Miksi Huuhkajien ihme toteutui? Asiantuntijat summaavat Suomen uskomattoman nousun syyt

yle 16:29 16.11

Yle Urheilun asiantuntijat Erkka V. Lehtola, Jani Honkavaara ja Olli Huttunen kertovat, minkälaiset pelilliset asiat auttoivat Suomea selviytymään historiallisesti EM-lopputurnaukseen.


Yksin eläke­avauksensa kanssa jäänyt Antti Rinne ärähti työmarkkina­järjestöille: ”Tätä saa kutsua jyrähdykseksi”

iltasanomat 14:46 16.11

Rinne ei ymmärrä, miksi työmarkkinajärjestöt eivät anna tukeaan hänen suunnitelmilleen korottaa eläkkeitä irrottamalla varoja työeläkerahastoista.


Yksin eläkeavauksensa kanssa jäänyt Antti Rinne ärähti työmarkkinajärjestöille: ”Tätä saa kutsua jyrähdykseksi”

iltasanomat 14:46 16.11

Rinne ei ymmärrä, miksi työmarkkinajärjestöt eivät anna tukeaan hänen suunnitelmilleen korottaa eläkkeitä irrottamalla varoja työeläkerahastoista.


Kommentti: Miksi Suomen EM-unelma toteutui?

MTV 13:59 16.11

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue aloitti karsimisen arvokisoihin 83 vuotta sitten. Nyt, pitkä ja piinaava odotus on vihdoin päättynyt, kirjoittaa MTV Urheilun Timo Innanen.


Antti Muurisella oli joukkueessaan Jari Litmanen ja Sami Hyypiä – nyt hän kertoo, miksi Markku Kanerva onnistui viemään maajoukkueen arvokisoihin ja hän ei

yle 13:28 16.11

Antti Muurinen valmensi Suomen miesten jalkapallomaajoukkuetta vuosina 2000–2005.


Kansakunnan kaapin päälle noussut Teemu Pukki liikuttui kyyneliin: "Tämä on ollut meidän kaikkien unelma"

MTV 12:51 16.11

Teemu Pukki osoitti Huuhkajien EM-kisapaikan sinetöineessä Liechtenstein-voitossa perjantaina, miksi hän on tällä hetkellä puhutuin ja seuratuin suomalainen jalkapalloilija. Voitosta liikuttunut hyökkääjä korostaa tavoilleen uskollisena joukkueen yhtenäisyyttä saavutuksen takana.


Milla Ristikangas tähtää ammattikorkeakouluun – todistusvalinnan sekavuus hämmentää: "Miksi koulujen väliset erot ovat näin suuria?"

yle 07:13 16.11

Ammattikorkeakouluihin valitaan ensi vuonna yli puolet uusista opiskelijoista todistuksen perusteella.


WSJ: Liittovaltion syyttäjät tutkivat Trumpin asianajajan Giulianin epäiltyjä kaasubisneksiä Ukrainassa – ”Miksi he eivät kysy sitä minulta?”

iltasanomat 22:11 15.11

Syyttäjien kerrotaan tutkivan, rikkoiko Rudy Giuliani lobbaamista koskevia lakeja Ukrainassa tekemänsä työn yhteydessä.


Aki Palsanmäki täyttää tänään 50 vuotta – testaa, kuinka hyvin tunnet Huutokauppakeisarin

iltalehti 11:02 15.11

Miksi kuparipannu aloittaa Palsanmäkien huutokaupan? Testaa Iltalehden testillä, tunnetko Suomen tunnetuimman huutokaupan pitäjän. Aki Palsanmäki täyttää tänään 50 vuotta. Suomen huutokauppakeisari on ollut katsojien suosikki jo vuosien ajan. Onko ohjelma sinunkin suosikkisi? Miten hyvin tunnet Aki Palsanmäen. Testaa alla olevalla Iltalehden testillä.


Pikkuruinen koira pelasti yhdysvaltalaismiehen masennukselta - kiitollinen hoitaja pelastaa nyt vuorostaan koiria

iltalehti 23:45 14.11

Bobby Humphreys tarjoaa kodin pikkuisille koirille. Bobby Humphreys inhosi pikkuruisia koiria vuosikaudet. Hän ei ymmärtänyt, miksi joku haluaisi pikkuruisen koiran "oikean koiran" sijaan. Mieli kuitenkin muuttui. Nyt hänellä on useita pikkukoiria. Hän myös pelastaa hylättyjä chihuahuoita.


Timo Latvala kirjoitti ylioppilaaksi 74-vuotiaana – vasta kaksi vuotta sitten löytyi syy, miksi kirjoittaminen oli niin vaikeaa nuorena

yle 18:00 14.11

Tamperelainen insinööri jäi usean kerran luokalle, koska hänen keskivaikeaa lukihäiriötään ei löydetty. Sinnikkyys toi lopulta ylioppilaslakin.


"Miksi annoit noin paljon lisäaikaa", kysyi Jari Porttila pettymyksen keskellä – Huuhkajien menneisyyden haamut vihdoin taltutettu

MTV 09:24 14.11

Suomen jalkapallomaajoukkue on kokenut vuosien varrella lukuisia pettymyksiä. Nyt edessä on kuitenkin kaikkien aikojen tilaisuus nousta EM-kisoihin. 


Paulus Arajuuri sai uransa ensimmäisen polvivamman ja joutui taisteluun kelloa vastaan – "Monta kertaa oli fiilis, että miksi edes yritän"

yle 08:34 14.11

Huuhkaja-toppari Paulus Arajuuri joutui katsomaan edellisen EM-karsintaottelun sivusta ja oli "sydänkohtauksen partaalla".


Vanhat terveyskeskukset ovat rapautumassa käyttökelvottomiksi – kunnat pallottelevat korjausvastuuta, kun uutta sotea ei kuulu

yle 08:15 14.11

Lahden nastolaisille on luvattu uusi terveysasema jo pitkään. Mitään ei ole kuitenkaan tapahtunut.


Janne Saarikiven kolumni: Miksi ja milloin menetimme kykymme sanoa "elävää musiikkia"?

yle 06:30 14.11

Helsingin keskustassa on enemmän englannin- kuin suomenkielisiä kylttejä, vaikka englanninkielisiä ihmisiä ei kaupungissa ole kuin kourallinen, kirjoittaa professori Janne Saarikivi.


Miksi suomalaisseurat ovat vaikeuksissa CHL:ssä? Jukka Jalonen nostaa esiin selkeän syyn – "Se on meidän haasteemme"

MTV 18:15 13.11

Suomalaisjoukkueiden menestys CHL:ssä on viime vuosina ollut jopa hieman alakuloista. Jukka Jalosella selkeä näkemys siitä, miksi SM-liigassakin vahvat suomalaisjoukkueet kokevat vaikeuksia kansainvälisillä kentillä.


Loukkaantunut Joel Pohjanpalo miettii motivaatiopuhetta pelikavereilleen ja tietää, miten saa mielensä positiiviseksi – "En näe mitään syytä, miksi emme menisi kisoihin"

yle 17:22 13.11

Joel Pohjanpalo joutuu loukkaantumisen takia seuraamaan EM-karsintaottelun Liechtensteinia vastaan katsomosta.


Tampereen yliopiston henkilöstökulut jäämässä paljon odotettua pienemmiksi – fuusio näkyy edelleen ensi vuoden budjetissa

yle 11:51 13.11

Yliopiston tulevan vuoden rahoitustilanne vakaampi kuin tämän vuoden budjettia laadittaessa arvioitiin.


Nyt puhuu Jörn Donner - kommentoi aviottoman poikansa paljastuskirjan väitteitä: "Hyljeksitty poika -termi on aivan väärin"

iltalehti 10:45 13.11

Otto Gabrielsson, Jörn Donnerin avioton poika, kirjoittaa keväällä ilmestyvässä kirjassa isälleen. Otto Gabrielsson on kirjailija-poliitikko Jörn Donnerin, 86. ruotsalainen, psykologiksi opiskeleva 38-vuotias poika. Hänen kirjansa Vildhavre - Sista brevet till pappa (Rikkaruoho - Viimeinen kirje isälle) ilmestyy huhtikuussa. Schildts\&Söderströms (S\&S) -kirjakustantamon tuoreen uutuusluettelon mukaan kyseessä on hyljeksityn pojan puheenvuoro. Kirjassa poika kertoo, kuinka on toivonut isänsä ottavan yhteyttä tai vastaavan edes yhteydenottoihin. Kirjassa poika kertoo myös sisaruskateudesta. Hän ihmettelee, miksi velipuolet ovat läheisiä isänsä kanssa, mutta hänet on sysätty syrjään. Yhdessä sinun kirjasi arviossa minua kutsuttiin hukkakauraksi. Olen rikkaruoho, jonka ei kuuluisi olla olemassa, jolla ei ole merkitystä eikä hyötyä kenellekään, Gabrielsson kirjoittaa kirjassa riipaisevasti.


historiallisen ottelun messevistä ja historiankirjoihin mahda mitään” paalupaikan, Valtteri SaiPan peli jäi törmäsi ”ilmaisen viinan – ”Miten

Hot topics