi alkoholilaki vapautti ravintoloiden aukioloajat. Maaliskuun alusta alkaen ravintolat ovat voineet tehdä aluehallintovirastoon (avi) ilmoituksen anniskelun jatkoajasta enintään aamuneljään. Kaikki ilmoituksen tehneet saavat pidentää anniskeluaikaa kolmen viikon kuluttua siitä, kun ilmoitus on saapunut aviin. Mikäli anniskelun jatkoajasta ilmenee häiriöitä, avi ottaa asian käsittelyyn ja voi rajoittaa anniskeluaikaa.


Mikä on Antti Ruuskasen vuonna 2015 Porissa heittämä Pielaveden ennätys? iltalehti 07:00 17.03

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mitä erikoista ensimmäisten nykyaikaisten olympialaisten voittajille annetuissa mitaleissa oli? 2) Montako vapaauintimatkaa sekä miehissä että naisissa uidaan olympia-altaissa?


Sisä-Suomen poliisi tyrmää lyhytkasvuisen miehen väitteet kidutuksesta – "Mikään ei pidä paikkaansa" MTV 21:48 16.03

Sisä-Suomen poliisi tyrmää väitteet lyhytkasvuisen miehen nestehukasta, josta MTV uutisoi tänä aamuna.


Umpirakastunut Juha Perälä puhuu kauniisti Noora-kihlatusta: ”Kun tapaa sen oikean ihmisen, mikään ei jännitä” iltalehti 21:33 16.03

Radio Gaalassa Juha Perälä kertoo löytäneensä rinnalleen sen oikean naisen. Radio Suomipopin aamujuontaja Juha Perälä, 35, kertoi helmikuussa kihlautuneensa 21-vuotiaan Nooran kanssa. Miehen sinkkupäivät ovat onnellisesti takana päin, ja hän hehkutti uutta rakastaan Radio Gaalassa. Nyt hän kertoo Iltalehdelle, miten kaunis Noora onnistui viemään hänen sydämensä.


Jokerit jäi jyrän alle Moskovassa - armeijan joukkue ei antanut mitään mahdollisuuksia iltalehti 20:44 16.03

Jokereiden toisen playoff-kierroksen avaus Moskovassa oli surkea. ZSKA voitti 4-0. ZSKA otti pelin heti haltuunsa ja jyräsi koneen lailla. Kellossa oli vain 2.03, kun Mika Niemi hävisi oman pään aloituksen, mistä Greg Scott laukoi 1-0-maalin. Se oli nihkeä yhteenpaluu viime syksyn huimalle nelosketjulle Antti Pihlström-Niemi-Marko Anttila. Pihlström oli käsivamman vuoksi kuukausia sivussa.


Mikä on ollut voittojen hinta? Rafael Nadalin sedältä karu paljastus tennistähden huiman menestyksen taustalta iltasanomat 20:20 16.03

Rafael Nadal on saavuttanut urallaan paljon menestystä, mutta ilmaiseksi se ei ole tullut.


Uutiset